peskandritsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ντερσεν
Μονο σε κατι χαζοαγγλιδες τουριστριες πιανει αυτο, οι υπολοιπες σε καταλαβαινουν.Εχουν ξυπνησει οι γυναικες και το προβλημα που θα πρεπει να σε αποσχολει ειναι πως να μην προσποιησαι τον φργκατο αλλα να εισαι.Στο καμάκι φίλε μπορείς να δείξεις λεφτα, σε όποια ηλικία και να είσαι,χωρίς να έχεις μία.
Αρκεί να είσαι ετοιμόλογος και θρασύς.
Αδυνατώ να καταλάβω το "δικαιούνται"...Τί θα πει "δικαιούνται"; Μήπως ο ΟΕΚ να καθιερώσει και κουπόνια για επίσκεψη σε οίκους ανοχής ή οι μουνάρες να υποχρεωθούν δια νόμου να κάνουν ένα ψυχικό την εβδομάδα;
Και γιατί τόσο μίσος για τις γυναίκες ρε φίλε; Τις κατηγορείς ότι κοιτάνε το αμάξι, πόσα βγάζεις κ.τ.λ...
Και σε ρωτώ: Εσύ όταν γνωρίζεις μια γκόμενα κοιτάς την προσωπικότητα της, των εσωτερικό της κόσμο, το ήθος της και η φαντασίωση σου μαζί της είναι πώς θα μεγαλώσετε τα παιδιά σας;
Ή κοιτάς τον κώλο, τα βυζιά και αναρωτιέσαι αν κάνει καλή πίπα;
Έτσι και αυτές θα κοιτάξουν κάποια εξωτερικά και άμεσα αναγνωρίσιμα χαρακτηρηστικά...Αλλά οι περισσότερες δεν κοιτάνε μόνο αυτά...Κοιτάνε όλο το πακέτο όπως ακριβώς και εμείς...
Ας μη ρίχνουμε την όποια αποτυχία μας (και μου- δεν εξαιρώ τον εαυτό μου ούτε κάνω το μάγκα) στην έλλειψη αυτοκινήτου, κινητού με οθόνη 10 μεγκαπίξελ και ιδιόκτητου σπιτιού...Διότι υπαρχει ο κίνδυνος να τα αποκτήσουμε και πάλι να μην γαμάμε (τουλάχιστον όχι αυτές που νομίζουμε ότι μας αξίζουν) και τότε τί θα έχουμε ως άλλοθι; Ότι δεν οδηγούμε Καγιέν, δεν έχουμε home cinema και η μαιζονέτα στην Αράχωβα πέφτει κομματάκι ακριβή;
Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές φίλε Τόντοκ...
Κάποτε έλεγα και εγώ ότι οι γυναίκες είναι έτσι, οι γυναίκες είναι αλλιώς...Τώρα λέω ότι απλά αξίζουμε ο ένας τον άλλο..
Όσο δε αφορά στο "συμβιβασμό" αυτό είναι προσωπική επιλογή του καθενός...Και όπως εμείς κυνηγάμε την Αλεξανδράτου και καταλήγουμε με τη Μαρία την ʼσχημη (στη βερσιον που δε γίνεται όμορφη) έτσι και αρκετές κοπέλες ξεκινάνε για τον πρίγκιπα και καταλήγουν με τον Μπάμπη από τα Μέγαρα (τυχαίο το μέρος- ας μη μου κρατούν κακία οι Μεγαρείς) που στα 2 χρόνια γάμου έκανε μπυροκοιλιά, δεν έμαθε ακόμα να πηδάει και έχει φάει την προίκα της σε μι αντικειμενικά ασχημότερη ρωσίδα λουλουδού σε σκυλάδικο της εθνικής..
Tough luck και για τα 2 φύλα αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται για προσωπικές επιλογές...
Και σε τελική ανάλυση η μοναξιά δεν είναι το τίμημα της μοναδικότητας; (αυτή είναι η νέα αγαπημένη μου δικαιολογία...)
ʼμα ρε φίλε θεωρείς ότι είσαι πολύ καλός για τις πουτάνες πάρε σιτυ τουρς σε τελική ανάλυση! Και αν ο αγοραίος έρωτας σε ζοχαδιάζει τόσο ή μετά από κάθε πληρωμένη επαφή τραβάς υπαρξιακό ντουβρουτζά αλα Καρυωτάκης ε, τότε άμα σε χαλάει μην το κάνεις;
Και μη ρίχνουμε την ευθύνη στην αγαπημένη μας ιστοσελίδα! Μου θυμίζει καλόγερους που μετά το πισωκολλητό με τον ηγούμενο έλεγαν ότι έφταιγε ο σατανάς..Πάλι καλά που δεν μπηκες σε σάιτ με θέμα τον αυνανισμό!
Συνήθως όταν κάποιος έχει ένα δικαίωμα, κάποιος άλλος έχει μια αντίστοιχη υποχρέωση..Μιλάς για δικαίωμα στον έρωτα και στο σεξ..Αν εσύ είσαι ο δικαιούχος, ποιος είναι ο υπόχρεος; Διότι η λογική συνέχεια και συνέπεια αυτού που υποστηρίζεις είναι ότι κάθε γυναίκα που εσύ κρίνεις ότι σου αρέσει/ ταιριάζει οφείλει να σου κάτσει...
Λες ότι οι γυναίκες έχουν υπερβολικές απαιτήσεις..Μήπως αυτό αποτελεί ένα πολύ βολικό άλλοθο για τυχόν δικά σου ελλατωμένα προσόντα; Δηλαδή μήπως δε ζητάνε αυτές τόσα πολλά αλλά εσύ τους δίνεις πολύ λίγα;
Ή αντίστροφα, αν εσύ έχεις τόσα πολλά ψυχικά χαρίσματα και η μέση γυναίκα δεν μπορεί να τα εκτιμήσει, τί ασχολέισαι μαζί της; Βρες μία με αντίστοιχα ψυχικά προσόντα και ας μην είναι Αντζελίνα Ζολί...
Εκτός αν τη θες και μουνάρα και πανέξυπνη και με χαμηλές απαιτήσεις και με πλούσιο ψυχικό κόσμο και με μάτια μόνο με εσένα και με απεριόριστη υπομονή να σε στηρίζει μέχρι να φταχτείς (αν φτιαχτείς ποτέ) οικονομικά...
Αλλά αν εσύ θέλεις μια τέτοια κοπέλα γιατί η αντίστοιχη Τοντόκα να μη θέλει τον παίδαρο με τη φεράρι, την πριγκιπική καταγωγή, τα δις ?, τους άψογους τρόπους και το πουλί των 25 εκατοστών και με μάτια μόνο για εκείνη κι ας είναι 1,55 με τα χέρια σηκωμένα πάνω σε ψυγείο, 80 κιλά, με σπυριά και τρίχες;
Αυτή δεν έχει δικαίωμα στο σεξ και τον έρωτα;
ʼσε που δεν έχει και την πολυτέλεια του μπουρδέλου όποτε έχει καβλες.
Αν υπολογίσουμε κι αυτά ...
Τη γαμήσαμε...
Ανεξάρτητα από οικονομοτεχνική προσέγγιση του θέματος, η ικανοποίηση της εξάρτησης δεν μπορεί να υποκαταστήσει μια ζεστή ανθρώπινη σχέση...σε πολλά threads το βλέπουμε αυτό, τη δυσκολία δηλαδή σύναψης σχέσης να την υποκαθιστά, για αφύσικα πολύ καιρό, η "εκτόνωση" της σεξουαλικής ορμής και μόνο...Κατά τη γνώμη μου, με την "αλόγιστη" χρήση των υπηρεσιών των ιεροδούλων κινδυνεύουμε να χάσουμε την ικανότητα να σχετιζόμαστε και να αγαπάμε, και αν εξαφανιστεί η ικανότητά μας για "παροχή" αγάπης, αναπόφευκτα θα μειωθεί και η ικανότητα να καταλαβαίνουμε πότε μας αγαπούν, κι αυτό είναι το μέγιστο κρίμα...
str81977 υποθέτω ότι για να τα λες αυτά γνωρίζεις γυναίκες μόνο μέσα από παρέα (πιο εύκολα δε γίνεται).
Για κυνηγός δε μου φαίνεσαι, βγάζω το συμπέρασμα ότι σου είναι αδύνατο να γίνεις.
Επομένως να μη κάνω λόγο για καμάκι γιατί για σένα είναι όνειρο απατηλό.
Το παραμικρό καμάκι να είχες κάνει θα τα είχες καταλάβει όλα τα παραπάνω που ανέφερε ο Todok.
Ποιός ξέρει τι βόλεμα έχεις κάνει από το γνωστό του γνωστού και μιλάς έτσι.
Συνήθως όταν κάποιος έχει ένα δικαίωμα, κάποιος άλλος έχει μια αντίστοιχη υποχρέωση..Μιλάς για δικαίωμα στον έρωτα και στο σεξ..Αν εσύ είσαι ο δικαιούχος, ποιος είναι ο υπόχρεος; Διότι η λογική συνέχεια και συνέπεια αυτού που υποστηρίζεις είναι ότι κάθε γυναίκα που εσύ κρίνεις ότι σου αρέσει/ ταιριάζει οφείλει να σου κάτσει...
Λες ότι οι γυναίκες έχουν υπερβολικές απαιτήσεις..Μήπως αυτό αποτελεί ένα πολύ βολικό άλλοθο για τυχόν δικά σου ελλατωμένα προσόντα; Δηλαδή μήπως δε ζητάνε αυτές τόσα πολλά αλλά εσύ τους δίνεις πολύ λίγα;
Ή αντίστροφα, αν εσύ έχεις τόσα πολλά ψυχικά χαρίσματα και η μέση γυναίκα δεν μπορεί να τα εκτιμήσει, τί ασχολέισαι μαζί της; Βρες μία με αντίστοιχα ψυχικά προσόντα και ας μην είναι Αντζελίνα Ζολί...
Εκτός αν τη θες και μουνάρα και πανέξυπνη και με χαμηλές απαιτήσεις και με πλούσιο ψυχικό κόσμο και με μάτια μόνο με εσένα και με απεριόριστη υπομονή να σε στηρίζει μέχρι να φταχτείς (αν φτιαχτείς ποτέ) οικονομικά...
Αλλά αν εσύ θέλεις μια τέτοια κοπέλα γιατί η αντίστοιχη Τοντόκα να μη θέλει τον παίδαρο με τη φεράρι, την πριγκιπική καταγωγή, τα δις ?, τους άψογους τρόπους και το πουλί των 25 εκατοστών και με μάτια μόνο για εκείνη κι ας είναι 1,55 με τα χέρια σηκωμένα πάνω σε ψυγείο, 80 κιλά, με σπυριά και τρίχες;
Αυτή δεν έχει δικαίωμα στο σεξ και τον έρωτα;
ʼσε που δεν έχει και την πολυτέλεια του μπουρδέλου όποτε έχει καβλες.
Αυτό όμως που με ενοχλεί (γι' αυτό και γράφω) είναι το πόσο εύκολα ορισμένοι σύντροφοι ρίχνουν το ανάθεμα στις γυναίκες- και μάλιστα όλες- τόσο καμακι κάνετε, μια της προκοπής δε βρέθηκε; - χωρίς ένα ίχνος αυτοκριτικής...
Για όλα φταίνε οι γκόμενες λοιπόν; Οι πφρώην, οι επόμενες και γενικώς; Ή έχουμε κάνει και εμείς τις μαλακίες/ γυφτιές/ καφρίλες και μετά ζητάμε και τα ρέστα;
Κάποια στιγμή πριν 2 χρόνια περίπου, έπεσε στα χέρια μου το MS Money. Πρόγραμμα της microsoft για διαχείριση των οικονομικών μας.
Για όλα φταίνε οι γκόμενες λοιπόν; Οι πρώην, οι επόμενες και γενικώς; Ή έχουμε κάνει και εμείς τις μαλακίες/ γυφτιές/ καφρίλες και μετά ζητάμε και τα ρέστα;
Καθένας μιλάει με βάση της εμπειρίες του. Θυμάμαι μία γνωστή μου είχε πει.
- Όλοι οι άντρες είναι μαλάκες..............
και της απάντησα το εξής απλό
- Οι άντρες ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ είναι μαλάκες. Εκτός αν έχεις πάει με όλους και μιλάς εκ πείρας.
Σίγουρα οι γκόμενες, όπως λες, δεν φταίνει για όλα. Φταίνε όμως σε πολλά και εν μέρη φταίμε και εμείς σε αυτό.
Το θέλουμε δεν το θέλουμε λοιπόν πάρτε χαμπάρι την εξής απλή συνταγή μαγειρικής:
Από τα 13 - 18 οι γυναίκες κάνουνε τα πρώτα φλερτ (από απλό πιάσιμο στο χέρι μέχρι, αν χάσουνε τον μπούσουλα πίπες στις WC - όποιος διαφωνεί σε αυτό τον παραπέμπω σε μηχανές αναζήτησης να κατεβάσει καμιά 200+ βιντεάκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο)
Από τα 18-22 έντονα ψυχολογικά προβλήματα και κολλήματα. Εμφανώς δεν ξέρουν τι θέλουν, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τα πρώτα γαμήσια, τις κάνουν και έχουν άποψη (ΕΓΩ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ...)θέαμα άκρως γελοίο.
Από 22-26 γαμήσια και πάλι αλλά με λιγότερες ενοχές, αποενοχοποίηση του σεξ και ο φόβος του πέους γίνεται πόθος του πέους (ΕΝΑ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΠΕΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ - όπως κάποτε μου είχαν πει δύο φοιτήτριες χωρίς ίχνος ντροπής)
Από 26-30 σταθερή σχέση μιας και σιγά σιγά αντιλαμβάνονται ότι δεν τις παίρνει. Βέβαια αν τους γυαλίσει κανένας άλλος δεν λένε όχι (3 ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΕΣ ήταν σε αυτό το ηλικιακό εύρος όταν τις έκανα "ιδιαίτερα"). Ο πόθος τους πέους γίνεται πάθος του πέους.
Από 30 και μετά, η γυναίκα θέλει παιδί. Αφήνει τα όνειρα με τον λευκό καβαλάρη (ιππότη) με το μεγάλο άσπρο (ή μάυρο).......άλογο ;) με την αλογίσια @@ και ψάχνει να βρει κάποιον να κάνει ένα παιδί. Βεβαίως οι απαιτήσεις της πια είναι εμφανώς μειωμένες (αν και δεν κατάλαβα γιατί μια γυναικά έχει απαιτήσεις όταν η ίδια δεν έχει προσόντα). Ξέρετε όμως που είναι το λάθος; Όταν είναι με έναν καλό, ψάχνουν για έναν καλύτερο με αποτέλεσμα να πέφτουν σε έναν μέτριο και να μένουν μαζί του για να μην πέσουν σε κάποιον χειρότερο. Η κατάσταση όμως αυτή, μην γελιόμαστε δεν οδηγεί πουθενά και γι αυτό μετά απο 5-6 χρονάκια χωρίζουνε και αισίως πιά σαραντάρες τις βλέπεις να ψάχνουν νεαρούς ή θύματα (π.χ. πάνω στα τραπέζια των μπουζουκλερί και όχι μόνο), περνώντας από το πάθος του πέους στην λατρεία του.
Σαφώς δεν είναι όλες έτσι, αλίμονο, σαφώς άλλο γυναίκα και άλλο γύναιο, εγώ σας μιλάω αυτή την στιγμή για την σύγχρονη νοοτροπία της Κάρυας. Αυτές τις εμπειρίες λοιπόν είχα εγώ στη ζωή μου, αυτά έχω δει και δυστυχώς βλέπω.
Υ.Γ Όπως έχω βρει και διαμάντια στα σκουπίδια
Vanzel πολύ σωστός.
Τι θα σκέφτονται άραγε μόλις τα διαβάζουν αυτά οι γυναίκες κατάσκοπες του site.
Να μαντέψω;;
< Ολά κι'όλα ,εμείς δεν είμαστε απ'αυτές ,είμαστε από τις άλλες.>
Αν έβγαινε βιβλίο με όλες τις καταπληκτικές αναλύσεις που έχουν γραφτεί εδώ μέσα-όπως του Vanzel- θα γινόταν best seller.
Στο τέλος βλέπω να μας κατασκοπευουν και ψυχολογικά ινστιτούτα για να μελετήσουν την ψυχοσύνθεση του έλληνα άντρα.