Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
Ωραίο θέμα όποιος φίλος έχει να προτείνει καλά μαγαζιά να τα γράψει γιατί τα περισσότερα είναι παλιά !

Εγώ για πίτσα προτείνω με διαφορά πίτσα Hut με αφράτη ζύμη και Domino's με κανονική ζύμη. Ξέρω είναι αμερικανιές κλπ αλλά έχουν πολύ μεγάλη διαφορά από οτιδήποτε άλλο υπάρχει εδώ Ελλάδα. Και η διαφορά είναι στη ζύμη, όχι τόσο στα υλικά - αυτά για μένα μικρή αξία έχουν.

Για σουβλάκι τώρα (εννοώ τυλιχτά) προτείνω και εγώ το Λευτέρη στη Σατωβριάνδου. Ο Κώστας στην πλατεία Ειρήνης που ακούγεται πολύ (και γίνεται χαμός) δε μου άρεσε καθόλου - πολύ λαδερό το σουβλάκι του και άνοστη η σάλτσα. Επίσης καλό σουβλάκι (με πολύ νόστιμο γύρο) έχει ο Κώστας στην Αλεξάνδρας (στο ύψος της Γκύζη) - τουλάχιστον είχε, γιατί έχω χρόνια να πάω. Καλό και καθαρό είναι και της Πίτα παν.

Τώρα για σουβλάκι καλαμάκι (με ψωμί) θα προτείνω τη Λιβαδειά στην Κάνιγγος και το Λευτέρη σε ένα πεζόδρομο της Νέας Σμύρνης (το βάζει και σε πίτα το σουβλάκι μόνο με ντομάτα - αλλά αξίζει να το φάτε σκέτο, θα με θυμηθείτε).

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
xilnick και spougenas σας ευχαριστω πολυ...οταν παω για  :knockinb: μονος παντα εψαχνα να βρω κατι να ματσακονιασω στα σβελτα ποδαρατο .

Για σουβλακι δεν προτεινω τιποτα διοτι ο καθενας εχει τα γουστα του. Αλλος λαδωμενη αλλος αλαδωτη , αλλος θελει χωρις λιπος,αλλος το θεωρει ανοστο κτλ. Ενα μου αρεσε παρα πολυ αλλα εχει κλεισει ...ο πουστης ηξερε τι εκανε. Εβραζε κοκκαλα , το ζουμι απο το μεδουλι το εβαζε σε κοκκινη σαλτσα και το εβαζε στο γυρο χοιρινο/καλαμακι. Πραγματικα νοστιμιζε τα παντα. Ουτε πουμαρο ουτε κετσαπ που βαζουν στις σημερινες σαλτσες μαζι με τις λιγοστες ντοματες για οικονομια.

Για πιτσα...οποιαδηποτε πιτσαρια που εχει ξυλοφουρνο,που δεν εχει πιτσα λεπτη σαν χαρτονι αλλα και που δεν πουλαει τρελα στις τιμες.Λιγες εχουν μεινει πια.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.281
Πόντοι
7.135
Ωραίο θέμα όποιος φίλος έχει να προτείνει καλά μαγαζιά να τα γράψει γιατί τα περισσότερα είναι παλιά !

Εγώ για πίτσα προτείνω με διαφορά πίτσα Hut με αφράτη ζύμη και Domino's με κανονική ζύμη. Ξέρω είναι αμερικανιές κλπ αλλά έχουν πολύ μεγάλη διαφορά από οτιδήποτε άλλο υπάρχει εδώ Ελλάδα. Και η διαφορά είναι στη ζύμη, όχι τόσο στα υλικά - αυτά για μένα μικρή αξία έχουν.

Για σουβλάκι τώρα (εννοώ τυλιχτά) προτείνω και εγώ το Λευτέρη στη Σατωβριάνδου. Ο Κώστας στην πλατεία Ειρήνης που ακούγεται πολύ (και γίνεται χαμός) δε μου άρεσε καθόλου - πολύ λαδερό το σουβλάκι του και άνοστη η σάλτσα. Επίσης καλό σουβλάκι (με πολύ νόστιμο γύρο) έχει ο Κώστας στην Αλεξάνδρας (στο ύψος της Γκύζη) - τουλάχιστον είχε, γιατί έχω χρόνια να πάω. Καλό και καθαρό είναι και της Πίτα παν.

Τώρα για σουβλάκι καλαμάκι (με ψωμί) θα προτείνω τη Λιβαδειά στην Κάνιγγος και το Λευτέρη σε ένα πεζόδρομο της Νέας Σμύρνης (το βάζει και σε πίτα το σουβλάκι μόνο με ντομάτα - αλλά αξίζει να το φάτε σκέτο, θα με θυμηθείτε).

Λευτερης στην Ν . Σμυρνη. Ομηρου και Βρυουλων.......

makis406

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Like
75
Πόντοι
1
Σουβλατζιδικο Δωδωνη στην Ν. Φιλαδελφεια πανω
στην Δεκελειας το καλυτερο σουβλακι που εχω φαει

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
σουβλακια και πιτσες υπαρχουν παντου πλεον, καθε τετράγωνο και απο ενα ... το θεμα ειναι να υπάρχει μια λογική και καλή τιμή, και οχι κατι κουλα του στυλ, 2,10 γυρος χοιρινο ξερω γω ... καλο θα ειναι να λεμε και τιμές ...

πχ ενας φιλος μιλησε για ιερα οδο αιγαλεω με 0,99 ... ακουγεται εκ πρωτης καλη περιπτωση !!

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
:pipa2:
Χαμηλα στη λεωνιδου(λεωνιδου και πλαταιων γωνια) εχει τον elvis,εχει ωραια καλαμακια,λουκανικο ,κεμπαμπ,ατομικα, αλλα και παντσετες με 5 ευρω,φτηνο και πολυ καλο μαγαζι
λεωνδου και πλαταιων

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
σουβλακια και πιτσες υπαρχουν παντου πλεον, καθε τετράγωνο και απο ενα ... το θεμα ειναι να υπάρχει μια λογική και καλή τιμή, και οχι κατι κουλα του στυλ, 2,10 γυρος χοιρινο ξερω γω ... καλο θα ειναι να λεμε και τιμές ...

πχ ενας φιλος μιλησε για ιερα οδο αιγαλεω με 0,99 ... ακουγεται εκ πρωτης καλη περιπτωση !!

Τύπε διαφωνώ. Αν κάποιο σουβλάκι είναι πραγματικά καλό τότε ευχαρίστως να το πληρώσω. Το φθηνό μπορεί να το κάνουν όλοι (σου πουλάνε φθηνά σκουπίδια) το καλό, έστω και σε ακριβή τιμή είναι δύσκολο! Πχ ο Λευτέρης στη Ν. Σμύρνη που γράφω πιο πάνω έχει ακριβό καλαμάκι (πάνω από 1.50 το ένα αν θυμάμαι καλά - σκέτο καλαμάκι με ψωμί όχι με πίτα και είναι και σχετικά μικρό). Όμως τα δίνω με ευχαρίστηση γιατί είναι πραγματικά νόστιμο. Και το προτιμώ από κάτι καλαμάκια με 0.90 ή 1 ευρώ που υπάρχουν σε διάφορα μέρη και δεν αξίζουν ούτε 10 λεπτά (παράδειγμα σε ένα μαγαζί στην Πανόρμου κοντά στο μετρό - πολύ μέτριο το -φθηνό- σουβλάκι του)

Passion_Woman

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον ειμαι το μονο ατομο που οτι βρωμια βρει θα τη φαει  :grin:
για μενα δεν παιζει ρολο η ποιοτητα, αλλα η ποσοτητα!ολα τα ιδια μου φαινονται  :rolleyes:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.769
Πόντοι
5.006
Τύπε διαφωνώ. Αν κάποιο σουβλάκι είναι πραγματικά καλό τότε ευχαρίστως να το πληρώσω. Το φθηνό μπορεί να το κάνουν όλοι (σου πουλάνε φθηνά σκουπίδια) το καλό, έστω και σε ακριβή τιμή είναι δύσκολο! Πχ ο Λευτέρης στη Ν. Σμύρνη που γράφω πιο πάνω έχει ακριβό καλαμάκι (πάνω από 1.50 το ένα αν θυμάμαι καλά - σκέτο καλαμάκι με ψωμί όχι με πίτα και είναι και σχετικά μικρό). Όμως τα δίνω με ευχαρίστηση γιατί είναι πραγματικά νόστιμο. Και το προτιμώ από κάτι καλαμάκια με 0.90 ή 1 ευρώ που υπάρχουν σε διάφορα μέρη και δεν αξίζουν ούτε 10 λεπτά (παράδειγμα σε ένα μαγαζί στην Πανόρμου κοντά στο μετρό - πολύ μέτριο το -φθηνό- σουβλάκι του)
σωστος η ποιοτητα και οχι η ποσοτητα ειναι το παν και ας ειναι ακριβο..πχ του λευτερη ειναι ετσι οπως τα λες πολυ καλο εχω φαει..οπως και του λευτερη σατωμβριανδου.του λευτερη ομηρου ειναι πολυ πιο καλο απο της πλατειας που εχουν.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.140
Πόντοι
1.056

Respect  ;)

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
σωστος η ποιοτητα και οχι η ποσοτητα ειναι το παν και ας ειναι ακριβο..πχ του λευτερη ειναι ετσι οπως τα λες πολυ καλο εχω φαει..οπως και του λευτερη σατωμβριανδου.του λευτερη ομηρου ειναι πολυ πιο καλο απο της πλατειας που εχουν.

Ακριβώς!  Πολύ καλοί κ οι 2 Λευτέρηδες - λες να το έχει το όνομα ;

Γενικά αξίζει να πληρώσεις για κάτι καλό. Για αυτό έγραψα πιο πάνω και για πίτσα Hut. Ναι μεν είναι (αρκετά) πιο ακριβή από κάτι πιτσαρίες που πουλάνε 5 ευρώ την πίτσα (!) όμως το ζυμάρι τους είναι νο 1 (και το φτιάχνουν κάθε μέρα φρέσκο). Στις πιτσαρίες της γειτονιάς συνήθως είναι κατεψυγμένο / έτοιμο από πριν (εξαιρούνται κάποιες που το φτιάχνουν μπροστά σου κλπ αλλά και αυτές δεν είναι φθηνές!)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ακριβώς!  Πολύ καλοί κ οι 2 Λευτέρηδες - λες να το έχει το όνομα ;

Γενικά αξίζει να πληρώσεις για κάτι καλό. Για αυτό έγραψα πιο πάνω και για πίτσα Hut. Ναι μεν είναι (αρκετά) πιο ακριβή από κάτι πιτσαρίες που πουλάνε 5 ευρώ την πίτσα (!) όμως το ζυμάρι τους είναι νο 1 (και το φτιάχνουν κάθε μέρα φρέσκο). Στις πιτσαρίες της γειτονιάς συνήθως είναι κατεψυγμένο / έτοιμο από πριν (εξαιρούνται κάποιες που το φτιάχνουν μπροστά σου κλπ αλλά και αυτές δεν είναι φθηνές!)
:2funny: :2funny: :2funny:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16

Νομίζω ότι, επειδή είναι franchize αν δεν ήταν φρέσκο το ζυμάρι τους (ενώ το διαφημίζουν) κάποιος θα έβγαινε και θα τους έκανε ρόμπα ...

Και εδώ αυτό λέει
Παραπάνω δε ξέρω προφανώς, ίσως κάνω και λάθος  :huh:

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Σουβλατζιδικο Δωδωνη στην Ν. Φιλαδελφεια πανω
στην Δεκελειας το καλυτερο σουβλακι που εχω φαει

Τύπε για το Πας Γυρεύοντας τι λές? Εγώ από κει τρώω. (Νέα Φιλαδέλφεια, στην πλατεία)

Και κανένα μπεργκεράκι από Hot Hot

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Νομίζω ότι, επειδή είναι franchize αν δεν ήταν φρέσκο το ζυμάρι τους (ενώ το διαφημίζουν) κάποιος θα έβγαινε και θα τους έκανε ρόμπα ...

Και εδώ αυτό λέει
Παραπάνω δε ξέρω προφανώς, ίσως κάνω και λάθος  :huh:
φρεσκο-κατεψυγμενο εχουν πιτσα χατ, ντομινος και πολλες αλλες.
τα ζυμαρια ερχονται κατεψυγμενα απο εξωτερικο σε μπαλες κ εδω το μονο που κανουν ειναι να τα ξεπαγωνουν και να τα απλωνουν (και καλα οτι ζυμωνουν)

εχεις δει ποτε κανεναν να ζυμωνει? εχεις δει πουθενα ζυμωτηριο?
εδω ουτε οι φουρνοι δεν εχουν ζυμωτηρια πλεον, τα αγοραζουν ολα κατεψυγμενα, τα φουρνιζουν και μετα στα παρουσιαζουν σα φρεσκα.

Ανώνυμος25/9/12 - 9:57 π.μ.

Καλα εκανε και εκλεισε. Απαραδεκτη πιτσα μες τη λαδιλα και το κατεψυγμενο ζυμαρι και πανακριβη. Και το συγκεκριμενο καταστημα ακομα χειροτερη ποιοτητα, οταν ετρωγα στην Αθηνα κατι ελεγε. Αποδειξη οτι την επομενη μερα ειναι χαλια και δεν τρωγεται. Ευτυχως εχει και ντοπιους και ιταλους με πολυ ωραιες πιτσαριες στη Ροδο.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
Τύπε για το Πας Γυρεύοντας τι λές? Εγώ από κει τρώω. (Νέα Φιλαδέλφεια, στην πλατεία)

Και κανένα μπεργκεράκι από Hot Hot

Αυτό το πας γυρεύοντας δεν είναι του Γεωργαμλή (του παλιού ποδοσφαιριστή); Είναι άλλο από τη Δωδώνη από ότι ξέρω (η Δωδώνη είναι πιο πέρα στη Δεκελείας). Στο Πας γυρεύοντας πάντως πολύ καλός ο γύρος ! Πραγματικά νόστιμος (αν θυμάμαι καλά τον ονομάζει γύρο θεσσαλονίκης - δε ξέρω γιατί)

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
19
Πόντοι
16
φρεσκο-κατεψυγμενο εχουν πιτσα χατ, ντομινος και πολλες αλλες.
τα ζυμαρια ερχονται κατεψυγμενα απο εξωτερικο σε μπαλες κ εδω το μονο που κανουν ειναι να τα ξεπαγωνουν και να τα απλωνουν (και καλα οτι ζυμωνουν)

εχεις δει ποτε κανεναν να ζυμωνει? εχεις δει πουθενα ζυμωτηριο?
εδω ουτε οι φουρνοι δεν εχουν ζυμωτηρια πλεον, τα αγοραζουν ολα κατεψυγμενα, τα φουρνιζουν και μετα στα παρουσιαζουν σα φρεσκα.

Ανώνυμος25/9/12 - 9:57 π.μ.

Καλα εκανε και εκλεισε. Απαραδεκτη πιτσα μες τη λαδιλα και το κατεψυγμενο ζυμαρι και πανακριβη. Και το συγκεκριμενο καταστημα ακομα χειροτερη ποιοτητα, οταν ετρωγα στην Αθηνα κατι ελεγε. Αποδειξη οτι την επομενη μερα ειναι χαλια και δεν τρωγεται. Ευτυχως εχει και ντοπιους και ιταλους με πολυ ωραιες πιτσαριες στη Ροδο.

Τι να σου πω. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ ακόμα και κατεψυγμένο να είναι.

Επίσης, για να φτιάξεις πίτσα δε χρειάζεται ζυμωτήριο... Δεν είναι μπουγάτσα ή ψωμί να θέλει πολύ ζυμώμα (άσε που η ζύμη πρέπει να είναι σχετικά ελαστική), απλώς βάζεις νερό μαγιά λάδι ζάχαρη αλάτι μαζί και τα ζυμώνεις λίγα λεπτά με τα χέρια (το θέμα είναι μετά να τα αφήσεις να φουσκώσουν).

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό το πας γυρεύοντας δεν είναι του Γεωργαμλή (του παλιού ποδοσφαιριστή); Είναι άλλο από τη Δωδώνη από ότι ξέρω (η Δωδώνη είναι πιο πέρα στη Δεκελείας). Στο Πας γυρεύοντας πάντως πολύ καλός ο γύρος ! Πραγματικά νόστιμος (αν θυμάμαι καλά τον ονομάζει γύρο θεσσαλονίκης - δε ξέρω γιατί)

Από αυτά που ξέρω ο Γεωργαμλής ήταν συνέταιρος αλλά τα έσπασαν και πήγε και άνοιξε απέναντι την Σουβλακούπολη :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom