Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
Καλά ο κόσμος δε πάει καλά... Ανοίγουνε μαγαζία σε ότι πιο παρακμιακό υπάρχει και πάνε εκεί  :jerking: Σε λίγο θα γίνουν της μόδας και τα τελειωμένα καφενεία της ομόνοιας  :rockon:
Ε, πάντα , κάθε περιοχή κάνει τον κύκλο της , πάμε στην επόμενη και ξανά, φαύλος κύκλος!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Επίσης: Σουβλάκι ΟΛΥΜΠΙΑ (Μπότσας) στο Χαλάνδρι. Παλιό, παραδοσιακό και καλύτερο από όλα τα τρεντο-σουβλατζίδικα που κατέστρεψαν το Χαλάνδρι.Στο κάτω μέρος της πλατείας, στην πιάτσα των ταξί.
Τί καλό έχει το συγκεκριμένο; Εμένα μια στριμένη γνωστή μου δεν έχει πει και τα καλύτερα λόγια, αν και είναι συγχωριανός της αυτός που το έχει...

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
Τί καλό έχει το συγκεκριμένο; Εμένα μια στριμένη γνωστή μου δεν έχει πει και τα καλύτερα λόγια, αν και είναι συγχωριανός της αυτός που το έχει...
Την απάντηση την δίνεις ο ίδιος με τον επιθετικό προσδιορισμό της γνωστής σου  :grin:
Εμένα μου αρέσει γιατί μου θυμίζει παλιό κλασικό σουβλάκι, λιτό, σωστό, δυνατό.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Την απάντηση την δίνεις ο ίδιος με τον επιθετικό προσδιορισμό της γνωστής σου  :grin:
Εμένα μου αρέσει γιατί μου θυμίζει παλιό κλασικό σουβλάκι, λιτό, σωστό, δυνατό.
Είναι γεγονός, για αυτό και ήθελα μια πιο σωστή γνώμη για το συγκεκριμένο μέρος. Μου έχει προξενήσει το ενδιαφέρον όσες φορές έχω περάσει.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Επίσης: Σουβλάκι ΟΛΥΜΠΙΑ (Μπότσας) στο Χαλάνδρι. Παλιό, παραδοσιακό και καλύτερο από όλα τα τρεντο-σουβλατζίδικα που κατέστρεψαν το Χαλάνδρι.Στο κάτω μέρος της πλατείας, στην πιάτσα των ταξί.

κ γψ περναω απο εκει συνεχεια
τοσο καλο ειναι?

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
Είναι γεγονός, για αυτό και ήθελα μια πιο σωστή γνώμη για το συγκεκριμένο μέρος. Μου έχει προξενήσει το ενδιαφέρον όσες φορές έχω περάσει.
Βασικά, επειδή είναι και ψιλο-υποκειμενικό το θέμα, δοκίμασε δε χάνεις και τίποτα! ;)

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
bianco προσεξε την απαντηση σου...ο Λιλας καραδοκει!!!

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Τωρα μαλιστα!!!!  Γιναμε σαφεις... :grin: :grin: :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
πειτε για κανα καλο σουβλακι σε πατησια, ριζουπολη, φιλαδελφεια
τυπε αυτο που σου λεγα ειναι προς Λαμπρινη μερια, καπου κοντα στη Αγια Κυριακη, και μου φαινεται οτι λεγεται μουριες..δεν ειναι αποκλειστικα μονο σουβλατζιδικο...ας επιβεβαιωσει και καποιος αλλος για το εν λογω...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τυπε αυτο που σου λεγα ειναι προς Λαμπρινη μερια, καπου κοντα στη Αγια Κυριακη, και μου φαινεται οτι λεγεται μουριες..δεν ειναι αποκλειστικα μονο σουβλατζιδικο...ας επιβεβαιωσει και καποιος αλλος για το εν λογω...
το σημειωσα.. πιθανον να το επισκεφτω συντομα..
νομιζω μου ειχες πει και για καποιο αλλο προς περισσο? καποιον παππου?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εχω φαει, ανοστο σουβλακι ειναι, κουτοπονηροι ιδιοκτητες
ενας φιλος μου που επαιρνε χρονια απο κει (γιατι του αρεσε επειδη ηταν στεγνο, με αλαδωτη πιτα κλπ)
μου ελεγε οτι δεν του εκοβε ποτε αποδειξη, ουτε στο ντελιβερι.
ενω του εκανε μια δυο τρεις παρατηρησεις γιατι ποτε δεν του πηγαινε αποδειξη, στο τελος εκοψε τελειως.

παλια υπηρχε ενα 24ωρο πατσατζιδικο το ηξερα εδω και 20 χρονια τουλαχιστον, ηταν σχεδον απεναντι απο τα γκουντυς, αυτο λεγοταν ολυμπια, μετα ονομαστηκε εξπρες, μετα σουβλακι χαλανδριου.
οταν λεγοταν ολυμπια το σουβλακι ηταν παραδοσιακο, λαδερο, νοστιμο.

μετα το 2000κατι που αρχισε να αλλαζει ονοματα πηρε τον κατηφορο και πλεον ειναι για πεταμα.

ενα καλο ειναι πιο ψηλα στην πεντελης, ο σουβλακιας. ο ιδιοκτητης εχει μια σεβρολετ 550αλογα..

καλο σουβλακι εχω φαει πετραλωνα, κυψελη, πευκακια, γαλατσι αραχθος(διπλα απο πιτες των γευσεων των οποιων ο γυρος ειναι για τα σκυλια)

γκαζι, συνταγμα, κωστηδες ολα ειναι μουφες απατεωνιες

ελβις και μαλακιες ολα αυτα κοβονται μονο και μονο επειδη εγιναν mainstream

ο φιλος πριν ειπε οτι σε λιγο θα γινουν μοδα και τα καφενεια στην ομονοια.. ας μην το γελαει, γιατι και το γκαζι ετσι ηταν και χειροτερα.. τουλαχιστον η ομονοια πριν 20 χρονια αστραφτε, ειχε συντριβανια μαλακιες, παντα ειχε γιαγιαδες με παιδακια, ειχε τα πολυκαταστηματα που εγιναν σταχτη και μπουρμπερη..

οσο για μεταξουργειο, εγω μονο φοιτητες εχω ακουσει να πηγαινουν, αντε και οι ντοπιοι..

πολυ καλο σουβλακι εχει στο περιστερι, στην αρχη του πεζοδρομου, απεναντι απ΄ το κελαρι.
απο τα αγαπημενα μου.

αυτα για την ωρα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.968
Πόντοι
42.697
σχετικα καλο σουβλακι τα Ολυμπια στην πλατεια Χαλανδριου που αναφερθηκε
κανουν πολυ νοσστιμη πιτα με μπιφτεκι (οχι κεμπαπ) αυτη ειναι η σπεσιαλιτε τους
Το καλυτερο σουβλακι στο χαλανδρι , τυλιχτο το κανει ο Αβρααμ λιγο πιο κατω απο την κεντρικη πλατεια Χαλανδρειου και η "Αραχωβα" στην Τουφα Χαλανδριου
Η Αραχωβα κανει φοβερο καλαμακι, ο ιδιοκτητης πριν ανοιξει το μαγαζι ειχε κρεοπωλειο και ειναι πολυ καθαρος και ξερει απο κρεατα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom