Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Καλημέρα συγκοιλιόδουλοι καλοφαγάδες αγωνιστές.
Πραγματικά χαίρομαι όταν υπάρχει πληροφόρηση γύρω από αυτό το θέμα έτσι ώστε να τιμάμε τους καλούς επαγγελματίες και να μποικοτάρουμε τους λεχρίτες.έχω να παραθέσω τα δικά μου λημέρια, αφού  πρώτα αναφέρω ότι βάσει συμβουλής από αυτό το θρέντ  έφαγα στην πλατεία ηρώων στου ψυρρή δίπλα στο καπνοπωλείο και το σουβλάκι είναι πράγματι σπέσιαλ.Ύστερα από αρκετούς πειραματισμούς έχω καταλήξει στα εξής:
Για κεμπαμπ ο θανάσης είναι η πιο σταθερή αξία και είναι πραγματικά το πιο νόστιμο .Ο Μπαιρακτάσης είναι βρωμίλος σύχρηστος του κερατά και όσες φορές έχω φάει νομίζω ότι θα ξεπηδήσει από την κοιλιά μου κανά Alien.αφ'ηστε που είναι λίγδαμης
Επίσης έχει γίνει στέκι μου στο εξ ανατολής στο Χαλάνδρι καθότι εκεί το κεμπάμπ και ο γύρος (ντονέρ πολίτικο) ψήνονται εκείνη τη στιγμή θεικα , ενώ και όλα τα υπόλοιπα πολιτικα φαγητά είναι ΘΕΣΠΕΣΙΑ.Δεν υστερεί πουθενά, ενώ στις τιμές είναι ασυναγώνιστος.ΠΡΟΣΟΧΗ!όχι όλα τα εξ ανατολής ΜΟΝΟ αυτό στο Χαλάνδρι.Τα υπόλοιπα είναι με franchise και είναι μούφες.Πριν δύο χρόνια έίχα πάει σε ένα στην αίγινα και ακόμα το ρεύομαι.
Για Σουβλάκι καλαμάκι πρώτος είναι ο Κώστας στην πλατεία Νέας Κηφισιάς, στην Κηφισιά κοντά στο σουπερ μάρκετ Θανόπουλος.Και εξηγώ τον λόγο.Το σουβλάκι του είναι μεγάλο καλής ποιότητας από άλιπο ψαρονέφρι . ψήνεται τη στιγμή της παραγγελίας και έτσι σερβίρεται ζουμερό.Επίσης έχει πατάτες φρέσκιες και θεσπέσιους κεφτεδες.Και στα δύο μαγάζια ο λογαριασμός δεν ξεπερνάει τα 20 ευρώ.
Για παιδάκια, φρεσκιες τηγ.πατάτες και καταπληκτική τηγανιτή τυρόπιτα στη πλατεία Σταμάτας, στη Σταμάτα.Και δεν κλέβουν στο ζύγι...τουλάχιστον όχι όσο οι άλλοι.Ο λογαριασμός (μιλάμε όμως για σκαμό) είναι 30 με 35 ευρώ, αλλά αξίζει και τα λεφτά και τη διαδρομή.
Για ιταλικό φαγητό στο Da bruno στο Π.Φάληρο με φοβερή μακαρονάδα και στο Trattoria στη Ν.Ερυθραία(Αναξαγόρα 6) που όμως είναι ακριβά,ιδιαίτερα το Trattoria (40 ευρώ), αλλά αξίζει για μια φορά ανάλογα και τα βαλάντια του καθενός.
Για κινέζικο.έχω ανακαλύψει ένα στην Νέα Ιωνία (Ανθούπολη) πίσω από το ΟΑΚΑ ονόματι Σινικό Τείχος που για 10,50 ευρώ έχει έναν θεσπέσιο μπουφέ με φαγητά που ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή και όχι απομεινάρια εβδομάδας που έχουν οι άλλοι(βλ.γκολντεν φίνιξ Χαλανδρίου).Ο μπουφές είναι βράδυ Παρασκ.Σαβ και Κυριακή.Τον έχει μια κινέζικη οικογένεια πα΄ρα πολύ ευγενική και συμπαθητική.Ο Μπαμπάς μαγειρέυει, η μαμα βοηθά στο μαγείρεμα και σερβίρει.

Μερικοί άλλοι ρε παιδια που διαφημίζονται στο Αθηνόραμα και θεωρούνται τα καλύτερα...τι να πω..μετρά γιά μερικούς πολύ η ατμόσφαιρα και η λίστα κρασιών...ευχαριστιούνται να  παραγγέλνουν Φιλέτο γαλοπούλας με σως Μαδέρα και χτένια και να τους έρχεται μια μερίδα  κοουραδίτσα σε ένα τεράστιο πιάτο που χρεώνεται 30 ευρώ. :jerking:
Επίσης κάποιες συμβουλές:
Χρέωση κουβέρ έχει δια νόμου καταργηθεί.Οι εστιάτορες όλοι το ξέρουν παρόλαυτά σερβίρουν ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ψωμί ή παρελκόμενα χωρίς να έχει παραγγελθεί(και φυσικά στον λογαριασμό γράφει ΨΩΜΙ Χ 2 ή τρία άτομα).¨εχετε κάθε δικαίωμα να τους το δώσετε πίσω, δεν είναι υποχρεωτικό όπως παλιά.
όπως εχετε κάθε δικαίωμα να μπείτε στην κουζίνα τους να δείτε αν είναι καθαρή,  αν στον κατάλογο δείτε ότι είναι υπερβολικά ακριβός να σηκωθείτε εκείνη τη στιγμή και να φύγετε.Μην ξεχνάτε ότι ανάμεσα σε εκατοντάδες εστιατόρια εσείς επιλέξατε το δικό τους, άρα δεν έχουν δικαίωμα ούτε να σας κοροιδεύουν, ούτε σας κάνουν χάρη, ΕΣΕΙΣ τους κάνετε.
Καλές μάσες

:rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Για το μπριζολαδικο στην πλατεια Κουμουντουρου τι γνωμη εχεται??Αξιζει ή σερβιρουν σκυλογατες?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Κεμπαπ μόνο στα βλαχοχωρια στα Γρεβενα. Εφαγα κεμπαπ στη Σαμαρινα (το χωριο της Νατασας Καραμανλη) το δεκαπενταυγουστο στο πανηγυρη της Παναγιας και απο τοτε δεν μου περναει καν η ιδεα να ξαναδοκιμασω αλλου. Οι κατοικοι της πρωτευουσας θα μουν πουν τωρα: 400 χιλ για να φαμε κεμπάπ?

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
παλια καλα ητανε τωρα απο τα δυο αξιζει πιο πολυ ο μινωταυροs σερβιρει και ψημενο ψωμακι.

Σύντροφε διαφωνώ απόλυτα. Έχω κόψει το Μινώταυρο εδώ και χρόνια γιατί χάλασε πολύ. Ο Τέλης παραμένει σταθερή αξία αν και υπήρξε και καλύτερος. Άλλωστε πάντα ταβερνιάρης ήταν ενώ ο Ζαχαρίας (Μινώταυρος) άρχισε από παπουτσής.

Επισκέπτης
γνωμεs ειναι θα σου πω ενα περιστατικο που μου ετυχε με τον τελη πριν 4 χρονια. ΚΑΙ εγω φανατικοs  του τελη τακτικοs πελατηs λογω οτι δουλευα κοντα παω για παραγγελια και οπωs την ετοιμαζει του πεφτουν τα μπριζολακια κατω με εκπληξη τον βλεπω να τα μαζευει και να μου τα σερβιρει φυσικα μου γυριζουν τα ματια και του λεω τι κανει και μου απανταει Ε και τι εγινε δε θα παθειs τιποτα καθαρα ειναι. Φυσικα εφυγα και του τα αφησα και δεν ξαναπηγα με αυτο θελω να πω οτι επειδη εχει πιασει το παππα απο τα αρχιδια νομιζει οτι μπορει να κανει οτι γουσταρει. τα συμπερασματα δικα σου.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Κανένα...
Για τέλειο κεμπάπ και γύρο 3 ΑΣΤΕΡΙΑ στη Ν. Σμύρνη, Μέλητος & Πλαστήρα.
Έχει πιο πολύ τη λογική του κυριλέ εστιατορίου, με πιο ακριβές τιμές από Σάββα κλπ αλλά έχει πολύ καλό φαγητό.

συμφωνω απολυτως και ολα τα λεφτα ειναι το επιδορπιο με το εκμεκ παγωτο που ειναι ζεστο(λογω εκμεκ) και παγωμενου(λογω παγωτου) και ειναι τρελλα....παντως ειναι σε σημειο πολυ κρυμμενο και παρόλα αυτα το τιμουν ολοι οι μυστες και χυστες του καλου πολιτικου φαγητου.

-Επισης πολυ ωραια πιατα σερβιρει και το εστιατοριο"αφροδιτη" στην οδο αφροδιτης στο π.φαληρο.
-Το "putumayo" στην ν.σμυρνη εχει κορυφαια πιατα επισης(διπλα στο επιτοκιο,γηπεδο ν.σμυρνης)
-Το "αναμμενα καρβουνα" στην φωκ.νεγρη στην κυψελη επισης πολυ ωραια λιβανεζικα εδεσματα
-Στη δαφνη επισης εχει παρα πολυ ωραια κουτουκακια σε διαφορα μικρα στενακια που σου θυμιζουν ωραιες εποχες
-Για μπυροκατασταση ασυζητητι "ζυθος" στο π. φαληρο και στην κηφισιας στο χαλανδρι-μαρουσι και μην ξεχασατε να φατε το "ρωμαικο οργιο"...αν ειστε 6 ατομα και πανω..
-Για ρωσικο καλο φαγητο "βαλεντινα" στην λυκουργου-καλλιθεα στο υψος του οικου τυφλων στη θησεως..
-Επισης στην αδριανου(αν και σφαζουν στις τιμες) εχει 2-3 μαγαζακια που μπορειτε να φατε καλα.."δια ταυτα,δισκουροι,αγορα"

Αλλα παιδια το φαι που υπαρχει στην υπολοιπη ελλαδα δεν παιζεται.....οποιος εχει παει στη συρο και εχει φαει στην ανω συρο διαφορα εδεσματα θα με καταλαβαινει πληρως!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μικρος δουλευα κολωνακι σε ενα ουζερι-ταβερνα,και αυτα που ειδα ενα εχω να πω μακρια
,πληρωνεις πανακριβα και τρως σκουπιδια

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Μάγκες ανοίγω θεματάκι για όλους εμάς τα πεινασμένα παλικάρια.Ακούω γνώμες για το καλύτερο σουβλατζίδικο και τη καλύτερη πιτσαρία της Αθήνας.Παρακαλώ μόνο να λέτε εφόσον έχετε προσωπική εμπειρία.Άντε και καλή μας όρεξη :grin:

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ προσωπικά ψηφίζω Dominos pizza για πίτσα...και για σουβλάκι δεν εχω βρεί ακόμη το ιδανικότερο.

Επισκέπτης
Διονυσος και Μερακλης για Σουβλακια!!Και Dominos για πιτσα  :dancing:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Για Πειραιά καμμιά πρόταση απο τους λάτρεις του είδους? :think:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εκείνα τα σουβλάκια στην ομόνοια είναι πολύ καλά...πολύ μικρά και με λίγο λίπος,φοβερά νόστιμα

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
εκείνα τα σουβλάκια στην ομόνοια είναι πολύ καλά...πολύ μικρά και με λίγο λίπος,φοβερά νόστιμα

Που ακριβώς θυμάσε όνομα μήπως εννοείς στο "χαρτί και καλαμάκι"?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ένα είναι νομίζω,πάνω στην πλατεία,5 τετραγωνικά μαγαζάκι...σουβλάκι και ψωμί μόνο,τίποτα άλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom