Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
οκ σ ευχαριστω φιλε
λεω να δοκιμασω μεσα στο σκ

Προτείνω καλαμάκια χοιρινά με ψωμί (δε φτιάχνει πιτόγυρα νομίζω). Τα συνοδεύει με πιπερίες αλλά μπορείς να πάρεις και extra (και γλυκές και καυτερές) :rockon:
Επίσης έχει ωραία τυροκαυτερή (προφανώς χειροποίητη).

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Προτείνω καλαμάκια χοιρινά με ψωμί (δε φτιάχνει πιτόγυρα νομίζω). Τα συνοδεύει με πιπερίες αλλά μπορείς να πάρεις και extra (και γλυκές και καυτερές) :rockon:
Επίσης έχει ωραία τυροκαυτερή (προφανώς χειροποίητη).

γουσταρω spicy γευσεις
οπως κατεβαινουμε ειναι?

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Πειραιά πάντως το σουβλάκι που κάνει αυτό το μαγαζί στην αγίου Δημητρίου δεν το χει κανείς νομίζω τυλιχτες απολαύσεις λέγεται

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
γουσταρω spicy γευσεις
οπως κατεβαινουμε ειναι?

Τα καλαμάκια δεν είναι σχεδόν καθόλου καυτερά - απλώς έχουν γεύση από την πιπεριά. Αν θες spicy πάρε και τις καυτερές τις πιπεριές συνοδεία.

Όπως ανεβαίνεις είναι - Μεσογείων 78. Θα το δεις σίγουρα έχει μεγάλη ταμπέλα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Τα καλαμάκια δεν είναι σχεδόν καθόλου καυτερά - απλώς έχουν γεύση από την πιπεριά. Αν θες spicy πάρε και τις καυτερές τις πιπεριές συνοδεία.

Όπως ανεβαίνεις είναι - Μεσογείων 78. Θα το δεις σίγουρα έχει μεγάλη ταμπέλα

Thanks man

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, και ο Έλβις στο Μεταξουργείο έχει δυνατό χοιρινό καλαμάκι.

Επειδή δε ξέρω από μεταξουργείο, είναι κοντά στο μετρό το μαγαζί αυτό ; Έχει και εδώ αφιέρωμα

Από τη φωτογραφία φαίνεται σωστό το καλαμάκι  :rockon:
URL]]

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
Δεν είναι πολύ κοντά στο μετρό-όχι πως δε χτυπιέται βέβαια. Είναι στην οδό Πλαταιών ,γέρνει λίγο προς Γκάζι , αρχή. Είναι δυνατό. :rockon:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
Δεν είναι πολύ κοντά στο μετρό-όχι πως δε χτυπιέται βέβαια. Είναι στην οδό Πλαταιών ,γέρνει λίγο προς Γκάζι , αρχή. Είναι δυνατό. :rockon:

Πάει αμάξι εκεί ; Έχει να παρκάρεις ; Θα τη βρω στο google maps την Πλαταιών.

Δε πιστεύω να κυκλοφοράνε τίποτα περίεργοι εκεί και να μου το σπάσουν το αμάξι - έχω ακούσει διάφορα περίεργα για μεταξουργείο  :zombie:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
Επίσης: Σουβλάκι ΟΛΥΜΠΙΑ (Μπότσας) στο Χαλάνδρι. Παλιό, παραδοσιακό και καλύτερο από όλα τα τρεντο-σουβλατζίδικα που κατέστρεψαν το Χαλάνδρι.Στο κάτω μέρος της πλατείας, στην πιάτσα των ταξί.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
Πάει αμάξι εκεί ; Έχει να παρκάρεις ; Θα τη βρω στο google maps την Πλαταιών.

Δε πιστεύω να κυκλοφοράνε τίποτα περίεργοι εκεί και να μου το σπάσουν το αμάξι - έχω ακούσει διάφορα περίεργα για μεταξουργείο  :zombie:
Παρασκευή/Σάββατο βράδυ ίσως δυσκολευτείς, έχει γίνει φάση εκεί και μαζεύει πλέον κόσμο. Τώρα αν είσαι άτυχος και στο σπάσουν, τι να πω, βάλτο μπροστά από κανά μαγαζί.

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
Παρασκευή/Σάββατο βράδυ ίσως δυσκολευτείς, έχει γίνει φάση εκεί και μαζεύει πλέον κόσμο. Τώρα αν είσαι άτυχος και στο σπάσουν, τι να πω, βάλτο μπροστά από κανά μαγαζί.

Καλά στο μεταξουργείο ; Αυτοί που πάνε δε φοβούνται για τα αυτοκίνητά τους ; Ή μήπως τους την πέσει κανένας περίεργος ;  :new_shocked:

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
Επίσης: Σουβλάκι ΟΛΥΜΠΙΑ (Μπότσας) στο Χαλάνδρι. Παλιό, παραδοσιακό και καλύτερο από όλα τα τρεντο-σουβλατζίδικα που κατέστρεψαν το Χαλάνδρι.Στο κάτω μέρος της πλατείας, στην πιάτσα των ταξί.

:rockon: συμφωνω. κορυφαιο. εγγυηση !

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
Καλά στο μεταξουργείο ; Αυτοί που πάνε δε φοβούνται για τα αυτοκίνητά τους ; Ή μήπως τους την πέσει κανένας περίεργος ;  :new_shocked:
Έχουν ανοίξει πάρα πολλά μαγαζιά πλέον στην ευρύτερη περιοχή Κεραμεικού-Μεταξουργείου. Πολύ μουνί η φάση!

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
Έχουν ανοίξει πάρα πολλά μαγαζιά πλέον στην ευρύτερη περιοχή Κεραμεικού-Μεταξουργείου. Πολύ μουνί η φάση!

Καλά ο κόσμος δε πάει καλά... Ανοίγουνε μαγαζία σε ότι πιο παρακμιακό υπάρχει και πάνε εκεί  :jerking: Σε λίγο θα γίνουν της μόδας και τα τελειωμένα καφενεία της ομόνοιας  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom