Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

Επισκέπτης
γαλακτομπουρεκο τον κοσμικο σταθμο μετρο αγιου νικολαου αχαρνων δοκιμαστε και θα με θυμηθειτε....λουκουμαδες ναι στον κρινο ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ και μπουγατσα βουτυρου παρακαλω στον κρινο,,,
για μπουγάτσα στην πλατεία Βικτωρίας μπουγάτσα Μυτιλήνης.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αρίωνα μερσί - έχω εμπιστοσύνη.

Μενιδι λοιπόν. Κάποιο μαγαζί συγκεκριμένο;

Κοπρόνι το γαλακτομπούρεκο αγ. νικολάου θα το τιμήσω σίγουρα

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
γενικά σε περιοχές που έχει πόντιους αν πας Μενίδι Ασπρόπυργο Καλλιθέα και ρωτήσεις που είναι οι συνοικίες με πόντιους και μάθεις αυτές τις γειτονιές και εκεί ρωτήσεις που έχει καλό σασλίκ θα απολαύσεις το σουβλάκι.
Αρίονα, αν βρεις ή θυμηθεις κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί για αυτό το σασλίκ δώσε διεύθυνση και τηλέφωνο. Αν είναι αυτό που οι εξ ανατολών γείτονες λένε σισλικ (σισ κεμπάπ) είναι απερίγραπτο!

Επισκέπτης
πάντως για όσους προτιμούν κεμπάπ πικάντικο είναι το Ρουμάνικο ( μίτσι ) 

Επισκέπτης
Αρίωνα μερσί - έχω εμπιστοσύνη.

Μενιδι λοιπόν. Κάποιο μαγαζί συγκεκριμένο;

Κοπρόνι το γαλακτομπούρεκο αγ. νικολάου θα το τιμήσω σίγουρα
συναγωνιστές μόλις γύρισα από ταξίδι αύριο η την Παρασκευή θα σας ενημερώσω εγώ μένω Ν Φιλαδέλφεια και πάω συνήθως στο Μενίδι και πάω οπτικά αλλά θα σας δώσω σύντομα διευθύνσεις. 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
εντάξει αρίωνα

καλώς όρισες πίσω στο ελλάντα

θα περιμένουμε με αγωνία

μιας και ειπες νέα φιλαδέλφεια, το ιντεαλ που έχει κλείσει εδω και καιρό είχε καλό σουβλάκι. Μέχρι που φίλος που μένει στην περιοχή μου είπε για τα προβλήματα με το υγειονομικό

Επισκέπτης
Αρίονα, αν βρεις ή θυμηθεις κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί για αυτό το σασλίκ δώσε διεύθυνση και τηλέφωνο. Αν είναι αυτό που οι εξ ανατολών γείτονες λένε σισλικ (σισ κεμπάπ) είναι απερίγραπτο!
είναι σχεδόν το ίδιο ίσος και καλύτερο μάλιστα το καλοκαίρι σε ένα  χωριό πριν το Γύθειο στην Λακωνία έτυχε σε μια ψησταριά να έχει μια Ρωσοπόντια ψήστρια  και το απόλαυσα και εκεί στην Ρωσία το 2002 που είχα πάει σε μια περιοχή ανάμεσα Μαύρη Θάλασσα και Κασπία το κάνανε σε μεγάλες σούβλες με κομμάτια κρέας μεγάλα σαν μπριζόλες και εκεί το έμαθα  και όταν γύρισα Ελλάδα συ ζούσα με μια Ρωσίδα τότε και με πήγαινε σε  μαγαζιά εδώ στην Αθήνα που έκαναν το ίδιο πράγμα.   

Επισκέπτης
εντάξει αρίωνα

καλώς όρισες πίσω στο ελλάντα

θα περιμένουμε με αγωνία

μιας και ειπες νέα φιλαδέλφεια, το ιντεαλ που έχει κλείσει εδω και καιρό είχε καλό σουβλάκι. Μέχρι που φίλος που μένει στην περιοχή μου είπε για τα προβλήματα με το υγειονομικό
ποιο υγειονομικό μωρέ στα άλογα τα έφαγε ο μαλάκας.
και το φούνταρε το μαγαζί.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
είναι σχεδόν το ίδιο ίσος και καλύτερο μάλιστα το καλοκαίρι σε ένα  χωριό πριν το Γύθειο στην Λακωνία έτυχε σε μια ψησταριά να έχει μια Ρωσοπόντια ψήστρια  και το απόλαυσα και εκεί στην Ρωσία το 2002 που είχα πάει σε μια περιοχή ανάμεσα Μαύρη Θάλασσα και Κασπία το κάνανε σε μεγάλες σούβλες με κομμάτια κρέας μεγάλα σαν μπριζόλες και εκεί το έμαθα  και όταν γύρισα Ελλάδα συ ζούσα με μια Ρωσίδα τότε και με πήγαινε σε  μαγαζιά εδώ στην Αθήνα που έκαναν το ίδιο πράγμα.   
και εγώ στη Μαύρη Θάλασσα το χα πετύχει φίλε αλλά από την κάτω πλευρά της. Κοντά στα σύνορα με τη Γεωργία και το κάνουν με λίπος και κάποια συγκεκριμένη τεχνική.Ουαου!

Επισκέπτης
Και μια και μιλάμε για φαγητό αν ποτέ ταξιδέψετε προς την λίμνη του Μόρνου σας συνιστώ στο χωριό Συκιά κοτόπουλο κοντοσούβλι στο Λευκαδίτι προβατίνα κοντοσούβλι Αθ. Διάκο μπιφτέκι και λουκάνικο και στους Πενταγιούς κλέφτικο.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Και μια και μιλάμε για φαγητό αν ποτέ ταξιδέψετε προς την λίμνη του Μόρνου σας συνιστώ στο χωριό Συκιά κοτόπουλο κοντοσούβλι στο Λευκαδίτι προβατίνα κοντοσούβλι Αθ. Διάκο μπιφτέκι και λουκάνικο και στους Πενταγιούς κλέφτικο.
Αυτό είναι θρεντ!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

με εφτιαξες μπαγασα.....τί θα φαμε αποψε?

Επισκέπτης
με εφτιαξες μπαγασα.....τί θα φαμε αποψε?
φίλε στο Λευκαδίτι μαζί με το κοντοσούβλι τηγανητές πατάτες έχει ντόπιες εκεί φανταστικές.

και εγώ πείνασα και μια και είμαι από ταξίδι θα εξηγηθώ σουβλάκι με πίτα από ντελίβερι στην Νέα Ιωνία (Ο ΩΡΑΙΟΣ ).

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Στον Πειραια/Αγιος Διονυσιος-μακραν- καλυτερος της περιοχης, ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ, ο Καραμπαμπας λιγο πεσμενος.
Στην Καλλιθεα,Ρωσικο στυλ/σασλικ, η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ.Δυνατες επισης σαλατες και η απαιχτη ξυνη κρεμα "σμετανα", αντιστοιχη του δικου μας -βρωμερου-τζατζικιου .Εκει μαλιστα καποτε,εσκασε και μια χειροβομβιδα, απο κατι "ανησυχα" παιδια.
Στην Νεα Ερυθραια, ο ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ, μονον καλαμακι,με η χωρις πιττα, ΑΛΛΑ, θεικα.Μειονεκτημα, οτι οσο νωριτερα πας, τοσο το καλυτερο. Ο ψηστης παλιος αλεξιπτωτιστης.

Επισκέπτης
Στον Πειραια/Αγιος Διονυσιος-μακραν- καλυτερος της περιοχης, ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ, ο Καραμπαμπας λιγο πεσμενος.
Στην Καλλιθεα,Ρωσικο στυλ/σασλικ, η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ.Δυνατες επισης σαλατες και η απαιχτη ξυνη κρεμα "σμετανα", αντιστοιχη του δικου μας -βρωμερου-τζατζικιου .Εκει μαλιστα καποτε,εσκασε και μια χειροβομβιδα, απο κατι "ανησυχα" παιδια.
Στην Νεα Ερυθραια, ο ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ, μονον καλαμακι,με η χωρις πιττα, ΑΛΛΑ, θεικα.Μειονεκτημα, οτι οσο νωριτερα πας, τοσο το καλυτερο. Ο ψηστης παλιος αλεξιπτωτιστης.
στα Ρώσικα μαγαζιά καλή και η καυτερή σάλτσα ( ατζίκα)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
500m απο Ισμηνης :knockinb: , γωνια Βουλιαγμενης κ Αγ. Δημητριου, εναντι Κιν/φου Ατλαντις υπαρχει μια ψησταρια με τρομερο κοντοσουβλι.

Απο σουβλακια του δρομου... ΑΓΚΟΠ οσοι τον θυμουνται στην Ανω Ν. Σμυρνη. RIP...

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.269
Πόντοι
1.056
Ή για γαλακτομπούρεκο στην ΧΑΡΑ στην Πατησίων.

Kαλημερα και καλη αρχη μου με 1ο postarisma ,ΤΟ ΓΑΛΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ειναι απο το ΚΟΣΜΙΚΟ(σας συμβουλευω να δοκιμασετε αυτο με το καταιφι,δλδ αντι για φυλλο με μαλλι.ΤΙΡ=Προτιμιστε να παρετε κρυο για να ειναι τραγανο),ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ στον ΑΝΔΡΙΑ,οσο για την ΧΑΡΑ εχει φανταστικα παγωτα και σπεσιαλ ΕΚΜΕΚ,με θεικο το ΣΙΚΑΓΟ της.

Επισκέπτης
Kαλημερα και καλη αρχη μου με 1ο postarisma ,ΤΟ ΓΑΛΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ειναι απο το ΚΟΣΜΙΚΟ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ στον ΑΝΔΡΙΑ,οσο για την ΧΑΡΑ εχει φανταστικα παγωτα και σπεσιαλ ΕΚΜΕΚ,με θεικο το ΣΙΚΑΓΟ της.
το  ΧΑΡΑ στο τέρμα Πατησίων φυσικά και έχει πολύ καλό παγωτό άνοιξε σαν μαγαζί τέλος 10ετίας 60 αρχές 10ετίας 70 ήμουν θαμώνας του από την πρώτη ημέρα που άνοιξε και μάλιστα ήταν στέκι των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ τα απογεύματα μετά την προπόνηση.
το καλό το παγωτό που κάνει το ΧΑΡΑ οφείλεται στο ότι οι ιδιοκτήτες του είναι τα πρώτα μαστόρια  ζαχαροπλάστες του Κανάκη στην Νέα Φιλαδέλφεια.

sarris

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Κανένα...
Για τέλειο κεμπάπ και γύρο 3 ΑΣΤΕΡΙΑ στη Ν. Σμύρνη, Μέλητος & Πλαστήρα.
Έχει πιο πολύ τη λογική του κυριλέ εστιατορίου, με πιο ακριβές τιμές από Σάββα κλπ αλλά έχει πολύ καλό φαγητό.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
τρελή φάση να πας να φας είναι και το κουκλάκι .... :grin: :grin: :grin: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom