You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 119K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μιζερόπουλος;
...όχι...απλά αύξησε την τιμή 2 φορές...χωρίς να βελτιώσει την ποιότητα...
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ξεροχυνω με υπερκαλτ φαλαφελαδικο
drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Είναι πονηρός. Το κάνει μικρό και επειδή πεινάς ακόμα αφού το φας νομίζεις ότι ήταν νόστιμο. Συν το ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πρόβατα και όπου δουν ουρά, κόσμο, αγέλη, πάνε μαζί.
Συμφωνώ. Πολύ μέτριο το σουβλάκι του Κώστα Αγ. ειρήνης. Ένα μέτριο μπιφτέκι και μια συνηθισμένη σάλτσα. Επίσης πολύ λαδερό...
drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Βεβαίως!
Τοπ είναι επίσης το Πάπιγκο στο Χολαργό! Όποιος ξέρει ξέρει...
+1 για το Πάπιγκο. Πεντακάθαρο μαγαζί και πολύ νόστιμο σουβλάκι (με κεμπάπ). Απλώς πρέπει να πάτε νωρίς γιατί του τελειώνουν (!)
Μόνο απογεύματα ανοιχτός και μόνο μέχρι να του τελειώσουν αυτά που έχει ετοιμάσει
drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Άλλο που θυμήθηκα. Ποιος θυμάται στη γέφυρα της Καλλιθέας ένα κούρδικο, το Sindbab κεμπάπ ; Είχε ένα απίστευτο ντονερ και το έβαζε σε αραβική πίτα με σως γιαουρτιου, μαρούλι κλπ.
Δυστυχώς έκλεισε πριν κάτι χρόνια
Ξέρετε που θα μπορούσαμε να βρούμε τίποτα αντίστοιχο ; Το θυμάμαι και μου τρέχουν τα σάλια :S
Δυστυχώς έκλεισε πριν κάτι χρόνια
Ξέρετε που θα μπορούσαμε να βρούμε τίποτα αντίστοιχο ; Το θυμάμαι και μου τρέχουν τα σάλια :S
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
είναι τύπος!+1 για το Πάπιγκο. Πεντακάθαρο μαγαζί και πολύ νόστιμο σουβλάκι (με κεμπάπ). Απλώς πρέπει να πάτε νωρίς γιατί του τελειώνουν (!)
Μόνο απογεύματα ανοιχτός και μόνο μέχρι να του τελειώσουν αυτά που έχει ετοιμάσει
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
και επίσης: nona edda, osteria vespa rossa
Ρε τύπε, στέλνεις τους μπουρδελιάρηδες για μία πίτσα στο vespa rossa;
Εκε πααίνει μόνο ο Νίππλης.
Αυτοί αράζουν λίγο παρακάτω στο Ciao.
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Άλ Ασίζ...Αχαρνών
Μπίλυ έχει κλείσει το Αλ Αζίζ. Στην θέση του άνοιξε το Παλμύρα.
Street food έξω λένε το φαγητό που πουλιέται από βαν ή καρότσια. Όχι τα φαστφουντάδικο των μεταναστών γενικά. Από όσο γνωρίζω μόνο ο Νώντας και ένας-δύο νωντότυποι ανωτάτου επιπέδου έχουν φάει από πακιστανικό καροτσάκι.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Street food έξω λένε το φαγητό που πουλιέται από βαν ή καρότσια. Όχι τα φαστφουντάδικο των μεταναστών γενικά. Από όσο γνωρίζω μόνο ο Νώντας και ένας-δύο νωντότυποι ανωτάτου επιπέδου έχουν φάει από πακιστανικό καροτσάκι.
Μπα, δεν υπάρχει πάκι με καροτσάκι.
Εγώ έχω φάει τυρόπιτα από αυτόν στον Βόλο:
http://[URL unfurl="true"]www.sinapantima.gr/wp-content/uploads/2014/05/mixani-tiropita.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.sinapantima.gr/wp-content/uploads/2014/05/podilato.diakosmisi_1-8.jpg[/img[/URL]]
Μετράει;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.947
- Πόντοι
- 42.697
Εγώ έχω φάει τυρόπιτα από αυτόν στον Βόλο:
http://[URL unfurl="true"]www.sinapantima.gr/wp-content/uploads/2014/05/mixani-tiropita.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.sinapantima.gr/wp-content/uploads/2014/05/podilato.diakosmisi_1-8.jpg[/img[/URL]]
Μετράει;
[/quote]
φοβερη και υπερκαλτ μετασκευη της μοτοσυκλετας!!!! :headbang3:(ζουνταπ πρεπει να ειναι)
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
φοβερη και υπερκαλτ μετασκευη της μοτοσυκλετας!!!! (ζουνταπ πρεπει να ειναι)
Να του βαλει και κλιπ ονς
να γινει το πιο βρωμικο καφε ρεισερ
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ακόμα μια ανάμνηση: Από το καροτσάκι που πούλαγε τα μπιφτέκια στο παζάρι των ρακοσυλλεκτών, όταν αυτό γινόταν στην Ερμού είχε τολμήσει να φάει κανείς ;
Ο Αχαχούχας πήγαινε σ' αυτά.
Υπάρχει.
:SΜπίλυ έχει κλείσει το Αλ Αζίζ. Στην θέση του άνοιξε το Παλμύρα.
Επισκέπτης
Ένα βράδυ, γωνία Χαλκοκονδύλη και Σωκράτους, πήγα τον Νώντα και τον Pitsi σε έναν πλανόδιο Πακιστανό που γέμιζε- από τσουκάλι που είχε στο πεζοδρόμιο-ένα χαρτονένιο χωνί με ένα περίεργο μίγμα ρυζιού και λευκής σάλτσας.
Στην αρχή δεν πίστευαν στα μάτια τους ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα και μετά μόνο που δεν ξέρασαν...
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Το σαντουιτσάδικο του Γιώργου, Φιλαδελφείας 120, Μενίδι
«Είμαι 120 κιλά, ψαγμένος, και σου μιλάω ότι ο Γιωρίκας, όπως τον ξέρουμε εδώ στο Μενίδι, κάνει το καλύτερο “βρόμικο” ever! Εγώ μόνο του έχω αφήσει μια περιουσία!» μου ορκίζεται ο φίλος μου ο Γιάννης και φανατικός λάτρης των γιγάντιων «βρόμικων» απολαύσεων. Λίγο το διπλανό περίπτερο, λίγο τα λευκά τραπεζάκια-stand στον πεζοδρόμιο, έξω από τον Γιώργο, τις μικρές ώρες, η κατάσταση θυμίζει μπαράκι σε φουλ κέφια ή λαϊκό προσκύνημα, αν προτιμάτε. Η αιτία, το σάντουιτς με καλαμάκι χοιρινό ή κοτόπουλο, λουκάνικο και κεμπάπ που συνοδεύεται από πατάτες και σάλτσες με μπόνους τη σάλτσα από κόκκινη καυτερή πιπεριά που φτιάχνει η γυναίκα του αφεντικού σε σπέσιαλ αυθεντική ποντιακή συνταγή.
Πηγή:
«Είμαι 120 κιλά, ψαγμένος, και σου μιλάω ότι ο Γιωρίκας, όπως τον ξέρουμε εδώ στο Μενίδι, κάνει το καλύτερο “βρόμικο” ever! Εγώ μόνο του έχω αφήσει μια περιουσία!» μου ορκίζεται ο φίλος μου ο Γιάννης και φανατικός λάτρης των γιγάντιων «βρόμικων» απολαύσεων. Λίγο το διπλανό περίπτερο, λίγο τα λευκά τραπεζάκια-stand στον πεζοδρόμιο, έξω από τον Γιώργο, τις μικρές ώρες, η κατάσταση θυμίζει μπαράκι σε φουλ κέφια ή λαϊκό προσκύνημα, αν προτιμάτε. Η αιτία, το σάντουιτς με καλαμάκι χοιρινό ή κοτόπουλο, λουκάνικο και κεμπάπ που συνοδεύεται από πατάτες και σάλτσες με μπόνους τη σάλτσα από κόκκινη καυτερή πιπεριά που φτιάχνει η γυναίκα του αφεντικού σε σπέσιαλ αυθεντική ποντιακή συνταγή.
Πηγή:
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
^ καλη φαση.