Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Σημερα πηγα στο Θεσσαλικο στην Αχαρνων, στο υψος της Ροδου οπως ειπε ο φιλος. Αλλα ηταν κλειστο κατα τις 14:00 που πηγα . Γκαντεμια.  :headbang:  Θα ανοιγει μονο βραδυ προφανως. Κριμα για τι εκανα ολοκληρο ταξιδι. Τελικα πηρα ενα τσιζμπεργκερ απο τα Γκουντις. Εκανε 1.90 και το εφαγα σε δυο μπουκιες ! Τι ακριβεια ειναι αυτη!
Το 'Πολις γευσεις' εχει ανατολιτικα και καλα πραγματα ;

Εχει, αν και για ανατολιτικα παιζει και το πολυ καλο Al Halili στην περιοχη (το ξεχασα). Επισης και το Salamallecum στη Φιλοθεη.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Μου άνοιξε η όρεξη

alexar

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Κριτικές
12
Like
62
Πόντοι
11
στο ελληνικο στην ιασωνιδου προς γουναρη στο δεξι χερι ενα μικρο μαγαζι και γαμω τα σουβλακια

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Όντως πολύ καλό αλλά κι απέναντι του το Pittaland τα σπάει--δοκίμασε Κυπριακή πίτα με σεφταλιές  ;)

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν για πιτσαρία επιμένω για dominos και για σουβλάκι ανακάλυψα την Πίτα(όχι πίπα ε?? :2funny:) της Αλεξάνδρας, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.Πολύ καλό φίλοι μου.Δοικμάστε και θα μου πείτε...

Anda

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για σουβλακια,Ερωτοκριτος πανω στη Κανιγγος,Αραχωβα στη Θεμιστοκλεους,Αυθεντικον στο Κολωνο επι της Λενορμαν  :grin: :grin: :grin:

Πιτσαρια μια ειναι η ultimate..
Pizza Αnatolia Ανω Κυψελη συνορα με Πολυγωνο  :dancing:

Επισκέπτης
Mε πηγε ο δρομος στην Ηλιοπολη και εφαγα εκπληκτικο σουβλακι στον Γιωργο στην Κεντρικη πλατεια
Super λεμεεεεε  :rockon: :rockon:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
πολυ καλο σουβλακι για οσους τους αρεσουν τα πικαντικα.ειναι ο ''καυτερος'' στο χαλανδρι.πισω απο το γκιουζελ.στον λαινοπουλο απο πισω....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μαλακια σουβλακι και τα σαντουιτς που ειχε ο τυπος ηταν στο Γαλατσι το "Αυθεντικο" στη Βεϊκου / κρεας αν οχι απο γατα σιγουρα απο σκυλο λεμε / ακομα το χεζω να του γαμησω και πληρωσα και 4.5 Ευρα !!!!!

Επισκέπτης
Μαλακια σουβλακι και τα σαντουιτς που ειχε ο τυπος ηταν στο Γαλατσι το "Αυθεντικο" στη Βεϊκου / κρεας αν οχι απο γατα σιγουρα απο σκυλο λεμε / ακομα το χεζω να του γαμησω και πληρωσα και 4.5 Ευρα !!!!!

κύριε Υπουργέ σου έχω πει να με ρωτάς πριν πας να φας σε "πικάντικο" εστιατόριο  :sunglasses:

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Μυστικ πιτσα στο χολαργο.Γαματη λεμε

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Θέλω να φάω σουβλάκια...κανά καλό delivery ξέρεις κανείς ?Μένω Αμπελόκηπους.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.091
Πόντοι
22.785
αγιασ ανισ κ καβαλασ γωνια Η καντινα με κοτο

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μη λέτε ρε για σουβλάκι και σας πλακώσω!!Εδώ στο Manchester που να βρώ!!!Το βλέπω καμια φορά στο Internet που μπαινω σε κάνα website σουβλατζίδικου και βάζω τα κλάματα!!

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
παιδια εχετε δοκιμασει στον κωστα ανδριανου στην πλακα σουβλακι? διοτι ειναι εκτος συναγωνισμου απο αυτα που αναφερετε και δεν το λεω εγω μονο το εχουν πει μεχρι και οι ταιμς

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ρεεεεεεεεεεεεε για delivery θέλω...χέστηκα άμα είναι στη πλάκα...ποιός παέι τέτοια ώρα στη πλάκα για ένα σουβλάκι.

Επισκέπτης
Kατεβα μια βολτα στην εισοδο του σπιτιου σου και θα βρεις μπολικα  αφου δε βρισκεις ακρη εδω...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Mε πηγε ο δρομος στην Ηλιοπολη και εφαγα εκπληκτικο σουβλακι στον Γιωργο στην Κεντρικη πλατεια
Super λεμεεεεε  :rockon: :rockon:

Ωραίο, αλλά απέναντι στο "Ηλιούπολη" είναι καλύτερο.

Εχει, αν και για ανατολιτικα παιζει και το πολυ καλο Al Halili στην περιοχη (το ξεχασα). Επισης και το Salamallecum στη Φιλοθεη.

Πολύ καλά και τα δυο.

Επίσης δοκίμασα και το "Ελληνικό" στην Ιασωνίδου που ακούστηκε από πολλούς και δεν τρελάθηκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom