Bluevertigo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
H καταδυνάστευση της μονάδας από το μέσο όρο. Γαμημένες πλειοψηφίες!Δεν είναι γενίκευση.Η πλειοψηφία είναι.
Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις.
H καταδυνάστευση της μονάδας από το μέσο όρο. Γαμημένες πλειοψηφίες!Δεν είναι γενίκευση.Η πλειοψηφία είναι.
Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Δεν είναι εκτός πραγματικότητας...απλά,αν κρίνω από το nick του έχει ζήσει Αυστραλία...επειδή τυχαίνει να γνωρίσω από την εν λόγω χώρα εκεί τα πράγματα δεν είναι όπως εδώ...οι ομογενείς εκεί τις Αυστραλές τις φωνάζουν...χαζόαυστραλές....τα διαζύγια δεν είναι όπως εδώ(7/10 γάμους διαλύονται) και επειδή έχω συγγενείς εκεί και φίλους δεν χωρίζουν εύκολα...και θα συμφωνήσω πως εδώ οι γυναίκες δεν ξέρουν τί θέλουν...ούτε και εμείς πολλές φορές δεν ξέρουμε....αυτά πάνε μαζί...σε ένα γάμο,όταν χωρίζουν,φταίνε και οι 2....Αυστραλέ είσαι εκτός πραγματικότητας!
Αυστραλέ είσαι εκτός πραγματικότητας!
...αλλιός τα δύσκολα δεν έρχονται αν δεν τα καλέσεις.
Δεν ειναι θεμα αλλαγης χαρακτηρα ή προσωπικοτητας ειναι θεμα αλλαγης οπτικης γωνιας ;)
Εχω αρκετο καιρο να διαβασω το φορουμ. Αυτο το θεμα με ενδιαφερει επειδη εχω ξεκοψει εδω και αρκετο καιρο απο μπουρδελα. Καποια στιγμη βαρεθηκα, δεν ηταν σεξ αυτο που εκανα εκει μεσα, μια μικρη εκτονωση ηταν. Σοβαρα τωρα, αυτο δεν ειναι σεξ.
Περασα μια φαση που ειχα ξενερωσει παρα πολυ με την αγαμια.
Τελικα βρηκα στο ιντερνετ υλικο σχετικα με το καμακι(PUA, David Diangelo, Mystery Method κλπ) και αρχισα να προσπαθω να την πεφτω σε γυναικες. Πειραματιστηκα δειλα στην αρχη και ειδα οτι προκαλουν θετικες αντιδρασεις αυτα που εκανα. Για να μην τα πολυλογω σε εναμιση μηνα βρηκα γκομενα, πηρα μερικα τηλεφωνα και το παιχνιδι συνεχιζεται. ;)
Δεν πιστευω πια οτι αξιζουν τα μπουρδελα. Ειναι πολυ πιο ευκολο και φτηνοτερο να ζοριστει κανεις λιγο και να μαθει να ριχνει γκομενες. Το δυσκολο ειναι να βγαλεις απο το μυαλο σου ολες τις χαζες ιδεες τυπου "Οι γυναικες ειναι πουτανες!" η "Ειναι ψηλομυτες, δεν καθονται!" η "Θελουν μονο λεφτα!" και λοιπες χαζομαρες. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι μαλλον η αρνητικη εικονα που εχουν πολλοι αντρες για τον εαυτο τους.
Ειδικά σε 1-2 σημεία διαφωνώ εντελώς! Αν νομίζεις π.χ. ότι είναι φθηνότερο το "σπορ" του καμακιού από αυτό του μπουρδέλου... απατάσαι μάλλον!