Επισκέπτης
Σουβλακι Λευτερης ο Πολιτης στην Σατοβριανδου.
Μακραν ενα απο τα καλυτερα σουβλακια απο το 1959.
Μακραν ενα απο τα καλυτερα σουβλακια απο το 1959.
Και μια και το εφερε η κουβεντα για τη Χατ θα σας ηρθε στανταρ και αυτο το μειλ. Σα;ς το κανω πειστ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο ΕΙΔΙΚΟΣ HUTολογος ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ
"ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΙΣΕΙ!!!!!
Οι τιμοκατάλογοι της pizza hut σε Ελλάδα και Γερμανία ρίξτε μια ματιά στις τιμές.......η σύγκριση προκαλεί γέλια (και νεύρα)!
Γερμανία: Ελλάδα: ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΤΕ PIZZA HUT ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ( ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΙΕΣΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ....!!"
Για να καταλαβετε με 16ευρω παιρνεις μια οικογενειακη στην Ελλαδα. Στη Γερμανια παιρνεις μια μεγαλη πιτσα , δυο αναψυκτικα, μια πατατες , φτερουγες απο κοτοπουλο . Μονο μετοχες του μαγαζιου δε σου δινουν
Στο σταθμο του Ν.Ηρακλειου του ΗΣΑΠ απο Πειραια προς Κηφισια στο δεξι χερι εχει ενα σουβλατζιδικο με τεραστιο σουβλακι. Δε θυμαμαι ονομα. Και εχει γυρω στα 2 ευρω.Τρελοφαγωποτες μου, εφαγα απο ντελιβεραδικο νομιζω pizzapitta λεγοταν, ενα σουβλακι (δεν χρειαζοταν δευτερο) σε μεγεθος σαν της πιτας του παππου και μεγαλυτερο. το πληρωνεις 4.5 ευρω αλλα ηταν πολυ καλο και με φρεσκα υλικα.
Προφανως η ακριβεια ειναι μια αλυσιδα. Το ενα συμπαρασερνει το αλλο. Παντως η Χατ δεν δικαιολογειται να ειναι τοσο ακριβη.και το γάλα/τυρί στη Γερμανία κάνει τα μισά λεφτά από Ελλάδα. Είσαι σίγουρος ότι το κόστος της επιχείρησης( ενοίκιο, υλικά, μισθοί + ικά) δεν είναι μεγαλύτερο;
Η καλυτερη πιτσα στην ΑΓ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ πιτσα CAPRICCIOSA,μονο delivery.μας γαμησες παντως εχω φαει χιλιομετρα...
επισης καλη πιτσα στην πλατεια Αγ.Παρασκευης...
Με το μετρο ...
Σωστος. Πολυγευστο ειναι το ονομα. Ειναι αυτο που ελεγα στο παρακατω ποστ . Μπορεις να βαλεις και τυρι τριμμενο στο πιτογυρο, και μπεικον αμα θεςgia souvlakia kai eidika gia kalamakia tha sou proteina polygeusto sto n.irakleio.ta tylixta gamata kai gigantia kai ta kalamakia super.an to sundyaseis me ena alogo koursas sti sinexeia einai teleio
Στο σταθμο του Ν.Ηρακλειου του ΗΣΑΠ απο Πειραια προς Κηφισια στο δεξι χερι εχει ενα σουβλατζιδικο με τεραστιο σουβλακι. Δε θυμαμαι ονομα. Και εχει γυρω στα 2 ευρω.
Το καλυτερο σουβλακι (με τεραστια διαφορα απο τα υπολοιπα), το εχω βρει εδω και μερικους μηνες στο Ελληνικο. Καποιος μου το σφυριξε, πηγα και αρρωστησα. Σουβλατζιδικο "Το Ελληνικο" στην γωνια Ιασωνιδου και Τριπολεως. Θα το καταλαβετε κι' απο τις ουρες, που συνηθως φθανουν μεχρι το πεζοδρομιο. Το σουβλακι σε ολο του το μεγαλειο. Αν περνατε απο κει, μην αμελησετε να το δοκιμασετε. Θα κολλησετε ασχημα...