Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Υπαρχει, κανει και αυτος επεκταση τις business του.    Προβλεπω το καλοκαιρη ισως υπαρχει και κανενας πολεμος σαν τα τραβεστι για τα πεζοδρομια!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Το μαγαζι στην Αγ. Ειρηνης το εχει ο Κωστας, που προσεχει πολλη να σκοτωνει τα μικροβια:  Οτι πεφτει στο πατωμα την ωρα που μαγευρευη δεν πετιεται απλως ξανα μπαινει στη σχαρα για 5 λεπτα ακομα ωστε να πεθανουν καλα καλα!!

πηγενε να φας στην γκρανδ βρετανια στο συνταγμα εκει σιγουρα το φαγητο ειναι πιο καθαρο εχει 100 ευρω 

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το μαγαζι στην Αγ. Ειρηνης το εχει ο Κωστας, που προσεχει πολλη να σκοτωνει τα μικροβια:  Οτι πεφτει στο πατωμα την ωρα που μαγευρευη δεν πετιεται απλως ξανα μπαινει στη σχαρα για 5 λεπτα ακομα ωστε να πεθανουν καλα καλα!!

πηγενε να φας στην γκρανδ βρετανια στο συνταγμα εκει σιγουρα το φαγητο ειναι πιο καθαρο εχει 100 ευρω 

Ok, μεγαλε θα το χρεωσω στο λογαριασμο σου μαζι με το γλυκο!!!

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά και τα τρία στο Μοναστηράκι, ειδικά ο Μπαϊρακτάρης θέλουν ΜΑΥΡΙΣΜΑ. Πάνω από όλα για τον λόγο που είπε ο Spermbob.. ρε πώς την έχουν δει τα γκαρσόνια, ότι δουλεύουν στο Βαρούλκο ή στο Grand Corner?? ʼσε που από γεύση μηδέν.. είναι απλά η κλασσική και πάντα ωραία γεύση του λίπους, πράγμα που βρίσκει κανείς και στα Goody's, χωρίς να υποστεί το attitude του κάθε βλάχου σερβιτόρου..

Όσο για τα Αγγελάκια , δεν ξέρω αν είναι τα ίδια με αυτά στα Μελίσσια, αν ναι όμως, γάμησέ τα με κεφαλαία γράμματα.. χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους οπαδούς του συγκεκριμένου μαγαζιού, αλλά μια φορά λιγότερο από 50 λεπτά δεν έχω περιμένει..

Μια ζωή τα ωραιότερα σουβλάκια τα έτρωγα στα μικρά, συνοικιακά μαγαζάκια, που ξέρουν μόνο όσοι μένουν κοντά, ή στην περιοχή τέλος πάντων.. π.χ. σουβλάκια στο Γιώργο στη Φιλαρέτου στην Καλλιθέα έχει φάει κανείς?? Ή πάλι στην Καλλιθέα, στο μαγαζάκι επί της Δαβάκη απέναντι από το πάρκο??

Εκεί κι αν είναι για να σου φεύγει το κλαπέτο..

Οντως ο Γιωργος στην καλλιθεα μαματο...ςςς!!

λες και τρως στο χωριο σου ειναι τα σουβλακια!

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ετρωγα συχνα κεμπαμπ απο του Σαββα, μεχρι που ενα Σαββατοβραδο αργα τη νυχτα με πιανει μια διαρροια, αλλο πραγμα!
Την Κυριακη ολη μερα δεν εφαγα τιποτα και συνεχεια ετρεχα στον καμπινε για να "εκκενωσω" κι εβγαζα μονο ευκοίλια σαν νερο!!!

Εκτοτε δεν ξαναφαγα απο κει

MADONNA

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν το συζητω Σαββας και με διαφορα. εκτος απο αυτο εχει και εναν γιο ο οποιος ειναι γαμωτα παιδια και οχι μονο στο κεμπαπ καλος αλλα και στο κρεβατι ειναι φωτια. τελικα πρεπει να τους εχετε σε εκτημιση τους αρμενιδες. :dancing:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Καλά που μας άνοιξες τα μάτια !
Τόσα χρόνια σαν μαλάκες πηγαίναμε και τρώγαμε μόνο...

Τώρα που ξέρω την επόμενη φορά που θα πάω, θα του ζητήσω πια πίπα γύρο  :uglystupid: :uglystupid:

gstam

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Για τους παλιους,Λαινοκλαδι στην Ευριπιδου και Λειβαδια στην Κανιγκος,και γαμω τα καλαμακια.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Για τους παλιους,Λαινοκλαδι στην Ευριπιδου και Λειβαδια στην Κανιγκος,και γαμω τα καλαμακια.
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ το λενε! Όχι ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ! Άλλωστε η λέξη "καλαμάκι" εξ ορισμού σε παραπέμπει σε κάτι που είναι κούφιο από μέσα.

...ΚΑΛΑΜΑΚΙ άλλωστε είναι η συσκευή αναρόφησης του αναψυκτικού μέσα από το αλουμινένιο του κουτάκι.  :2funny: :2funny: :2funny:

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
παιδια η αποψη μου και σαν ποιο παλιος 44 ετων και 110 κιλα ειναι η εξης περιοχη κεντρου ψηφιζω το παληκαρι που ειναι πλατεια αγιας ειρηνης στα ανθοπωλεια διστυχως ειναι ανοιχτοσ μεχρι της 1700 απογευμα ποτε ουτε σαββατο καλος ειναι για κεμπαπ ο θανασης και ο σαββας νομιζω ο καλυτερος για πιττα χοιρινο με γυρο μακρια απο μπαιρακταρη κακη ποιοτητα και κολογλυφτης των πολιτικων....κερναει μια τσικουδια τους πελατες νερωμενη....ο φραγκοφονιας και τα φαγια του μαπα τωρα για φαι κεντρο στον τελυ κουμουνδουρου μακρια οι καλυτερεσ χοιρινες μπριζολες και σε ποσοτητα και σε ποιοτητα μακρια απο τον διπλανο ειναι μαπα.. φαι καλο και μαγικη ρετσινα στην λαχαναγορα στο διπορτο υπογειο οπως ηταν εδω και 100 χρονια δεν εχει αλλαξει...δοκιμαστε ρεβυθια η σουπια αν εχει και θα με θυμηθειτε ειναι στην οδο σωκρατους χωρις ταμπελα δεν χρειαζετε αυτο εκει στην νικεα το αιγυπτιακο  δεν το ξερω αλλα διασθανομε οτι ειναι καλος και θα παω προτεινω επισης ανεπυφυλακτα ελευθεριαδη για πεινιρλι δροσια η χαλανδρι δοκιμαστε επισης στον ιδιο μακαροναδα με γεμιση υλικα πεινιρλι και θα τρελαθειτε μακρα η καλυτερη μακαροναδα καρουζου μακαροναδα λεγετε..καντε και μια βολτα κωσταντινουπολη μακρια καλυτερα φαγητα απο ελλαδα πριν μερικων εξαιρεεων και μια συμβουλη
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΦΑΙ ΠΗΓΕΝΤΕ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΕΙΘΕΙΤΕ
+10000
ως φαγάς με προϋπηρεσία προσυπογράφω πλήρως

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Για τους μυϊμένους Κυψελιώτες "Μερακλήδες" στην Αγίας Ζώνης!!! Το σουβλάκι  :dancing:
Δεν υπάρχει δευτερο σουβλακι στην αθήνα απο Μερακλήδες!!!!!
Εχω φαει στα πιο πολλά που αναφερετε, αλλά σουβλακι σαν αυτο δεν υπάρχει, οπως και τα ψητα τους!!!!

Επισκέπτης
Ψηφιζω Μπαιρακταρη για πιτα με κεμπαπ, ή με γυρο μοσχαρισιο. Στο Σαββα στα Εξαρχεια εχω παθει μεγαλη νηλα. Εχω παρει πιτες μετα απο συναυλια στο Αν και μ'επιασε μια ανακατωσουρα στο στομαχι σε φαση να μην μπορω να σουρω τα ποδια μου.
Και για σουβλακι (καλαμακι για τους Αθηναιους) στο Αιγιο στην κεντρικη πλατεια- μακραν το καλυτερο.

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Και μετά από όλα αυτά πάμε μετά για λουκουμάδες στον ΚΡΙΝΟ στην Αιόλου.
Ή για γαλακτομπούρεκο στην ΧΑΡΑ στην Πατησίων.

Gianniotis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ το λενε! Όχι ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ! Άλλωστε η λέξη "καλαμάκι" εξ ορισμού σε παραπέμπει σε κάτι που είναι κούφιο από μέσα.

...ΚΑΛΑΜΑΚΙ άλλωστε είναι η συσκευή αναρόφησης του αναψυκτικού μέσα από το αλουμινένιο του κουτάκι.  :2funny: :2funny: :2funny:

Πράγματι σουβλάκι λέγεται αυτό που οι περισσότεροι λένε καλαμάκι.Όπως επίσης αυτό που λένε σουβλάκι (πίτα με γύρο κλπ.) μόνο σουβλάκι δεν είναι.
  Άλλωστε το λέει και η λέξη σουβλάκι = μικρή σούβλα.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Από αυτά του Σάββα. Το σουβλάκι του Μπαιρακτάρη έχει αισθητά χαλάσει απο παλαιότερα. Αν ποτέ είναι ο δρόμος σας προτείνω ανεπιφύλακτα κεμπάμπ Παναιγώτης στον Άγιο Αντώνη κοντά στο μετρό, και σουβλάκι από τον Κρητικό στου Ζωγράφου επί της Λεωφόρου Παπάγου καθώς ανεβαίνουμε από κέντρο στο αριστερό μας χερι. Εγγύηση λέμε

Επισκέπτης
το καλύτερο σουβλάκι μάγκες το φτιάχνουν σε μαγαζιά που τα έχουν πόντιοι στο Μενίδι και τον Ασπρόπυργο που το φτιάχνουν με την τεχνική του σασλίκ στην Ρωσία.

Επισκέπτης
όσο για Θανάση η Μπαϊρακτάρη μακράν καλύτερος ο Καράμπαμπας  στον Πειραιά.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
αρίωνα πέστα ολα

Που είναι αυτοί οι πόντιοι; Απο μενιδι δεν εχω ιδέα, ουτε και απο ασπρόπυργο

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Και μετά από όλα αυτά πάμε μετά για λουκουμάδες στον ΚΡΙΝΟ στην Αιόλου.
Ή για γαλακτομπούρεκο στην ΧΑΡΑ στην Πατησίων.

γαλακτομπουρεκο τον κοσμικο σταθμο μετρο αγιου νικολαου αχαρνων δοκιμαστε και θα με θυμηθειτε....λουκουμαδες ναι στον κρινο ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ και μπουγατσα βουτυρου παρακαλω στον κρινο,,,

Επισκέπτης
αρίωνα πέστα ολα

Που είναι αυτοί οι πόντιοι; Απο μενιδι δεν εχω ιδέα, ουτε και απο ασπρόπυργο
γενικά σε περιοχές που έχει πόντιους αν πας Μενίδι Ασπρόπυργο Καλλιθέα και ρωτήσεις που είναι οι συνοικίες με πόντιους και μάθεις αυτές τις γειτονιές και εκεί ρωτήσεις που έχει καλό σασλίκ θα απολαύσεις το σουβλάκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom