psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
συμφωνω-και ειδικα αν δεν τον γουσταρει και η πουτανα για Χ,Ψ λογους(εμφανισιακα κτλ)ακομα χειροτερα
φιλε ουτε μια φορα δεν εχω παει απλητος σε μπουρδελο, ουτε μια φορα δεν εχω υφακι... δεν εχω προβλημα με τις κοπελες..... και αυτο δεν ειναι threat παραπονου προς ιεροδουλες απλα πηρα μια αποφαση και την εγραψα εδω για να δω τι θα πειτε εσεις για τον προβληματισμο μου.... γιατι πρεπει να σταματησουμε να εχουμε το χαζοχαρουμενο στιλακι που τινει να παρει το σαιτ τον τελευταιο καιρο... προς θεου δεν εννοω εσενα καθως παντα ησουν σοβαρος..... ομως μεσα απο το βημα που μας δοθηκε μπορουμε να μιλαμε με αλλους σαν εμας και να οριμαζουμε σαν μπουρδελιαρηδες πιο γρηγορα.... και οχι να γραφουμε μαλακιες παντου καθως τωρα τελευταια ολα τα threat εχουν γινει ενα και γραφονται οι ιδιες μαλακιες απο τα ιδια χαζοχαρουμενα ατομα..........οταν μπαινει ο αλλος με υφακι και θεωρει οτι με τα 20 ευρω αγοραζει την κοπελλα και την θεωρει κατωτερη απο αυτον τοτε καλα κανουν και στραβωνουν!!
οταν μπαινει ο αλλος με υφακι και θεωρει οτι με τα 20 ευρω αγοραζει την κοπελλα και την θεωρει κατωτερη απο αυτον τοτε καλα κανουν και στραβωνουν!!
φιλε εσυ εισαι ο στοχος που θελω να φτασω σκεψου μονο οτι σε 1.5 βδομαδα εφαγα 325 ευρω σε 1 πουτανα!!!!!!!!!! βεβαια αυτο ηταν εξαιρεσαρα δεν το ειχα ξανακανει ποτε... αλλα για να μην γινει συνηθεια συζηταμε εδω....Εεε, παιδιά να πω και γω?
Κάποια στιγμή πριν 2 χρόνια περίπου, έπεσε στα χέρια μου το MS Money. Πρόγραμμα της microsoft για διαχείριση των οικονομικών μας. Το εγκατέστησα και το χρησιμοποιώ για καταγραφή των εξόδων μου, κατηγοριοποιημένα φυσικά.
Έχω βέβαια, και μία κατηγορία για να κοστολογώ το γαμήσι...
...Γάμα τα ...το γαμήσι...
Ετήσιο budget (καταγεγραμένο) --> 400 ευρώπουλα σε μπουρδέλα (περίπου 1 φορά ανά 15 μέρες)
--> 250 ευρώπουλα σε στούντιο (5 απλές επισκέψεις)
--> 500 ευρώπουλα σε cg (5 φορές με απλό πρόγραμμα)
Total --> 1.150 euro
Τόσο μου στοίχισε το γαμήσι το 2006.
Να σημειώσω 3 πράγματα:
1. Έχω σταθερή σχέση τα τελευταία 5 χρόνια, η κοπέλα μου είναι ωραία, κανένα παράπονο από τη σεξουαλική μου ζωή. Δηλ. δεν είμαι 'στερημένος'... Που να 'μουνα κιόλας...
2. Δεν είμαι και ο σούπερ μπουρδελιάρης...αν με συγκρίνω με κάτι άλλους εδώ μέσα (χωρίς παρεξήγηση, απλά για μέτρο σύγκρισης)
3. Σκέφτομαι ότι με 1150 ευρώ ετησίως άλλοι πληρώνουν δόσεις από αγορά συτοκινήτου για παράδειγμα.
Συμπέρασμα: Δικό σας.
Τουλάχιστον να υπήρχε λίγη περισσότερη ειλικρίνεια. Αλλά και εδώ, κυριαρχεί εκείνο το είδος του αρσενικού, που με κάθε χύσιμο χάνει ακόμα λίγη από τη φαιά του ουσία και κάθεται και βρυχάται πιο περήφανο και πιο κτήνος κάθε φορά.Τουλάχιστον στο forum, λέμε και τον πόνό μας, περνάει η ώρα, που να τα σκέφτεσαι όλα αυτά μόνος... Παλαβώνεις.
Υπάρχει τέτοιο αντίβαρο ροπαλοφόρε; Πάντα η ζυγαριά θα γέρνει εις βάρος μας, άλλοτε εφησυχαστικά λίγο και άλλοτε καταδυναστεύοντάς μας.Δεν έρχονται όλοι και δεν πάνε απο τον ίδιο δρόμο. Όσοι έχουν αντίβαρο και το βλέπουν μόνο σαν διασκέδαση δεν θα έχουν προβληματισμό. Για όσους καταντάει χούντα στην ψυχή τους να ξεκόψουν.
για ρωτα ποσα χαλαει ενας στριπτιτζας σε μια βδομαδα.... και κλαψε!!!!!Εεε, παιδιά να πω και γω?
Κάποια στιγμή πριν 2 χρόνια περίπου, έπεσε στα χέρια μου το MS Money. Πρόγραμμα της microsoft για διαχείριση των οικονομικών μας. Το εγκατέστησα και το χρησιμοποιώ για καταγραφή των εξόδων μου, κατηγοριοποιημένα φυσικά.
Έχω βέβαια, και μία κατηγορία για να κοστολογώ το γαμήσι...
...Γάμα τα ...το γαμήσι...
Ετήσιο budget (καταγεγραμένο) --> 400 ευρώπουλα σε μπουρδέλα (περίπου 1 φορά ανά 15 μέρες)
--> 250 ευρώπουλα σε στούντιο (5 απλές επισκέψεις)
--> 500 ευρώπουλα σε cg (5 φορές με απλό πρόγραμμα)
Total --> 1.150 euro
Τόσο μου στοίχισε το γαμήσι το 2006.
Να σημειώσω 3 πράγματα:
1. Έχω σταθερή σχέση τα τελευταία 5 χρόνια, η κοπέλα μου είναι ωραία, κανένα παράπονο από τη σεξουαλική μου ζωή. Δηλ. δεν είμαι 'στερημένος'... Που να 'μουνα κιόλας...
2. Δεν είμαι και ο σούπερ μπουρδελιάρης...αν με συγκρίνω με κάτι άλλους εδώ μέσα (χωρίς παρεξήγηση, απλά για μέτρο σύγκρισης)
3. Σκέφτομαι ότι με 1150 ευρώ ετησίως άλλοι πληρώνουν δόσεις από αγορά συτοκινήτου για παράδειγμα.
Συμπέρασμα: Δικό σας.
παντα ενεργω με βαση το τι θελω και οχι με το τι πρεπει!!ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΖΗΣΕΣ!
ʼλλη κατηγορία φίλε. Βαρέων βαρών. Για τους παίκτες με γούστα τουλάχιστον.για ρωτα ποσα χαλαει ενας στριπτιτζας σε μια βδομαδα.... και κλαψε!!!!!
για ρωτα ποσα χαλαει ενας στριπτιτζας σε μια βδομαδα.... και κλαψε!!!!!
παντα ενεργω με βαση το τι θελω και οχι με το τι πρεπει!!
Να και κάτι στο οποίο συμφωνείς με τον warhol και πιθανότατα διαφωνείς με τον studian.+++++++++
οπως και εσυ ποτε δεν παω απλυτος σε στουντιο,μασαζ και μπουρδελο!!και το κανω πρωτα για μενα και υστερα για τις γυναικες!!παντα ειμαι με χαμογελο,λεω μια κουβεντα για να σπασει ο παγος και στο τελος παντα λεω ευχαριστω!!επειδη πληρωνω για τις υπηρσιες της δεν σημαινει οτι θα της φερομαι σαν μαλακας!!με αυτο τον τροπο πολλες απο αυτες κανουν πραγαματα μαζι μου που σε αλλους να μην κανουν!!και ο λογος ειναι οτι συμπεριφερομαι σωστα!
οχι δεν ειναι θεμα ευαισθησιας!ολοι μας ειμαστε ευαισθητοι ασχετα αν καποιοι δεν το δειχνουν!το σημαντικο που κρατησα απο τον achro ειναι αυτο που ειπε για την ψυχαναγκαστικη καθοδο μας στις ιερεις του αγοραιου ερωτα...και πολυ σωστα ειπε και ειναι μια πολυ σοφη κινηση να ξεκοψει για ενα διαστημα ,να δοθει στην οποια σχεση του και μετα να δει πιο ξεκαθαρα την υποθεση "αγοραιος ερωτας" για να μην φτασει στα επιπεδα μερικων ή μαλλον πολλων απο εδω μεσα(αναμεσα στους οποιους ειμαι και εγω)να γινει η πορνεια χουντα της ψυχης μας οπως λεει και ο ροπαλοφορος!
Υπάρχει τέτοιο αντίβαρο ροπαλοφόρε; Πάντα η ζυγαριά θα γέρνει εις βάρος μας, άλλοτε εφησυχαστικά λίγο και άλλοτε καταδυναστεύοντάς μας.
Να και κάτι στο οποίο συμφωνείς με τον warhol και πιθανότατα διαφωνείς με τον studian.
Χούντα της ψυχής...Οι χούντες είτε της ψυχής είτε της πολιτικής επιβάλλονται σε ασθενή καθεστώτα...Αν δεν ήταν τα μπουρδέλα θα ήταν ο τζόγος..Αν δεν ήταν ο τζόγος θα ήταν κάτι άλλο...
Αυτό δε σημαίνει ότι τα μπουρδέλα και ο αγοραίος έρωτας εν γένει είναι "κακά" ή σου αλλοτριώνουν την ψυχή...Αν τα δεις ως ψυχαγωγία/ παροχή υπηρεσίας και κάνεις λελογισμένη χρήση τότε είσαι στο σωστό δρόμο...
Αν όμως τα δεις ως τροπο ζωής και υποκατάστατο άλλων αναγκών σου τότε έχεις πρόβλημα..Και αν δεν ήταν τα μπουρδέλα θα ήταν κάτι άλλο το οποίο θα χρησιμοποιούσες για να καλύψεις το όποιο κενό σου (το β' πρόσωπο δεν απευθύνεται σε κάποιον σύντροφο- γενικά μιλάω)..
Τα μπουρδέλα (και τα φρουτάκια, το στοίχημα, ο ιππόδρομος) είναι το σύμπτωμα ..Η ασθένεια είναι άλλη..Και έχει να κάνει με το τί σκατά κουβαλάμε μέσα μας.
Μην είσαι τόσο σίγουρος για τον studian. O ίδιος είχε πει "Ο συμβιβασμός είναι η μεγαλύτερη δυνατότητα, που δίνει η ελευθερία του ανθρώπινου πνεύματος. Είναι η μεγαλύτερη αρετή μαζί με την ανοχή". Νομίζω είναι σαφές ότι διαχωρίζει τα θέλω από τα πρέπει. Καλύτερα όμως να το πει ο ίδιος, όταν και αν ασχοληθεί, με το δικό του τρόπο.Δν νομιζω να διαφωνει...ο στουντιαν...καθως τα θελω ''μας''...ειναι κ τα πρεπει.....