Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
Αβραάμ στην Σολωμού 14, Ολύμπια στην Κολοκοτρώνη 19 ή Μιχάλης στην Βαλαωρίτου 20 (μόνο για μπιφτέκι σπέσιαλ).
ο Αβραάμ έχει μετακομίσει εδώ και ενάμιση χρόνο. Είναι πιο κεντρικά, Β. Γεωργίου κοντά στην πλατεία και λέγεται " γεύσεις Αβραάμ".

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
το σημειωσα.. πιθανον να το επισκεφτω συντομα..
νομιζω μου ειχες πει και για καποιο αλλο προς περισσο? καποιον παππου?
αυτο τελικα εννουοσα...εκανα λαθος  :-

για κρητικο στου ζωγραφου προσυπογραφω κι εγω, αρκετα νοστιμο καλαμακι, αλλα θες 10 για να πεις οτι κατι εκανες  :-

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Θα ήθελα την άποψη των ειδικών επί του θέματος. Υπάρχει μια πιθανότητα να ανέβω για δουλίτσα το βραδάκι στο Χαλάνδρι και ενδιαφέρομαι για κάτι καλό να δοκιμάσω από την περιοχή, αν είναι και σε εύκολα προσβάσιμο σημείο ακόμα καλύτερα!

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
αφηστε ρε τα πακια και τα φαλαφελ και πειτε για κανα καλο σουβλακι σε πατησια, ριζουπολη, φιλαδελφεια
Στη Φιλαδελφεια μου αρεσει η Σουβλακουπολη. Πατησια εχει μετριοτητες. Κατι λεει το Αριστον μονο.
Γθα Ριζουπολη δεν εχω κατι υποψη

Επισκέπτης
Στη Φιλαδελφεια μου αρεσει η Σουβλακουπολη. Πατησια εχει μετριοτητες. Κατι λεει το Αριστον μονο.

ο Μαρτίνης έχει δυνατό πιτόγυρο στην πατησίων ;)

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Κοντα στον Μαρτινη ειναι και το εστιατορειο του Σαμαρτζη, με πολυ καλη κουζινα

Επισκέπτης
επίσης κάπου είχα διαβάσει εδώ μέσα για τις μουριές που είναι κοντά πλατεία παπαδιαμάντη στην περιοχή της λαμπρινής, ξέρω ότι έχει μόνο ψαρικά και όχι κρέατα και ότι μαζεύει πολύ κόσμο αν και σαν μαγαζί δεν σου γεμίζει το μάτι

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
το αριστον το εχω ακουσει κ απο αλλον, θα το τιμησω εν ευθετω χρονω..

σουβλακουπολη ειναι ενα στην αρχη της πλατειας?

τυπε να μας ξεκανεις ψαχνεις?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
επίσης κάπου είχα διαβάσει εδώ μέσα για τις μουριές που είναι κοντά πλατεία παπαδιαμάντη στην περιοχή της λαμπρινής, ξέρω ότι έχει μόνο ψαρικά και όχι κρέατα και ότι μαζεύει πολύ κόσμο αν και σαν μαγαζί δεν σου γεμίζει το μάτι
ολοι γαλατσιωτες τυποι?

Επισκέπτης
το αριστον το εχω ακουσει κ απο αλλον, θα το τιμησω εν ευθετω χρονω..

σουβλακουπολη ειναι ενα στην αρχη της πλατειας?
τυπε να μας ξεκανεις ψαχνεις?

γευστικά εμένα με καλύπτει τώρα τι γίνεται σε κουζίνα-ψυγεία δεν ξέρω :P

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
σημερα μου συστησε ενας φιλος ενα πιροσκι σ' ενα φουρνο που τον εχουν κατι ρωσοποντιοι..
καπου εκει αγ. μελετιου?

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Μη μου λες τετοια...  :o
Στη Γαλατσιου υπαρχουν ο Γιωργος και οι Πιτες της Βεικου (πρωην πιτες των Αγγελων, ο πρωτος που εφτιαχνε σκεπαστη πριν 15 χρονια)

Επισκέπτης
εγω ολο μαυρους βλεπω να κυκλοφορουν εκει, μηπως κανω κανα λαθος?

δεν ξέρω νοικοκυρεμένο μαγαζί μου φαινόταν πάντα το δοκίμασα τελευταία και ήταν ωραίος ο γύρος του 3 φορές έχω πάρει, το άριστον από την άλλη (αυτό τέρμα πατησίων) πολλή αλμπάνια στο τύλιγμα ο γύρος του προσωπικά δεν μου άρεσε σαν γεύση ενώ το καλαμάκι οκ αλλά αρκετά στεγνό είχε όμως ωραίες πατάτες στρογγυλές :P

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
δεν ξέρω νοικοκυρεμένο μαγαζί μου φαινόταν πάντα το δοκίμασα τελευταία και ήταν ωραίος ο γύρος του 3 φορές έχω πάρει, το άριστον από την άλλη (αυτό τέρμα πατησίων) πολλή αλμπάνια στο τύλιγμα ο γύρος του προσωπικά δεν μου άρεσε σαν γεύση ενώ το καλαμάκι οκ αλλά αρκετά στεγνό είχε όμως ωραίες πατάτες στρογγυλές :P
κοτομπεικον παιρνω απο το αριστον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom