Μακης αιγαλεω 99 σεντς με το θεικο πιπινι στο ταμειο ;)
Κάτσε ρε μαν...1,20€ το έχει πλέον...
Μακης αιγαλεω 99 σεντς με το θεικο πιπινι στο ταμειο ;)
Κάτσε ρε μαν...1,20€ το έχει πλέον...
εχω καιρο να παω.νομιζω μονο καλαμακι πιτα ηταν 99,ισως παω σημερα..
Zεις;Πήγα εγώ τις προάλλες...
επειδη σε λιγο βγαινω για μασα
να παω σε μια πιτσαρια που εχω βρει εδω κοντα και κανει δυνατη μακαροναδα με ροζ σαλτσα (ντοματα - κρεμα γαλακτος) και αλλαντικα
ή
να παρω τα κλασικα προστυχα σουβλάκια από τον τυπο εδω κοντα που φτιαχνει ονειρικο καλαμακι και κεμπαπ;
Δυστυχώς, το μαγαζί είναι κλειστό κάνα δυο φορές που πήγα :-
Καλύτερο κεμπάμπ και γενικότερα σουβλάκι, έχει μάγκες ο ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ.
Έχει σε διάφορα μέρη από ότι έμαθα, εγώ έφαγα στης Γλυφάδας που άνοιξε τώρα.
Φοβερό κεμπάπ !!!
και μάλιστα είχε σουβλάκι με σουτζούκι μέσα και φέτα και κόκκινη σάλτσα και κρεμμύδι. Άλλο να σας το λέω και άλλο να το τρώτε.
σημερα ειχα την τιμη να δοκιμασω πιτα με κεμπαπ απο τον θρυλικο Αρμένη ΤΟΜΑΣ στην οδο Σαρκουδινου 43 στον Νεο Κοσμο
Καταπληκτικο!!!
Το καλυτερο σουβλακι κεμπαπ που εχω φαει εβερ!
Σκαλες ανωτερο απο το σουβλακι κεμπαπ του Λευτερη του Πολίτη στην Σατωβριανδου
Το Μικρό Μοναστηράκι καλό είναι.
Λίγο πιό κάτω όμως είναι το Thomas στην Σαρκουδίνου με το καλλίτερο κεμπάπ.
κεντρικη πλατεια ηλιουπολης το πικαντικο,και κατω πλατεια καλο καρβουνο τα κοκορακιακαλησπερα αν εννοεις αυτο στην λεωφ.ειρηνης διπλα στην εκκλησια ειναι αυτο που ηταν πισω απο το μουσειο εθνικης αντιστασης και μεταφερθηκε..δεν εχω φαει ποτε και δεν εχω αποψη...για εμενα στην περιοχη της ηλιουπολης το καλυτερο καλαμακι το εχει ο σωτηρης στην αγια μαρινα ενα μικρο απεναντι απο το γυμναστηριο μπασδεκης...με διαφορα το καλυτερο καλαμακι..οσο αναφορα αυτα της κεντρικης πλατειας ...μακρυα απο πιτα του παππου...καλο το ηλιουπολις διπλα απο τον βασιλοπουλο που εχει την αυλη..το αλλο απο πανω ο σταλλονε που λεγαμε οσοι γνωριζουν ..χαλια ..το πιτα μπαρ καλο που το τιμαει η πιτσιρικαρια λογω μοδας..ο γιωργος δεν μου αρεσει προσωπικα ..αλλοι λενε οτι ειναι καλο...και διπλα απο την εκκλησια της αγιας μαρινας ο λαμπρος με εξαιρετικο καλαμακι κοτοπουλο μπουτι ..αλλα μονο αν το φας ζεστο..και την σως μουσταρδας λεμονι που το συνοδευει
εχει αρκετα ακομα αλλα δεν νομιζω πως ειναι αξιας αναφορας ..κατα την προσωπικη μου γνωμη
επισης ενα μαγαζι με πολυ καλο χειροποιητο καλαμακι μαγαζι ειναι στο μπραχαμι στην αγιου δημητριου ο φοιρος ...νομιζω στο 80 στο 90 της αγιου δημητριου ..δεν θυμαμε ..μικρο μαγαζακι ορθαδικο δεν εχει τραπεζακια και γινετε με τα καλαμακια χαμος..εχει και γυρο και κεμπαπ αλλα νομιζω κατι που το βρισκεις σε πολλα μαγαζια ...
αυτα απο εμενα και καλες μασες
τ