argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.775
- Πόντοι
- 9.297
Το είπα και το ξαναλέω....είμαστε το πιο υγιές κομμάτι της σύγχρονης κοινωνίας...74,2% ψήφισαν την τελευταία επιλογή του καταλόγου.
Ενώ το υπόλοιπο 26% πιστεύεις ότι το έριξε σοβαρά και δεν τρολαρει;Το είπα και το ξαναλέω....είμαστε το πιο υγιές κομμάτι της σύγχρονης κοινωνίας...74,2% ψήφισαν την τελευταία επιλογή του καταλόγου.
Οι μισοί από αυτούς κάνουν χαβαλε...άρα είμαστε ακόμα πιο υγιείς.Ενώ το υπόλοιπο 26% πιστεύεις ότι το έριξε σοβαρά και δεν τρολαρει;
Έχω τουλάχιστον 10 πράσινες περιπτώσεις στον κύκλο μου που έχτισαν βίλες με κρατικά κονδύλια.Οι μισοί από αυτούς κάνουν χαβαλε...άρα είμαστε ακόμα πιο υγιείς.
Απλά έξω αν ρωτήσεις θα βγουν πιο πολλοί ΠΑΣΟΚοι...υπάρχουν πολλοί που έγιναν άνθρωποι επί πράσινων Ορκ...μετά βέβαια φόρεσαν την ροζ προβιά .
Κάποιοι τα έτρωγαν σβερτα στα μπουζούκια και τώρα καληνύχτα....οι άλλοι όμως πρόσεχαν λίγοΈχω τουλάχιστον 10 πράσινες περιπτώσεις στον κύκλο μου που έχτισαν βίλες με κρατικά κονδύλια.
Κάποιοι από αυτούς τώρα είναι χρεωκοπημένοι και δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τις διατροφές.
Δεν πρόσεχαν ιδιαίτερα.Κάποιοι τα έτρωγαν σβερτα στα μπουζούκια και τώρα καληνύχτα....οι άλλοι όμως πρόσεχαν λίγο
Ελπίζω τουλάχιστον να δουλεύεις για κάποια υγιή τέτοια περίπτωση και να μην είσαι στον αγώνα οριακής επιβίωσης όπως σχεδόν όλοι....Έχω τουλάχιστον 10 πράσινες περιπτώσεις στον κύκλο μου που έχτισαν βίλες με κρατικά κονδύλια.
Κάποιοι από αυτούς τώρα είναι χρεωκοπημένοι και δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τις διατροφές.
Ελπίζω τουλάχιστον να δουλεύεις για κάποια υγιή τέτοια περίπτωση και να μην είσαι στον αγώνα οριακής επιβίωσης όπως σχεδόν όλοι....
Οχι καλυτερα να ψηφιζουμε αυτισμο./ Πως και το γυρισες στην πολιτικη, απο τις τραβελοπ@υτσες και τα τρενακιαΤο ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ (της «προόδου») είναι εδώ!
καλώς τον χαζούλη που δεν ξέρει αν είναι ακροδεξιός ή η κυλότα του ΚαρανίκαΟχι καλυτερα να ψηφιζουμε αυτισμο./ Πως και το γυρισες στην πολιτικη, απο τις τραβελοπ@υτσες και τα τρενακια
Αν μπεις με Α.Σ.Ε.Π.καμμια κουφάλα δεν μπορεί να πει τίποτα για σένα....Δεν ασχολούμαι με το δημόσιο.
Σιχαμένοι γλύφτες όλοι τους.
κι άλλος συριζόβλακαςΠλάκωσαν οι μπραβοκούληδες. Εντάξει νουδοτρολάκια, θα ψηφίσουμε Κούλη, μην αγχώνεστε. Όλοι υποκλίνονται στη μεγαλοσύνη του.
Υποκλίνομαι!
Δεν αναφερομαι στους εργαζόμενους του δημοσίου αλλά σε αυτούς που μοιράζουν την πίτα (πολιτικούς και παρατρεχάμενους).Αν μπεις με Α.Σ.Ε.Π.δεν μπορεί να πει τίποτα καμμία κουφάλα για σένα.....
Ο εργαζόμενος Δημοσίου θα κάνει την δουλειά του...το τι κάνουν όσοι είναι πιο πάνω είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...Δεν αναφερομαι στους εργαζόμενους του δημοσίου αλλά σε αυτούς που μοιράζουν την πίτα (πολιτικούς και παρατρεχάμενους).
Ο γαμιάς σου!Εσύ τι τσουτσέκι είσαι που ζητάς και πολιτικά φρονήματα. Ε, ρε κατάντια της Ελλάδας το έτος 2022.