Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
πλατεια βικτωριας το σουβλακι ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΡΟΜΕΡΟΟΟΟΟΟ!

Δεν συμφωνώ καθόλου. Μισοψημένα και όταν παραγγείλεις τα βάζει πάλι πάνω στη φωτιά για να αποτελειώσεο το ψήσιμο. Έτσι το γαμάει το κρέας και τη νοστιμιά του

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Εγω θα πω οτι πολλοι εχουν ξεφυγει με τις τιμες! Βεβαια εκανα την μαλακια και δοκιμασα σε ενα σουβλατζιδικο στο Χαλανδρι πριν 1 μηνα και εβαζε μεσα αν ζητουσες "φιλαδελφεια". Το χρεωσε 2,80! Σημερα εφαγα αξιοπρεπεστατο σουβλακι με 1,20!!! Δεν το πιστευα οταν μου ειπε την τιμη.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δεν συμφωνώ καθόλου. Μισοψημένα και όταν παραγγείλεις τα βάζει πάλι πάνω στη φωτιά για να αποτελειώσεο το ψήσιμο. Έτσι το γαμάει το κρέας και τη νοστιμιά του

Οι περισσότεροι έτσι κάνουν. Για εμένα κορυφή στο σκέτο καλαμάκι είναι το μαγαζί στη στοά Φιξ. Κρυμμένος θησαυρός.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγω θα πω οτι πολλοι εχουν ξεφυγει με τις τιμες! Βεβαια εκανα την μαλακια και δοκιμασα σε ενα σουβλατζιδικο στο Χαλανδρι πριν 1 μηνα και εβαζε μεσα αν ζητουσες "φιλαδελφεια". Το χρεωσε 2,80! Σημερα εφαγα αξιοπρεπεστατο σουβλακι με 1,20!!! Δεν το πιστευα οταν μου ειπε την τιμη.
Μικρο μεγεθος φανταζομαι ε;

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Μικρο μεγεθος Μαριε αλλα για τα λεφτα του ηταν πολυ καλο!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Το φαλάφελ γιατί δεν υπάρχει στο νήμα;  :think: :think: :think:

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αγ.Διονύσης Καράπαμπας το πρώτο ανοιχτο χρόνια τώρα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.943
Πόντοι
42.697
Φαίνεται αυθεντική. Τι τιμές παίζουν;

νορμαλ τιμες, απο 6,80 ξεκινα η Μαργαριτα το απλο μεγεθος αν θυμαμαι καλα
ειναι πολυ καλη πιτσα και ο ξυλοφουρνος αυθεντικος ιταλικος

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
Τι θυμήθηκα  :rockon: :rockon: :rockon:

Η Θράκα στο Μαρούσι (στην αρχή της Αμαρουσίου Χαλανδρίου): Απίστευτο κοντοσούβλι (και μόνο), και σουβλάκι (εννοώ τυλιχτό) με κοντοσούβλι. Το σουβλάκι του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά αξίζει μόνο και μόνο από το κοντοσούβλι που βάζει μέσα.

Επίσης, πάλι για κοντοσούβλι έχω ακούσει καλά λόγια από ένα μαγαζί που λέγεται Μαλλιώρας (έχει στη Φιλολάου και νομίζω και σε άλλα σημεία στην Αθήνα). Έχετε άποψη ;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
η τζατζικοκίνηση υπάρχει ακόμα;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Το φαλάφελ γιατί δεν υπάρχει στο νήμα;  :think: :think: :think:

Δεν είχε επικρατήσει ο νωντισμός ακόμα όταν ανοίχθηκε το νήμα.

Μιας και το ανέφερες, το Περσέπολις κάνει θραύση. Βουνό οι πεταμένες λαδόκολες έξω απ' το κατάστημα κάθε βράδυ. Δεν είναι το πιο καθαρό μαγαζί αλλά το φαλάφελ του ίσως να είναι το πιο νόστιμο.

Επίσης αξίζουν τα δύο στην Ιπποκράτους, το Καλοψημένο και η Γυριστρούλα απέναντι (όχι για τυλιχτά όμως γιατί χρησιμοποιεί άθλιες πίτες ελβιαρτ).

Χάι-φάι λέγεται, όχι Γυριστρούλα. Γυριστρούλα είναι το σουβλατζίδικο στο Θησείο. Δεν έχει σταθερή ποιότητα, πότε τρώγεται, πότε βρωμάει. Καλύτερο πάντως από τα αισχρά σουβλάκια του Μοναστηρακίου και το γατοσούβλακο του Κώστα στην Αγίας Ειρήνης.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
κωστας αγ ειρηνης θεος

Είναι πονηρός. Το κάνει μικρό και επειδή πεινάς ακόμα αφού το φας νομίζεις ότι ήταν νόστιμο. Συν το ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πρόβατα και όπου δουν ουρά, κόσμο, αγέλη, πάνε μαζί.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Είναι πονηρός. Το κάνει μικρό και επειδή πεινάς ακόμα αφού το φας νομίζεις ότι ήταν νόστιμο. Συν το ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πρόβατα και όπου δουν ουρά, κόσμο, αγέλη, πάνε μαζί.
Όπως και με το falafellas τύπε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν είχε επικρατήσει ο νωντισμός ακόμα όταν ανοίχθηκε το νήμα.

Μιας και το ανέφερες, το Περσέπολις κάνει θραύση. Βουνό οι πεταμένες λαδόκολες έξω απ' το κατάστημα κάθε βράδυ. Δεν είναι το πιο καθαρό μαγαζί αλλά το φαλάφελ του ίσως να είναι το πιο νόστιμο.

Χάι-φάι λέγεται, όχι Γυριστρούλα. Γυριστρούλα είναι το σουβλατζίδικο στο Θησείο. Δεν έχει σταθερή ποιότητα, πότε τρώγεται, πότε βρωμάει. Καλύτερο πάντως από τα αισχρά σουβλάκια του Μοναστηρακίου και το γατοσούβλακο του Κώστα στην Αγίας Ειρήνης.

Περσέπολις και από εμένα... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom