boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Με 1 ευρω επαιρνες ενα χαμπουργκερ ή ενα τσιζ ή ενα μιλκσεικ. Στους χαλεπους οικονομικους καιρους κατι ηταν. Παντως Γκουντις , Μακ Ντοναλντς πρεπει να ειναι ΤΑ πλαστικα φαγητα.
γιαφτο κοτομπιφτεκο και αγιος ο θεος πραγματικο αγνο φαγιτο φυλ στι βιταμινα σε α μπε σε ντε ε και αλεςΜε 1 ευρω επαιρνες ενα χαμπουργκερ ή ενα τσιζ ή ενα μιλκσεικ. Στους χαλεπους οικονομικους καιρους κατι ηταν. Παντως Γκουντις , Μακ Ντοναλντς πρεπει να ειναι ΤΑ πλαστικα φαγητα.
Την πρασινι.......... ξεχασες....γιαφτο κοτομπιφτεκο και αγιος ο θεος πραγματικο αγνο φαγιτο φυλ στι βιταμινα σε α μπε σε ντε ε και αλες
si........Εγω τωρα παω γηπεδο στο κλειστο του Ελληνικου και θα χεστω στα βρωμικα
Καλος ειναι ο Θανασης . Εχει κεμπαπ καλο. Πιο καλος απο τον Μπαιρακταρη
Που ακριβως Κηφισια ; Για πες ; Κοντα στο τρενο ;γουρουνάκια στην κηφισιά, το απόλυτο σουβλατζίδικο. Αν είχε και κεμπάπ, ντονέρ οπως του εξ ανατολής...
αποπρώ που κανένας δεν το εχει γράψει μέχρι τώρα. Οπως πηγαινεις από Αθήνα, λίγα μέτρα μετά τον "τροχονόνο", στο αριστερό σου χέρι.Που ακριβως Κηφισια ; Για πες ; Κοντα στο τρενο ;
(καλα και στον Εβρο να μου πειτε οτι εχει ωραιο σουβλατζιδικο, εφυγα για το ΚΤΕΛ )
Πας και στο στουντιο μετα , ε ; ;)και της Συγγρού(σχεδόν γωνία με την Τριγγέτα)
Που ακριβως Κηφισια ; Για πες ; Κοντα στο τρενο ;
(καλα και στον Εβρο να μου πειτε οτι εχει ωραιο σουβλατζιδικο, εφυγα για το ΚΤΕΛ )
μετά τον τρονονόμο αριστερά, αν έρχεσαι από ΑθήναΔυο - τρια στενα πριν τον τροχονομο συντροφε στα αριστερα σου οπως πας προς κηφισια ;)
'Αλλος ένας γείτονας εδώ... το χάνι μου έχουν πει(έγκυρη πηγη) πως το έχει κλείσει 2 φορές το υγειονομικό.Εχω δοκιμάσει όλα σχεδόν τα "γυράδικα" της περιοχης τελευταια τρώω από ένα καινουργιο στην ανδριτσαινης ονόματι "ΔΙΟΝΥΣΟΣ" από εμφάνιση μπορεί να είναι δεκαετία του 90 αλλά από γεύση πολυ καλό και καθαρό.
Αυτό το διασελο πρωτη φορά το ακούω...πρέπει να το τσεκάρω είναι και διπλα μου