Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.616
- Πόντοι
- 3.936
καλώς τον
καλώς τον
Τα έγραψες όλα.δεν ξέρω αν είμαι λεφτάς ρε ΝΙΟ συριζοακροδεξιοσταλινοφασιστάκι
έχω πολύ καλό επίπεδο ζωής
ξέρω ότι δεν είμαι ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΜΑΡΙ ΖΑΙΟΣ όπως η ηλίθια φάτσα σου και ο χαζούλης Πιπορούφας Πίπας
χρόνια σας πολλά ρε ζαβά και καλές κονόμες με τα εξηντάλεπτα της Κουμουνδούρου
και κάτι ακόμα αγαπητά συριζόγιδα - τροφή για σκέψη :
ο Τσίπρας ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ αφού στο νηπιαγωγείο τα έστελνε στην ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΣΧΟΛΗ ΧΙΛΛ το πιο ακριβό ΙΔΙΩΤΙΚΟ νηπιαγωγείο σε όλη την Ελλάδα
άκου : η διαφθορά των παλιών δεξιών κυβερνήσεων έφερε τον δήθεν <<άφθαρτο>>
Ακριβώς ετσι ειναι τα πραγματα. Μπράβο για το νήμα.
Και δεν μαζεύτηκε κόσμος για να θεωρηθούν ως εγκληματική οργάνωση....Ιδεολόγοι αριστεροί; Ας πάρουμε τον Φλωράκη. 200 κοστουμια. Ρόλεξ. Έπαυλη. Αυτά τα έγραφε η Ελευθεροτυπία όταν πέθανε. Αυτός που όταν κατέλαβε το Καρπενήσι το 1949 έσφαξε ο ίδιος 128 τραυματίες μέσα στο νοσοκομείο και σκότωσε με αξίνα τον ηγούμενο Μόδεστο. Που έσφαξε παπάδες. Όλοι οι Γενικοί Γραμματείς του ΚΚΕ έτσι ήταν και διεγράφησαν. Αρβανίτης, Δημητράτος, Σαργολόγος. Κοινή εγκληματική οργάνωση ήταν πάντα η αριστερά.
Ευτυχώς υπάρχουν επιλογές στα κόμματα....δυστυχώς ο χαχολος νεοέλληνας δεν ψάχνει κάτι διαφορετικό.Εγω όταν έχει προεκλογική περίοδο ψάχνω κόμματα μικρά σε άγριες μεταμεσονύκτιες ώρες για να δω τι έχουν να πουν...και υπάρχουν αξιόλογες επιλογές εκεί .καλή η παραμύθα περί αριστεράς - δεξιάς. ΣΥΡΙΖΑ = αριστερός, απόγονος του Βελουχιώτη, συνεχιστής της αριστερής διανόησης, πάντα με το λαό, προοδευτικός αγωνιστής που τον κυνηγά το κατεστημένο. ΝΔ = δεξιός, χουντικός, χρυσαυγίτης, βασιλικός, υπόδουλος των συμφερόντων, κλέφτης, ρατσιστής και ομοφοβικός.
Καλή για να ρίξεις καμιά ομοϊδεάτισα γκόμενο στο πρώτο έτος.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ιδεολογίες, δεν υπάρχει το απαιτούμενο μορφωτικό επίπεδο. Ουσιαστικά όλοι πως θα τη βολέψουμε για πάρτη μας κοιτάμε. Όλοι κοιτάνε τα στραβά του αλλουνού και για τις μαλακίες του δικού τους κόμματος κάνουν τους Κινέζους.
Αν στην Ελλάδα οι ψηφοφόροι είχαν όντως ιδεολογία και πολιτική σκέψη, θα έπρεπε να υπάρχει κόμμα από φιλελεύθερους ,κόμμα με χριστιανοδημοκράτες, κόμμα λαϊκής δεξιάς, κόμμα ευρωπαϊκής αριστεράς, κόμμα οικολογικής αριστεράς, με σοβαρά όμως ποσοστά.
Παραληρημα.. Απ τα πολλα βραζιλιανικα τραβελοτρενακια και τα φλοκια στη μαπα εχεις λαλησει και δεν ξερεις τι λες .Δεν κατηγορησα κανεναν. Φωτο βλεπω φωτο ποσταρω. Τα παραπονα σου σε αυτους που τα βγαζουν στην επιφανεια.βγάλε τα παντελόνια βρε
Παραληρημα.. Απ τα πολλα βραζιλιανικα τραβελοτρενακια και τα φλοκια στη μαπα εχεις λαλησει και δεν ξερεις τι λες .Δεν κατηγορησα κανεναν. Φωτο βλεπω φωτο ποσταρω. Τα παραπονα σου σε αυτους που τα βγαζουν στην επιφανεια.
εγώ ο χαζός ΝΙΟ είμαι σε παραλήρημα από τα φλόκια που έχω φάει στη μάπα και σας θεωρώ όλους χαζούς και σε άλλα νήματα κάνω τον ακροδεξιό και βρίζω τους μετανάστες και στα πολιτικά είμαι γλείφτης του Καρανίκα
το έφτιαξα λίγο
κατάντια που έγινες
ναι είμαι συριζοΤΟΜΑΡΟ και βλακάκος