You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσιγγανοπασοκοσυριζαίοι!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 112207
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 136
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
έβαλε ΛΑΘΟΣ βίντεο ο ΒΛΑΞ, ο συριζομπετόβλακας
η αμοιβάδα που δεν έχει μυαλό
ο λίγος που επειδή είναι λίγος κατάντησε .............. συριζαίος
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Μπαρμπαλέκος
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Έχουν αφήσει στο πόστο τον ΤΡΙ-μαλάκα Νιο τον τιτανομεγιστοτεράστιο !
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Μαρινάκης: Ο ψεύτης ο Αλέξης -Είπε 5 εκατομμύρια ψέματα - iefimerida.gr
Ψεύτη χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ χθες, περιέγραψε τις σχέσεις που είχαν, την επικοινωνία που ανέπτυξαν και πότε και για ποιο λόγο διεκόπησαν αυτές.
www.iefimerida.gr
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.188
- Πόντοι
- 456
Πρεπει να εισαι εντελως πατος στη ζωη για να εισαι Συριζα.
Ο μονος λογος που το δεχομαι ειναι να πληρωνεσαι απο το κομμα. Εκει οκ.
Ο μονος λογος που το δεχομαι ειναι να πληρωνεσαι απο το κομμα. Εκει οκ.
Καλησπερα! Επιτελους ενα σωστο θρεντ με λογικους ανθρωπους.
Θα ηθελα να ρωτησω :
1.Τι ωρα ανοιγει το Καζινο στο Ελληνικο που χτιστηκε το Σεπτεμβριο του 2019, οπως ειπε ο μεγαλος υπουργος μας Αδωνις Γεωργιαδης;
2.Που μπορω να προμηθευτω αυτα τα υπεροχα τσιγγινα πετασματα που εχει ο Μεγαλος Περιπατος νο2 και κοσμουν την Αθηνα μας; Ρωταω επειδη ειναι τοσο καλαισθητα, που θα ηθελα κι εγω να βαλω στο σπιτι μου.
3.Μπορειτε να μου πειτε ενα τρικ να φτιαξουμε ολοι μαζι ενα κομμα που να χρωσταει 400 εκατομμυρια ευρω και να γινουμε;
Ευχαριστω
Θα ηθελα να ρωτησω :
1.Τι ωρα ανοιγει το Καζινο στο Ελληνικο που χτιστηκε το Σεπτεμβριο του 2019, οπως ειπε ο μεγαλος υπουργος μας Αδωνις Γεωργιαδης;
2.Που μπορω να προμηθευτω αυτα τα υπεροχα τσιγγινα πετασματα που εχει ο Μεγαλος Περιπατος νο2 και κοσμουν την Αθηνα μας; Ρωταω επειδη ειναι τοσο καλαισθητα, που θα ηθελα κι εγω να βαλω στο σπιτι μου.
3.Μπορειτε να μου πειτε ενα τρικ να φτιαξουμε ολοι μαζι ενα κομμα που να χρωσταει 400 εκατομμυρια ευρω και να γινουμε;
Ευχαριστω
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
1. Ποτέ. Δεν θελουμε καζίνο. Θελουμε σχολεία.Καλησπερα! Επιτελους ενα σωστο θρεντ με λογικους ανθρωπους.
Θα ηθελα να ρωτησω :
Ευχαριστω
2. Πάρε ένα από το δρόμο. Προσοχη κοστίζουν 3.000€ το ένα.
3. Στα 500.000 χρέη αλλάζεις όνομα κ ΑΦΜ. ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Έτσι γράφεται το μέλλον.
@Tony xx είσαι αδερφός αλλά τριμάλακας.
ΓΑΜΙΕΣΑΙ
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Το ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ (της «προόδου») είναι εδώ!
Και φτιάχτηκε «Προοδευτική Συμμαχία» για να συμπληρώσει το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που έρχονται.
Ας δούμε ποιοι ήταν εκεί και μίλησαν για να καταλάβουμε ποια ονόματα θα συγκροτήσουν την «Προοδευτική Συμμαχία». Δίπλα σε κάθε όνομα προσθέστε και αυτό: (πρώην) ΠΑΣΟΚ.
Η Λούκα Κατσέλη, πρώην υπουργός – Ο Νίκος Μπίστης, πρώην υφυπουργός και μέλος της «Γέφυρας» Νίκος Μπίστης – Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου – Ο Γιάννης Ραγκούσης, πρώην υπουργός.
Και «κερασάκι στην τούρτα» (ΠΑΣΟΚ και η τούρτα) ο πρώην υπουργός, Στέφανος Τζουμάκας.
Αν θέλετε κι άλλο (λίγο από) ΠΑΣΟΚ υπάρχει και η ΔΗΜΑΡ, που από σήμερα βρίσκεται στην «Προοδευτική Συμμαχία» με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πριν λίγο καιρό ήταν σε συμμαχία με το ΚΙΝΑΛ, δηλαδή με το ΠΑΣΟΚ. Αν ψάξουμε και λίγο παραπάνω στο κοινό που μίλησε ο πρωθυπουργός θα βρούμε κι άλλο ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΟΚοειδή…
Όσον αφορά τα πολιτικά χαρακτηριστικά της «Προοδευτικής Συμμαχίας» του Αλέξη Τσίπρα, που υποτίθεται πως είναι κατά βάση ενάντια στη νεοφιλελεύθερη δεξιά, τι να πούμε; Αρκεί να θυμηθούμε τι έχουν εφαρμόσει οι «αριστεροί» και «προοδευτικοί» του ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με τους πολιτικούς τους φίλους):
Ο ΣΥΡΙΖΑ από εκεί που θα καταργούσε τα μνημονιακά μέτρα μ’ ένα νόμο κι ένα άρθρο έφερε μνημόνιο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από εκεί που θα ήταν ενάντια στα ξεπουλήματα έχει γίνει ειδικός στις ιδιωτικοποιήσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από εκεί που ήταν ενάντια στο ΝΑΤΟ είναι από τα καλύτερα «παιδιά» του ΝΑΤΟ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από εκεί που κατέκρινε (το λιγότερο) την πολιτική των ΗΠΑ ανακάλυψε τη γοητεία (;) του αγγελικού Τραμπ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για την έξοδο από τα μνημόνια αλλά τα μνημονιακά μέτρα και η υποθήκη της χώρας για σχεδόν έναν αιώνα είναι εδώ.
Όταν ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ονόμασε «θεσμούς» την τρόικα και «πρόγραμμα» το μνημόνιο (του). Βάφτισε τις ιδιωτικοποιήσεις μεταρρυθμίσεις και την υποτέλεια στις ΗΠΑ σε «πολυδιάστατη» εξωτερική.
Μακρύς ο κατάλογος, αλλά τα παραπάνω μπορούμε να πούμε ότι είναι οι κεντρικοί άξονες μαζί φυσικά με τις μειώσεις στο εισόδημα της πλειοψηφίας του λαού και τα φοροχαράτσια παντός είδους.
Το ξαναγράψαμε όταν μάθαμε για την «Προοδευτική Συμμαχία: Ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού έδωσε άλλο περιεχόμενο στην «Αριστερά», τώρα πάει να παίξει και στο γήπεδο της προόδου και της συντήρησης, για να εμφανιστεί ως κεντροαριστερός πόλος. Αυτοχαρακτηρίζεται, λοιπόν, εκτός από «αριστερός» και «προοδευτικός». Με αυτόν τον τρόπο θέλει να μαζέψει τη σοσιαλδημοκρατική οικειοποίηση της λέξης «πρόοδος». Το έχουμε ξαναζήσει το παραμύθι της… «προόδου». Έχει τα πολιτικά …πνευματικά δικαιώματα εκμετάλλευσης της λέξης το ΠΑΣΟΚ.
Συμπέρασμα (και) από τη σημερινή φιέστα: Το ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ (της «προόδου») είναι εδώ!
Πρόκειται για συμβολισμό που δείχνει πως… όλο το ΠΑΣΟΚ είναι στην «Προοδευτική Συμμαχία». Και το «παλιό» ΠΑΣΟΚ και το «εκσυγχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ…
@Hellraiser4Ever @cool11 @tellystalone6969 @Νίο @Tony xx ☭ @pipa(2) και λοιποί πούστηδες εδώ ανήκετε.
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Που έχετε κρυφτεί Συριζώα;
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Γνωστό μουνοπανο του φόρουμ
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
@Hellraiser4Ever @cool11 @tellystalone6969 @Νίο @Tony xx ☭ @pipa(2) @Jack_Erlton και λοιπές πουτάνες μου…
Καλησπέρα.
Καλησπέρα.
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.616
- Πόντοι
- 3.936
Να μαι κι εγω. Γνωστη λ@υγκρα στο φορουμ ψωνιζω και τσιμπ@υκωνω τρ@βελια. Πειραζει; Μου χουν κανει τον π@το τουνελ τεμπων. Αλλα ολα καλα βοηθαει στην αφοδευση. Μια κι εξω
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
@Hellraiser4Ever @cool11 @tellystalone6969 @Tony xx ☭ @pipa(2) @Jack_Erlton @Νίο
Μάθημα 1ο: βοήθησε τους ανθρώπους και στάσου δίπλα τους με ειλικρίνεια.
Μάθημα 1ο: βοήθησε τους ανθρώπους και στάσου δίπλα τους με ειλικρίνεια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις