Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Το βρώμικο στη Μαβίλη υπάρχει ακόμα;
Εχω χρόνια να περάσω.
Από το 1990 που πήγα φοιτητής και το είχα ανακαλύψει, πέρασα αμέτρητα βράδια εκεί παρέα με βρώμικο.

Αυτό στην Μαβίλη είναι απ' τα παλιότερα και κλασσικότερα. Υπήρχε ένα πολύ καλό στην Αμφιθέας, στο ύψος του ρέματος, ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμα; Έφτιαχνε το περιβόητο "Σάντουιτς μπουζούκι".  :rockon:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Για σουβλακι στον Σταυρο στην δαβακη στην Καλλιθεα(μπιφτεκοπωλειο πλεον) και στις ρωσιδες φυσικα.Αυτα τα 2 θεωρω τοπ.Εχω δοκιμασει και αλλου πολυ καλα αλλα αυτα τα 2 ξεχωριζουν.
Οσον αφορα το φαλαφελ εχω δοκιμασει στο raja jee χαμηλα στην σοφοκλεους.Χωρος οτι ναναι αλλα το φαι με αποζημιωσε.Δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο απο εκει παρα μονο φαλαφελ και δεν μπορω να συγκρινω με αλλο μαγαζι.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
Για σουβλακι στον Σταυρο στην δαβακη στην Καλλιθεα(μπιφτεκοπωλειο πλεον) και στις ρωσιδες φυσικα.Αυτα τα 2 θεωρω τοπ.Εχω δοκιμασει και αλλου πολυ καλα αλλα αυτα τα 2 ξεχωριζουν.
Οσον αφορα το φαλαφελ εχω δοκιμασει στο raja jee χαμηλα στην σοφοκλεους.Χωρος οτι ναναι αλλα το φαι με αποζημιωσε.Δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο απο εκει παρα μονο φαλαφελ και δεν μπορω να συγκρινω με αλλο μαγαζι.

Καλό το μπιφτεκοπωλείο. Νομίζω όμως ότι έχει περίεργα ωράρια (μόνο πρωί) ;

Αυτες τις ρωσίδες τις πρότειναν και πριν κάποιοι φίλοι - έχω πολύ περιέργεια να δοκιμάσω. Θα αυξηθεί η κίνηση στο μαγαζί από τη διαφήμιση που τους κάνουν εδώ  :2funny:

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11
Καλυτερο σουβλακι απο του Κωστα στην Αγια Ειρηνη στο μοναστηρακι δεν υπαρχει... Γι' αυτο εχουν περασει τοσα χρονια και οι ουρες παραμενουν ιδιες...

Συνημμένα

• kostas (2).JPG
    kostas (2).JPG
    112,5 KB · Εμφανίσεις: 22

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
Καλυτερο σουβλακι απο του Κωστα στην Αγια Ειρηνη στο μοναστηρακι δεν υπαρχει... Γι' αυτο εχουν περασει τοσα χρονια και οι ουρες παραμενουν ιδιες...
Τύπε διαφωνώ (το έχω ήδη γράψει). Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο το σουβλάκι του. Πολύ λαδερό και η σάλτσα αδιάφορη.

Οι ουρές υπάρχουν επειδή ο Έλληνας όπου δει ουρά πάει και στέκεται από πίσω. Και φυσικά όταν ο Κώστας ξέρει το κόλπο και ανοίγει λίγες ώρες κάθε μέρα και φτιάχνει τα σουβλάκια με το πάσο του (για να μη προχωράει και πολύ η ουρά) οι ουρές θα συνεχίζουν να υπάρχουν. Ο κόσμος πάει και περιμένει εκεί στην ουρά λες και περιμένει τη Θεία Κοινωνία  :headbang:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Μέτριο προς οριακά απαράδεκτο, κρέας για γέλια που το σώζει όσο μπορεί η σάλτσα
Ενδεχομένως να μην είναι το καλύτερο ούτε καν στη γύρω περιοχή, πόσο μάλλον στην Αθήνα και οι ουρές παραμένουν ίδιες τόσα χρόνια γιατί ο έλληνας ήταν/είναι γαστρονομικά υπάνθρωπος και δεν ξέρει τι τρώει, βλέπει φως/κόσμο και μπαίνει

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
υπαρχει και αλλος κωστας παντως πολυ καλος και εκεινος στο συνταγμα

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11
Δεκτες ολες οι γνωμες αλλα επειδη απο εκει τρωω απο το 1985 που με μυησε ο πατερας μου, μεχρι και σημερα, προσωπικα το θεωρω απο τα καλυτερα! Ασε που ποτε δεν εχω παθει κατι απο τα κρεατα του! Οσο για τις ουρες, χιλια μαγαζια εχει εκει γυρω, εκει πρεπει να στεκετε ο καθενας;;; Για καποιο λογο στεκονται και περιμενουν ολοι... Παντως περι ορεξεως ουδεις λογος...

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
Δεκτες ολες οι γνωμες αλλα επειδη απο εκει τρωω απο το 1985 που με μυησε ο πατερας μου, μεχρι και σημερα, προσωπικα το θεωρω απο τα καλυτερα! Ασε που ποτε δεν εχω παθει κατι απο τα κρεατα του! Οσο για τις ουρες, χιλια μαγαζια εχει εκει γυρω, εκει πρεπει να στεκετε ο καθενας;;; Για καποιο λογο στεκονται και περιμενουν ολοι... Παντως περι ορεξεως ουδεις λογος...

Τύπε εσένα μπορεί να σου αρέσει, όπως λες και μόνος σου, λόγω των ωραίων παιδικών σου αναμνήσεων. Δηλαδή να παίζει και το συναίσθημα ρόλο και να μην είσαι απόλυτα αντικειμενικός.

Εγώ που απλώς πήγα μια μέρα και δοκίμασα σου λέω ότι δεν αξίζει τον κόπο. Και σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο να περιμένεις τόση ώρα σε αυτή την ουρά -- ακόμα και καλύτερα να ήταν τα σουβλάκια του πάλι δε θα περίμενα σε τόση ουρά το θεωρώ μαλακία.

Όσο για τις ουρές, το πρόβλημα είναι ο τρόπος που σκέφτεται ο μαλάκας ο Έλληνας. Στέκεται στην ουρά επειδή υπάρχει η ουρά - βλέπει την ουρά και νομίζει ότι θα πουλάνε κάτι καλό εκεί  :jerking:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Καλό το μπιφτεκοπωλείο. Νομίζω όμως ότι έχει περίεργα ωράρια (μόνο πρωί) ;

Πλεον ειναι και βραδυ απλα δεν ξερω ποσο αργα μενει ανοιχτο

Θα προσθεσω και τον Λευτερη στην νεα σμυρνη στην ομηρου.ΕΙναι λιγο στεγνο για τα γουστα μου αλλα θυμιζει το σουβλακι των περασμενων δεκαετιων :rockon:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
Πλεον ειναι και βραδυ απλα δεν ξερω ποσο αργα μενει ανοιχτο

Θα προσθεσω και τον Λευτερη στην νεα σμυρνη στην ομηρου.ΕΙναι λιγο στεγνο για τα γουστα μου αλλα θυμιζει το σουβλακι των περασμενων δεκαετιων :rockon:

Έτσι ! Τον έχω γράψει σε προηγούμενο μήνυμα το Λευτέρη - πολύ καλός !

Τελικά βλέπω ότι γύρω γύρω όλοι ερχόμαστε από τα ίδια. Θα έπρεπε να υπήρχε μια δυνατότητα να μαζεύονταν και να τους βάζαμε βαθμολογίες για να μη τα χάνουμε ... Πχ στο Λευτέρη, στο Μπιφτεκοπωλείο, στον Κώστα κλπ

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

Τελικά βλέπω ότι γύρω γύρω όλοι ερχόμαστε από τα ίδια. Θα έπρεπε να υπήρχε μια δυνατότητα να μαζεύονταν και να τους βάζαμε βαθμολογίες για να μη τα χάνουμε ... Πχ στο Λευτέρη, στο Μπιφτεκοπωλείο, στον Κώστα κλπ
ανοιξε εσυ ενα δημοψηφισμα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366

τον Λευτερη στη σατομβριανδου λες??? περιεργο να σου φαινεται λαδερο του Κωστα και να μην βρισκεις το ιδιο για το λιγδιαρικο σουβλακι του Λευτερη. Το κρεας του Κωστα ειναι πολυ ανωτερο απ αυτο του Λευτερη. Αν δοκιμασεις να φας το κρεας-μπιφτεκι μονο του ξεχωριστα απ το υπολοιπο "εδεσμα" (πιτα, ντοματα, κρεμυδι, πιπερια κτλ) ειναι για πεταμα, εντελως ανοστο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ο καλός Κώστας είναι στη Βουλής ,παλιά ήταν στην Πλάκα.
ναι κι αυτος καλος...και σ αυτον εχει αρκετο κοσμο...

εχω ακουσει οτι με τον αλλο κωστα στην ειρηνης εχουν καποια συγγενια, αλλα τα χουν σπασει...(δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι αληθες)

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ειπε καποιος εδω μεσα για το DaNonna στο Χαλανδρι

επειδη ειναι γνωστο οτι οι ανθυγιεινοι τυποι που συχναζουν εδω μεσα εχουν αποψη καλη για μασα και σεξ

το επισκευτικα το εν λογο πιτσατζιδικο

Φοβερη πιτσα - ζυμαρικα ολα γαμουσαν και τα κρεατα του καλομαγειρεμενα και λαδια τρουφας και οτι αλλη γαματη γκουρμεδια μπορεις να φανταστεις...

μερσυ για την προταση το αγαπησαμε το μαγαζακι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
στο quick pitta που εχω φαει στην αιολου δεν ελεγε και τιποτα