Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αχιλλεας , Ν.Κοσμος για σουβλακια    :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Κι έψαχνα να δω αν το έχει γράψει κανείς. Για μένα είναι το καλύτερο πανελλαδικά. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Νέος Κόσμος ,οδός Σπινθάρου. Λαλακουκάκη που μένεις ρε; Κουκάκι; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
του λευτερη δεν ειναι κεμπαπ μπρε. μπιφτεκι απλα ειναι.

κορυφαιο κεμπαπ στο ''αιγυπτιακο'' στη νικαια..
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Κατι γκρεμιστηκε μεσα μου...εισαι σιγουρος? δεν κανουν πλακα με αυτα τα πραγματα. :tickedoff:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Πειτε και την οδο του Αχιλλεα. Σκετο Νεος Κοσμος δεν βοηθαει. Καλη πιτσαρια ειναι και η Free Time στο Ηρακλειο. Στα Εβερεστ λιγο πιο πανω

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
του λευτερη δεν ειναι κεμπαπ μπρε. μπιφτεκι απλα ειναι.

κορυφαιο κεμπαπ στο ''αιγυπτιακο'' στη νικαια..
Σε λιγο θα μας πεις οτι στα μασατζιδικα δεν δινουν κανονικες μπριζολες :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Κατι γκρεμιστηκε μεσα μου...εισαι σιγουρος? δεν κανουν πλακα με αυτα τα πραγματα. :tickedoff:
πραγματικα σου ζητω συγνωμη. δεν ηθελα να ειμαι εγω αυτος που μια ''ετσι'' τα εριξα ολα κατω..

αλλα, αν δε με πιστευεις, ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΤΟΥ !!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
πραγματικα σου ζητω συγνωμη. δεν ηθελα να ειμαι εγω αυτος που μια ''ετσι'' τα εριξα ολα κατω..

αλλα, αν δε με πιστευεις, ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΤΟΥ !!
Δεν γαμιεται εγω κεμπαπ ετρωγα και κεμπαπ θα συνεχισω να τρωω απο τον Λευτερη ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες.  :crazy:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εντάξει το ξεφτίλισες!!! :uglystupid: :jerking: :helpplea:
Εσύ τρώγε από αυτούς που λαδώνουν την πίτα ως εκεί που δεν παίρνει, βάζουν δέκα κιλά κρεμμύδι και τους λες κι ευχαριστώ. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Και είναι και βρωμιάρηδες με τ' όνομα.:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εσύ τρώγε από αυτούς που λαδώνουν την πίτα ως εκεί που δεν παίρνει, βάζουν δέκα κιλά κρεμμύδι και τους λες κι ευχαριστώ. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Και είναι και βρωμιάρηδες με τ' όνομα.:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενώ αυτός ο λιγδιάρης χρησιμοποιεί μόνο αγνά υλικά της παρθένας γης και φυσικά μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους ποιότητας... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ρεεεεεεεεεε μια φορά πήρα από δαύτον και σιχάθηκα τα λατρεμένα μου σουβλάκια!!! *P *P *P
Παραδέξου επιτέλους ότι είμαι ο απόλυτος γευσιγνώστης και μην εκτίθεσαι άλλο... :rockon: :rockon: :rockon:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Ενώ αυτός ο λιγδιάρης χρησιμοποιεί μόνο αγνά υλικά της παρθένας γης και φυσικά μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους ποιότητας... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ρεεεεεεεεεε μια φορά πήρα από δαύτον και σιχάθηκα τα λατρεμένα μου σουβλάκια!!! *P *P *P
Παραδέξου επιτέλους ότι είμαι ο απόλυτος γευσιγνώστης και μην εκτίθεσαι άλλο... :rockon: :rockon: :rockon:
Δεν μας φτανουν οι ομαδες θα αρχισουμε να τσακωνομαστε και για τα σουβλατζιδικα τωρα? :grin:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Παιδιά μαλακίες λέει. Φάτε και πείτε μου.Σε έναν να μην αρέσει του πληρώνω το ποσό που έβαλε. Μιλάμε για τοοοο σουβλάκι. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Πίτα ψημμένη στα κάρβουνα(πράγμα άγνωστο για τον βύζο :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:), φρέσκιες ντομάτες, γευστικό κρέας χωρίς να μπουχτίζεις και σωστή ποσότητα τζατζικιού και κρεμμυδιού.

Μάθε να τρως ανεγκέφαλε. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Παιδιά μαλακίες λέει. Φάτε και πείτε μου.Σε έναν να μην αρέσει του πληρώνω το ποσό που έβαλε. Μιλάμε για τοοοο σουβλάκι. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Πίτα ψημμένη στα κάρβουνα(πράγμα άγνωστο για τον βύζο :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:), φρέσκιες ντομάτες, γευστικό κρέας χωρίς να μπουχτίζεις και σωστή ποσότητα τζατζικιού και κρεμμυδιού.

Μάθε να τρως ανεγκέφαλε. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ρε δεν γαμιεστε καθησα και διαβασα τα μηνυματα για να βγαλω μια ακρη και μου ανοιξατε την ορεξη... παλι σουβλακια θα παραγγειλω. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom