moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Και μια και το εφερε η κουβεντα για τη Χατ θα σας ηρθε στανταρ και αυτο το μειλ. Σα;ς το κανω πειστ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο ΕΙΔΙΚΟΣ HUTολογος ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ
"ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΙΣΕΙ!!!!!
Οι τιμοκατάλογοι της pizza hut σε Ελλάδα και Γερμανία ρίξτε μια ματιά στις τιμές.......η σύγκριση προκαλεί γέλια (και νεύρα)!
Γερμανία: Ελλάδα: ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΤΕ PIZZA HUT ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ( ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΙΕΣΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ....!!"
Για να καταλαβετε με 16ευρω παιρνεις μια οικογενειακη στην Ελλαδα. Στη Γερμανια παιρνεις μια μεγαλη πιτσα , δυο αναψυκτικα, μια πατατες , φτερουγες απο κοτοπουλο . Μονο μετοχες του μαγαζιου δε σου δινουν
+1000
Ολοι στη καμπουρα μας θελουν να πλουτισουν???
Αν δεν κανω λαθος, ιδιοκτητης της εν λογω εταιρειας είναι βουλευτης κοματος????? ??? Διορθωστε με
Σουβλακι Λευτερης ο Πολιτης στην Σατοβριανδου.
Μακραν ενα απο τα καλυτερα σουβλακια απο το 1959.
Αν και μου φαινεται λιγο βρομικος, τον τιμαω συχνα γιατι είναι νοστιμος!!!!
Αν και τευλευταια εχει αρχισει και μου το χαλαει λιγο σε γευση το κρεας του…μου φαινεται λιγο ανοστο…
Για την πιτσα Dominos εχω δει αρκετες φορες μεγαλα φορτηγα με λογοτυπα της εταιριας να ξεφορτωνουν.
Δεν μου αρεσε σαν εικονα. Φανταστηκα ότι θα παιρνου τα υλικα με τους τονους και θα τα μοιραζουν στα μαγαζια της αλυσιδας τους… οποτε και από ποιοτητα θα ναι….
Παντως η αληθεια είναι ότι είναι νοστιμη η π….
Πολύ καλη πιτσα είναι και η benvenouto (αν το γραφω σωστα!!!)