Νέα

Αξίζει τον κόπο και το χρήμα η ενασχόληση με μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο καθένας πάει στα μπουρδέλα για τους λόγους του. Είτε για να του περάσει η καύλα είτε για το χαβαλέ με παρέα. 'Η πάει εκεί που μπορεί να κάνει αυτό που θέλει χωρις να πρέπει να βρει την μια γυναίκα στις Χ όπως λέει και ο βανζελ και να μην του γανώνουν τα @@. Πας γαμάς, ξαλεγράρεις, ηρεμείς. Και δεν πα να κουρεύεται η κάθε μη πω που θέλει σχέση δεσμούς ιστορίες. Όποιον τον έχει ξυπνίσει γκόμενα στις 6:00 το πρωί να του κάνει τεστ που είναι, και ξέρει τι θα πει σπάσιμο, τσαντίλα, και συντελεστης τσουρεκοποίησης ας μου πει για σχέση. Πας κάνεις το κέφι σου το ευχαριστιέσε και από κάτι τσουλάκια που ψάχνουν για "σπόνσορες" στα μπαρ και στις καφετέριες σου έρχετε και φθινότερα.

Και μην ξεχνάτε ότι 2 καφέδες σήμερα μπορεί ξαφνικά να γίνουν 2 εισητίρια για καραϊβική αύριο. Στο μπουρδέλο το πολύ πολυ τα 20 ευρό με τα εξτρά να γίνουν 50.

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
1
Κατ'αρχήν διακρίνω μεγάλο θυμό στα γραφόμενά σας και ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τέτοιο μένος για τις γυναίκες, πράγματι οι περισσότερες δεν ξέρουν τι θέλουν αλλά και εμείς δεν λέμε τι θέλουμε από αυτές. Αυτό που χρειάζονται από εμάς είναι να νοιώθουν ασφάλεια και εμείς αυτό που χρειαζόμαστε είναι να νοιώθουμε πως ακόμα και ανα έρθουν τα δύσκολα θα είναι δίπλα μας. Μπορεί αυτό να στοιχίζει και 2 εισητήρια για Καραϊβική όμως σίγουρα καμία από τις εκδιδόμενες δεν θα είναι εκεί όταν θα θέλετε έναν άνθρωπο δίπλα σας και όχι ένα κομάτι κρέας που όντως αγοράζεις με 20 ευρώ

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αυστραλέ είσαι εκτός πραγματικότητας!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αυστραλέ είσαι εκτός πραγματικότητας!
Δεν είναι εκτός πραγματικότητας...απλά,αν κρίνω από το nick του έχει ζήσει Αυστραλία...επειδή τυχαίνει να γνωρίσω από την εν λόγω χώρα εκεί τα πράγματα δεν είναι όπως εδώ...οι ομογενείς εκεί τις Αυστραλές τις φωνάζουν...χαζόαυστραλές....τα διαζύγια δεν είναι όπως εδώ(7/10 γάμους διαλύονται) και επειδή έχω συγγενείς εκεί και φίλους δεν χωρίζουν εύκολα...και θα συμφωνήσω πως εδώ οι γυναίκες δεν ξέρουν τί θέλουν...ούτε και εμείς πολλές φορές δεν ξέρουμε....αυτά πάνε μαζί...σε ένα γάμο,όταν χωρίζουν,φταίνε και οι 2....

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είναι μένος αυστραλέ. Είναι αυτό που βλέπει κανείς γύρο του αν πραγματικά κοιτάει. Κρίνουμε όλοι από αυτά που πάθανε οι φίλοι μας που παντρευτίκανε και έχουμε να τους δουμε μόνους από πριν το γάμο. Και δεν θέλω αηδείες για τον έναν στους 100 που πήρε καλή κοπέλα. Στη ζωή πρέπει να μην σου σπάνε τα @@ και για να γίνει αυτό πρέπει να είσαι όσο πιο ελεύθερος γίνετε. Το να σου σταθεί κάποια/ος στα δύσκολα σημένει ότι έχεις κάνει μαλακία και δεν ήξερες μέχρι που σε έπερνε, αλλιός τα δύσκολα δεν έρχονται αν δεν τα καλέσεις.
Εγώ έχω πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο για να κάνω πράγματα που γουστάρω. Γιατί να τον δόσω σε κάποια να μου ρυθμίζει τι θα κάνω? (πχ. "Μωρό μου, έχει μια έκθεση μοντέρνας τέχνης στο μουσείο Φέξεμουκαιγλύστρισα θα με πας?" Κι αν δεν πας γκρίνια για μέρες)
Όχι ευχαριστώ.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
...αλλιός τα δύσκολα δεν έρχονται αν δεν τα καλέσεις.

Σου ευχομαι να σου πηγαινουν πάντα όλα καλά, αλλά μη λές μεγάλες κουβέντες αδερφέ...
δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου ξημερώσει στη ζωή...

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μου έχουν ξημερώσει πολύ "καλές" μέρες πίστεψε με. Τα έχω δει τα δύσκολα. Τα δύσκολα από μεριάς υγείας κτλ. ασε με. Αν ξέρεις φυλάγεσε.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εσυ φυλαγεσαι κ απο θεματα υγειας?

καλα μην λετε μεγαλα λογια... γενικοτερα!

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλα ρε bite, όμως
ο λαός το λέει καθαρά φύλαγε τον κώλο σου, να έχεις τον μισό. λολ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
για τα ρουχα δεν λεει ο λαος? :P
τεσπα αντε να το δεχτω χαχαχα

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Bitemeiamfresh είσαι αρκετό καιρό σε ανδρικό site.
Θα είναι πολύ τυχερός λοιπόν ο άνδρας που είναι ή που θα είναι
δίπλα σου αφού γνωρίζεις πλέον τι θα τον ενοχλεί από τις γυναικείες
μαλακίες που κάνετε.Μπράβο σου λοιπόν που θα καταφέρεις να κάνεις
κάποιον ευτυχισμένο εκτός αν είσαι λεσβία.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι ενταξει δεν ειμαι λεσβια :2funny:

βεβαια δεν εχω σκοπο να πολυαλλαξω τα μυαλα μου κ το στυλ μου για κανενα ανδρα  :cheesy:
αλλα η αληθεια ειναι οτι θελοντας κ μη μεσα απ αυτο το σαιτ καταλαβαινεις πολλα για τους ανδρες/γυναικες κ τα προβληματα στις σχεσεις τους.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ειναι θεμα αλλαγης χαρακτηρα ή προσωπικοτητας ειναι θεμα αλλαγης οπτικης γωνιας ;)

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Εχω αρκετο καιρο να διαβασω το φορουμ. Αυτο το θεμα με ενδιαφερει επειδη εχω ξεκοψει εδω και αρκετο καιρο απο μπουρδελα. Καποια στιγμη βαρεθηκα, δεν ηταν σεξ αυτο που εκανα εκει μεσα, μια μικρη εκτονωση ηταν. Σοβαρα τωρα, αυτο δεν ειναι σεξ.

Περασα μια φαση που ειχα ξενερωσει παρα πολυ με την αγαμια.

Τελικα βρηκα στο ιντερνετ υλικο σχετικα με το καμακι(PUA, David Diangelo, Mystery Method κλπ) και αρχισα να προσπαθω να την πεφτω σε γυναικες. Πειραματιστηκα δειλα στην αρχη και ειδα οτι προκαλουν θετικες αντιδρασεις αυτα που εκανα. Για να μην τα πολυλογω σε εναμιση μηνα βρηκα γκομενα, πηρα μερικα τηλεφωνα και το παιχνιδι συνεχιζεται.  ;)

Δεν πιστευω πια οτι αξιζουν τα μπουρδελα. Ειναι πολυ πιο ευκολο και φτηνοτερο να ζοριστει κανεις λιγο και να μαθει να ριχνει γκομενες. Το δυσκολο ειναι να βγαλεις απο το μυαλο σου ολες τις χαζες ιδεες τυπου "Οι γυναικες ειναι πουτανες!" η "Ειναι ψηλομυτες, δεν καθονται!" η "Θελουν μονο λεφτα!" και λοιπες χαζομαρες. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι μαλλον η αρνητικη εικονα που εχουν πολλοι αντρες για τον εαυτο τους.

Επισκέπτης
Εχω αρκετο καιρο να διαβασω το φορουμ. Αυτο το θεμα με ενδιαφερει επειδη εχω ξεκοψει εδω και αρκετο καιρο απο μπουρδελα. Καποια στιγμη βαρεθηκα, δεν ηταν σεξ αυτο που εκανα εκει μεσα, μια μικρη εκτονωση ηταν. Σοβαρα τωρα, αυτο δεν ειναι σεξ.

Περασα μια φαση που ειχα ξενερωσει παρα πολυ με την αγαμια.

Τελικα βρηκα στο ιντερνετ υλικο σχετικα με το καμακι(PUA, David Diangelo, Mystery Method κλπ) και αρχισα να προσπαθω να την πεφτω σε γυναικες. Πειραματιστηκα δειλα στην αρχη και ειδα οτι προκαλουν θετικες αντιδρασεις αυτα που εκανα. Για να μην τα πολυλογω σε εναμιση μηνα βρηκα γκομενα, πηρα μερικα τηλεφωνα και το παιχνιδι συνεχιζεται.  ;)

Δεν πιστευω πια οτι αξιζουν τα μπουρδελα. Ειναι πολυ πιο ευκολο και φτηνοτερο να ζοριστει κανεις λιγο και να μαθει να ριχνει γκομενες. Το δυσκολο ειναι να βγαλεις απο το μυαλο σου ολες τις χαζες ιδεες τυπου "Οι γυναικες ειναι πουτανες!" η "Ειναι ψηλομυτες, δεν καθονται!" η "Θελουν μονο λεφτα!" και λοιπες χαζομαρες. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι μαλλον η αρνητικη εικονα που εχουν πολλοι αντρες για τον εαυτο τους.

Φίλε μου έχεις τις απόψεις σου και είναι φυσικά σεβαστές. Ωστόσο, δεν νομίζω να ταυτίζονται με την "φάρα" που συχνάζει στο site αυτό. Ούτε με τις δικιές μου βέβαια (για να μην αφήνω την ουρά μου απέξω).

Ειδικά σε 1-2 σημεία διαφωνώ εντελώς! Αν νομίζεις π.χ. ότι είναι φθηνότερο το "σπορ" του καμακιού από αυτό του μπουρδέλου... απατάσαι μάλλον! Δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω εγώ, απλά βάλε κάτω τα νούμερα συγκρίνοντας φράγκα προς απόδοση!

Το ότι υπάρχουν και "τσουβάλια" στα μπουρδέλα, το δέχομαι. Μπορεί μερικές φορές να κλαις τα λεφτά σου! Αλλά τα λεφτά μου τα έχω κλάψει και για κεράσματα ή δώρα που έχω κάνει σε διάφορες κατά καιρούς!!!

Αnyway, όπως είπα και στην αρχή, έχεις τις απόψεις σου και καλά κάνεις.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μπορεί να είναι μία μικρή εκτόνωση αλλά είναι προτιμότερη από το να εκτονώνεται η κάθε υστέρω σιγανοπαπαδίτσα τσουλίτσα επάνω σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom