Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
μπορει να σου φτιαξει σουβλακι τυλιχτο με φρυγαδελι/κοντοσουβλι/κοκορετσι κτλ

Καπου διαβασα για αυτα τα ιδιαιτερα σουβλακια που εχει απλα ηθελα να δω αν αξιζουν οποτε θα σε εμπιστευτω.Κυριακη κοντη γιορτη...

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
παιδες επειδη δεν γραφω συχνα αλλα στο φαι εχω γνωμη κορυφαιο σουβλακι με καλαμακι κοτοπουλο ειναι στο kgrill στην καλλιθεα χαμηλα θησεως προς πειραια και μακραν το καλυτερο burger φρεατιδος στο πειραια  μπαρ μπε κιου αλλα εχει τοσο κοσμο που εχει αναμονη για να κατσεις πανω απο μιση ωρα και παρασκευοσαββατοκυριακο μια ωρα και.στο μπαρ μπε κιου επειδη μενω σχετικα κοντα αλλα δεν κανουν delivery οι μαλακες προς τα εκει παω και παιρνω take away αλλιως γαματα με μεγαλα γραμματα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εμείς κουμπώσαμε φαλάφελ,Persepolis εχθές.... :wanker: :wanker: :wanker:

T8RvPAj.jpg

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Απο Ζωγράφου ή Παγκράτι πήρες? με πινέλο κτλ, το τιμώ κατά καιρούς από το 2000

από πίτσες, προτιμώ pizzaexpress και μια πιτσαρία στην Αλεξάνδρας 24ωρη με το μέτρο 30χ30 πίτσα, 12 κομμάτια, 7.5 ευρώ

από burger, καλύτερο το burgerchef με νορμάλ τιμές και μεγάλες ποσότητες

Φαλάφελ Λιοσίων 2 και το διπλανό, που είναι μια τρύπα και ξεκωλιάζεται στην δουλειά

Από Παγκράτι έχω πάρει μερικές φορές τώρα τελευταία. Πολύ δυνατό το πινέλο  :dancing:

Για φαλάφελ, έχω πάρει μερικές φορές από το Φαλαφέλας που είναι στην Αιόλου, το μαγαζί που έχει πάντοτε ουρά αν έχετε προσέξει. Ήταν καλούτσικο αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Η ουρά δικαιολογείται από τον αρκετά μεγάλο χρόνο προετοιμασίας του φαλάφελ, κατάλαβα ότι οι παίχτες που τα έφτιαχναν πήγαιναν με το πάσο τους για να διατηρείται η ουρά  :tickedoff: Προφανώς ο έλληνας που διακατέχεται από κατοχικά σύνδρομα θα πάει όπου βρει ουρά να κάτσει να περιμένει - αντίστοιχη πατέντα έκανε και το νουνου ντονατας που άνοιγε 2 ώρες τη μέρα για να δημιουργήσει τεχνιτή ζήτηση  :S

Αυτά που λες για τα φαλάφελ δε τα έχω δοκιμάσει γιατί δε μου είναι εύκολο να πάω Λιοσίων  :zombie:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
μπορει να σου φτιαξει σουβλακι τυλιχτο με φρυγαδελι/κοντοσουβλι/κοκορετσι κτλ

Το έχω ξαναγράψει παλιότερα εδώ: Το καλύτερο κοντοσούβλι που έχω φάει (το κάνει και τυλιχτό, δεν πουλάει γύρους και τέτοια): Θράκα στο Μαρούσι  :rockon: :rockon: :rockon:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
παιδες επειδη δεν γραφω συχνα αλλα στο φαι εχω γνωμη κορυφαιο σουβλακι με καλαμακι κοτοπουλο ειναι στο kgrill στην καλλιθεα χαμηλα θησεως προς πειραια και μακραν το καλυτερο burger φρεατιδος στο πειραια  μπαρ μπε κιου αλλα εχει τοσο κοσμο που εχει αναμονη για να κατσεις πανω απο μιση ωρα και παρασκευοσαββατοκυριακο μια ωρα και.στο μπαρ μπε κιου επειδη μενω σχετικα κοντα αλλα δεν κανουν delivery οι μαλακες προς τα εκει παω και παιρνω take away αλλιως γαματα με μεγαλα γραμματα

Παίχτη συμφωνώ για το kgrill - πολύ καλό και καθαρό σουβλάκι. Επίσης φτιάχνει και ένα πολύ καλό κοτόπουλο η χοιρινό σε σούβλα (κάτι σαν κοντοσούβλι αλλά μικρότερο, για 2 άτομα) - δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε  :sunglasses:

Για το άλλο που γράφεις το έχω ακούσει αλλά αποφεύγω μαγαζιά με τέτοιους χρόνους αναμονής - θεωρώ ότι κοροιδεύουν τους πελάτες τους  >:(

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.977
Πόντοι
42.697
Τύπε, εσύ πως και δεν είσαι μόνιμος στις Ρωσίδες;

τα χω γραψει σε αυτο το νημα για τις Ρωσιδες
αγαπημενο στεκι απλα πλεον εχω βρει καλυτερο σασλικ σε ρουσικο φιλικο σπιτι στην Καλλιθεα lol!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Για μενα η πιο γαματη πιτσα ειναι του willys στην δημοσθενους στην καλλιθεα .
Και αρκετα καλο burger στο hot hot στο κεντρο στην κολοκοτρωνη
Οσο για σουβλακι και κοκορετσια κλπ εδεσματα ο Μετοχιατης στην χαλκιδα , μιλαμε για αλλο επιπεδο γευσης

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.977
Πόντοι
42.697

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
μακραν το καλυτερο σουβλακι κανουν τα ΄΄παναθηναια΄' στην λεωφορο αλεξανδρας στο παρκο αργεντινικης δημοκρατιας

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.977
Πόντοι
42.697
προσφατα σε ενα αρθρο διαβασα οτι ειναι το Νο1 μαγαζι για σουβλακι ή πανσετα