Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Και μια και το εφερε η κουβεντα για τη Χατ θα σας ηρθε στανταρ και αυτο το μειλ. Σα;ς το κανω πειστ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο ΕΙΔΙΚΟΣ HUTολογος ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ
"ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΙΣΕΙ!!!!!
Οι τιμοκατάλογοι της pizza hut σε Ελλάδα και Γερμανία ρίξτε μια ματιά στις τιμές.......η σύγκριση προκαλεί γέλια (και νεύρα)!
Γερμανία: Ελλάδα: ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΤΕ PIZZA HUT ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ( ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΙΕΣΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ....!!"

Για να καταλαβετε με 16ευρω παιρνεις μια οικογενειακη στην Ελλαδα. Στη Γερμανια παιρνεις μια μεγαλη πιτσα , δυο αναψυκτικα, μια πατατες  , φτερουγες απο κοτοπουλο . Μονο μετοχες του μαγαζιου δε σου δινουν  :tickedoff:

+1000
Ολοι στη καμπουρα μας θελουν να πλουτισουν???
Αν δεν κανω λαθος, ιδιοκτητης της εν λογω εταιρειας  είναι βουλευτης κοματος????? ??? Διορθωστε με

Σουβλακι Λευτερης ο Πολιτης στην Σατοβριανδου.
Μακραν ενα απο τα καλυτερα σουβλακια απο το 1959.

Αν και μου φαινεται λιγο βρομικος, τον τιμαω συχνα γιατι είναι νοστιμος!!!!
Αν και τευλευταια εχει αρχισει και μου το χαλαει λιγο σε γευση το κρεας του…μου φαινεται λιγο ανοστο…

Για την πιτσα Dominos εχω δει αρκετες φορες μεγαλα φορτηγα με λογοτυπα της εταιριας να ξεφορτωνουν.
Δεν μου αρεσε σαν εικονα. Φανταστηκα ότι θα παιρνου τα υλικα με τους τονους και θα τα μοιραζουν στα μαγαζια της αλυσιδας τους… οποτε και από ποιοτητα  θα ναι….
Παντως η αληθεια είναι ότι είναι νοστιμη η π….

Πολύ καλη πιτσα είναι και η benvenouto (αν το γραφω σωστα!!!)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Αν και μου φαινεται λιγο βρομικος, τον τιμαω συχνα γιατι είναι νοστιμος!!!!
Αν και τευλευταια εχει αρχισει και μου το χαλαει λιγο σε γευση το κρεας του…μου φαινεται λιγο ανοστο…
Πολύ καλη πιτσα είναι και η benvenouto (αν το γραφω σωστα!!!)
Eχει καμια συγκεκριμενη σπεσιαλιτε ; Τωρα ετοιμαζομαι και κατεβαινω για μια βολτα. Τι να παρω ;

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Φεγγαροπιτα πο το Μικρο Μοναστηρακι στο Νεο Κοσμο να φατε. Ειναι σουπερ

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.953
Πόντοι
606
Το καλο με την Χατ ειναι οτι καθε Δευτερα μπορεις σε συγκεκριμενα μαγαζια της αν πας να φας οση πιτσα θες με 5,9 ευρω. Καποτε ισχυε , δεν ξερω αν ισχυει ακομα. Με φορειο με βγαζανε οταν πηγαινα  :S
ισχυει,αλλα η τιμη πηγε 6,9 ευρω και για ολες τις καθημερινες.Τα περι φορειου τα επιβεβαιωνω και προσωπικα  :grin:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Eχει καμια συγκεκριμενη σπεσιαλιτε ; Τωρα ετοιμαζομαι και κατεβαινω για μια βολτα. Τι να παρω ;
εχει μονο σουβλακι πολιτικο (κεμπαμπ) τιποτα αλλο (ουτε πατατες...)...γι αυτο τον λενε και λευτερης ο πολιτης  ;)

δεν ειμαι σιγουρος  :think: αν ειναι ομως ανοιχτος τις κυριακες  

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Το καλο με την Χατ ειναι οτι καθε Δευτερα μπορεις σε συγκεκριμενα μαγαζια της αν πας να φας οση πιτσα θες με 5,9 ευρω. Καποτε ισχυε , δεν ξερω αν ισχυει ακομα. Με φορειο με βγαζανε οταν πηγαινα  :S
πλεον αυτη η προσφορα ισχυει και για καθε μερα με την προσφορα ανλιμιτιντ.ισως η καλυτερη πιτσα στην ελλαδα.PIZZA HUT.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Για τα σουβλατζίδικα που είναι στο μοναστηράκι (σάββας,θανάσης,μπαιρακτάρης κλπ.) έχω ακούσει τα χειρότερα.. ακόμα και τον κιμά για το κεμπάπ το πλάθουν με τα πόδια τους.Δεν το χω ακούσει μόνο από ένα άτομο αυτό.Και να μην ίσχυε αυτό όμως δε θα εμπιστευόμουν να φάω σε κάποιον που θέλει να κάνει την αρπαχτή με τους τουρίστες και έχει αποκτήσει την όποια φήμη του λόγω της τοποθεσίας του σε κεντρικό σημείο.Αφήστε που είναι και από τα ακριβότερα στην αγορά.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
καμιά πρόταση για σουβλατζίδικο Αμπελόκηπους η εδώ κοντά???
O Γιωργος στο Πολυγωνο στην οδο Μητροπετροβα οπως επισης και το αδελφο του σουβλακερι στην Αλεξανδρας και Γκυζη γωνια  :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το Μικρό Μοναστηράκι καλό είναι.
Λίγο πιό κάτω όμως είναι το Thomas στην Σαρκουδίνου με το καλλίτερο κεμπάπ.

Από πίτσες τίποτε.
Απέχω από αυτές που χρησιμοποιούν κατεψυγμένη ζύμη (δηλαδή οι περισσότερες).
Τώρα πως η Pizza Hut και η Domino's έχουν φτάσει να θεωρούνται ποιοτικές στην Ελλάδα όταν είναι απλά εργοστάσια μαζικής παρασκευής στην χώρα τους είναι ένα από τα μυστήρια.

Όποιος έχει φάει πίτσα στην Ιταλία δύσκολα ξανατρώει στην Ελλάδα.
Ακόμα και σε εστιατόρια με Ιταλούς ιδοκτήτες που σερβίρουν πίτσα στην Ελλάδα η ποιότητα δεν είναι η ίδια.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Όποιος έχει φάει πίτσα στην Ιταλία δύσκολα ξανατρώει στην Ελλάδα.
Ακόμα και σε εστιατόρια με Ιταλούς ιδοκτήτες που σερβίρουν πίτσα στην Ελλάδα η ποιότητα δεν είναι η ίδια.
Εγώ έχω φάει αρκετές πίτσες στην Ιταλία και δε μου άρεσαν καθόλου. Ίσως έχω συνηθίσει στην αφράτη ζύμη (που οι Ιταλοί δεν έχουν) και στις βρωμιές που βάζουν εδώ.  :think:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Τωρα γυρναω απο βολτα στη Σατωβριανδου. Ο Λευτερης ηταν κλειστος. Δυστυχως . Στη συνεχεια κατηφορισα λιγο πιο κατω στη γωνια Σωκρατους και Βερανζερου ενα πολυ μυρωδατο σουβλατζιδικο . Μετα ανηφόρισα στην Ομόνοια στο Yapitaki .Δεν πηρα τιποτα απο εκει . Πηρα παγωτο απο το διπλα μαγαζι. Για χωνακι 2 ευρω η μπαλα , ενω για κυπελακι την εχει 1,7 ευρω. Ψαχνουν για μαλακες. Παντως εχει τεραστια ποικιλια. Μετα πηγα στη Λιβαδεια και εστριψα αριστερα στον πεζοδρομο που βγαζει στην  Κανιγγος. Εχει και εκει δυο τρια ωραια σουβλατζιδικα. Μυριζαν ωραια, ειναι στα υποψην . Τελος , πηγα απεναντι απο το αρχαιολογικο μουσειο. Ειναι 3 μαγαζια εκει. Το γωνιακο στη Μαρνης , το μεσαιο που λεγεται 'Βελανιδια' και τα Κορνερ . Η βελανιδια ειναι σουπερ για σνακ. Εχει ωραια σφολιατικα. Αυτα για σημερα.
Δε θυμιζει λιγο τις περιγραφες που κανουν τα παιδια απο τις μπουρδελοτσαρκες ;  :2funny:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Τωρα γυρναω απο βολτα στη Σατωβριανδου. Ο Λευτερης ηταν κλειστος. Δυστυχως . Στη συνεχεια κατηφορισα λιγο πιο κατω στη γωνια Σωκρατους και Βερανζερου ενα πολυ μυρωδατο σουβλατζιδικο . Μετα ανηφόρισα στην Ομόνοια στο Yapitaki .Δεν πηρα τιποτα απο εκει . Πηρα παγωτο απο το διπλα μαγαζι. Για χωνακι 2 ευρω η μπαλα , ενω για κυπελακι την εχει 1,7 ευρω. Ψαχνουν για μαλακες. Παντως εχει τεραστια ποικιλια. Μετα πηγα στη Λιβαδεια και εστριψα αριστερα στον πεζοδρομο που βγαζει στην  Κανιγγος. Εχει και εκει δυο τρια ωραια σουβλατζιδικα. Μυριζαν ωραια, ειναι στα υποψην . Τελος , πηγα απεναντι απο το αρχαιολογικο μουσειο. Ειναι 3 μαγαζια εκει. Το γωνιακο στη Μαρνης , το μεσαιο που λεγεται 'Βελανιδια' και τα Κορνερ . Η βελανιδια ειναι σουπερ για σνακ. Εχει ωραια σφολιατικα. Αυτα για σημερα.
Δε θυμιζει λιγο τις περιγραφες που κανουν τα παιδια απο τις μπουρδελοτσαρκες ;   :2funny:
Τρομερο scouting boidopoutsa!!! :thumbsup: Βασικα για μενα η Λιβαδεια ειναι κορυφη...απο καθαριοτητα δεν ξερω τι παιζει...μια φορα ειχα δει ενα τυπο σα ζητιανο,βρωμιαρη και ρακεντητο να εχει βαλει το χερι του σε επαφη με τη βρυση του ψυκτη και να πλενει εκει τα χερια του :o :o Απο τοτε δεν ξαναπια νερο απο εκει...
    Αλλο εντυπωσιακο της Λιβαδειας ειναι μια μεγαλη φωτογραφια που εχει παρθει απο την εποχη που το μαγαζι ειχε πρωτοανοιξει(νομιζω τη δεκαετια του 50)Εκει φαινεται χαρακτηριστικα και η τιμη που ειχε τοτε το σουβλακι...1 δραχμη(!!!!)Δηλ τοτε στην τωρινη τιμη του ενος αγοραζες 341(!!!)σουβλακια...Φαινεται οτι απο τοτε μεχρι τωρα ο Ελληνας βελτιωσε πολυ τη διαιτα του :2funny: :2funny:

gstam

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
....κεντρικη πλατεια Λαμπρινης , σουβλατζιδικο το Χανι .....εχει και κοντινο παραρτημα στον  Περισσο....πραγματικα πολυ καλο.....κι ευχομαι να διατηρηθει ετσι.....

Χλωμο το βλεπω,εισαι σιγουρος?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
....κεντρικη πλατεια Λαμπρινης , σουβλατζιδικο το Χανι .....εχει και κοντινο παραρτημα στον  Περισσο....πραγματικα πολυ καλο.....κι ευχομαι να διατηρηθει ετσι.....
Πλακα κανεις? Ακου το χανι :think: βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα στην Λαμπρινη πολυ καλυτερο ειναι το Διασσελο στην Συρακουσων.
Γενικα απο αθηνα το κεμπαπ του Λευτερη στην Σατωβριανδου.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Χλωμο το βλεπω,εισαι σιγουρος?
Ρε γειτονες ειμαστε? :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157