redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Είναι καθαρό μαγαζί;Σουβλάκια στηρίζω μόνο Τσιώπο στον Άγιο παντελεήμων
Είναι καθαρό μαγαζί;Σουβλάκια στηρίζω μόνο Τσιώπο στον Άγιο παντελεήμων
Είναι καθαρό μαγαζί;
Είναι καθαρό μαγαζί;
Αντε μπας κ κλεισουν κ τα αλλα να ξεβρωμισει η περιοχη.παιδες χτες κατεβηκα μοναστηρακι και με εκπληξη διαπιστωσα οτι ο γωνιακος Σαββας (μητροπολεως και κυρηκειου) ειχε κλεισει ...
καθησα στον διπλανο Σαββα και απο οτι μου ειπαν τα σερβιτορια εκλεισε διοτι χρωσταγε παντου και με το γειτονικο σαββα ειχαν μεν ιδια λογοτυπα κτλ αλλα ηταν ξεχωριστα ταμεια...εν μεσω σεζον το ειδαμε και αυτο λουκετο στο σαββα τον γωνιακο...
Αντε μπας κ κλεισουν κ τα αλλα να ξεβρωμισει η περιοχη.
Απο 1 φορα εχω φαει κ στους 3 εκει και με ξεκανε το κρεας τους.
Αντε μπας κ κλεισουν κ τα αλλα να ξεβρωμισει η περιοχη.
Απο 1 φορα εχω φαει κ στους 3 εκει και με ξεκανε το κρεας τους.
Τα ίδια κι εγώ με τους βρωμιάρηδες.
Συμφωνω απολυτα!
Αντι να τρωτε την σαβουρα δωστε κατι παραπανω και πηγαινεται Κορδικτωνος 31 , στο υψος της οδου Καλυμνου και φατε φθηνο και καλο μαγειρευτό φαγητο στην "Αρχοντισσα".
Εγγυηση.
Εκει εχω δει και υπηρεσιες και κοπελες να τρωνε η να παιρνουν φαγητο σε πακετο
θα τιμηθεί, ευχαριστώ για την info
Συμφωνω απολυτα!
Αντι να τρωτε την σαβουρα δωστε κατι παραπανω και πηγαινεται Κορδικτωνος 31 , στο υψος της οδου Καλυμνου και φατε φθηνο και καλο μαγειρευτό φαγητο στην "Αρχοντισσα".
Εγγυηση.
Εκει εχω δει και υπηρεσιες και κοπελες να τρωνε η να παιρνουν φαγητο σε πακετο
Έχει αναφερθεί από τον τεράστιο Φανούρη Τζούρα
δες και αυτο το λινκ εχει αναφορα στην Αρχοντισσα
για τους πιο μερακληδες και παραδοσιακους υπαρχει παντα το πολυ παλιο οινομαγειρειο "Η Ναξος" στην συμβολη Λιοσιων και Παιωνιου
σπεσιαλ πατσας και πληθος μαγειρευτων (μουσακας, φακες, λαδερα, τηγανιτα ψαρια, κτλ) με πολυ καλες τιμες επισης (4-5 ευρω το πιατο)
χρωστας πολλα τυπε?
Εκεί δεν έχουν καθηγητές...λες να μην χρωστάει τύπε;
Έχει αναφερθεί από τον τεράστιο Φανούρη Τζούρα
Ψέματα είναι ότι δεν υπάρχουν καθηγητές τύπε ;)Επεσες εξω....
δες και αυτο το λινκ εχει αναφορα στην Αρχοντισσα
για τους πιο μερακληδες και παραδοσιακους υπαρχει παντα το πολυ παλιο οινομαγειρειο "Η Ναξος" στην συμβολη Λιοσιων και Παιωνιου
σπεσιαλ πατσας και πληθος μαγειρευτων (μουσακας, φακες, λαδερα, τηγανιτα ψαρια, κτλ) με πολυ καλες τιμες επισης (4-5 ευρω το πιατο)
Ψέματα είναι ότι δεν υπάρχουν καθηγητές τύπε ;)
έχω πληροφορηθεί καταλλήλως για την Νάξο από τον μέγιστο COBRA, το έχω τσεκάρει το μαγαζί κάθε φορά που έχω περάσει από εκεί αλλά δεν έχω τιμήσει ... εντούτοις θα ήθελα να κάτσω στο μαγαζί επί της οδού Λιοσίων και Τροφωνίου, μεγάλη καλτίλα, μαζεύει και κάτι γκόμενες αλανιάρες .. ευχαριστώ
Στο ουζερί του Λάκη να πας τύπε στην Πλ.Βικτωρίας βρίσκεται