Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.782
Πόντοι
5.006
Πασαλιμάνι κοντά στη Ζέα κεμπαντζιδικο και καλυτερο καλαμάκι κοτόπουλο χειροποίητο Σόλων πειραικη μακραν!!!!!!!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
16605557_xHu9P7knmnMfffQWfnsE0IaGeWhDyDh5f2BUcBSAxFM.jpg

PMWZHU1WDIP0AZ3GDQTKFOCKD3RNM5LX12N5ITJJ20R4X4XT.jpg

ξεροχυνω με υπερκαλτ φαλαφελαδικο  :cum:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
Είναι πονηρός. Το κάνει μικρό και επειδή πεινάς ακόμα αφού το φας νομίζεις ότι ήταν νόστιμο. Συν το ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πρόβατα και όπου δουν ουρά, κόσμο, αγέλη, πάνε μαζί.

Συμφωνώ. Πολύ μέτριο το σουβλάκι του Κώστα Αγ. ειρήνης. Ένα μέτριο μπιφτέκι και μια συνηθισμένη σάλτσα. Επίσης πολύ λαδερό...

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
Βεβαίως! :rockon:

Τοπ είναι επίσης το Πάπιγκο στο Χολαργό! Όποιος ξέρει ξέρει...

+1 για το Πάπιγκο. Πεντακάθαρο μαγαζί και πολύ νόστιμο σουβλάκι (με κεμπάπ). Απλώς πρέπει να πάτε νωρίς γιατί του τελειώνουν (!)

Μόνο απογεύματα ανοιχτός και μόνο μέχρι να του τελειώσουν αυτά που έχει ετοιμάσει  :thumbsup:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
Άλλο που θυμήθηκα. Ποιος θυμάται στη γέφυρα της Καλλιθέας ένα κούρδικο, το Sindbab κεμπάπ ; Είχε ένα απίστευτο ντονερ και το έβαζε σε αραβική πίτα με σως γιαουρτιου, μαρούλι κλπ.

Δυστυχώς έκλεισε πριν κάτι χρόνια  :(

Ξέρετε που θα μπορούσαμε να βρούμε τίποτα αντίστοιχο ; Το θυμάμαι και μου τρέχουν τα σάλια  :S

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
+1 για το Πάπιγκο. Πεντακάθαρο μαγαζί και πολύ νόστιμο σουβλάκι (με κεμπάπ). Απλώς πρέπει να πάτε νωρίς γιατί του τελειώνουν (!)

Μόνο απογεύματα ανοιχτός και μόνο μέχρι να του τελειώσουν αυτά που έχει ετοιμάσει  :thumbsup:
είναι τύπος! :rockon:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Μπίλυ έχει κλείσει το Αλ Αζίζ. Στην θέση του άνοιξε το Παλμύρα.

Street food έξω λένε το φαγητό που πουλιέται από βαν ή καρότσια. Όχι τα φαστφουντάδικο των μεταναστών γενικά. Από όσο γνωρίζω μόνο ο Νώντας και ένας-δύο νωντότυποι ανωτάτου επιπέδου έχουν φάει από πακιστανικό καροτσάκι.
images

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
Ακόμα μια ανάμνηση: Από το καροτσάκι που πούλαγε τα μπιφτέκια στο παζάρι των ρακοσυλλεκτών, όταν αυτό γινόταν στην Ερμού είχε τολμήσει να φάει κανείς ;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Street food έξω λένε το φαγητό που πουλιέται από βαν ή καρότσια. Όχι τα φαστφουντάδικο των μεταναστών γενικά. Από όσο γνωρίζω μόνο ο Νώντας και ένας-δύο νωντότυποι ανωτάτου επιπέδου έχουν φάει από πακιστανικό καροτσάκι.
images

Μπα, δεν υπάρχει πάκι με καροτσάκι.

Εγώ έχω φάει τυρόπιτα από αυτόν στον Βόλο:

http://[URL unfurl="true"]www.sinapantima.gr/wp-content/uploads/2014/05/mixani-tiropita.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.sinapantima.gr/wp-content/uploads/2014/05/podilato.diakosmisi_1-8.jpg[/img[/URL]]

Μετράει;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.947
Πόντοι
42.697

Εγώ έχω φάει τυρόπιτα από αυτόν στον Βόλο:

http://[URL unfurl="true"]www.sinapantima.gr/wp-content/uploads/2014/05/mixani-tiropita.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.sinapantima.gr/wp-content/uploads/2014/05/podilato.diakosmisi_1-8.jpg[/img[/URL]]

Μετράει;
[/quote]

φοβερη και υπερκαλτ μετασκευη της μοτοσυκλετας!!!!  :headbang3:(ζουνταπ πρεπει να ειναι)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ακόμα μια ανάμνηση: Από το καροτσάκι που πούλαγε τα μπιφτέκια στο παζάρι των ρακοσυλλεκτών, όταν αυτό γινόταν στην Ερμού είχε τολμήσει να φάει κανείς ;

Ο Αχαχούχας πήγαινε σ' αυτά.

Υπάρχει. :sunglasses:

Επισκέπτης

Ένα βράδυ, γωνία Χαλκοκονδύλη και Σωκράτους, πήγα τον Νώντα και τον Pitsi σε έναν πλανόδιο Πακιστανό που γέμιζε- από τσουκάλι που είχε στο πεζοδρόμιο-ένα χαρτονένιο χωνί με ένα περίεργο μίγμα ρυζιού και λευκής σάλτσας.
Στην αρχή δεν πίστευαν στα μάτια τους ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα και μετά μόνο που δεν ξέρασαν... :rockon:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Το σαντουιτσάδικο του Γιώργου, Φιλαδελφείας 120, Μενίδι

«Είμαι 120 κιλά, ψαγμένος, και σου μιλάω ότι ο Γιωρίκας, όπως τον ξέρουμε εδώ στο Μενίδι, κάνει το καλύτερο “βρόμικο” ever! Εγώ μόνο του έχω αφήσει μια περιουσία!» μου ορκίζεται ο φίλος μου ο Γιάννης και φανατικός λάτρης των γιγάντιων «βρόμικων» απολαύσεων. Λίγο το διπλανό περίπτερο, λίγο τα λευκά τραπεζάκια-stand στον πεζοδρόμιο, έξω από τον Γιώργο, τις μικρές ώρες, η κατάσταση θυμίζει μπαράκι σε φουλ κέφια ή λαϊκό προσκύνημα, αν προτιμάτε. Η αιτία, το σάντουιτς με καλαμάκι χοιρινό ή κοτόπουλο, λουκάνικο και κεμπάπ που συνοδεύεται από πατάτες και σάλτσες με μπόνους τη σάλτσα από κόκκινη καυτερή πιπεριά που φτιάχνει η γυναίκα του αφεντικού σε σπέσιαλ αυθεντική ποντιακή συνταγή.

Πηγή:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom