πιτσα απο το dominos εχει φαει κανεις? τι προσφορα εχει? στη μια αλλη μια δωρο?
Αρκετές φορές στη δουλειά αλλά δεν θυμάμαι προσφορές γιατί παίρνουμε μέσω Internet. Με χαλάει ΠΟΛΥ που είναι όλα ψιλοκομμένα. ΠΟΛΥ όμως.
πιτσα απο το dominos εχει φαει κανεις? τι προσφορα εχει? στη μια αλλη μια δωρο?
Σουβλάκι χωρίς τζατζίκι ρε μαν;
τυπε κουμπωσε στεγνο σουβλακι γιατι μετα [size=18pt]ειχε προπονηση[/size]
σημερα δοκιμασα το περιβοητο σουβλακι του "Κωστα" στην οδο Πεντελης στο Συνταγμα
παρα πολυ καλο, το κατατασω στα κορυφαια
πολυ καθαρο μαγαζι και ευγενικα παιδια
το σουβλακι του μοιαζει πολυ με αυτο της "αραχωβας" στο χαλανρι , το οποιο εχω αναφερει και αυτο εδω στο θρεντ
Στεγνη πιτα και καλαμακι με καλο κρεας, δεν βαζουν τζατζικι μονο γιαουρτι ,κρεμυδι, κοκκινο πιπερι και ντοματα, οχι παπατες και λοιπες; μαλακιες
ναι και ειναι σουπερ με γιαουρτι και κρεμμυδι
ετσι τυπε!
http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2011/10/body1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ετσι και "κοψει" ο χοντρος !..οι αλλοι θα ειναι γατακια μπροστα του !!
Ναί αλλα κάπου το παίζουνε υπερβολικά , αν δεν κάνεις κράτηση ωρες πρίν, ακόμα και για πόσα ακριβώς θα φάς έχεις ...χάσει το τραίνο
του παππού του στην ανδριανού ήταν άπαιχτο πάντως ;)
ναι εχουν περιεργο τροπο λειτουργιας και δεν μπορουν να εξυπηρετησουν μεγαλο ογκο πελατων οποτε η αναμονη ειναι στανταρ
του παππου του δυστυχως δεν το ειχα δοκιμασει
Ναί αλλα κάπου το παίζουνε υπερβολικά , αν δεν κάνεις κράτηση ωρες πρίν, ακόμα και για πόσα ακριβώς θα φάς έχεις ...χάσει το τραίνο
ναι εχουν περιεργο τροπο λειτουργιας και δεν μπορουν να εξυπηρετησουν μεγαλο ογκο πελατων οποτε η αναμονη ειναι στανταρ
του παππου του δυστυχως δεν το ειχα δοκιμασει
κράτηση;
Στην Κυπρο περναμε καμμια φορα, εδω δεν εχω παρει.πιτσα απο το dominos εχει φαει κανεις? τι προσφορα εχει? στη μια αλλη μια δωρο?
ναι όπως το άκουσες
αν πας στις 1.30 -2.00 το μεσημέρι ,η απάντηση ειναι τέλος , αυριο πάλι !
αν του πείς 1 και ζητήσεις αλλα 2 επειδή πεινάς η απάντηση που πιθανόν να λάβεις είναι δεν έχω
ναι όπως το άκουσες
αν πας στις 1.30 -2.00 το μεσημέρι ,η απάντηση ειναι τέλος , αυριο πάλι !
αν του πείς 1 και ζητήσεις αλλα 2 επειδή πεινάς η απάντηση που πιθανόν να λάβεις είναι δεν έχω
Συμφωνώ...είναι για τον πούτσο...όσο και αν μερικοί προσπαθούσαν να με πείσουν για το αντίθετο... :S
1 φορά έφαγα και τέλος...
Θα ήθελα την άποψη των ειδικών επί του θέματος. Υπάρχει μια πιθανότητα να ανέβω για δουλίτσα το βραδάκι στο Χαλάνδρι και ενδιαφέρομαι για κάτι καλό να δοκιμάσω από την περιοχή, αν είναι και σε εύκολα προσβάσιμο σημείο ακόμα καλύτερα!
Μόνος μου θα είμαι... Μιλάω για σουβλατζίδικο / ψητοπωλείο.Κόστος; Είδος φαγητού; Παρέα; Εννοώ γυναίκα ή ρεμάλια φίλοι;
Μόνος μου θα είμαι... Μιλάω για σουβλατζίδικο / ψητοπωλείο.