Νέα

Αξίζει τον κόπο και το χρήμα η ενασχόληση με μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Κοιταξε, σε ενα μπουρδελο θα ξοδεψω εικοσι ευρο και θα "γαμησω" λιγα λεπτα και θα φυγω.

Δεν ξερω τι ξοδευετε σε καμακι εγω παντως δεν κερναω ποτε καμια γυναικα οταν βγουμε, αυτο ειναι γενικοτερα λαθος να κερνας και να αγοραζεις πραγματα. Ποτε δεν βγαινω "ραντεβου" βασικα.

Θα βγω μαζι της μερικες φορες, θα την φερω σπιτι μου η θα παω στο δικο της και τα χρηματα που θα εχω ξοδεψει δεν θα ειναι εικοσι ευρο μεχρι αυτο το σημειο. Μονο αν παμε ξενοδοχειο θα φυγει κατι παραπανω αλλα και παλι μιλαμε για αρκετο σεξ, αρκετες φορες την βδομαδα. Και καλο σεξ, οχι γρηγορα ξεκαυλωματα. 

Αν το σκεφτεις ωμα, αποδοση + ποιοτητα σε σχεση με το χρημα δεν ειναι τιποτα στο καμακι.

Επισκέπτης
Κοιταξε, σε ενα μπουρδελο θα ξοδεψω εικοσι ευρο και θα "γαμησω" λιγα λεπτα και θα φυγω.

Δεν ξερω τι ξοδευετε σε καμακι εγω παντως δεν κερναω ποτε καμια γυναικα οταν βγουμε, αυτο ειναι γενικοτερα λαθος να κερνας και να αγοραζεις πραγματα. Ποτε δεν βγαινω "ραντεβου" βασικα.

Θα βγω μαζι της μερικες φορες, θα την φερω σπιτι μου η θα παω στο δικο της και τα χρηματα που θα εχω ξοδεψει δεν θα ειναι εικοσι ευρο μεχρι αυτο το σημειο. Μονο αν παμε ξενοδοχειο θα φυγει κατι παραπανω αλλα και παλι μιλαμε για αρκετο σεξ, αρκετες φορες την βδομαδα. Και καλο σεξ, οχι γρηγορα ξεκαυλωματα. 

Αν το σκεφτεις ωμα, αποδοση + ποιοτητα σε σχεση με το χρημα δεν ειναι τιποτα στο καμακι.

Τι να σου πω... μπορεί σήμερα οι γυναίκες να μην παίρνουν κεράσματα. Επειδή δουλεύουν, έχουν δικά τους λεφτά, χαιραφέτηση και καλά... ξέρετε! Στα χρόνια μου το κέρασμα ήταν δεδομένο!

Πω ρε πούστη μου έχω πολύ καιρό τελικά να κάνω καμάκι!!!

Επισκέπτης
Εχω αρκετο καιρο να διαβασω το φορουμ. Αυτο το θεμα με ενδιαφερει επειδη εχω ξεκοψει εδω και αρκετο καιρο απο μπουρδελα. Καποια στιγμη βαρεθηκα, δεν ηταν σεξ αυτο που εκανα εκει μεσα, μια μικρη εκτονωση ηταν. Σοβαρα τωρα, αυτο δεν ειναι σεξ.

Περασα μια φαση που ειχα ξενερωσει παρα πολυ με την αγαμια.

Τελικα βρηκα στο ιντερνετ υλικο σχετικα με το καμακι(PUA, David Diangelo, Mystery Method κλπ) και αρχισα να προσπαθω να την πεφτω σε γυναικες. Πειραματιστηκα δειλα στην αρχη και ειδα οτι προκαλουν θετικες αντιδρασεις αυτα που εκανα. Για να μην τα πολυλογω σε εναμιση μηνα βρηκα γκομενα, πηρα μερικα τηλεφωνα και το παιχνιδι συνεχιζεται.  ;)

Δεν πιστευω πια οτι αξιζουν τα μπουρδελα. Ειναι πολυ πιο ευκολο και φτηνοτερο να ζοριστει κανεις λιγο και να μαθει να ριχνει γκομενες. Το δυσκολο ειναι να βγαλεις απο το μυαλο σου ολες τις χαζες ιδεες τυπου "Οι γυναικες ειναι πουτανες!" η "Ειναι ψηλομυτες, δεν καθονται!" η "Θελουν μονο λεφτα!" και λοιπες χαζομαρες. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι μαλλον η αρνητικη εικονα που εχουν πολλοι αντρες για τον εαυτο τους.
τα κοκινοσπιτα ειναι αλλι φασι...οποιος καταλαβε καταλαβε!δεν εχουν απολιτος καμια σχεσι με τισ γκομενες και τα καμακια! ;) ;) ;) ;) ;)

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Ναι ρε παιδιά αυτή την απορία έχω και εγώ.
Επειδή βγαίνω σχετικά συχνά για καφέ, ποτάκι κτλ με διάφορες κοπέλες
βλέπω οτι δύσκολα μια κοπέλα σήμερα δέχεται να την κεράσεις.
Και άμα σε γουστάρει ακομά ποιο δύσκολα.

Μονό μια καριόλα μου έχει πει μια φόρα,
-Εγώ όπου πάω χαλάνε λεφτα για πάρτη μου
και την έστειλα στο διαολο όχι ότι δεν θα την κέρναγα
αλλά δεν μου άρεσε αυτό το στιλάκι.

τελος πάντων που το έχετε δει ότι για να σου κάτσει μια γκόμενα
πρέπει να ξεσκιστείς στα κεράσματα και στα δώρα και το γράφεται έδωπερα ?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Στο κόστος δε συμπεριλαμβάνεται μόνο το κέρασμα, αν και μόνο να θέλει να βγαίνετε έξω κάθε μέρα σημαίνει ότι θα αναγκαστείς να τα σκάσεις. Στο κόστος είναι και το ότι πρέπει να την παίρνεις τηλέφωνο συνέχεια, να την κανακεύεις λες και δεν έχεις τίποτε άλλο στη ζωή σου, να της κάνεις τα χατήρια "για να μην ξενερώσει" και πάει λέγοντας.

Και επιπλέον να διαθέτεις χρόνο για μια καριόλα για να σου πει "ξέρεις, εγώ σε βλέπω φιλικά"  :headbang: :crazy:

Για όσους ο χρόνος είναι σημαντικός για να σπαταλάται άσκοπα, καταλήγουμε στο value for money.

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Γεια σου ρε Πίτσι !!!
όπως τα λες. Αλλό πράγμα τα κοκκινόσπιτα και άλλο τα καμάκια.

Αλλο Πέπη και άλλο πρέπει!!

Επισκέπτης
Αν και γω δηλώνω λάτρης των κόκκινων σπιτιών και μου αρέσει να γαμάω τα δίάφορα πορνίδια, διαπιστώνω οτι δε με γεμίζει ολο αυτό και δε βγάζει και πουθενά.
Ρε pitsi τι φαση δηλαδή είναι τα κοκκινόσπιτα; Απλώς μας εχει γίνει πια συνήθεια. Αυτό είναι ολο.

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Στο κόστος δε συμπεριλαμβάνεται μόνο το κέρασμα, αν και μόνο να θέλει να βγαίνετε έξω κάθε μέρα σημαίνει ότι θα αναγκαστείς να τα σκάσεις. Στο κόστος είναι και το ότι πρέπει να την παίρνεις τηλέφωνο συνέχεια, να την κανακεύεις λες και δεν έχεις τίποτε άλλο στη ζωή σου, να της κάνεις τα χατήρια "για να μην ξενερώσει" και πάει λέγοντας.

Και επιπλέον να διαθέτεις χρόνο για μια καριόλα για να σου πει "ξέρεις, εγώ σε βλέπω φιλικά"  :headbang: :crazy:

Για όσους ο χρόνος είναι σημαντικός για να σπαταλάται άσκοπα, καταλήγουμε στο value for money.

Αν βγαινεις καθε μερα μαζι της, της μιλας στο τηλεφωνο και της "κανεις χατιρια" οπως λες τοτε σιγουρα δεν θα πηδηξεις. :grin:

Αφησε την να σε κυνηγαει για να βγειτε, να σε παιρνει τηλ και να μην της μιλας και κοψε της τον αερα... πετα της μετα και ενα "σε βλεπω φιλικα" ενω λυσσαει και θα σε βιασει φιλε! 

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πιστευω πωs οι
ιεροδουλεs ειναι απο τιs πιο συνηδειτοποιειμενεs γυναικεs και απο τουs πιο καλουs χαρακτηρεs,σε αντιθεση με τιs 'κανονικεs' γυναικεs και τη συμπεριφορα τουs που αναφερaτε παραπανω.

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
πιστευω πωs οι
ιεροδουλεs ειναι απο τιs πιο συνηδειτοποιειμενεs γυναικεs και απο τουs πιο καλουs χαρακτηρεs,σε αντιθεση με τιs 'κανονικεs' γυναικεs και τη συμπεριφορα τουs που αναφερaτε παραπανω.
+1000 :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
πιστευω πωs οι
εισαι σπουδαγμενος καυλιαρισ εσι!εχεις προοπτικες!!!!ευγε σκιστι μου!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Που εισαι δικε μου.μπορει να ειμαι 18 αλλα ξερω πολλα!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
18 χρονον παιδακι και τρεχεις στα μπουρδελα ??θα το πο στι μαμα σου!χιχι!!!! πλακιτσα!!!!! α ρε αλανιαρι τσαχπινογαργαλιαρι χρισταρααααα!!!!!!
ασε το παιδι να τα κανει τωρα που τον παιρνει  :dancing: :dancing: ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny:

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Συμφωνω με τον achro .τσεκαρω τον εαυτο μου απο τον καιρο που εμαθα το σιτε να εχω χασει τον εαυτο μου.Με παρασυρει σε αυτο τον φαυλο κυκλο του αγοραιου ερωτα και εχω αρρωστησει.πρεπει να ηρεμησω και να σκεφτω διαφορετικα.το σαιτ κανει καλο αλλα μονο οταν εχει κανεις αυτοσυγκρατηση.παιδια να εχετε παντα καθαρο μυαλο!

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Δεν ξέρω πως να ξεκινήσω το ποστ ... Να μπλέξω με quotes και να συμφωνώ/διαφωνώ και να σχολιάζω ... ή απλά να πω πως βλέπω το θέμα του φίλου achro συνολικά ?
Πάντα μου άρεσε το ξένο και για να μιλάμε συγκεκριμένα, μου άρεσε και το αγοραίο. Με γκόμενα ή χωρίς, με σοβαρή σχέση ή όχι, πάντα περνούσα μια βόλτα στο τόσο απ΄τη Φυλής, πάντα κατέβαινα τη Σόλωνος κοιτάζοντας και πάντα ψώνιζα τις κάρτες στα διάφορα strip clubs. Υπήρξαν περίοδοι που έχωνα πολλά (πάντα σχετικά με όσα είχα στην τσέπη) οι οποίες εναλλάχθηκαν με περιόδους πλήρης αποχής στις οποίες κουνούσα το κεφάλι μου κι αναρωτιόμουν "τι έκανα ? μήπως ξέφυγα ?"
Στην απογραφή, ακόμα και μετά από αποτυχημένα cg που χρύσωνα με 250αρια (όταν ξεκινούσα με 100 βασικό πρόγραμμα), έμενε πάντα το "να 'μαι καλά, να τα ξαναφάω και την επόμενη φορά καλύτερα"  :)
Δεν κρύβω ότι έχω πάει κι έχω ψάξει για πουτάνες ή στριπτιτζούδες κλπ που διαφημίστηκαν από συναγωνιστές και μετά αναρωτήθηκα "μα καλά, μαλάκες είναι ? σιγά την περίπτωση, πως κάνουν έτσι ..." Ε, και ? Φταίει ο καθένας που εγώ έχω άλλα γούστα η τραβάω ζόρι με τη δουλειά και πιστεύω πως πηδώντας μια γκόμενα για 5 ή 500 λεπτά θα μου περάσει ?
Το σύστημα δεν παραμένει ποτέ σταθερό, φίλε achro. Είμαι 31, στα μπουρδέλα και στις πουτάνες πάω από τα 16. ʼλλες φορές είπα "τι γαμώ που είναι" και άλλες "τι κωλοσύστημα". Καλή καρδιά και μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά (ακόμα και τον εαυτό σου).

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ βασικά θα πρότεινα να μην γίνουμε μέρος του politically correct συστήματος... Και αντί να γίνει αυτοσκοπός η εύρεση κάποιου βρωμοθήλυκου, καλλίτερα μια ζωή στα μπουρδέλα. Γιατί όχι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom