Νέα

Αξίζει τον κόπο και το χρήμα η ενασχόληση με μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
επειδη και τα μπουρδελα εχουνε να κανουνε με γυναικες...και οτι εχει να κανει σχεση με τις γυναικες αν νιωσω οτι αξιζει τον κοπο ισως να δωσω μια στο τοσο και κατι παραπανω....οπως και αυτο ισχυει και με τισ απλες κοπελες που θα κανω μια σχεση...αν δω οτι μετραει η κοπελα και ακριβα δωρακια θα παρω κλπ κλπ....αλιως τιποτα η κατι τυπικο για να βγω απο την υποχρεωση...!!!
τωρα αν αξιζει τον κοπο...!!αυτο ειναι αποψη καθαρα υποκειμενικη..!!τα λεφτα που ειναι να μην φας στο μπουρδελο μπορει να τα φας καπου αλλου να αγορασεις κατι και να σου μεινει,αναλογα και τι λεφτα εχει ο καθενας....!!!

Varvaros

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Εγώ βασικά θα πρότεινα να μην γίνουμε μέρος του politically correct συστήματος... Και αντί να γίνει αυτοσκοπός η εύρεση κάποιου βρωμοθήλυκου, καλλίτερα μια ζωή στα μπουρδέλα. Γιατί όχι?

Παρ' όλο που ο σκοπός ποτέ δεν πρέπει να είναι να βρεις μια γκόμενα (γιατί τότε φτάνεις στο σημείο να έχεις μια σχέση απλά για να έχεις μια σχέση), το μια ζωή στα μπουρδέλα είναι κατάρα επίσης.

Μπορεί να έχω καεί από σχέσεις αλλά έχω κουραστεί και απ' την ενασχόληση με τις ελαφρών ηθών γυναίκες. Και σίγουρα μια σχέση δεν περιλαμβάνει μόνο το σεξ, υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που ένας φίλος δε μπορεί  να στα προσφέρει, ούτε όμως και μια πουτάνα. Μια καλή σχέση με μια γυναίκα όμως μπορεί.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Παρ' όλο που ο σκοπός ποτέ δεν πρέπει να είναι να βρεις μια γκόμενα (γιατί τότε φτάνεις στο σημείο να έχεις μια σχέση απλά για να έχεις μια σχέση), το μια ζωή στα μπουρδέλα είναι κατάρα επίσης.

Μπορεί να έχω καεί από σχέσεις αλλά έχω κουραστεί και απ' την ενασχόληση με τις ελαφρών ηθών γυναίκες. Και σίγουρα μια σχέση δεν περιλαμβάνει μόνο το σεξ, υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που ένας φίλος δε μπορεί  να στα προσφέρει, ούτε όμως και μια πουτάνα. Μια καλή σχέση με μια γυναίκα όμως μπορεί.
φιλε Varvaros ειπες το καλυτερο.....!

Και σίγουρα μια σχέση δεν περιλαμβάνει μόνο το σεξ, υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που ένας φίλος δε μπορεί  να στα προσφέρει, ούτε όμως και μια πουτάνα. Μια καλή σχέση με μια γυναίκα όμως μπορεί.

πιστευω πως δεν χρειαζεται να το αναλυσω οτε να συνεχισω την συζητηση..!τα ειπες ολλα..!

Επισκέπτης
Μαγκες να πω και εγω την γνωμη μου.
Τα μπουρδελακια - πουτανακια - Studio - ct - cg κλπ ,ειναι σαν το γηπεδο αλλες φορες το ματς ειναι μαπα και η ομαδα τρωει τρια γκολακια  και αλλες φορες ριχνει τρια.Το κωβεις το γηπεδο δεν το κωβεις .
Ασε που το μουνι ειναι γλυκο και δεν τελειωνει ποτε.
Τωρα για τους φιλους που το εχουν μπερδεψει και λενε οτι καλυτερα να βρω μια γκομενα και τετοια ειναι αλλου και εχουν χασει το θεμα.
Τι νομιζεται οτι γαμουμε στα μπουρδελα γιατι δεν εχουμε γκομενα.
Ρε και γκομενα εχουμε και γυναικα και φιλη βυζιτα και αλλες τοσες μας κυνηγανε.
Μην τα μπερδευεται τα πραγματα αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Κύριε BABY απάντησες όμορφα και αποστωμοτικά.

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Είναι γεγονός πως είναι άλλο το συναισθημα της επαφής με τη γυναίκα σου, άλλο της επαφής με γκόμενα στα κρυφά, και άλλο της επαφής με πουτάνα/ct/cg... Το κλειδί είναι η διαδρομή. Από τη πρώτη σου μαλακία μέχρι τα 70-80 σου με την οικιακή βοηθο κι έτσι. Εκεί θα κρίνεις καλυτερα. Και τα λάθη αλλά και οι επιτυχίες είναι κομμάτι της διαδρομής. Ποτέ όμως δεν μετανιώνουμε!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Δεν ξέρω πως να ξεκινήσω το ποστ ... Να μπλέξω με quotes και να συμφωνώ/διαφωνώ και να σχολιάζω ... ή απλά να πω πως βλέπω το θέμα του φίλου achro συνολικά ?
Πάντα μου άρεσε το ξένο και για να μιλάμε συγκεκριμένα, μου άρεσε και το αγοραίο. Με γκόμενα ή χωρίς, με σοβαρή σχέση ή όχι, πάντα περνούσα μια βόλτα στο τόσο απ΄τη Φυλής, πάντα κατέβαινα τη Σόλωνος κοιτάζοντας και πάντα ψώνιζα τις κάρτες στα διάφορα strip clubs. Υπήρξαν περίοδοι που έχωνα πολλά (πάντα σχετικά με όσα είχα στην τσέπη) οι οποίες εναλλάχθηκαν με περιόδους πλήρης αποχής στις οποίες κουνούσα το κεφάλι μου κι αναρωτιόμουν "τι έκανα ? μήπως ξέφυγα ?"
Στην απογραφή, ακόμα και μετά από αποτυχημένα cg που χρύσωνα με 250αρια (όταν ξεκινούσα με 100 βασικό πρόγραμμα), έμενε πάντα το "να 'μαι καλά, να τα ξαναφάω και την επόμενη φορά καλύτερα"  :)
Δεν κρύβω ότι έχω πάει κι έχω ψάξει για πουτάνες ή στριπτιτζούδες κλπ που διαφημίστηκαν από συναγωνιστές και μετά αναρωτήθηκα "μα καλά, μαλάκες είναι ? σιγά την περίπτωση, πως κάνουν έτσι ..." Ε, και ? Φταίει ο καθένας που εγώ έχω άλλα γούστα η τραβάω ζόρι με τη δουλειά και πιστεύω πως πηδώντας μια γκόμενα για 5 ή 500 λεπτά θα μου περάσει ?
Το σύστημα δεν παραμένει ποτέ σταθερό, φίλε achro. Είμαι 31, στα μπουρδέλα και στις πουτάνες πάω από τα 16. ʼλλες φορές είπα "τι γαμώ που είναι" και άλλες "τι κωλοσύστημα". Καλή καρδιά και μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά (ακόμα και τον εαυτό σου).

Δεν μπορει...αλλα βρηκα μια αδελφη ψυχη στο "προσωπο" του azaas. 

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.594
Πόντοι
17.065
Προσωπικα πιστευω πως αξιζει το χρημα η ενασχοληση με τα μπουρδελα.Αλλωστε επειδη οπως ειπε και ο φιλος παραπανω "το μουνι ειναι γλυκο" και με "μη δηλωμενη" να πας να κανεις κατι παλι κοπο και χρημα θα πρεπει να καταθεσεις.
Οσον αφορα τον κοπο και ρδελα δεν βλεπω που κοπιαζει καπιος(οκ ισως πανω στο γαμησι).Επισης με την υπαρξη αυτου του σαιτ ολοι εχουν διευκολυνθει και στον τομεα της αναζητησης αν μπορει να θεωρηθει η οποια αναζητηση κοπος-γιατι για μενα ειναι ευχαριστη ενασχοληση ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom