Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Μη μου λες τετοια...  :o
Στη Γαλατσιου υπαρχουν ο Γιωργος και οι Πιτες της Βεικου (πρωην πιτες των Αγγελων, ο πρωτος που εφτιαχνε σκεπαστη πριν 15 χρονια)
στη βεικου εννοεις, αλλη ειναι η γαλατσιου

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
δεν ξέρω νοικοκυρεμένο μαγαζί μου φαινόταν πάντα το δοκίμασα τελευταία και ήταν ωραίος ο γύρος του 3 φορές έχω πάρει, το άριστον από την άλλη (αυτό τέρμα πατησίων) πολλή αλμπάνια στο τύλιγμα ο γύρος του προσωπικά δεν μου άρεσε σαν γεύση ενώ το καλαμάκι οκ αλλά αρκετά στεγνό είχε όμως ωραίες πατάτες στρογγυλές :P
ε τοτε να παμε ρε τυπε, αμα εχεις φαει 3 φορες σημαινει οτι εχει σταθερη ποιοτητα.
αλμπανια τυπε ειναι κ αυτοι που τα βοσκανε τα ζωα, τι ψαχνεις τωρα γαμησε τα

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Ανοιξε ενα καινουργιο στην Ηλιουπολη.
Δοκιμασα βουβαλι. Προς εκπληξη μου ηταν οντως καθαρο βουβουλι και ιδιαιτερα νοστιμο.
Λεγεται καπως τα σουβλακια του Σταυρο νομιζω. Απεναντι απο το εμπορικο.
καλησπερα αν εννοεις αυτο στην λεωφ.ειρηνης διπλα στην εκκλησια ειναι αυτο που ηταν πισω απο το μουσειο εθνικης αντιστασης και μεταφερθηκε..δεν εχω φαει ποτε και δεν εχω αποψη...για εμενα στην περιοχη της ηλιουπολης το καλυτερο καλαμακι το εχει ο σωτηρης στην αγια μαρινα ενα μικρο απεναντι απο το γυμναστηριο μπασδεκης...με διαφορα το καλυτερο καλαμακι..οσο αναφορα αυτα της κεντρικης πλατειας ...μακρυα απο πιτα του παππου...καλο το ηλιουπολις διπλα απο τον βασιλοπουλο που εχει την αυλη..το αλλο απο πανω ο σταλλονε που λεγαμε οσοι γνωριζουν ..χαλια ..το πιτα μπαρ  καλο  που το τιμαει η πιτσιρικαρια λογω μοδας..ο γιωργος δεν μου αρεσει προσωπικα ..αλλοι λενε οτι ειναι καλο...και διπλα απο την εκκλησια της αγιας μαρινας ο λαμπρος με εξαιρετικο καλαμακι κοτοπουλο μπουτι ..αλλα μονο αν το φας ζεστο..και την σως μουσταρδας λεμονι που το συνοδευει
εχει αρκετα ακομα αλλα δεν νομιζω πως ειναι αξιας αναφορας ..κατα την προσωπικη μου γνωμη

επισης ενα μαγαζι με πολυ καλο χειροποιητο καλαμακι μαγαζι ειναι στο μπραχαμι στην αγιου δημητριου ο φοιρος ...νομιζω στο 80 στο 90 της αγιου δημητριου ..δεν θυμαμε ..μικρο μαγαζακι ορθαδικο δεν εχει τραπεζακια και γινετε με τα καλαμακια χαμος..εχει και γυρο και κεμπαπ αλλα νομιζω κατι που το βρισκεις σε πολλα μαγαζια ...

αυτα απο εμενα και καλες μασες

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
καλησπερα αν εννοεις αυτο στην λεωφ.ειρηνης διπλα στην εκκλησια ειναι αυτο που ηταν πισω απο το μουσειο εθνικης αντιστασης και μεταφερθηκε..δεν εχω φαει ποτε και δεν εχω αποψη...για εμενα στην περιοχη της ηλιουπολης το καλυτερο καλαμακι το εχει ο σωτηρης στην αγια μαρινα ενα μικρο απεναντι απο το γυμναστηριο μπασδεκης...με διαφορα το καλυτερο καλαμακι..οσο αναφορα αυτα της κεντρικης πλατειας ...μακρυα απο πιτα του παππου...καλο το ηλιουπολις διπλα απο τον βασιλοπουλο που εχει την αυλη..το αλλο απο πανω ο σταλλονε που λεγαμε οσοι γνωριζουν ..χαλια ..το πιτα μπαρ  καλο  που το τιμαει η πιτσιρικαρια λογω μοδας..ο γιωργος δεν μου αρεσει προσωπικα ..αλλοι λενε οτι ειναι καλο...και διπλα απο την εκκλησια της αγιας μαρινας ο λαμπρος με εξαιρετικο καλαμακι κοτοπουλο μπουτι ..αλλα μονο αν το φας ζεστο..και την σως μουσταρδας λεμονι που το συνοδευει
εχει αρκετα ακομα αλλα δεν νομιζω πως ειναι αξιας αναφορας ..κατα την προσωπικη μου γνωμη

επισης ενα μαγαζι με πολυ καλο χειροποιητο καλαμακι μαγαζι ειναι στο μπραχαμι στην αγιου δημητριου ο φοιρος ...νομιζω στο 80 στο 90 της αγιου δημητριου ..δεν θυμαμε ..μικρο μαγαζακι ορθαδικο δεν εχει τραπεζακια και γινετε με τα καλαμακια χαμος..εχει και γυρο και κεμπαπ αλλα νομιζω κατι που το βρισκεις σε πολλα μαγαζια ...

αυτα απο εμενα και καλες μασες

βουβαλι εχω φαει εδω, μαζι με χυλοπιτες.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
Για κεμπαπ - μπιφτεκι:
Θανασης στην πλατεια στο Μοναστηρακι
Νικος στην πλατεια Δαβακη στο Αιγαλεω
Λαδοκωστας παραλια Νεας Μακρης
Μπαρμπαδημος στη Νέα Σμύρμη

Για καλαμακι:
Προδορπιον στην Ακαδημιας
Ελβις στον Κεραμεικο
Κυρα Σοφια στην πλατεια Βικτωριας

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Για κεμπαπ - μπιφτεκι:

Για καλαμακι:
Ελβις στον Κεραμεικο
εσυ ειπες ολα τα mainstream, εμεις θελουμε τα alternative..

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
ΝΑ προσθέσω τις "Καλαμιές" στην στοά Φίξ δίπλα από το κεντρικό ταχυδρομείο στην Ομόνοια για τοπ χοιρινό σουβλάκι που κόβεται αυθημερόν και ετοιμάζεται την στιγμή της παραγγελίας. Για μένα το καλύτερο

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
Για κεμπαπ - μπιφτεκι:

Για καλαμακι:
Ελβις στον Κεραμεικο

Σωστός !!!!!!Δοκίμασε κ Κυρ Αρίστος Π.Φάληρο ......κεμπάπ ....

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πειραιά δεν είναι ο μπαρμπα-Δήμος;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.969
Πόντοι
42.697
Αβραάμ στην Σολωμού 14, Ολύμπια στην Κολοκοτρώνη 19 ή Μιχάλης στην Βαλαωρίτου 20 (μόνο για μπιφτέκι σπέσιαλ).

ο Αβραάμ έχει μετακομίσει εδώ και ενάμιση χρόνο. Είναι πιο κεντρικά, Β. Γεωργίου κοντά στην πλατεία και λέγεται " γεύσεις Αβραάμ".

σωστα συμφωνω και για τα 3 μερη
Ολυμπια εχει φοβερο μπιφτεκι που το βαζει στην πιτα
Ο Αβρααμ παλι εχει παρα πολυ καλο μαριναρισμενο κοτοπουλο βεργα που το βαζει στην πιτα επισης

Και για τον Μαρτινη (Πατησιων - Αγιος Λουκας) που αναφερθηκε συμφωνω. Αξιοπρεπεστατο μαγαζι και με πολλα χρονια παραδοση. Πολυ καλο καλαμακι

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
σωστα συμφωνω και για τα 3 μερη
Ολυμπια εχει φοβερο μπιφτεκι που το βαζει στην πιτα
Ο Αβρααμ παλι εχει παρα πολυ καλο μαριναρισμενο κοτοπουλο βεργα που το βαζει στην πιτα επισης

Και για τον Μαρτινη (Πατησιων - Αγιος Λουκας) που αναφερθηκε συμφωνω. Αξιοπρεπεστατο μαγαζι και με πολλα χρονια παραδοση. Πολυ καλο καλαμακι

Τύπε θυμάσαι τι είχε γίνει με τα Ολύμπια το 2004, λίγο πριν τους Αγώνες;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Του είχαν επιβάλει να κατεβάσει την πινακίδα με το όνομα γιατί είχε ψηφιστεί νόμος ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιείς οτιδήποτε είχε σχέση με Ολυμπία - αν δεν πληρώσεις. Και την είχε κατεβάσει ο τύπος  :S

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.969
Πόντοι
42.697
Του είχαν επιβάλει να κατεβάσει την πινακίδα με το όνομα γιατί είχε ψηφιστεί νόμος ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιείς οτιδήποτε είχε σχέση με Ολυμπία - αν δεν πληρώσεις. Και την είχε κατεβάσει ο τύπος  :S

:o

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Μιλώντας για Χαλάνδρι, ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμα το Robin Hood στην Β. Γεωργίου; Με τον ωραίο κήπο και τον λυγερό και δροσερό ιδιοκτήτη;  :think:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.969
Πόντοι
42.697
Μιλώντας για Χαλάνδρι, ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμα το Robin Hood στην Β. Γεωργίου; Με τον ωραίο κήπο και τον λυγερό και δροσερό ιδιοκτήτη;  :think:

υπαρχει αλλα με αλλο ονομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom