Τί καλό έχει το συγκεκριμένο; Εμένα μια στριμένη γνωστή μου δεν έχει πει και τα καλύτερα λόγια, αν και είναι συγχωριανός της αυτός που το έχει...
εχω φαει, ανοστο σουβλακι ειναι, κουτοπονηροι ιδιοκτητες
ενας φιλος μου που επαιρνε χρονια απο κει (γιατι του αρεσε επειδη ηταν στεγνο, με αλαδωτη πιτα κλπ)
μου ελεγε οτι δεν του εκοβε ποτε αποδειξη, ουτε στο ντελιβερι.
ενω του εκανε μια δυο τρεις παρατηρησεις γιατι ποτε δεν του πηγαινε αποδειξη, στο τελος εκοψε τελειως.
παλια υπηρχε ενα 24ωρο πατσατζιδικο το ηξερα εδω και 20 χρονια τουλαχιστον, ηταν σχεδον απεναντι απο τα γκουντυς, αυτο λεγοταν ολυμπια, μετα ονομαστηκε εξπρες, μετα σουβλακι χαλανδριου.
οταν λεγοταν ολυμπια το σουβλακι ηταν παραδοσιακο, λαδερο, νοστιμο.
μετα το 2000κατι που αρχισε να αλλαζει ονοματα πηρε τον κατηφορο και πλεον ειναι για πεταμα.
ενα καλο ειναι πιο ψηλα στην πεντελης, ο σουβλακιας. ο ιδιοκτητης εχει μια σεβρολετ 550αλογα..
καλο σουβλακι εχω φαει πετραλωνα, κυψελη, πευκακια, γαλατσι αραχθος(διπλα απο πιτες των γευσεων των οποιων ο γυρος ειναι για τα σκυλια)
γκαζι, συνταγμα, κωστηδες ολα ειναι μουφες απατεωνιες
ελβις και μαλακιες ολα αυτα κοβονται μονο και μονο επειδη εγιναν mainstream
ο φιλος πριν ειπε οτι σε λιγο θα γινουν μοδα και τα καφενεια στην ομονοια.. ας μην το γελαει, γιατι και το γκαζι ετσι ηταν και χειροτερα.. τουλαχιστον η ομονοια πριν 20 χρονια αστραφτε, ειχε συντριβανια μαλακιες, παντα ειχε γιαγιαδες με παιδακια, ειχε τα πολυκαταστηματα που εγιναν σταχτη και μπουρμπερη..
οσο για
μεταξουργειο, εγω μονο φοιτητες εχω ακουσει να πηγαινουν, αντε και οι ντοπιοι..
πολυ καλο σουβλακι εχει στο περιστερι, στην αρχη του πεζοδρομου, απεναντι απ΄ το κελαρι.
απο τα αγαπημενα μου.
αυτα για την ωρα