Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ένα βράδυ, γωνία Χαλκοκονδύλη και Σωκράτους, πήγα τον Νώντα και τον Pitsi σε έναν πλανόδιο Πακιστανό που γέμιζε- από τσουκάλι που είχε στο πεζοδρόμιο-ένα χαρτονένιο χωνί με ένα περίεργο μίγμα ρυζιού και λευκής σάλτσας.
Στην αρχή δεν πίστευαν στα μάτια τους ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα και μετά μόνο που δεν ξέρασαν... :rockon:

Κοντά στο Περσέπολις,παίζει παρόμοιο σκηνικό...χύμα στο πεζοδρόμιο... :rockon: :rockon: :rockon:

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
για το παπιγκο επειδης αναφερθηκε, δεν κανει ντελιβερυ και ανοιγει οποτε να'ναι.. δεν ειναι αξιοπιστη επιλογη και δεν ειναι στο επιπεδο που ηταν οταν πρωτοανοιξε που γινοταν της καργιολας!

για χολαργο-παπαγο, το καλυτερο με δελιβερυ και γαματα κρεατα! ειναι το καλαμακι του χωριου, ελληνορωσων, κατέχα διπλα στα γνωστα στουντιο..  ;)
ανοιξε και ενας λυκος στη μεσογειων, χολαργο αλλα πολυ πλαστικ (για τα γουστα μου παντα)..

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
ψηφίζω
Μάνος - Γιώργος στη γωνία θεμιστοκλέους και Κωλέττη.
Η ουρά εκεί είναι μόνιμα 10 άτομα και στον παραδίπλα Κάβουρα 1 άτομο.
Αυτό από μόνο του λέει κάτι.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Άλ Ασίζ...Αχαρνών

944717_10201112611087824_2013264610_n.jpg
ο τυπος που το χε μαλλον ετοιμαζει κατι στο πρωην καφενειο που ηταν αχαρνων και διδυμου γωνια...

απ το παλμυρα, που ειναι πλεον εκει που ηταν το αλ αζιζ, ειχα παρει πριν κανα μηνα περιπου και μου φανηκε λιγο "ανετοιμο" (να το πω κομψα) το μαγαζι...αυτοι που φτιαχναν δεν ξεραν γρι ελληνικα και δεν μπορουσαν να καταλαβουν τι ηθελες μεσα...αυτο που με ξενερωσε ομως ηταν οταν τους ειπα οτι θελω ταχινι μεσα, και πηγαν να μου βαλουν απο ενα βαζακι τυποποιημενο οπως ειναι της μαγιονεζας...ελπιζω βεβαια τωρα να εχουν βελτιωθει...το φαλαφελ τους παντως και το κοτοπουλο δεν ηταν ασχημο...

εγω τα τελευταια χρονια πηγαινω σ αυτο στο λιοσιων 5, που παρεμπιπτοντως το τελευταια διαστημα το χουν μαθει πολλοι και γινεται χαμος απο κοσμο (πριν ενα χρονο ουδεμια σχεση)....επισης προτεινομενα τα γλυκα ταψιου που εχει ετοιμα σε κουτακι...ΤΑ ΣΠΑΝΕ...6 ευρω το κουτακι κι εχει πολλα κι διαφορετικα μεσα ;)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
αφηστε ρε τα πακια και τα φαλαφελ και πειτε για κανα καλο σουβλακι σε πατησια, ριζουπολη, φιλαδελφεια

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
αφηστε ρε τα πακια και τα φαλαφελ και πειτε για κανα καλο σουβλακι σε πατησια, ριζουπολη, φιλαδελφεια
αραβες ειναι τυπε  :grin:....στις περιοχες που αναφερεις εχω ακουσει καλα λογια για εναν γερο που εχει δυνατο τυλιχτο με μπιφτεκι καπου κοντα στο περισσο...αν εισαι απο κει θα το ξερεις μαλλον...περισσοτερες λεπτομεριες δεν ξερω αλλα μπορω να μαθω  :)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
αραβες ειναι τυπε  :grin:....στις περιοχες που αναφερεις εχω ακουσει καλα λογια για εναν γερο που εχει δυνατο τυλιχτο με μπιφτεκι καπου κοντα στο περισσο...αν εισαι απο κει θα το ξερεις μαλλον...περισσοτερες λεπτομεριες δεν ξερω αλλα μπορω να μαθω  :)
δεν ειμαι απο κει, αλλα συντομα θα πηγαινοερχομαι συχνα, μεταγραφη στον απολλωνα κ ετσι :P

οποτε, οπως καταλαβαινεις, προτεραιοτητα αποτελει η ενημερωση για καλο και φτηνο φαγητο :P

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
παντως γενικα παιδες ψιλοσαβουρες τρωμε και δεν ειναι και νοστιμα ρε πουστ μου...στη περιοχη μου ας πουμε πριν 15 20 χρονια ειχε ας πουμε 3 με 4 σουβλατσ=ζιδικα και ειχαν ολα πανω του μετριου (πανω κατω)
τωρα εχει 15 και ειναι σχεδον ολα το ιδιο...σχεδον ΓΙΑ ΤΟΝ (Μ)ΠΟΥΤΣΟ

τον γυρο σχεδον τον εχω κοψει, μπιφτεκι οσο μπορω το αποφευγw απ εξω (αν κ μ αρεσει το γμμνο), και παιρνω κανα καλαμακι ειτε γουρουν ειτε κοτα κι αυτα με φειδω

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
δεν ειμαι απο κει, αλλα συντομα θα πηγαινοερχομαι συχνα, μεταγραφη στον απολλωνα κ ετσι :P

οποτε, οπως καταλαβαινεις, προτεραιοτητα αποτελει η ενημερωση για καλο και φτηνο φαγητο :P
απο βδομαδα θα μαθω και θα το γραψω εδω μεσα...ειναι καλος παιχτης ο παπους λενε ;)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
απο βδομαδα θα μαθω και θα το γραψω εδω μεσα...ειναι καλος παιχτης ο παπους λενε ;)
μαθε και πες ;)

αυτο που ειπες για την ποιοτητα ισχυει.
οι περισσοτεροι γυροι ερχονται κατεψυγμενοι απο εξωτερικο, οπως και τα σουβλακια
κατι μακεδονικοι γυροι και κατι αλλοι ειναι τιγκα στα μπαχαρια και δεν ξερεις τι τρως

γενικα παντως παρατηρω οτι πολλα νεα σουβλατζιδικα ξεκινανε με καλες προοπτικες, αλλα στην πορεια το γαμανε τελειως.

κ οταν λεω στην πορεια εννοω μετα απο ενα τριμηνο/εξαμηνο

Ειχα διαβασει σε μια μελετη οτι το 70 τοις εκατο των φαγαδικων/τυροπιταδικων/καφετεριων κλπ που ανοιξαν με επιδοτησεις τα τελευταια χρονια, σε 2-3 χρονια θα εχουν κλεισει

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Tα φαλαφελάδικα κάνουν και καλό καλαμάκι κοτόπουλο στα κάρβουνα.

μαθε και πες ;)
Ειχα διαβασει σε μια μελετη οτι το 70 τοις εκατο των φαγαδικων/τυροπιταδικων/καφετεριων κλπ που ανοιξαν με επιδοτησεις τα τελευταια χρονια, σε 2-3 χρονια θα εχουν κλεισει

Εμείς οι μπουρδελιάρηδες θα καθορίσουμε ποιοί θα κλείσουν και ποιοί θα επιβιώσουν. Αυτό το θρεντ θα γίνει επίκεντρο αναφοράς όλου του ίντερνετ.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ο τυπος που το χε μαλλον ετοιμαζει κατι στο πρωην καφενειο που ηταν αχαρνων και διδυμου γωνια...

απ το παλμυρα, που ειναι πλεον εκει που ηταν το αλ αζιζ, ειχα παρει πριν κανα μηνα περιπου και μου φανηκε λιγο "ανετοιμο" (να το πω κομψα) το μαγαζι...αυτοι που φτιαχναν δεν ξεραν γρι ελληνικα και δεν μπορουσαν να καταλαβουν τι ηθελες μεσα...αυτο που με ξενερωσε ομως ηταν οταν τους ειπα οτι θελω ταχινι μεσα, και πηγαν να μου βαλουν απο ενα βαζακι τυποποιημενο οπως ειναι της μαγιονεζας...ελπιζω βεβαια τωρα να εχουν βελτιωθει...το φαλαφελ τους παντως και το κοτοπουλο δεν ηταν ασχημο...

Τώρα που το λες,είδα κάτι τύπους εκεί προχθές...μακάρι να είναι έτσι...γιατί ήταν κορυφή ο τύπος...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Τώρα που το λες,είδα κάτι τύπους εκεί προχθές...μακάρι να είναι έτσι...γιατί ήταν κορυφή ο τύπος...
αμ μπραβο, κατι φτιαχναν μεσα...τους ειχα δει κι εγω αλλα δεν ειχα σταματησει να ρωτησω...

ο τυπος μεγαλος μαγκας κι αλανι ;) .... τον εχω πετυχει και σε τσαμπουκα...αστα...πολεμικη μηχανη ο τυπος!!! 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μιχαλακοπούλου βρώμικο ρε τύποι  :rockon: :rockon: :rockon:

thumb_600.jpg

lastfallen

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
1
Αυτό το θρεντ θα γίνει επίκεντρο αναφοράς όλου του ίντερνετ.
Και λιγα λες! Τυφλα να χουν οι σκατοφλωροι ψευτοκουλτουριαρηδες κριτικοι εστιατοριων  :jerking: Οι μπουρδελιαρηδες ξερουν απο καλο φαι γτ παντα μετα την πουτσα πεφτει μασα  :headbang2:

lastfallen

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
1
+1 πολύ καλο ! Επίσης καλό και βρώμικο Μαβίλη  :headbang2:
Προτιμω Μαβιλη απο Μιχαλακοπουλου. Αν και αυτο της Μαβιλη εχει χαλασει τελευταια! πριν απο μια 10ετια που ημουν καθε βραδυ εκει (φοιτητης γαρ) εσπερνε...  :headbang2:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Το βρώμικο στη Μαβίλη υπάρχει ακόμα;
Εχω χρόνια να περάσω.
Από το 1990 που πήγα φοιτητής και το είχα ανακαλύψει, πέρασα αμέτρητα βράδια εκεί παρέα με βρώμικο.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Το βρώμικο στη Μαβίλη υπάρχει ακόμα;
Εχω χρόνια να περάσω.
Από το 1990 που πήγα φοιτητής και το είχα ανακαλύψει, πέρασα αμέτρητα βράδια εκεί παρέα με βρώμικο.

Φυσικά και υπάρχει! Κατά τις 9 το βράδυ ανοίγει. Χαμός γίνεται ειδικά αργά το βράδυ  :rockon:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Φυσικά και υπάρχει! Κατά τις 9 το βράδυ ανοίγει. Χαμός γίνεται ειδικά αργά το βράδυ  :rockon:

Ετσι και τότε.
Το βράδυ γινόταν χαμός.
Παίρναμε μπύρες από το περίπτερο και αράζαμε στα παγκάκια.
Ωραίες εποχές. Τις θυμάμαι και με πιάνει μελαγχολία.
Πως στο πούτσο πέρασαν τόσα χρόνια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom