lastfallen
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Η κρεπερυ απεναντι απο το εμπορικο στο παγκρατι στην Υμηττου "Το τρελο βιολι" υπαρχει ακομα;
Η κρεπερυ απεναντι απο το εμπορικο στο παγκρατι στην Υμηττου "Το τρελο βιολι" υπαρχει ακομα;
εχθες εφαγα απο κανδαυλο αλλα δεν με ενθουσιασε ειχα να φαω καιρο απο κει
Για τους Γαλατσιώτες και μή το καλύτερο πιτόγυρο στις Πίτες των Γεύσεων και στον Άραχθο δίπλα που βρίσκονται στην Ελ.Βενιζέλου και Αγ.Γλυκερίας. Για κεμπάπ πολίτικο στον Αβραάμ στο Χαλάνδρι και για φοβερή πίτσα στο COLORI που είναι μικρό συνοικιακό δίπλα από το δημαρχείο Γαλατσίου στην Ιπποκράτους και με εξαιρετικές τιμές. Αυτά είναι τα στανταράκια μου
Για ολους τους μπουρδελιαρηδες που κυκλοφορουν στη Φυλης.
"Το καλαμακι της κυρας Σοφιας" στην Δεριγνυ.
εχθες εφαγα απο κανδαυλο αλλα δεν με ενθουσιασε ειχα να φαω καιρο απο κει
Τύπε πριν κάτι μήνες που πέρασα από Υμηττού υπήρχε ναι
Αλλά εκτός από τις κρέπες, το τρελό βιολί για μένα φτιάχνει τέλειο hot dog από τα καλύτερα της Αθήνας !!!
μολις πηρα δυο πιτογυρα απο το <<ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ>> στην Τριπολη (για να λεμε και τα της επαρχιας) και πεταξα στα σκουπιδια το εναμισυ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
μολις πηρα δυο πιτογυρα απο το <<ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ>> στην Τριπολη (για να λεμε και τα της επαρχιας) και πεταξα στα σκουπιδια το εναμισυ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
Επίσης το σουβλατζίδικο η Λειβαδιά στην Ομόνοια μου αρεσει πολύ. Παρολα αυτά πολύ δυνατό τζατζικι. Αν το φας και ειναι και καλοκαίρι θα διώξεις όλα τα κουνούπια
Και εσυ αντι να πας σε αυτο που ξερεις πηγες στο "κατι αλλο"?
Τα ηθελε ο κωλαρακος σου
κ βεβαια θα κλεισουν γιατι υπαρχει υπερπροσφορα συν κ η κριση που το διαβασες ?μαθε και πες ;)
αυτο που ειπες για την ποιοτητα ισχυει.
οι περισσοτεροι γυροι ερχονται κατεψυγμενοι απο εξωτερικο, οπως και τα σουβλακια
κατι μακεδονικοι γυροι και κατι αλλοι ειναι τιγκα στα μπαχαρια και δεν ξερεις τι τρως
γενικα παντως παρατηρω οτι πολλα νεα σουβλατζιδικα ξεκινανε με καλες προοπτικες, αλλα στην πορεια το γαμανε τελειως.
κ οταν λεω στην πορεια εννοω μετα απο ενα τριμηνο/εξαμηνο
Ειχα διαβασει σε μια μελετη οτι το 70 τοις εκατο των φαγαδικων/τυροπιταδικων/καφετεριων κλπ που ανοιξαν με επιδοτησεις τα τελευταια χρονια, σε 2-3 χρονια θα εχουν κλεισει
φρεσκια η οχι η πιτσα χατ ειναι μετρια . ενα φρανσισι που δεν πετυχε . εχω φαει κ δεν αξιζει την φημη της .Νομίζω ότι, επειδή είναι franchize αν δεν ήταν φρέσκο το ζυμάρι τους (ενώ το διαφημίζουν) κάποιος θα έβγαινε και θα τους έκανε ρόμπα ...
Και εδώ αυτό λέει
Παραπάνω δε ξέρω προφανώς, ίσως κάνω και λάθος
Η Τζατζικοκίνηση υπάρχει ακόμη αλλά:η τζατζικοκίνηση υπάρχει ακόμα;