boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Στην πλατεια Λαμπρινης εχει και μια πολυ καλη πιτσαρια την Γκαλεονε.
Πολλα ξερεις εσυ απο Λαμπρινη.Στην πλατεια Λαμπρινης εχει και μια πολυ καλη πιτσαρια την Γκαλεονε.
Ε ;Πολλα ξερεις εσυ απο Λαμπρινη.
Ε τωρα εμαθες και για το χανι, ειδες που ξερεις απο Λαμπρινη!!!Ε ;
Το Χανι δεν το ειχα πει εγω, αλλος. Μονο την Γκαλεονε ξερω απο Λαμπρινη
Ρε γειτονες ειμαστε?
Τα "μπαλκονάκια" είναι καλό εστιατόριο. Μια φορά που έιχα πάει μου άρεσαν οι γεύσεις του.Ε τωρα εμαθες και για το χανι, ειδες που ξερεις απο Λαμπρινη!!!
κιριουλι εγο δε εχο παθι τιποτα γιαφτο ινε καθαρα και ορεαΡε μάγκες, το καθαρός που στηρίζεστε και το λέτε;
Πάτε και κάνετε έλεγχο στα ψυγεία και στο αν πλένουνε τα κατσαρολικά και τις σούβλες και από πόσα χέρια τις περνάνε;
Ή μήπως έχει κανένας από αυτούς HACCP και δεν το πήραμε χαμπάρι;
Αυτό το θυμάται κανένας;
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,41542.msg743595]Λίστα από καταστήματα με ακατάληλα τρόφιμα[/url]
Για δείτε μήπως κανένα από τα συνιστώμενα εδώ είναι στην λίστα.
πολι καλι πιτσα πεντακαθαρι και νταργαλιστικιΡε η λιστα εχει και το Free Time που σας ειπα στο Ηρακλειο !
κιριουλι εγο δε εχο παθι τιποτα γιαφτο ινε καθαρα και ορεα
Mακάρι να υποχρεώνονταν σε haccp.Επειδή το θέμα καθαριότητας το έθεσα εγώ, για κάποιους συγκεκριμένους λόγους της εργασίας μου ,ναι σε αρκετά ταχυφαγία έχω δει τι γίνεται πίσω απ΄τον πάγκο.Και τον συγκεκριμένο τον κατατάσσω στους καθαρούς.Ρε μάγκες, το καθαρός που στηρίζεστε και το λέτε;
Πάτε και κάνετε έλεγχο στα ψυγεία και στο αν πλένουνε τα κατσαρολικά και τις σούβλες και από πόσα χέρια τις περνάνε;
Ή μήπως έχει κανένας από αυτούς HACCP και δεν το πήραμε χαμπάρι;
Αυτό το θυμάται κανένας;
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,41542.msg743595]Λίστα από καταστήματα με ακατάληλα τρόφιμα[/url]
Για δείτε μήπως κανένα από τα συνιστώμενα εδώ είναι στην λίστα.
οχι ιχ μπρικ και παπαριες νιστικος εμινα ενο σδτις καντινες νταγλαρονοΕσύ έχεις στομάχι που έχει μεταλλική επένδυση.
Και έχεις πάθει ανοσία από το κοτομπίφτεκο.
Στο Dekko όμως δεν είχε σουβλάκια, εεεεεεε.
τους γαμανε τα γκουδισΕχω δει πολλα μαγαζια της αλυσιδας ΜακΝτοναλντς να κλεινουν . Συμβαινει κατι ;
τους γαμανε τα γκουδισ
η μεγαλιτερι φολα ινε να ανιξις μακ ντιοναλ χαμενα λεφτα απο χερι
Όπως πάει βλέπω να κλείνει και αυτό του Συντάγματος.