Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σουβλακι μπαηρακτάρης...στο Μοναστηρακι

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Τα καλυτερα σουβλανζιδικα για μενα ειναι.αθηνα.ο θανασης στο μοναστηρακι,καβαλα το γυραδικο του ΤΕΛΗ[Ισως ο καλυτερος γυρος στην ελλαδα]χαλκιδα ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.η ΘΡΑΚΗ και η ΠΑΛΑΙΑ ΓΕΦΥΡΑ.Αλλα υπαρχει και το σαιτ θελω σουβλακια τελεια τζι αρ.μπητε μεσα και θα με θυμηθειται.καλημερα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μας γαμησες παντως εχω φαει χιλιομετρα...
επισης καλη πιτσα στην πλατεια Αγ.Παρασκευης...
Με το μετρο ...
μαγκες η χειροτερη πιτσα.ολα τα ζυμαρια ειναι κατεψυγμενα,αυτοι απλα προσθετουν τα υλικα.η χειροτερη ποιοτητα. ΜΑΚΡΙΑ.

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
μπειτε στο σαιτ θελω σουβλακια τελεια τζιαρ και θα με θυμηθειται.

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Από σουβλάκι θεωρώ ότι το καλύτερο που έχω φάει είναι το "Ελληνικό Έδεσμα" στην Πανόρμου.(κοντά στην Λ.Αλεξάνδρας)Ωραίο κρέας και πατάτες φρέσκιες. Αυτά του Μοναστηρακίου τα θεωρώ τρισάθλια. Απορώ με την τόση δημοσιότητα που έχουν. Πιτσαρία επίσης στην Πανόρμου, δοκιμάστε την Benvenuto.Είναι απέναντι από τα μπαράκια της Πανόρμου. Όσον αφορά στην Domino's δυστυχώς και κατά περίεργο τρόπο διαφέρει από μαγαζί σε μαγαζί.Στα Βριλήσια είχα φάει καταπληκτική πίτσα, ενώ στην Κατεχάκη ό,τι χειρότερο.Αυτά!

Netuser

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οταν πεινας μαγκα, ολα καλα ειναι... ο θανασης στο μοναστηρακι εχει και απο μενα τη ψηφο φυσικα, αλλα παντου υπαρχουν καλα μαγαζια...τωρα με αυτο το θρεντακι εχω πεινασει τα μαλα, και μου φαινεται θα κατεβω κατω στο κουζινετο γιατι δεν την παλευω...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Όσον αφορά στην Domino's δυστυχώς και κατά περίεργο τρόπο διαφέρει από μαγαζί σε μαγαζί.Στα Βριλήσια είχα φάει καταπληκτική πίτσα, ενώ στην Κατεχάκη ό,τι χειρότερο.

Iσχύει και για άλλες αλυσίδες αυτό... για να μην πω όλες...

Υ.Γ. Πεινάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
chicken-32.gif

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.999
Πόντοι
606

Foogy

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οι καραφλες στην Ροδο  :rockon: :rockon: :rockon:  :dancing: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Καλλιθέα μπεστ σουβλακι "Βασίλης-Πικάντικη Στοά" Θησέος & Χαροκόπου κόρνερ
ΟΧΙ  στις μεγάλες αλησίδες εστιάσεως ΧΑΤ-ΝΤΟΜΙΝΟΣ- ΠΙΤΑ ΠΑΠΟΥ κλπ

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
στο μπουρναζι εχει ανοιξει ενας με το ονομα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ειναι απεναντι απο το μετρο του αγ.αντωνη-φτιαχνει μονο κεμπαπ ομως..-ισως το καλυτερο πανελλαδικα(οποιος δοκιμασει θα με θυμηθει)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ωραιο τοπικ. Εγω εχω κανει πλουσιους πολλους σουβλατζηδες και πιτσαδορους. η Χατ ειναι πολυ ακριβη ρε παιδια. Απλα παιρνω τα φυλλαδια που μου αφηνουν σπιτι και διαλεγω . Ντομινο δεν εχω δοκιμασει. Η Φαν ειναι καλη.Παντως τωρα τελευταια βλεπω αυξηση τις τιμες και μειωση στην ποσοτητα.  :tickedoff:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Και μια και το εφερε η κουβεντα για τη Χατ θα σας ηρθε στανταρ και αυτο το μειλ. Σα;ς το κανω πειστ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο ΕΙΔΙΚΟΣ HUTολογος ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ
"ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΙΣΕΙ!!!!!
Οι τιμοκατάλογοι της pizza hut σε Ελλάδα και Γερμανία ρίξτε μια ματιά στις τιμές.......η σύγκριση προκαλεί γέλια (και νεύρα)!
Γερμανία: Ελλάδα: ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΤΕ PIZZA HUT ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ( ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΙΕΣΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ....!!"

Για να καταλαβετε με 16ευρω παιρνεις μια οικογενειακη στην Ελλαδα. Στη Γερμανια παιρνεις μια μεγαλη πιτσα , δυο αναψυκτικα, μια πατατες  , φτερουγες απο κοτοπουλο . Μονο μετοχες του μαγαζιου δε σου δινουν  :tickedoff:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Τρελοφαγωποτες μου, εφαγα απο ντελιβεραδικο νομιζω pizzapitta λεγοταν, ενα σουβλακι (δεν χρειαζοταν δευτερο) σε μεγεθος σαν της πιτας του παππου και μεγαλυτερο. το πληρωνεις 4.5 ευρω αλλα ηταν πολυ καλο και με φρεσκα υλικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom