Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

Επισκέπτης
Σουβλακι Λευτερης ο Πολιτης στην Σατοβριανδου.
Μακραν ενα απο τα καλυτερα σουβλακια απο το 1959.

neon

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και μια και το εφερε η κουβεντα για τη Χατ θα σας ηρθε στανταρ και αυτο το μειλ. Σα;ς το κανω πειστ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο ΕΙΔΙΚΟΣ HUTολογος ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ
"ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΙΣΕΙ!!!!!
Οι τιμοκατάλογοι της pizza hut σε Ελλάδα και Γερμανία ρίξτε μια ματιά στις τιμές.......η σύγκριση προκαλεί γέλια (και νεύρα)!
Γερμανία: Ελλάδα: ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΤΕ PIZZA HUT ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ( ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΙΕΣΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ....!!"

Για να καταλαβετε με 16ευρω παιρνεις μια οικογενειακη στην Ελλαδα. Στη Γερμανια παιρνεις μια μεγαλη πιτσα , δυο αναψυκτικα, μια πατατες  , φτερουγες απο κοτοπουλο . Μονο μετοχες του μαγαζιου δε σου δινουν  :tickedoff:

και το γάλα/τυρί στη Γερμανία κάνει τα μισά λεφτά από Ελλάδα. Είσαι σίγουρος ότι το κόστος της επιχείρησης( ενοίκιο, υλικά, μισθοί + ικά) δεν είναι μεγαλύτερο;

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Τρελοφαγωποτες μου, εφαγα απο ντελιβεραδικο νομιζω pizzapitta λεγοταν, ενα σουβλακι (δεν χρειαζοταν δευτερο) σε μεγεθος σαν της πιτας του παππου και μεγαλυτερο. το πληρωνεις 4.5 ευρω αλλα ηταν πολυ καλο και με φρεσκα υλικα.
Στο σταθμο του Ν.Ηρακλειου του ΗΣΑΠ απο Πειραια προς Κηφισια στο δεξι χερι εχει ενα σουβλατζιδικο με τεραστιο σουβλακι. Δε θυμαμαι ονομα. Και εχει γυρω στα 2 ευρω.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
και το γάλα/τυρί στη Γερμανία κάνει τα μισά λεφτά από Ελλάδα. Είσαι σίγουρος ότι το κόστος της επιχείρησης( ενοίκιο, υλικά, μισθοί + ικά) δεν είναι μεγαλύτερο;
Προφανως η ακριβεια ειναι μια αλυσιδα. Το ενα συμπαρασερνει το αλλο. Παντως η Χατ δεν δικαιολογειται να ειναι τοσο ακριβη.

neon

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πιστεύεις ότι σε σχέση με τη Γερμανία δεν θέλουν αν ανταποκριθούν στον ανταγωνισμό; είναι από τις καλύτερες πίτσες, αυτό μπορεί να κοστίζει

neon

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οι άλλες πίτσες που είναι σαφώς κατώτερες γιατί έχουν την ίδια τιμή με Γερμανία; δεν πρέπει να είναι συνωμοσία πάντως.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Μηπως η ακριβεια της πιτσα Χατ οφειλεται στο οτι ειναι και καλα in  , και γνωριζει οτι οσο και να την παει την πιτσα , θα την αγορασει ο ελληνας για να πει οτι πηρε απο εκει ; Μια ερωτηση κανω  :rolleyes:

neon

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπορεί να ισχύει και αυτό. αν υπάρχουν κάποιοι που παίρνουν hut για μόστρα :) :) :) και όχι γιατί είναι καλύτερες δεν αναιρεί τη ποιότητα. τα υλικά πάντως σίγουρα είναι σε πολλαπλάσια τιμή από Γερμανία και τα ενοίκια ακριβά.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ναι η Hut έξω είναι πιο φτηνή αλλά δεν έχει και delivery  :grin: :grin: :grin: :grin:
Οτι πάρεις στο κατάστημα ή αν είσαι κωλόφαρδος και έχεις κοντά σου, κανένα χιλιόμετρο, κανένα.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
gia souvlakia kai eidika gia kalamakia tha sou proteina polygeusto sto n.irakleio.ta tylixta gamata kai gigantia kai ta kalamakia super.an to sundyaseis me ena alogo koursas sti sinexeia einai teleio
Σωστος. Πολυγευστο ειναι το ονομα. Ειναι αυτο που ελεγα στο παρακατω ποστ . Μπορεις να βαλεις και τυρι τριμμενο στο πιτογυρο, και μπεικον αμα θες  :thumbsup:
Στο σταθμο του Ν.Ηρακλειου του ΗΣΑΠ απο Πειραια προς Κηφισια στο δεξι χερι εχει ενα σουβλατζιδικο με τεραστιο σουβλακι. Δε θυμαμαι ονομα. Και εχει γυρω στα 2 ευρω.

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
καλημερα και απο μενα...Αμπελοκηπους μενω 30χρονια,παλια υπηρχαν 1-2 καλα σουβλατζιδικα πλεον απλα υπαρχουν αλλα με ελεεινη ποιοτητα!!!Το 60% ισως και ποιο πολυ ανοικουν σε αλβανους!Δεν 8ελω να κατονομασω αλλα επειδη ενας φιλος ειχε εκπληκτικο σουβλατζιδικο την  δεκαετια του 80 και 90 (ειναι κυπριος επηχειρηματιας με ξενοδοχεια, μετοχες σε ομαδα τις κυπρου και πολλα αλλα)γνωριζω αρκετα για την λειτουργεια του μαγαζιου πριν και τωρα...οκ ηταν τρελος κ δεν τον ενδιεφερε να ηταν κερδοφορο το μαγαζι και ειχε δωσει εντολη να δουλευει το μαγαζι με τα καλυτερα υλικα που μπορουσαν να βρουνε στην αθηναικη αγορα...πριν μερικα χρονια το  πουλησε δλδ το σχεδον το χαρισε!!!!και κατεληξε μετα απο μια μικρη περιπετεια σε αλβανους...η διαφορα του μαγαζιου πριν κ μετα ηταν μερα με την νυχτα!δεν τους ενδιαφερει τιποτα!Απο ποιοτητα το 0 ειναι ο μεσος ορος τους ,απο συμπεριφορα αυτοι ειναι και δεν υπαρχουν αλλοι εχω δει κατσαριδες μεγε8ους κινητου και επειδη ειμουνα εκει απλα με βαρεμαρα την σκοτωσε αν δεν ειμουνα μπροστα σιγουρα θα το επαιζε προεδρος της Ελληνικης δημοκρατιας και θα της εδινε χαρη για να ζησει..που να κυνηγισω το F1 μεσα στο σουβλατζιδικο 8α μονολογουσε!...απο πιστσαρια στους αμπελοκηπους υπηρχε μια στην πανορμου εκπληκτικη αλλα εγινε καφετερια!Απο τις καλυτερες πιτσες που εχω φαει ειναι στα Νεα Φιλαδελφια μια καναδικη πιτσαρια πανω στην Δεκελιας!!!ΦΟΒΕΡΗ!εχω να παω ομως κανα δυο χρονια!Τα σουβλακια στην πλ.κανιγγος το Λειδαδια εχει χαλασει πολλη την ποιοτητα του δυστηχως μια απο τα ιδια με πολλα αλλα!Εν ολιγης δεν υπαρχει καλο πραμα πλεον στην Α8ηνα...απο τα καλυτερα σουβλακια που εχω φαει τα βρηκα σε λαικες!Τελος για αλλη μια φορα μακρια απο αλβανικα σουβλατζιδικα κ οπου βλεπετε Αλβανους υπαλληλους γιατι η ηπαττιτιδα κολαει για πλακα και δυστηχως σχεδον ολοι οι Αλβανοι το εχουν το παρασημο αυτο!

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
οσο αναφορα την πιτσα Fun  εχω φαει απο εκει 3-4 φορες το απολυτο αισχος...2 φορες ειλικρινα με πονεσε η κοιλια μου και μια αλλη που ειχα παρει μακαροναδα εκτος οτι ηταν αισχος ειχε γκαγκανιασει ειχαν βαλει τα μισα υλικα αποτι ειχα ζητησει μεσα..η πλακα ειναι οτι μετα σε παιρνουν τηλεφωνο αν εισαι ευχαριστημενος αχαχαχα....α πολλα σουβλατζιδικα μεχρι κ κοκα κολα κ αναψυκτικα πασαρουν απο χωρες οπως ισπανια-ολλανδια-τουρκια οπου εχουν χαλια γευση,ειχα πιει μαι 7up ισπανικη που ηταν πικρη μεχρι αηδιας τους πηρα τηλεφωνο κ φυσικα ο Αλβανος ιδιοκτητης τα εριξε στην εταιρια κ οχι στον εαυτο του φυσικα οπου για να κερδισει 10 λεπτα μου εβγαλε τα αντερα εξω ο μ...κας.

Επισκέπτης
k η πατριδογευσια εχει καλα σουβλακια παρολο που ειναι αλυσιδα

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
....κεντρικη πλατεια Λαμπρινης , σουβλατζιδικο το Χανι .....εχει και κοντινο παραρτημα στον  Περισσο....πραγματικα πολυ καλο.....κι ευχομαι να διατηρηθει ετσι.....

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Το καλυτερο σουβλακι (με τεραστια διαφορα απο τα υπολοιπα), το εχω βρει εδω και μερικους μηνες στο Ελληνικο. Καποιος μου το σφυριξε, πηγα και αρρωστησα. Σουβλατζιδικο "Το Ελληνικο" στην γωνια Ιασωνιδου και Τριπολεως. Θα το καταλαβετε κι' απο τις ουρες, που συνηθως φθανουν μεχρι το πεζοδρομιο. Το σουβλακι σε ολο του το μεγαλειο. Αν περνατε απο κει, μην αμελησετε να το δοκιμασετε. Θα κολλησετε ασχημα...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Το καλο με την Χατ ειναι οτι καθε Δευτερα μπορεις σε συγκεκριμενα μαγαζια της αν πας να φας οση πιτσα θες με 5,9 ευρω. Καποτε ισχυε , δεν ξερω αν ισχυει ακομα. Με φορειο με βγαζανε οταν πηγαινα  :S

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Το καλυτερο σουβλακι (με τεραστια διαφορα απο τα υπολοιπα), το εχω βρει εδω και μερικους μηνες στο Ελληνικο. Καποιος μου το σφυριξε, πηγα και αρρωστησα. Σουβλατζιδικο "Το Ελληνικο" στην γωνια Ιασωνιδου και Τριπολεως. Θα το καταλαβετε κι' απο τις ουρες, που συνηθως φθανουν μεχρι το πεζοδρομιο. Το σουβλακι σε ολο του το μεγαλειο. Αν περνατε απο κει, μην αμελησετε να το δοκιμασετε. Θα κολλησετε ασχημα...
:thumbsup: :thumbsup:
Ποτέ Πίτα Παν. Είναι απλά κοροιδία.
Επίσης για νότια προάστια μία καλή λύση είναι η Home Pizza.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom