πλατεια βικτωριας το σουβλακι ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΡΟΜΕΡΟΟΟΟΟΟ!
Δεν συμφωνώ καθόλου. Μισοψημένα και όταν παραγγείλεις τα βάζει πάλι πάνω στη φωτιά για να αποτελειώσεο το ψήσιμο. Έτσι το γαμάει το κρέας και τη νοστιμιά του
πλατεια βικτωριας το σουβλακι ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΡΟΜΕΡΟΟΟΟΟΟ!
Δεν συμφωνώ καθόλου. Μισοψημένα και όταν παραγγείλεις τα βάζει πάλι πάνω στη φωτιά για να αποτελειώσεο το ψήσιμο. Έτσι το γαμάει το κρέας και τη νοστιμιά του
Φαίνεται αυθεντική. Τι τιμές παίζουν;Πιτσα:
"Da Nonna"
στο χαλανδρι παρασκευασμενη σε ιταλικο ξυλοφουρνο με λεπτη τραγανη ζυμη
αυτα προς το παρων
Μικρο μεγεθος φανταζομαι ε;Εγω θα πω οτι πολλοι εχουν ξεφυγει με τις τιμες! Βεβαια εκανα την μαλακια και δοκιμασα σε ενα σουβλατζιδικο στο Χαλανδρι πριν 1 μηνα και εβαζε μεσα αν ζητουσες "φιλαδελφεια". Το χρεωσε 2,80! Σημερα εφαγα αξιοπρεπεστατο σουβλακι με 1,20!!! Δεν το πιστευα οταν μου ειπε την τιμη.
Φαίνεται αυθεντική. Τι τιμές παίζουν;
Το φαλάφελ γιατί δεν υπάρχει στο νήμα;
Επίσης αξίζουν τα δύο στην Ιπποκράτους, το Καλοψημένο καιη Γυριστρούλααπέναντι (όχι για τυλιχτά όμως γιατί χρησιμοποιεί άθλιες πίτες ελβιαρτ).
κωστας αγ ειρηνης θεος
για πεταμα ειναι τα σουβλακια του
κωστας αγ ειρηνης θεος
Όπως και με το falafellas τύπεΕίναι πονηρός. Το κάνει μικρό και επειδή πεινάς ακόμα αφού το φας νομίζεις ότι ήταν νόστιμο. Συν το ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πρόβατα και όπου δουν ουρά, κόσμο, αγέλη, πάνε μαζί.
Δεν είχε επικρατήσει ο νωντισμός ακόμα όταν ανοίχθηκε το νήμα.
Μιας και το ανέφερες, το Περσέπολις κάνει θραύση. Βουνό οι πεταμένες λαδόκολες έξω απ' το κατάστημα κάθε βράδυ. Δεν είναι το πιο καθαρό μαγαζί αλλά το φαλάφελ του ίσως να είναι το πιο νόστιμο.
Χάι-φάι λέγεται, όχι Γυριστρούλα. Γυριστρούλα είναι το σουβλατζίδικο στο Θησείο. Δεν έχει σταθερή ποιότητα, πότε τρώγεται, πότε βρωμάει. Καλύτερο πάντως από τα αισχρά σουβλάκια του Μοναστηρακίου και το γατοσούβλακο του Κώστα στην Αγίας Ειρήνης.
Περσέπολις και από εμένα...
Βεβαίως!η τζατζικοκίνηση υπάρχει ακόμα;