Νέα

Αξίζει τον κόπο και το χρήμα η ενασχόληση με μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και κατι αλλο!!in the noisy confusion of your life keep peace with your soul!With all its sham ,drudgery and broken dreams,it is still a beautiful world!!Be careful!!Strive to be harry!!αξιζει...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Η πορνεία είναι εκμετάλευση των αντρών που αναγκάζονται να πληρώσουν για κάτι που δικαιούνται να έχουν δωρεάν. Και δε μιλάω για όσους είναι απλά είναι άπληστοι και επιδιώκουν σταθερές σχέσεις και γάμους αλλά γουστάρουν και πουτάνες και γενικά διαθέτουν το πνευματικό επίπεδο ενός χουλιγκάνου. Μιλάω για τους πολλούς άντρες που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα το ίδιο βιολί από τις πουτάνες που κουνιούνται και μετά το παίζουν δύσκολες, που ακολουθούν στρατηγική "για την αρχή της σχέσης", που κοιτάνε τι δουλειά κάνεις και πόσα βγάζεις και τι αυτοκίνητο έχεις. Το αποτέλεσμα είναι αυτοί οι άντρες να εξαναγκάζονται να γαμήσουν στα μπορδέλα, πολλές φορές με χαμούρες ή αλόγες πόρνες μέσα στη βρωμιά και περιμένοντας να τελειώσουν οι προηγούμενοι αλβανοί και πακιστανοί. Και αρκετοί από αυτούς (οι πιο αδύναμοι) καταλήγουν να συμβιβάζονται με μία μπαζογκόμενα και να την υπομένουν με την ψευδαίσθηση ότι θα καλύψουν κάποιες ανάγκες τους, οπότε πάλι καταλήγουν στο λαμπουρδε.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Todok, ladakias και warhol, μας δίνουν σε μεγάλο βαθμό την απάντηση στο ερώτημα που θέτει το thread... :)

Επισκέπτης
παιδια τις τελευταιες μερες σκεφτομαι αν αξιζει τελικα τον χρονο και το χρημα η ενασχοληση μας με τα μπουρδελα/στουντιο.... το θεμα ειναι πως τα λεφτα που χαλαμε ειναι οπως και να το κανουμε πολλα, με βαση τα λεφτα που χαλαμε περναμε αναλογα καλα?? ή οχι?? μηπως τελικα τα μπουρδελα μας εχουν αλλοιωσει την προσωπικοτητα... σιγουρα ο κοσμος του αγοραιου ερωτα στον οποιο ζουμε δεν ειναι φυσιολογικος και για αυτο πιστευω πως τελικα το σαιτ αυτο κανει κακο στον κοσμο και ειδικα στα μικρα παιδια καθως μεσα απο το σαιτ ολοι μας καναμε τις επισκεψεις μας στους οικους ανοχης πολυ πιο συχνες.. με αποτελεσμα πολλοι απο εδω (και εγω) χασαμε το νοημα της επισκεψης στα σπιτια αυτα... γραψτε μου αν σκεφτεστε τα μπουρδελα και τις πουτανες οταν βαριεστε και δεν εχετε τι να κανετε?? πιστευω πως η μονη λυση για εμενα ειναι να γυρισει το μυαλο μου στην κοπελα μου και να κοψω τις επισκεψεις εντελως και οταν ηρεμισω ψυχικα θα προσπαθησω να απολαυσω τον αγοραιο ερωτα μακρια απο τις παγιδες που κρυβει .... χωρις αυτο να σημαινει πως θα κοψω το σαιτ καθως γουσταρω την παρεα απο εδω μεσα και για αυτο εγραψα τους προβληματισμους μου......
υ.γ. οσοι θελετε να γραψετε "εγω δεν εχω τετοιο προβλημα!!" δεν υπαρχει λογος να γραψετε καθως σε αυτο το threat θελω να γραψουν οσοι καταλαβενουν τις ανησυχιες μου....

ενας ψυχολογος, θα σου απαντουσε οτι τον ιδιο προβληματισμό θα επρεπε να εχεις (πχ) με το τσιγαρο...η το αλκολ...

υπαρχουν δεκαδες διαφορετικες απαντησεις..αναλογα με την ηλικια σου, το marrital status, την εκπαιδευσή σου, τα οικονομικά σου, το επαγγελμά σου....ΑΛΛΑ αν εισαι ελευθερος, έχεις κοπέλα και πηγαινεις στα μπουρδέλα απο συνηθεια, ψαξτο....

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Η πορνεία είναι εκμετάλευση των αντρών που αναγκάζονται να πληρώσουν για κάτι που δικαιούνται να έχουν δωρεάν. Και δε μιλάω για όσους είναι απλά είναι άπληστοι και επιδιώκουν σταθερές σχέσεις και γάμους αλλά γουστάρουν και πουτάνες και γενικά διαθέτουν το πνευματικό επίπεδο ενός χουλιγκάνου. Μιλάω για τους πολλούς άντρες που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα το ίδιο βιολί από τις πουτάνες που κουνιούνται και μετά το παίζουν δύσκολες, που ακολουθούν στρατηγική "για την αρχή της σχέσης", που κοιτάνε τι δουλειά κάνεις και πόσα βγάζεις και τι αυτοκίνητο έχεις. Το αποτέλεσμα είναι αυτοί οι άντρες να εξαναγκάζονται να γαμήσουν στα μπορδέλα, πολλές φορές με χαμούρες ή αλόγες πόρνες μέσα στη βρωμιά και περιμένοντας να τελειώσουν οι προηγούμενοι αλβανοί και πακιστανοί. Και αρκετοί από αυτούς (οι πιο αδύναμοι) καταλήγουν να συμβιβάζονται με μία μπαζογκόμενα και να την υπομένουν με την ψευδαίσθηση ότι θα καλύψουν κάποιες ανάγκες τους, οπότε πάλι καταλήγουν στο λαμπουρδε.

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000.... keep walking

Τι είπες τώρα ρε φιλαράκι?
Ελαφρώς άσχετο με το τόπικ, αλλά πολύ σχετικό με τη 'γενικότερη' ιδέα.
Πραγματικά άγγιξες τον ψυχικό μου κόσμο.
Μπράβο για την τοποθέτησή σου

Επισκέπτης
θελω μετα απο εσας να απαντησω και εγω στο ερωτημα που εθεσα ο ιδιος.... λοιπον ΔΕΝ αξιζει!!! οταν βλεπω ατομα (οπως εγω) νεαρα και με ολη την ζωη μας μπροστα να ασχολουμαστε ολη μερα με πουτανες μου ερχονται στο μυαλο τα λογια της νταρια "εισαι ο πρωτος νεος που πηγαινω σημερα, μα καλα τι κανεις εδω???" ναι ρε παιδια τι δουλεια εχω εκει??? με σχεση, με δουλεια, με ασχολειες, με χομπυ, με παθοι, με ζωντανια, με λιγα λογια με ολη την ζωη μπροστα μου??? και δεν μιλαω για 1 φορα την βδομαδα αλλα μιλαω με απειρες καταθεσεις... και μην πει κανεις οτι υπερβαλω καθως ειναι πολλοι στο σαιτ σαν εμενα που ολη μερα ασχολουμαστε με πουτανες.... λοιπον μαγκες μαθετε το δεν ειναι χομπυ ειναι ενα βαθυ κενο που νιωθουμε μεσα μας και αντι να το ερευνησουμε και να κανουμε την αυτοκριτικη μας κανουμε πως δεν το βλεπουμε και παριστανουμε πως μας αρεσει αυτη η κατασταση...... κακα τα ψεματα και οι πουτανες ειναι απολαυση που πρεπει ο καθενας να βιωνει αλλα με μετρο.... και για εμενα το μετρο χαθηκε οταν μπηκα στο σαιτ ενεργα.... για αυτο εγραψα οτι το σαιτ μας κανει κακο...... γιατι ενω μεχρι προτινος το παθος αυτο ηταν ελεγχομενο και κεκαλυμενο τωρα εφτασε να φανταζει φυσιολογικο..... ειμαστε σαν τζογαδοροι, σαν πρεζακια..... γιατι???

λοιπον μετα απο αυτη την συζητηση θα επαναφερω το θρετ που ειχα δημιουργησει πριν μερικους μηνες "γιατι παμε σε μπουρδελα?" για να δω και αλλες αποψης...... και πιστεψτε με ειναι καλο να κανουμε μια αναλυση της διαδικασιας που λεγεται "αγοραιος ερωτας" γαι να καταλαβουμε την σχεση μας με αυτον... και να μπορεσουμε να επιτυχουμε την καλυτερη εκμεταλευση του ορου αυτου και ελπιζω να καταλαβαινουν πολλοι τι θελω να πω με τα λογια αυτα.......

Επισκέπτης
ρε νζφ,

λαθος το θετεις. ενας νεος, με ενδιαφεροντα και ισσοποπία σαφως και δε παει στα μπουρδελα. Ιδιαιτερα αν εχει και γκομενα. Πεφτει με τα μουτρα και δατς ιτ. Για ονομα! Εδω εμεις, 40αρηδες πουρα, και οταν γουσταρουμε κολλάμε (το επαθα με 35αρα παντρεμενη, τα σταματησα ΟΛΑ για 2 χρονια). Με τη συζυγο, δεν το συζητώ, 2 χρονια ΜΟΝΟ σεξ. Απο εκει και περα ο εθισμος είναι κατι αλλο. Δεν φταιει το σαιτ, σαφως. Θα σου ελεγα τωρα τι φταιει, αλλα βαριεμαι.. :boobies:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ρε νζφ,

λαθος το θετεις. ενας νεος, με ενδιαφεροντα και ισσοποπία σαφως και δε παει στα μπουρδελα. Ιδιαιτερα αν εχει και γκομενα. Πεφτει με τα μουτρα και δατς ιτ. Για ονομα! Εδω εμεις, 40αρηδες πουρα, και οταν γουσταρουμε κολλάμε (το επαθα με 35αρα παντρεμενη, τα σταματησα ΟΛΑ για 2 χρονια). Με τη συζυγο, δεν το συζητώ, 2 χρονια ΜΟΝΟ σεξ. Απο εκει και περα ο εθισμος είναι κατι αλλο. Δεν φταιει το σαιτ, σαφως. Θα σου ελεγα τωρα τι φταιει, αλλα βαριεμαι.. :boobies:

Αν αυτό που φταίει απαντάται μονολεκτικά, γιατί δεν το λες;

Επισκέπτης
Αν αυτό που φταίει απαντάται μονολεκτικά, γιατί δεν το λες;
+1 μιλα!!!!
θα το διαβασω αυριο γιατι ειμαι πτωμα και την πεφτω για υπνο λοιπον αν θες μιλα.... καληνυχτα ραβεν μ, φλες , νταρια, ντενις , μιλανα!!!!!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (οχι τους 2 πρωτους φυσικα!!)

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
+1 μιλα!!!!
θα το διαβασω αυριο γιατι ειμαι πτωμα και την πεφτω για υπνο λοιπον αν θες μιλα.... καληνυχτα ραβεν μ, φλες , νταρια, ντενις , μιλανα!!!!!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (οχι τους 2 πρωτους φυσικα!!)
respect αγαπητέ και καλή ξεκούραση. Πολύ δυνατό και το προηγούμενο ποστάρισμά σου...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Αδυνατώ να καταλάβω το "δικαιούνται"...Τί θα πει "δικαιούνται"; Μήπως ο ΟΕΚ να καθιερώσει και κουπόνια για επίσκεψη σε οίκους ανοχής ή οι μουνάρες να υποχρεωθούν δια νόμου να κάνουν ένα ψυχικό την εβδομάδα;

Και γιατί τόσο μίσος για τις γυναίκες ρε φίλε; Τις κατηγορείς ότι κοιτάνε το αμάξι, πόσα βγάζεις κ.τ.λ...
Και σε ρωτώ: Εσύ όταν γνωρίζεις μια γκόμενα κοιτάς την προσωπικότητα της, των εσωτερικό της κόσμο, το ήθος της και η φαντασίωση σου μαζί της είναι πώς θα μεγαλώσετε τα παιδιά σας;
Ή κοιτάς τον κώλο, τα βυζιά και αναρωτιέσαι αν κάνει καλή πίπα;
Έτσι και αυτές θα κοιτάξουν κάποια εξωτερικά και άμεσα αναγνωρίσιμα χαρακτηρηστικά...Αλλά οι περισσότερες δεν κοιτάνε μόνο αυτά...Κοιτάνε όλο το πακέτο όπως ακριβώς και εμείς...
Ας μη ρίχνουμε την όποια αποτυχία μας (και μου- δεν εξαιρώ τον εαυτό μου ούτε κάνω το μάγκα) στην έλλειψη αυτοκινήτου, κινητού με οθόνη 10 μεγκαπίξελ και ιδιόκτητου σπιτιού...Διότι υπαρχει ο κίνδυνος να τα αποκτήσουμε και πάλι να μην γαμάμε (τουλάχιστον όχι αυτές που νομίζουμε ότι μας αξίζουν) και τότε τί θα έχουμε ως άλλοθι; Ότι δεν οδηγούμε Καγιέν, δεν έχουμε home cinema και η μαιζονέτα στην Αράχωβα πέφτει κομματάκι ακριβή;
Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές φίλε Τόντοκ...
Κάποτε έλεγα και εγώ ότι οι γυναίκες είναι έτσι, οι γυναίκες είναι αλλιώς...Τώρα λέω ότι απλά αξίζουμε ο ένας τον άλλο..

Όσο δε αφορά στο "συμβιβασμό" αυτό είναι προσωπική επιλογή του καθενός...Και όπως εμείς κυνηγάμε την Αλεξανδράτου και καταλήγουμε με τη Μαρία την ʼσχημη (στη βερσιον που δε γίνεται όμορφη) έτσι και αρκετές κοπέλες ξεκινάνε για τον πρίγκιπα και καταλήγουν με τον Μπάμπη από τα Μέγαρα (τυχαίο το μέρος- ας μη μου κρατούν κακία οι Μεγαρείς) που στα 2 χρόνια γάμου έκανε μπυροκοιλιά, δεν έμαθε ακόμα να πηδάει και έχει φάει την προίκα της σε μι αντικειμενικά ασχημότερη ρωσίδα λουλουδού σε σκυλάδικο της εθνικής..
Tough luck και για τα 2 φύλα αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται για προσωπικές επιλογές...
Και σε τελική ανάλυση η μοναξιά δεν είναι το τίμημα της μοναδικότητας; (αυτή είναι η νέα αγαπημένη μου δικαιολογία...)

θελω μετα απο εσας να απαντησω και εγω στο ερωτημα που εθεσα ο ιδιος.... λοιπον ΔΕΝ αξιζει!!! οταν βλεπω ατομα (οπως εγω) νεαρα και με ολη την ζωη μας μπροστα να ασχολουμαστε ολη μερα με πουτανες μου ερχονται στο μυαλο τα λογια της νταρια "εισαι ο πρωτος νεος που πηγαινω σημερα, μα καλα τι κανεις εδω???" ναι ρε παιδια τι δουλεια εχω εκει??? με σχεση, με δουλεια, με ασχολειες, με χομπυ, με παθοι, με ζωντανια, με λιγα λογια με ολη την ζωη μπροστα μου??? και δεν μιλαω για 1 φορα την βδομαδα αλλα μιλαω με απειρες καταθεσεις... και μην πει κανεις οτι υπερβαλω καθως ειναι πολλοι στο σαιτ σαν εμενα που ολη μερα ασχολουμαστε με πουτανες.... λοιπον μαγκες μαθετε το δεν ειναι χομπυ ειναι ενα βαθυ κενο που νιωθουμε μεσα μας και αντι να το ερευνησουμε και να κανουμε την αυτοκριτικη μας κανουμε πως δεν το βλεπουμε και παριστανουμε πως μας αρεσει αυτη η κατασταση...... κακα τα ψεματα και οι πουτανες ειναι απολαυση που πρεπει ο καθενας να βιωνει αλλα με μετρο.... και για εμενα το μετρο χαθηκε οταν μπηκα στο σαιτ ενεργα.... για αυτο εγραψα οτι το σαιτ μας κανει κακο...... γιατι ενω μεχρι προτινος το παθος αυτο ηταν ελεγχομενο και κεκαλυμενο τωρα εφτασε να φανταζει φυσιολογικο..... ειμαστε σαν τζογαδοροι, σαν πρεζακια..... γιατι???

λοιπον μετα απο αυτη την συζητηση θα επαναφερω το θρετ που ειχα δημιουργησει πριν μερικους μηνες "γιατι παμε σε μπουρδελα?" για να δω και αλλες αποψης...... και πιστεψτε με ειναι καλο να κανουμε μια αναλυση της διαδικασιας που λεγεται "αγοραιος ερωτας" γαι να καταλαβουμε την σχεση μας με αυτον... και να μπορεσουμε να επιτυχουμε την καλυτερη εκμεταλευση του ορου αυτου και ελπιζω να καταλαβαινουν πολλοι τι θελω να πω με τα λογια αυτα.......

ʼμα ρε φίλε θεωρείς ότι είσαι πολύ καλός για τις πουτάνες πάρε σιτυ τουρς σε τελική ανάλυση! Και αν ο αγοραίος έρωτας σε ζοχαδιάζει τόσο ή μετά από κάθε πληρωμένη επαφή τραβάς υπαρξιακό ντουβρουτζά αλα Καρυωτάκης ε, τότε άμα σε χαλάει μην το κάνεις;

Και μη ρίχνουμε την ευθύνη στην αγαπημένη μας ιστοσελίδα! Μου θυμίζει καλόγερους που μετά το πισωκολλητό με τον ηγούμενο έλεγαν ότι έφταιγε ο σατανάς..Πάλι καλά που δεν μπηκες σε σάιτ με θέμα τον αυνανισμό!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όπως κάποιος έχει δικαίωμα στην οικογένεια και την εργασία, έτσι έχει και στον έρωτα και το σεξ. Όταν οι γυναίκες φέρονται όπως φέρονται σήμερα προκειμένουν να ικανοποιήσουν την αυταρέσκεια και τη φιλαρέσκειά τους, τότε δημιουργούν μία αδικία εις βάρος των αντρών και δρουν σα μαυραγορίτες.

Και ακόμα και μπαζόλες έχουν ανέβει στο βαγόνι και το παίζουν μοιραίες και γκομενάρες που παίζουν και φτύνουν τους άντρες, γιατί δυστυχώς οι άντρες έχουν πλέον πολύ λίγες απαιτήσεις, σε αντίθεση με τις γυναίκες που ακόμα και στα 30+ που έχουν σιτέψει νομίζουν ότι οι άντρες τους χρωστάνε εξασφάλιση και αποκατάσταση με αντάλλαγμα μία ξεζουμισμένη κότα.

Το αποτέλεσμα είναι οι άντρες προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους να πρέπει να πληρώνουν είτε τις πουτάνες που κυκλοφορούν έξω και ψάχνουν για κορόιδα είτε τις πουτάνες των μπουρδέλων.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όπως κάποιος έχει δικαίωμα στην οικογένεια και την εργασία, έτσι έχει και στον έρωτα και το σεξ. Όταν οι γυναίκες φέρονται όπως φέρονται σήμερα προκειμένουν να ικανοποιήσουν την αυταρέσκεια και τη φιλαρέσκειά τους, τότε δημιουργούν μία αδικία εις βάρος των αντρών και δρουν σα μαυραγορίτες.

Και ακόμα και μπαζόλες έχουν ανέβει στο βαγόνι και το παίζουν μοιραίες και γκομενάρες που παίζουν και φτύνουν τους άντρες, γιατί δυστυχώς οι άντρες έχουν πλέον πολύ λίγες απαιτήσεις, σε αντίθεση με τις γυναίκες που ακόμα και στα 30+ που έχουν σιτέψει νομίζουν ότι οι άντρες τους χρωστάνε εξασφάλιση και αποκατάσταση με αντάλλαγμα μία ξεζουμισμένη κότα.

Το αποτέλεσμα είναι οι άντρες προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους να πρέπει να πληρώνουν είτε τις πουτάνες που κυκλοφορούν έξω και ψάχνουν για κορόιδα είτε τις πουτάνες των μπουρδέλων.

Συνήθως όταν κάποιος έχει ένα δικαίωμα, κάποιος άλλος έχει μια αντίστοιχη υποχρέωση..Μιλάς για δικαίωμα στον έρωτα και στο σεξ..Αν εσύ είσαι ο δικαιούχος, ποιος είναι ο υπόχρεος; Διότι η λογική συνέχεια και συνέπεια αυτού που υποστηρίζεις είναι ότι κάθε γυναίκα που εσύ κρίνεις ότι σου αρέσει/ ταιριάζει οφείλει να σου κάτσει...

Λες ότι οι γυναίκες έχουν υπερβολικές απαιτήσεις..Μήπως αυτό αποτελεί ένα πολύ βολικό άλλοθο για τυχόν δικά σου ελλατωμένα προσόντα; Δηλαδή μήπως δε ζητάνε αυτές τόσα πολλά αλλά εσύ τους δίνεις πολύ λίγα;

Ή αντίστροφα, αν εσύ έχεις τόσα πολλά ψυχικά χαρίσματα και η μέση γυναίκα δεν μπορεί να τα εκτιμήσει, τί ασχολέισαι μαζί της; Βρες μία με αντίστοιχα ψυχικά προσόντα και ας μην είναι Αντζελίνα Ζολί...

Εκτός αν τη θες και μουνάρα και πανέξυπνη και με χαμηλές απαιτήσεις και με πλούσιο ψυχικό κόσμο και με μάτια μόνο με εσένα και με απεριόριστη υπομονή να σε στηρίζει μέχρι να φταχτείς (αν φτιαχτείς ποτέ) οικονομικά...

Αλλά αν εσύ θέλεις μια τέτοια κοπέλα γιατί η αντίστοιχη Τοντόκα να μη θέλει τον παίδαρο με τη φεράρι, την πριγκιπική καταγωγή, τα δις ?,  τους άψογους τρόπους  και το πουλί των 25 εκατοστών και με μάτια μόνο για εκείνη κι ας είναι 1,55 με τα χέρια σηκωμένα πάνω σε ψυγείο, 80 κιλά, με σπυριά και τρίχες;

Αυτή δεν έχει δικαίωμα στο σεξ και τον έρωτα;
ʼσε που δεν έχει και την πολυτέλεια του μπουρδέλου όποτε έχει καβλες.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ζήσε με την ψευδαίσθηση ότι όσοι τα λέμε αυτά έχουμε ελλατωμένα προσόντα και συνέχισε να ζεις στη σπηλιά σου.

Tα όσα λες είναι δικές σου υποθέσεις που έχουν θέση μόνο στο δικό σου σύμπαν, όπου όποιος θέλει μία γυναίκα σουλουπωμένη με κάποιες στοιχειώδεις αρετές θεωρείται ότι έχει υπερβολικές απαιτήσεις.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
str81977 υποθέτω ότι για να τα λες αυτά γνωρίζεις γυναίκες μόνο μέσα από παρέα (πιο εύκολα δε γίνεται).
Για κυνηγός δε μου φαίνεσαι, βγάζω το συμπέρασμα ότι σου είναι αδύνατο να γίνεις.
Επομένως να μη κάνω λόγο για καμάκι γιατί για σένα είναι όνειρο απατηλό.
Το παραμικρό καμάκι να είχες κάνει θα τα είχες καταλάβει όλα τα παραπάνω που ανέφερε ο Todok.
Ποιός ξέρει τι βόλεμα έχεις κάνει από το γνωστό του γνωστού και μιλάς έτσι.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Καποτε σε ηλικια 20-30 ελεγα οτι γαμαω γκομενες γιατι ειμαι ωραιος και θεωρουσα οτι ειμαι επιτυχημενος.Τωρα (40)αν γαμησω γκομενα με την ομορφια μου το θεωρω αποτυχια γιατι η επιτυχια ειναι να γαμαμε γκομενες με τα λεφτα μας.Ο νοων νοητω...

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Στο καμάκι φίλε μπορείς να δείξεις λεφτα, σε όποια ηλικία και να είσαι,χωρίς να έχεις μία.
Αρκεί να είσαι ετοιμόλογος και θρασύς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom