filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.845
- Πόντοι
- 5.975
Ευχαριστώ πολύ παίχτη μου!Αβραάμ στην Σολωμού 14, Ολύμπια στην Κολοκοτρώνη 19 ή Μιχάλης στην Βαλαωρίτου 20 (μόνο για μπιφτέκι σπέσιαλ).
Ευχαριστώ πολύ παίχτη μου!Αβραάμ στην Σολωμού 14, Ολύμπια στην Κολοκοτρώνη 19 ή Μιχάλης στην Βαλαωρίτου 20 (μόνο για μπιφτέκι σπέσιαλ).
ο Αβραάμ έχει μετακομίσει εδώ και ενάμιση χρόνο. Είναι πιο κεντρικά, Β. Γεωργίου κοντά στην πλατεία και λέγεται " γεύσεις Αβραάμ".Αβραάμ στην Σολωμού 14, Ολύμπια στην Κολοκοτρώνη 19 ή Μιχάλης στην Βαλαωρίτου 20 (μόνο για μπιφτέκι σπέσιαλ).
ο Αβραάμ έχει μετακομίσει εδώ και ενάμιση χρόνο. Είναι πιο κεντρικά, Β. Γεωργίου κοντά στην πλατεία και λέγεται " γεύσεις Αβραάμ".
αυτο τελικα εννουοσα...εκανα λαθος :-το σημειωσα.. πιθανον να το επισκεφτω συντομα..
νομιζω μου ειχες πει και για καποιο αλλο προς περισσο? καποιον παππου?
Θα ήθελα την άποψη των ειδικών επί του θέματος. Υπάρχει μια πιθανότητα να ανέβω για δουλίτσα το βραδάκι στο Χαλάνδρι και ενδιαφέρομαι για κάτι καλό να δοκιμάσω από την περιοχή, αν είναι και σε εύκολα προσβάσιμο σημείο ακόμα καλύτερα!
Στη Φιλαδελφεια μου αρεσει η Σουβλακουπολη. Πατησια εχει μετριοτητες. Κατι λεει το Αριστον μονο.αφηστε ρε τα πακια και τα φαλαφελ και πειτε για κανα καλο σουβλακι σε πατησια, ριζουπολη, φιλαδελφεια
Στη Φιλαδελφεια μου αρεσει η Σουβλακουπολη. Πατησια εχει μετριοτητες. Κατι λεει το Αριστον μονο.
Γθα Ριζουπολη δεν εχω κατι υποψη
ενα γωνιακο λες? που εχει τραπεζια απεναντι σ΄ενα κηπο?αυτο τελικα εννουοσα...εκανα λαθος :-
το αριστον το εχω ακουσει κ απο αλλον, θα το τιμησω εν ευθετω χρονω..Στη Φιλαδελφεια μου αρεσει η Σουβλακουπολη. Πατησια εχει μετριοτητες. Κατι λεει το Αριστον μονο.
Γθα Ριζουπολη δεν εχω κατι υποψη
τυπε να μας ξεκανεις ψαχνεις?ο Μαρτίνης έχει δυνατό πιτόγυρο στην πατησίων ;)
ολοι γαλατσιωτες τυποι?επίσης κάπου είχα διαβάσει εδώ μέσα για τις μουριές που είναι κοντά πλατεία παπαδιαμάντη στην περιοχή της λαμπρινής, ξέρω ότι έχει μόνο ψαρικά και όχι κρέατα και ότι μαζεύει πολύ κόσμο αν και σαν μαγαζί δεν σου γεμίζει το μάτι
το αριστον το εχω ακουσει κ απο αλλον, θα το τιμησω εν ευθετω χρονω..
σουβλακουπολη ειναι ενα στην αρχη της πλατειας?
τυπε να μας ξεκανεις ψαχνεις?
Ναι .το αριστον το εχω ακουσει κ απο αλλον, θα το τιμησω εν ευθετω χρονω..
σουβλακουπολη ειναι ενα στην αρχη της πλατειας?
εχω φαει, ο γυρος τους ειναι ενας που διαφημιζεται πολυ τελευταια, αλλα πολυ μπαχαρι ρε παιδακι μου..
εγω ολο μαυρους βλεπω να κυκλοφορουν εκει, μηπως κανω κανα λαθος?γευστικά εμένα με καλύπτει τώρα τι γίνεται σε κουζίνα-ψυγεία δεν ξέρω
εγω ολο μαυρους βλεπω να κυκλοφορουν εκει, μηπως κανω κανα λαθος?
κοτομπεικον παιρνω απο το αριστονδεν ξέρω νοικοκυρεμένο μαγαζί μου φαινόταν πάντα το δοκίμασα τελευταία και ήταν ωραίος ο γύρος του 3 φορές έχω πάρει, το άριστον από την άλλη (αυτό τέρμα πατησίων) πολλή αλμπάνια στο τύλιγμα ο γύρος του προσωπικά δεν μου άρεσε σαν γεύση ενώ το καλαμάκι οκ αλλά αρκετά στεγνό είχε όμως ωραίες πατάτες στρογγυλές