Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
τον Λευτερη στη σατομβριανδου λες??? περιεργο να σου φαινεται λαδερο του Κωστα και να μην βρισκεις το ιδιο για το λιγδιαρικο σουβλακι του Λευτερη. Το κρεας του Κωστα ειναι πολυ ανωτερο απ αυτο του Λευτερη. Αν δοκιμασεις να φας το κρεας-μπιφτεκι μονο του ξεχωριστα απ το υπολοιπο "εδεσμα" (πιτα, ντοματα, κρεμυδι, πιπερια κτλ) ειναι για πεταμα, εντελως ανοστο.

Λέω και για το Λευτέρη στη Σατωβριάνδου που φτιάχνει το σουβλάκι με μπιφτέκι αλλά και για τον άλλον που είναι στη Νέα Σμύρνη με τα παραδοσιακά καλαμάκια.

Τι να σου πω , εμένα του Λευτέρη μου είχε φανεί νόστιμο όταν είχα φάει (πάνε κάτι χρόνια). Ήταν και εκείνο λαδωμένο πολύ, το θυμάμαι αυτό, αλλά μου είχε φανεί και νόστιμο. Ενώ του Κώστα δε μου είχε φανεί νόστιμο δε μου κάνει αίσθηση να ξαναφάω.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Λευτέρη στη Σατωβριάνδου = Λευτερης ο Πολιτης απο το 1949
Για να μην μπερδευεστε !!!

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
ψηφίζω
Μάνος - Γιώργος στη γωνία θεμιστοκλέους και Κωλέττη.
Η ουρά εκεί είναι μόνιμα 10 άτομα και στον παραδίπλα Κάβουρα 1 άτομο.
Αυτό από μόνο του λέει κάτι.
καβουρας ανεκαθεν σαπιος τυπε!!!

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Ωραίο θέμα . Να πω και εγώ τις δικές μου προτάσεις και τα δικά μου στέκια :

Σουβλάκι : Λευτέρης Σατωβριάνδου με διαφορά. Και η Λιβαδειά στην Κάνιγγος καλή είναι με 1€ το καλαμάκι , αλλά σαν να έχουν μικρύνει τα σουβλάκια σε πάχος  :cheesy:
Κεμπάπ : Κυρ - Αρίστος στο Π. Φάληρο στη Ζησιμοπούλου και Εσις Κεμπαπ στη Σιβιτανίδου στην Καλλιθέα
Σάντουιτς-βρώμικο : Μασαμπούκα στο σταθμό του Προαστιακού Μεταμόρφωση και Ινδιανάκι στις αρχές της Συγγρού
Πιροσκί: Απέναντι από το Φυσικείο στη Σόλωνος και άλλο ένα στο Μαρούσι , Ερμού και Βασιλίσσης Σοφίας.
Αληθινά πιροσκί τέλεια. Καμια σχέση με αυτά που έχουν οι ελληνικοί φούρνοι

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλοψημενο...............Ιπποκρατους & Σκουφα!  ;)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385

Συνημμένα

• Leyteris_o.jpg
    Leyteris_o.jpg
    79,1 KB · Εμφανίσεις: 26

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Εχω βαρεθει τις πιτσες σε ξυλοφουρνους αλλα και τις ''αποστειρωμενες'' των αλυσιδων. Θελω να θυμηθω τα παλια.Θελω να γυρισω πισω στις ριζες μου. Υπαρχει καμια προταση για την κλασικη ψωμενια,λιπαρη,με πολυ χοντρο ζυμαρι και 3 κιλα τυρι?  :rockon: Αυτη που τρωγαμε τελη 80'αρχες 90'πριν γινουμε ''ευρωπαιοι'' τρομαρα μου. Θυμαμαι ενα ''τυροπιταδικο'' κοντα στο σπιτι μου. R.I.P. για την ιδιοκτητρια και respect.Δεν σου εδινε γκουρμεδια αλλα σε ταιζε και χρεωνε τιμια. Αρχες 90' ειχε εναν φουρνο , αυτο τον μεταλλικο κλασικο σαν ντουλαπα που ξερουμε. Εβαζε τα ταψια με την πιτσα και μοσχομυριζε ολη η γειτονια. Θελω να ειναι σαν αυτες που εχουν μερικοι φουρνοι και τυροπιταδικα αλλα μια σκαλα πιο πανω.

Καμια προταση κανεις? Αλλα μη μου χρεωνει το οικογενειακο μεγεθος που ειναι για 2 ουσιαστικα , 15-18ευρω γιατι δεν μιλαμε για υπερκερδος αλλα για  :knockinb:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Πίτσα πολύ σπάνια παραγγέλνω γιατί το θεωρώ καθαρή κλεψιά με τις τιμές που έχουν.
Δεν μπορεί να σου χρεώνει ο άλλος το ζυμάρι, τα λίγα γραμμάρια τυρί και τα όποια ελάχιστα αλλαντικά βάλει επάνω 15 και 20 ευρώ.
Η πίτσα έπρεπε να είναι πολύ φτηνότερη.
Τουλάχιστον κάτω από 10 ευρώ.

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Καμια προταση κανεις? Αλλα μη μου χρεωνει το οικογενειακο μεγεθος που ειναι για 2 ουσιαστικα , 15-18ευρω γιατι δεν μιλαμε για υπερκερδος αλλα για  :knockinb:

Φάε από δω και θα με θυμηθείς!
Γνήσια συνοικιακή πίτσα! Απλά κορυφαία!!!

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
να πηγαίνεις εκεί που σε οδήγησε ο πατέρας σου και άσε τους άλλους να λένε τα δικά τους

Δεκτες ολες οι γνωμες αλλα επειδη απο εκει τρωω απο το 1985 που με μυησε ο πατερας μου, μεχρι και σημερα, προσωπικα το θεωρω απο τα καλυτερα! Ασε που ποτε δεν εχω παθει κατι απο τα κρεατα του! Οσο για τις ουρες, χιλια μαγαζια εχει εκει γυρω, εκει πρεπει να στεκετε ο καθενας;;; Για καποιο λογο στεκονται και περιμενουν ολοι... Παντως περι ορεξεως ουδεις λογος...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Λέω και για το Λευτέρη στη Σατωβριάνδου που φτιάχνει το σουβλάκι με μπιφτέκι αλλά και για τον άλλον που είναι στη Νέα Σμύρνη με τα παραδοσιακά καλαμάκια.

Τι να σου πω , εμένα του Λευτέρη μου είχε φανεί νόστιμο όταν είχα φάει (πάνε κάτι χρόνια). Ήταν και εκείνο λαδωμένο πολύ, το θυμάμαι αυτό, αλλά μου είχε φανεί και νόστιμο. Ενώ του Κώστα δε μου είχε φανεί νόστιμο δε μου κάνει αίσθηση να ξαναφάω.
για τον ιδιο λεμε τυπε...
δεν λεω οτι γενικα δεν ειναι νοστιμος...παιζει ομως αρκετη λιγδα στο ολο "πακετο" (πιτα-μπιφτεκι), και το μπιφτεκι αν το απομονωσεις ειναι ανοστο ως αγευστο....
καποτε ειμουν φανατικος του λευτερη.....ετρωγα απο κει για καμια δεκαετια, αλλα τωρα τελευταια εχω κανα εναμιση χρονο να παρω....παλια ηταν πιο καλος, τελευταια το χει χαλασει....
σε συγκριση με κωστα πανω κατω στο ιδιο βεληνεκες παιζουν...εγω τεινω λιγο πιο πολυ στον κωστα, μου φαινεται πιο "καθαρος"...

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1

Φάε από δω και θα με θυμηθείς!
Γνήσια συνοικιακή πίτσα! Απλά κορυφαία!!!

Aμαααααν μας γαμησες φιλαρακι...φαινεται πολυ ζορικη και ακριβως το στυλ που εχω πεθυμησει αλλα ειναι πολυ μακρια...  :headbang:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εχω βαρεθει τις πιτσες σε ξυλοφουρνους αλλα και τις ''αποστειρωμενες'' των αλυσιδων. Θελω να θυμηθω τα παλια.Θελω να γυρισω πισω στις ριζες μου. Υπαρχει καμια προταση για την κλασικη ψωμενια,λιπαρη,με πολυ χοντρο ζυμαρι και 3 κιλα τυρι?

Μου αρέσει η πίτσα στο Μέλι-άρτος Αιόλου και Ερμού καθώς και η πίτσα στο φούρνο Πανόρμου και Αλεξάνδρας. Ειδικά η τελευταία είναι πολύ αφράτη.

Έχει φάει κανείς στο γκάζι κολέγιο; Λέει τίποτα ή μόνο για πιρφόρισμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom