drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Μηνύματα
- 1.107
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
τον Λευτερη στη σατομβριανδου λες??? περιεργο να σου φαινεται λαδερο του Κωστα και να μην βρισκεις το ιδιο για το λιγδιαρικο σουβλακι του Λευτερη. Το κρεας του Κωστα ειναι πολυ ανωτερο απ αυτο του Λευτερη. Αν δοκιμασεις να φας το κρεας-μπιφτεκι μονο του ξεχωριστα απ το υπολοιπο "εδεσμα" (πιτα, ντοματα, κρεμυδι, πιπερια κτλ) ειναι για πεταμα, εντελως ανοστο.
Λέω και για το Λευτέρη στη Σατωβριάνδου που φτιάχνει το σουβλάκι με μπιφτέκι αλλά και για τον άλλον που είναι στη Νέα Σμύρνη με τα παραδοσιακά καλαμάκια.
Τι να σου πω , εμένα του Λευτέρη μου είχε φανεί νόστιμο όταν είχα φάει (πάνε κάτι χρόνια). Ήταν και εκείνο λαδωμένο πολύ, το θυμάμαι αυτό, αλλά μου είχε φανεί και νόστιμο. Ενώ του Κώστα δε μου είχε φανεί νόστιμο δε μου κάνει αίσθηση να ξαναφάω.