Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τι να σου πω. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ ακόμα και κατεψυγμένο να είναι.

Επίσης, για να φτιάξεις πίτσα δε χρειάζεται ζυμωτήριο... Δεν είναι μπουγάτσα ή ψωμί να θέλει πολύ ζυμώμα (άσε που η ζύμη πρέπει να είναι σχετικά ελαστική), απλώς βάζεις νερό μαγιά λάδι ζάχαρη αλάτι μαζί και τα ζυμώνεις λίγα λεπτά με τα χέρια (το θέμα είναι μετά να τα αφήσεις να φουσκώσουν).

σκέψου ότι δεν είναι ικανοί ούτε αυτό να κάνουνε.
αν θυμάμαι καλά το unlimited που είχε σαν προσφορά η pizza hut, έπρεπε να φας 5-6 για να έρθει μία η άλλη αυτό που πλήρωνες εσύ (τη fix τιμή) με το κόστος τους στο μαγαζί.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
Από αυτά που ξέρω ο Γεωργαμλής ήταν συνέταιρος αλλά τα έσπασαν και πήγε και άνοιξε απέναντι την Σουβλακούπολη :grin:

Αααα λες τη Σουβλακούπολη να θυμάμαι ; Πάντως ένα από αυτά τα 2 (Σουβλακούπολη ή Πας Γυρεύοντας) έχει πολύ καλό γύρο (Θεσσαλονίκης). Αξίζει να το δοκιμάσετε

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Πίτσα:
1)Margherita
2)burger joint
και επίσης:  nona edda, osteria vespa rossa

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.778
Πόντοι
5.006
ρε σεις απογευματιατικα πεινασαμε... :grin: :grin:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
σκέψου ότι δεν είναι ικανοί ούτε αυτό να κάνουνε.
αν θυμάμαι καλά το unlimited που είχε σαν προσφορά η pizza hut, έπρεπε να φας 5-6 για να έρθει μία η άλλη αυτό που πλήρωνες εσύ (τη fix τιμή) με το κόστος τους στο μαγαζί.

Νομίζω ότι η προσφορά ήταν όση πίτσα θες με 10 ευρώ. Όταν τη μεσαία πίτσα την είχαν στα 8-9 ευρώ. Άρα συμφέρει, ειδικά αν μπορείς ξέρω γω να φας 2 πίτσες - απλώς οι περισσότεροι με 1 πίτσα ήταν κομπλε οπότε ουσιαστικά κέρδος είχαν (το οποίο βέβαια εξανεμιζόταν αν πήγαινε κάποιος που μπορούσε να φαέι 2-3 πίτσες ή μια παρέα με πχ 4 άτομα που έπαιρναν 6-7 πίτσες και τις μοιράζονταν)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Τι να σου πω. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ ακόμα και κατεψυγμένο να είναι.

Επίσης, για να φτιάξεις πίτσα δε χρειάζεται ζυμωτήριο... Δεν είναι μπουγάτσα ή ψωμί να θέλει πολύ ζυμώμα (άσε που η ζύμη πρέπει να είναι σχετικά ελαστική), απλώς βάζεις νερό μαγιά λάδι ζάχαρη αλάτι μαζί και τα ζυμώνεις λίγα λεπτά με τα χέρια (το θέμα είναι μετά να τα αφήσεις να φουσκώσουν).

Έτσι, ανακάλυψα την «προ», που συνίσταται στην απόψυξη του κρέατος, της ζύμης και της μοτσαρέλας. Έβγαζα τα τρόφιμα από τον καταψύκτη στο οποίο ήταν κατεψυγμένα για να τα βάλω για απόψυξη στη συντήρηση. Κατόπιν έκοβα το κρέας για να το βάλω σε σακούλες. Προετοίμαζα, επίσης, λίτρα σάλτσας ντομάτας, με ντομάτες που έπρεπε να τις κόβω ξεπλένοντας τες σε νερό και να τις ανακατεύω με χορταρικά συσκευασμένα σε σακουλάκι. Ευτυχώς τα λαχανικά δεν ήταν κατεψυγμένα… έρχονται σε κενό αέρος! Έπειτα έβαζα όλα αυτά τα τρόφιμα μέσα σε πλαστικά δοχεία που τα ονόμαζαν «γαστρονόμους». Τέλος, τα πήγαινα στους παρασκευαστές –το ωραίο όνομα που βρήκαν για να αποκαλούν τους πιτσαδόρους– ούτως ώστε να μη μένουν ποτέ χωρίς υλικά. Πρόκειται για την αρχή της ελαχιστοποίησης των αποθεμάτων. Τέλος κόλλαγα ετικέτες ΑΚΠ: ανάλωση κατά προτίμηση. Στην ταχεία εστίαση, τα προϊόντα –όπως και οι υπάλληλοι– φθείρονται με ταχύτητα με κεφαλαίο Τ.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Πού είναι αυτά ; Κανένα δε ξέρω...  :huh:
νεα ερυθραια
νεο ψυχικο/γλυφαδα
καισαριανη
και το 4ο παγκρατι

Απο σουβλακι υπηρχε παλια ενα καλο "ο Μερακλης", νεα ιωνια, μονο καλαμακι χοιρινο (αδιαφορο) και απαιχτο μπιφτεκι (σαν κεμπαμπ) στα τυλιχτα, ουτε κοτοπουλο ουτε γυρος. Υπαρχει ακομα νομιζω αλλα σε διαφορετικο σημειο και πιθανως να το τρεχει αλλος πια
Ενα ενδιαφερον το εχει και το "χοντρο αλατι" (ν.ψυχικο)

Επισκέπτης
πλατεια βικτωριας το σουβλακι ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΡΟΜΕΡΟΟΟΟΟΟ!

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16

Συμφωνώ 100% το είχα ξεχάσει ! Έχω χρόνια να φάω αλλά τώρα που το θυμήθηκα θα ξαναπάω επειγόντως ! ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ και χοιρινό αλλά και κοτόπουλο  :rockon: (ναι έχει πεντανόστιμο καλαμάκι κοτόπουλο ενώ τα περισσότερα καλαμάκια κοτόπουλο είναι τελείως αδιάφορα)

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Αααα λες τη Σουβλακούπολη να θυμάμαι ; Πάντως ένα από αυτά τα 2 (Σουβλακούπολη ή Πας Γυρεύοντας) έχει πολύ καλό γύρο (Θεσσαλονίκης). Αξίζει να το δοκιμάσετε

Και τα δύο μαγαζιά έχουν καλό σουβλάκι, το πάς γυρεύοντας έχει και ένα ωραίο μωράκι στο ταμείο :cum: :kissass: :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εμενα κ η παπρικα μ αρεσει
δεν εχει γυρους αλλα καλα καλαμακια ;)

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
νεα ερυθραια
νεο ψυχικο/γλυφαδα
καισαριανη
και το 4ο παγκρατι

Απο σουβλακι υπηρχε παλια ενα καλο "ο Μερακλης", νεα ιωνια, μονο καλαμακι χοιρινο (αδιαφορο) και απαιχτο μπιφτεκι (σαν κεμπαμπ) στα τυλιχτα, ουτε κοτοπουλο ουτε γυρος. Υπαρχει ακομα νομιζω αλλα σε διαφορετικο σημειο και πιθανως να το τρεχει αλλος πια
Ενα ενδιαφερον το εχει και το "χοντρο αλατι" (ν.ψυχικο)

Α ναι το burger joint το είχα ακούσει και ήθελα να το επισκεφθώ (ανεπιτυχώς) -- τα άλλα θα τα βάλω στα υπόψιν...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ποιοτικό σουβλάκι κάνει ένας στο Νέο Ηράκλειο σε έναν παράδρομο κοντά στο σταθμό. Δεν έχει γύρο όμως, μόνο καλαμάκια και μπριζολάκι.

Διαφωνώ. Είναι μεν μεγάλο και ζουμερό αλλά 1) καίγεται σε σημεία και πικρίζει, 2) Εχει πάρα πολύ αλάτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom