Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Μαλλον οχι αλλα εδω εχουμε μια αλλη περιπτωση.Το μαγαζι προτεινεται απο πολλους και μενα αλλος μ το ειχε μαθει αρα δοκιμαζεις και βλεπεις.
Παντως πιστευω κανεις ενα λαθος και εσυ και θα στο εξηγησω.Πριν ειπες για την λιβαδεια οτι εκανε ανακαινιση και πλεον δειχνει καθαρο.Αλλο το ανακαινισμενο και αλλο το καθαρο.Δηλαδη αν οι ρωσιδες το εβαφαν και αλλαζαν και το μεσα  θα  πηγαινες σωστα;
Το φαι ομως που θα σου προσεφεραν ειναι το ιδιο.Προφανως καταλαβαν οτι θα εχουν την ιδια πελατεια  αφηνοντας το οπως το πρωτοεφιαξαν.

Εγώ έτσι όπως το είδα δε βρήκα το θάρρος να μπω. Αν ήμουν με παρέα ίσως πήγαινα, τι να πω ; Πάντως, ο σκοπός είναι να μαζέψουν περισσότερη πελατεία (ειδικά όταν έχουν ένα τόσο καλό προϊόν όπως λες) και όχι να κρατήσουν απλώς τους ίδιους πελάτες!

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
εχεις να προτινεις κατι πιο καλο σε σουβλακι?

καλα εσυ μας κανει πλακα....
χωρις να εχεις δοκιμασει το σουβλακι απο τις ρωσιδες εχεις αποψη μονο και μονο ...απο το εξωτερικο του μαγαζιου και επιπλεον θεωρεις πολυ καλες πιτσες την Ντομινο και Πιτσα Χατ που ειναι για τα σκυλια...

Εγώ πάντως έχω να προτείνω δεκάδες που είναι πολύ καλά (τα έχω σημειώσει σε παλιότερα posts μου εδώ) - δε ξέρω αν είναι καλύτερα φυσικά από το συγκεκριμένο αλλά αξίζει να ξεκινήσεις από το σπίτι σου και να πας να δοκιμάσεις κάποια όπως ξέρω γω το Πάπιγκο, το Λευτέρη (Ν. Σμύρνη), το Λευτέρη τον Πολίτη (Σατωβριάνδου), τη Σοφία (Βικτώρια), τον Κρητικό (Ζωγράφου), τον Τομας (Σαρκουδινου), τον Πιπεράκια (Μεσογείων), τη Θράκα (Μαρούσι) και διάφορα άλλα που τώρα δε μπορώ να θυμηθώ.

Όσο για την πλάκα ποτέ δεν είπα ότι είναι καλό ή κακό το φαγητό στο συγκεκριμένο μαγαζί. Είπα ότι δε μου άρεσε το περιβάλλον (εσωτερικά/εξωτερικά) για αυτό και δε το δοκίμασα. Άποψη μπορώ να έχω για αυτό το θέμα διότι πήγα ως εκεί και το είδα!!!

Για τις πίτσες δε μπορεί να αρέσουν σε όλους οι ίδιες!

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Ρε μάγκες το φαγητό είναι υποκειμενικό. δεν αρέσει σε όλους το ίδιο.

Πάρτε εάν παράδειγμα τη νέα μόδα με την αλάδωτη πίτα στο σουβλάκι. Οι πλειοψηφία μου έμαθε και το αλάδωτο λες και το είχε και στο χωριό της.

Εγώ από την άλλη το κάνω που το κάνω θέλω να το κάνω σωστά.. Λαδωμένη πίτα φορ έβερ !

Συμφωνώ ότι είναι πιο νόστιμα τα τυλιχτά με λαδωμένη πίτα. Όμως επειδή κάποια σουβλατζίδικα έχουν κάτι παλιόλαδα τα οποία μυρίζουν και βουτάνε εκεί μέσα τις πίτες, πλέον έχω σταματήσει να ρισκάρω και τα τρώω μόνο αλάδωτα (εκτός και αν ξέρω το μαγαζί).

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
με κοκκινο χρωματισα αυτα που εχω δοκιμασει και ειναι οντως πολυ νοστιμα , κατα την αποψη μου παντα

αποψη θα εχεις οταν δοκιμασεις οχι οταν περασεις απεξω!
ειναι το ιδιο αν θα μου ελεγες πως περασες εξω απο ενα μπουρδελακι , δεν σου αρεσε ο χωρος, αρα και η πουτανα μεσα θα ειναι φολα...ασχετα αν δεν περασες μαζι της στο δωματιο

Δοκίμασε τον Κρητικό (πάνω στην Παπάγου είναι) και δε θα χάσεις.

Μα δεν είπα τίποτα για το φαγητό του μαγαζιού, μπορεί πράγματι να είναι το καλύτερο της Αθήνας -- μόνο για το χώρο είπα :S

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.975
Πόντοι
42.697
Εγώ πάντως έχω να προτείνω δεκάδες που είναι πολύ καλά (τα έχω σημειώσει σε παλιότερα posts μου εδώ) - δε ξέρω αν είναι καλύτερα φυσικά από το συγκεκριμένο αλλά αξίζει να ξεκινήσεις από το σπίτι σου και να πας να δοκιμάσεις κάποια όπως ξέρω γω το Πάπιγκο, το Λευτέρη (Ν. Σμύρνη), το Λευτέρη τον Πολίτη (Σατωβριάνδου), τη Σοφία (Βικτώρια), τον Κρητικό (Ζωγράφου), τον Τομας (Σαρκουδινου), τον Πιπεράκια (Μεσογείων), τη Θράκα (Μαρούσι) και διάφορα άλλα που τώρα δε μπορώ να θυμηθώ.

Όσο για την πλάκα ποτέ δεν είπα ότι είναι καλό ή κακό το φαγητό στο συγκεκριμένο μαγαζί. Είπα ότι δε μου άρεσε το περιβάλλον (εσωτερικά/εξωτερικά) για αυτό και δε το δοκίμασα. Άποψη μπορώ να έχω για αυτό το θέμα διότι πήγα ως εκεί και το είδα!!!

Για τις πίτσες δε μπορεί να αρέσουν σε όλους οι ίδιες!

με κοκκινο χρωματισα αυτα που εχω δοκιμασει και ειναι οντως πολυ νοστιμα , κατα την αποψη μου παντα

αποψη θα εχεις οταν δοκιμασεις οχι οταν περασεις απεξω!
ειναι το ιδιο αν θα μου ελεγες πως περασες εξω απο ενα μπουρδελακι , δεν σου αρεσε ο χωρος, αρα και η πουτανα μεσα θα ειναι φολα...ασχετα αν δεν περασες μαζι της στο δωματιο

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Όποιος έρθει Σαλόνικα να δοκιμάσει οπωσδήποτε τα σουβλάχια του Προέδρου απέναντι απο το Ιπποκράτειο νοσοκομείο!!!

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
Μολις εφαγα απο τα καλυτερα σουβλακια της ΖΩΗς μου. Το μαγαζι λεγεται τζατζικοκινηση και βρισκεται στη περιοχη Ελληνορωσων ανεβαινοντας την ανηφορα της ΚατεχΑΚΗς δεξια 3 στενο. βρισκεται πηνελοπησ δελτασ 8. φοβερο καλαμακι χοιρινο και μπιφτεκι

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Είσαι ψαγμένος εσύ. Μαρέσεις !

Το χάρμα μάγκες εχει το καλύτεορ πεινιρλί που έχετε φάει ποτέ !

Στο βουτυρώνουν κι όλας άμα θες.

Εν τω μεταξύ είναι από τα μοναδικά πεινιρλί που πραγματικά χαίρεσαι να τρώς το ψωμί του !!!!!!
;)

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Μολις εφαγα απο τα καλυτερα σουβλακια της ΖΩΗς μου. Το μαγαζι λεγεται τζατζικοκινηση και βρισκεται στη περιοχη Ελληνορωσων ανεβαινοντας την ανηφορα της ΚατεχΑΚΗς δεξια 3 στενο. βρισκεται πηνελοπησ δελτασ 8. φοβερο καλαμακι χοιρινο και μπιφτεκι
Δυο ιερά τέρατα της ελληνικής trash tv έχουν περάσει από το μαγαζί ως ντελιβεράδες: Σώτης Τσογλάνης και πρόεδρος Κωλοτούμπας  :rockon:
Ποιο άλλο μαγαζί μπορεί να καυχηθεί κάτι ανάλογο? 

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
413
Πόντοι
26
Τυπε πρεπει να εισαι και ο μοναδικος που δεν σου αρεσε οποτε απο φαι μαλλον δεν το εχεις.Και το χειροτερο κρινεις το μαγαζι απο την εξωτερικη εμφανιση.Δηλαδη ο λευτερης στη νεα σμυρνη που πολλοι λενε καλα λογια γιαυτον απεξω και μεσα θυμιζει 80 's τι σημαινει. Οτι ναναι....

Τρωε στα γηπεδα καλυτερα
Απο οτι φενεται δεν ειμαι ο μοναδικος=και ο drclaw μια απο τα ιδια λεει.
Γενικα να εμπιστευεστε μονο τον ουρανισκο σας και οχι κριτικες γιατι μπαινουν πολυ κολλητοι απο τα μαγαζια ή και οι ιδιοι οι ιδιοκτητες και ποσταρουν θετικα σχολια-κατι οπως στο tripadvisor που γινεται

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα στην παρεα. Φοβερη πιτσαρια στη ν.σμυρνη ειναι η ζεας ή καπως ετσι νομιζω λεγεται. :idiot:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Τύποι μιας και μπαίνει το καλοκαίρι σιγά σιγά καλό είναι να αναθερμανθεί το θέμα για το φαγητό  :dancing:

Κάποιος φίλος παλιότερα είχε προτείνει το Πεϊνιρλί από το Χάρμα - επειδή το δοκίμασα πρόσφατα έχω να πω ότι είναι μάλλον το καλύτερο Πεϊνιρλί που έχω φάει  :new_shocked:: Πολύ μαλακή και νόστιμη ζύμη, απίστευτο τυρί -- το μόνο θέμα είναι ότι δεν έχει πολλές επιλογές εκτός της κλασσικής, θα ήθελα λίγες περισσότερες επιλογές, πχ σουτζούκι, αυγό  :rockon: :rockon: :rockon:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
413
Πόντοι
26
Καλησπερα στην παρεα. Φοβερη πιτσαρια στη ν.σμυρνη ειναι η ζεας ή καπως ετσι νομιζω λεγεται. :idiot:
Nαι πολυ καλη η ζεας.Το κλου ειναι ο απαιχτος μουστακιας σερβιτορος αν πας να κατσεις για φαι στην συγκεκριμενη.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Εχει δοκιμασει κανεις απο τον Καλυβα στο κουκακι....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Τύποι μιας και μπαίνει το καλοκαίρι σιγά σιγά καλό είναι να αναθερμανθεί το θέμα για το φαγητό  :dancing:

Κάποιος φίλος παλιότερα είχε προτείνει το Πεϊνιρλί από το Χάρμα - επειδή το δοκίμασα πρόσφατα έχω να πω ότι είναι μάλλον το καλύτερο Πεϊνιρλί που έχω φάει   :new_shocked:: Πολύ μαλακή και νόστιμη ζύμη, απίστευτο τυρί -- το μόνο θέμα είναι ότι δεν έχει πολλές επιλογές εκτός της κλασσικής, θα ήθελα λίγες περισσότερες επιλογές, πχ σουτζούκι, αυγό  :rockon: :rockon: :rockon:
Απο Ζωγράφου ή Παγκράτι πήρες? με πινέλο κτλ, το τιμώ κατά καιρούς από το 2000

από πίτσες, προτιμώ pizzaexpress και μια πιτσαρία στην Αλεξάνδρας 24ωρη με το μέτρο 30χ30 πίτσα, 12 κομμάτια, 7.5 ευρώ

από burger, καλύτερο το burgerchef με νορμάλ τιμές και μεγάλες ποσότητες

Φαλάφελ Λιοσίων 2 και το διπλανό, που είναι μια τρύπα και ξεκωλιάζεται στην δουλειά

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σήμερα έφαγα από το Meatropoleos σουβλάκι και ήταν καλό μπορώ να πω αλλά ακριβούτσικο και μικρό  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom