Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Θεωρω οτι υπαρχουν πολλα καλυτερα απο αυτον

Αυτό με το σουτζούκι και τη φέτα το έφαγες?

Έχω φάει και από τον Κυρ Αρίστο που έχει καλό κεμπάπ, αλλά ο Μπαρμπαδήμος δεν παίζεται !

Κάθε φορά που γράφω γιαυτόν  (χθές και σήμερα) μου τρέχουν τα σάλια ρε γαμώτο

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
τυροπιταδικο σταχυα εξαρχεια,σαλονικιος καλλιθεα-θησεως,καισαριανη βοσπορος με δυνατη μπουγατσα,παγκρατι αγκυρα-χαρμα πεινιρλι-πιτσα γιαννιωτικο,καφες επιλεκτον ευφρονιου κοντα στο καραβελ,λοστρε νεος κοσμος,εξαρχεια ιντριγκα και τα 2 γωνιακα στην μεσολογγιου και το καφενειο απεναντι απο το παρκο ναυαρινου,κουμπι ανω ιλισια,νεα σμυρνη μουσικο καφενειο

Είσαι ψαγμένος εσύ. Μαρέσεις !

Το χάρμα μάγκες εχει το καλύτεορ πεινιρλί που έχετε φάει ποτέ !

Στο βουτυρώνουν κι όλας άμα θες.

Εν τω μεταξύ είναι από τα μοναδικά πεινιρλί που πραγματικά χαίρεσαι να τρώς το ψωμί του !!!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.799
Πόντοι
5.006

Εν τω μεταξύ είναι από τα μοναδικά πεινιρλί που πραγματικά χαίρεσαι να τρώς το ψωμί του !!!!!!
στη δροσια εχω φαει το καλυτερο στρατηγε ΘΕΜΗΣ ....καλημερα  :cool2:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
στη δροσια εχω φαει το καλυτερο στρατηγε ΘΕΜΗΣ ....καλημερα  :cool2:

Καλημέρα Βραζιλιάνε μου. Το έχω ακούσει για το παινιρλί της Δροσιάς αλλά δεν έχω πάει. Λογικά θα λένε γιαυτόν το Θέμη.

Έχεις φάει και χάρμα και θέμη και προτειμάς Θέμη??

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.799
Πόντοι
5.006
Καλημέρα Βραζιλιάνε μου. Το έχω ακούσει για το παινιρλί της Δροσιάς αλλά δεν έχω πάει. Λογικά θα λένε γιαυτόν το Θέμη.

Έχεις φάει και χάρμα και θέμη και προτειμάς Θέμη??
οχι χαρμα δεν εχω φαει... :grin:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
οχι χαρμα δεν εχω φαει... :grin:

Είναι δυνατό το χάρμα. Στην Υμμητού πάνω, στο αριστεροό σου χέρι ένα γωνιακό μαγαζάκι στο φανάρι. Είναι κοντά μας και βολεύει πιο πολύ από δροσιά.

Εργαστήριο είναι οπότε όλα φρέσκα ! και ξαναλέω... το βουτυρώνει το πεινιρλί και το κάνει κόλαση !

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Για πείτε για σουβλάκι κανά μαγαζί ρε τύποι

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
κεντρικη πλατεια ηλιουπολης  το πικαντικο,και κατω πλατεια καλο καρβουνο τα κοκορακια

Τα Κοκορακια στην κατω πλατεια??  ειναι μεσα στη βρωμα....μια φορα μπηκα ψαχνοντας κοκορετσι και εγινα λαγος... :( :(

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
413
Πόντοι
26
Παιδες να δωσω και εγω ενα στανταρακι για πιτσα
Home Pizza
Μακραν η καλυτερη.

Αν ξερει καποιος καλο σουβλατζιδικο Δαφνη-Αγιο δημητριο-Νεα Σμυρνη ας μας πει γιατι εχω καιρο να φαω καλο σουβλακι εδω γυρω

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
413
Πόντοι
26
οι ρωσιδες ειναι καθε ημερα ανοιχτα στην καλλιθεα μετα τις 6 το απογευμα
πριν μια ωρα χτυπησα 2 σουβλακια και ενα πιροσκι κιμα απο εκει
ολα αψογα!
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/soublaki1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Φιλε εισαι πραγματικα ηρωας λεμε.
Το χειροτερο σουβλακι που εχω φαει(τα 2/3 τα πεταξα) στην ζωη μου.Να φανταστειτε οτι κατι κολοσουβλακα που εχω φαει σε γηπαιδα και συναυλιες φανταζουν κορυφη μπροστα στην ηττα απο τις Ρωσσιδες.Μιλαμε οτι αν δειτε το μαγαζι εξωτερικα και εσωτερικα θα νομιζετε οτι γυρισατε τον χοροχρονο στα 60's

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Για πείτε για σουβλάκι κανά μαγαζί ρε τύποι

Μπαρμπαδήμος για κεμπάπ.

και σουβλάκι με σουτζούκι φέτα και κόκκινη σάλτσα είναι όοοολα τα λεφτά.

Πάλι ξαναπείνασα τώρα που τα έγραψα.χαχα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
πάντως το πιροσκί είναι ρώσικο φαγητό. Κανονικά θα πρέπει να πετάει

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ουτε εμενα μου αρεσε η ντομινος τυπε
πολυ ετοιματζιδικη η ζυμη

Ακριβώς !!! πολύ ετοιματζίδικη και καθόλου γεύση η ζύμη.

Από πίτσες προτειμώ πίτσα χατ με αφράτη πάντα ! Γαμάει το ψωμί τους.

Και εννοείτε καλές συνοικιακές. Η συνοικιακές έχουν ταυτότητα. Έτσι και πετύχεις καλή συνοικιακή δε συγκρίνεται με καμία άλλη !

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.859
Πόντοι
3.145
έχει  δοκιμάσει κανείς σας  το  '' χειροποίητο''  σύνορα  χαλάνδρι- βριλλήσια ;;;  

θεωρώ  ότι είναι εξαιρετικό  καλαμάκι, όντως  χειροποίητο,   ποιοτικό  και  γευστικότατο.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
σημερα ειχα την τιμη να δοκιμασω πιτα με κεμπαπ απο τον θρυλικο Αρμένη ΤΟΜΑΣ στην οδο Σαρκουδινου 43 στον Νεο Κοσμο
Καταπληκτικο!!! :kneel:
Το καλυτερο σουβλακι κεμπαπ που εχω φαει εβερ! :rockon:
Σκαλες ανωτερο απο το σουβλακι κεμπαπ του Λευτερη του Πολίτη στην Σατωβριανδου  :orchestra:

Πολύ δυνατός ο Τομας  :kneel:

Θυμάμαι που έψαχνα τη Σαρκουδινου με το GPS για να δοκιμάσω πριν κάτι χρόνια. Νομίζω πλέον κάνει και ντελίβερι. Πολύ καλό κεμπάπ και λαχματζούν  :rockon:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16

Λες για το Χάρμα στου Ζωγράφου (πάνω στην Παπάγου); Εγώ από εκεί τρώω την (πολύ καλή) τυρόπιτα και μπουγάτσα του... Πεϊνιρλί δεν έχω δοκιμάσει (ούτε είχα προσέξει αν έχει ως τώρα)  :think:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Είναι δυνατό το χάρμα. Στην Υμμητού πάνω, στο αριστεροό σου χέρι ένα γωνιακό μαγαζάκι στο φανάρι. Είναι κοντά μας και βολεύει πιο πολύ από δροσιά.

Εργαστήριο είναι οπότε όλα φρέσκα ! και ξαναλέω... το βουτυρώνει το πεινιρλί και το κάνει κόλαση !

Α τώρα είδα ότι λες για το Χάρμα στην Υμηττού δίπλα στα KFC... Νομίζω είναι στην ίδια αλυσίδα με το Χάρμα σου Ζωγράφου και αυτό πάντως  :huh:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Φιλε εισαι πραγματικα ηρωας λεμε.
Το χειροτερο σουβλακι που εχω φαει(τα 2/3 τα πεταξα) στην ζωη μου.Να φανταστειτε οτι κατι κολοσουβλακα που εχω φαει σε γηπαιδα και συναυλιες φανταζουν κορυφη μπροστα στην ηττα απο τις Ρωσσιδες.Μιλαμε οτι αν δειτε το μαγαζι εξωτερικα και εσωτερικα θα νομιζετε οτι γυρισατε τον χοροχρονο στα 60's

Είχα δοκιμάσει να πάω μια φορά (με τα χίλια ζόρια να το βρω με το GPS) αλλά δε τόλμησα να μπω μέσα, είναι έτσι όπως τα λέει ο φίλος (εξωτερικά φυσικά - δεν έφαγα). Το μαγαζί φαίνεται πολύ χάλια, έτσι όπως το έβλεπα θεωρώ ότι μόνο συγγενείς και φίλοι των ιδιοκτητών θα τολμάνε να περάσουν την πόρτα του.

Βέβαια το συγκεκριμένο είχε γίνει θέμα πριν λίγο καιρό σε κάτι εναλλακτικά site της πούτσας, πχ oneman και κάτι άλλα. Και σκέφτομαι πόσο μαλάκες είναι αυτοί που γράφουν εκεί για να προτείνουν στον κόσμο να πάει σε τέτοια μαγαζιά τα οποία και μόνο η εξωτερική τους εμφάνιση δείχνει πόσο σέβονται τους πελάτες τους  :uglystupid:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Ακριβώς !!! πολύ ετοιματζίδικη και καθόλου γεύση η ζύμη.

Από πίτσες προτειμώ πίτσα χατ με αφράτη πάντα ! Γαμάει το ψωμί τους.

Και εννοείτε καλές συνοικιακές. Η συνοικιακές έχουν ταυτότητα. Έτσι και πετύχεις καλή συνοικιακή δε συγκρίνεται με καμία άλλη !

Το έχω ξαναγράψει ότι η Pizza hut αφράτη είναι η καλύτερη. Η domino's έχει αρκετά συνηθισμένη ζύμη. Από τις συνοικιακές δεν έχω βρει κάτι καλύτερο από Pizza Hut  :S

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
πάντως το πιροσκί είναι ρώσικο φαγητό. Κανονικά θα πρέπει να πετάει

Για πιροσκί, το καλύτερο που έχω φάει με διαφορά είναι σε ένα μαγαζάκι στην αρχή της Μεσογείων (δίπλα από το ταχυδρομείο που έχει εκεί, κοντά στον Πύργο Αθηνών). Δε θυμάμαι το όνομα ούτε ξέρω αν είναι ακόμα ανοιχτό - πάνε 4-5 χρόνια από τότε που είχα πάει τελευταία φορά.

Το θυμάται κανείς ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom