Νέα

Αξίζει τον κόπο και το χρήμα η ενασχόληση με μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μην είσαι τόσο σίγουρος για τον studian. O ίδιος είχε πει "Ο συμβιβασμός είναι η μεγαλύτερη δυνατότητα, που δίνει η ελευθερία του ανθρώπινου πνεύματος. Είναι η μεγαλύτερη αρετή μαζί με την ανοχή". Νομίζω είναι σαφές ότι διαχωρίζει τα θέλω από τα πρέπει. Καλύτερα όμως να το πει ο ίδιος, όταν και αν ασχοληθεί, με το δικό του τρόπο.

η μεγαλυτερη αρετη ειναι η ταπεινωση.....και δεν εννοω να καθεσαι να τρως σφαλιαρες....ο νοων νοειτω...τα περι ανοχης και συμβιβασμου δεν ειναι αρετες,απλα τροποι αντιμετωπισης καταστασεων!

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Υπάρχει απο χαρακτήρα. Θέλει μαγκιά. Αλίμονο αν τα ψυχικά κενά μας πάμε να τα γεμίσουμε με κοινές ασχολίες όπως οι ορμές μας. ʼλλο διασκέδαση και άλλο πάθος που τσακίζει και οδηγεί στην παθητική κοσμοθεωρία. Ο καταναλωτισμός τα έχει θεριέψει αυτά. Καταναλωτισμός στο σέξ και στην αίσθηση = μεγάλη βιομηχανία. Και η βιομηχανία δουλεύει για τη βιομηχανία, όχι τους καταναλωτές. Η πουτανιά πρέπει να είναι για χρήση και όχι για να βουλιάζουμε.
Υπάρχουν άτομα στο site που βυθίστηκαν και δε μου φαίνεται ότι είχαν έλλειμμα μαγκιάς. Μπορείς να φανταστείς ποιοί. Όσο για τα υπόλοιπα, ο δρόμος που το προσεγγίζεις το θέμα με γεμίζει απαγοήτευση για το μέλλον, αλλά δε μπορω και να διαφωνήσω.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Και γλύστρημα υπάρχει πέραν της μαγκιάς, αλλά γιατί έρεβος; Στροφή (απο την έτοιμη τροφή) πάραυτα! Όταν δεν μας πάει καλά.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
φιλε εσυ εισαι ο στοχος που θελω να φτασω σκεψου μονο οτι σε 1.5 βδομαδα εφαγα 325 ευρω σε 1 πουτανα!!!!!!!!!! βεβαια αυτο ηταν εξαιρεσαρα δεν το ειχα ξανακανει ποτε... αλλα για να μην γινει συνηθεια συζηταμε εδω....

...Σε καταλαβαίνω... Δεν είναι δύσκολο να την πατήσεις..
Κι εγώ την πάτησα παλιότερα. Για όσους θυμούνται ένα στούντιο, πάνω στη γέφυρα της Βούτας (εν έτη 2002-3) με μία κορυφαία Γερμανίδα. Δεν θυμάμαι οδό, το νούμερο ήταν 32Α. Ούτε το όνομα της Γερμανίδας θυμάμαι. Anyway, τότε το γαμήσι είχε 35 ευρώ αν θυμάμαι καλά και μέσα σε 10 μέρες είχα πάει 5-6 φορές. ʼλλο λίγο και θα τη ζήταγα και σε γάμο, μέχρι που θυμόταν και το όνομά μου...
-ʼσχετο τη θυμάται κανείς? Ξέρετε αν δουλεύει ακόμα? Έχω κάτι περισευούμενα 50ρικα να καταθέσω....  :grin:  :grin:

για ρωτα ποσα χαλαει ενας στριπτιτζας σε μια βδομαδα.... και κλαψε!!!!!

+ 1 φίλε μου...
Αν υπολογίσουμε κι αυτά ...
Τη γαμήσαμε...

Επισκέπτης
ξερετε ποτε λειπει πραγματικα σε εναν αντρα ,μια γυναικα??οταν την εχει διπλα του,την αγγιζει,αλλα ξερει οτι ποτε δεν θα την εχει πραγματικα!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ξερετε ποτε λειπει πραγματικα σε εναν αντρα ,μια γυναικα??οταν την εχει διπλα του,την αγγιζει,αλλα ξερει οτι ποτε δεν θα την εχει πραγματικα!!

τωρα τι καταλαβαινεις νυχτιατικα ????

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Διάβασα με προσοχή όλα τα μηνύματα σας σε αυτό το thread...Έχω σχέση εδώ και 2 χρόνια αλλά σε όλη μου τη ζωή είχα το νου μου στο ξένο (Ίσως τελικά να είναι όντως πιο γλυκό...) μουνί. Τελικά όμως παιδιά για μένα το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει απλά να κάνετε ότι σας κάνει να περνάτε και να αισθάνεστε καλά!!!

Καλά είναι τα αισθήματα, καλές οι αγάπες και τα λουλούδια αλλά η ζωή είναι μικρή για να τη γαμήσουμε για αυτά! Έχω φίλους που είναι παντρεμένοι αλλά δυστυχισμένοι και με ζηλεύουν πραγματικά για την ζωή που κάνω...

Ξέρω ότι πολλοί διαφωνείτε με αυτά...Είναι απλά η γνώμη μου και η στάση ζωής μου εδώ και κάποια χρόνια...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
μα το θεμα φιλε μου ειναι οταν δεν τα βλεπεις ως απλη διασκεδαση αλλα ως υποκαταστατο των ψυχικων κενων!και μην συγχεεις τον ψυχαναγασμο του σεξ με οποιαδηποτε αλλη εξαρτηση,δεν μπορει να συγκριθει.....ειναι η πιο ισχυρη εξαρηση αυτη!

Ανεξάρτητα από οικονομοτεχνική προσέγγιση του θέματος, η ικανοποίηση της εξάρτησης δεν μπορεί να υποκαταστήσει μια ζεστή ανθρώπινη σχέση...σε πολλά threads το βλέπουμε αυτό, τη δυσκολία δηλαδή σύναψης σχέσης να την υποκαθιστά, για αφύσικα πολύ καιρό, η "εκτόνωση" της σεξουαλικής ορμής και μόνο...Κατά τη γνώμη μου, με την  "αλόγιστη"  χρήση των υπηρεσιών των ιεροδούλων κινδυνεύουμε να χάσουμε την ικανότητα να σχετιζόμαστε και να αγαπάμε, και αν εξαφανιστεί  η ικανότητά μας για "παροχή" αγάπης,  αναπόφευκτα θα μειωθεί και η ικανότητα να καταλαβαίνουμε πότε μας αγαπούν, κι αυτό είναι το μέγιστο κρίμα...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
μηπως πρεπει να κλεισουν και οι οικοι ανοχης με το προσχημα οτι δεν ζουμε σε κοσμο αγαπης και κατεστρεφεται η νεολαια και τετοιες πιπες?για να σοβαρευτουμε...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
χωρις να θελω να υποσκελισω τη σημασια του θρεντ, που ειναι μεγαλη κατα τη γνωμη μου, να προσθεσω αλλη μια παραμετρο στη συζητηση με μια ερωτηση: θεωρειτε τυχαιο που ανοιξε ενα τετοιο θρεντ τετοια εποχη ????

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
χωρις να θελω να υποσκελισω τη σημασια του θρεντ, που ειναι μεγαλη κατα τη γνωμη μου, να προσθεσω αλλη μια παραμετρο στη συζητηση με μια ερωτηση: θεωρειτε τυχαιο που ανοιξε ενα τετοιο θρεντ τετοια εποχη ????

Μπορείς να το κάνεις πιο σαφές;Εννοείς ότι καλοκαιριάζει, ή γενικότερα τη συγκυρία  της εποχής που ζούμε;

Επισκέπτης
Λατρεύω τις πουτάνες απο την πρώτη μου φορά για δύο λόγους.
Μου έμαθαν τι θα πει σεξ και ηδονή και δεύτερον με έμαθαν ότι κάθε καλό πράγμα τελειώνει και μάλιστα σύντομα .
Αξίζουν και τα λεφτά και το χρόνο . Είναι πιο ντόμπρες και από κάθε άλλη γκόμενα που έχω γνωρίσει έως τώρα .

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ανεξάρτητα από οικονομοτεχνική προσέγγιση του θέματος, η ικανοποίηση της εξάρτησης δεν μπορεί να υποκαταστήσει μια ζεστή ανθρώπινη σχέση...σε πολλά threads το βλέπουμε αυτό, τη δυσκολία δηλαδή σύναψης σχέσης να την υποκαθιστά, για αφύσικα πολύ καιρό, η "εκτόνωση" της σεξουαλικής ορμής και μόνο...Κατά τη γνώμη μου, με την  "αλόγιστη"  χρήση των υπηρεσιών των ιεροδούλων κινδυνεύουμε να χάσουμε την ικανότητα να σχετιζόμαστε και να αγαπάμε, και αν εξαφανιστεί  η ικανότητά μας για "παροχή" αγάπης,  αναπόφευκτα θα μειωθεί και η ικανότητα να καταλαβαίνουμε πότε μας αγαπούν, κι αυτό είναι το μέγιστο κρίμα...

+1000.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
ΔΕΝ είναι γκόμενες! Δεν διδάσκουν τίποτα! Είναι φαστ φουντ. Ότι μεταφράζουμε και διδασκόμαστε είναι απο δική μας πλευρά σε σχέση με την χρήση της ορμής μας στην ελευθεριότητα της αγοραίας επιλογής. Η σχέση μας με αυτές είναι μια απλή συναλλαγή που όσο ποιο κόσμια γίνεται τόσο ποιο καλή σαν εμπειρία μένει.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Μπορείς να το κάνεις πιο σαφές;Εννοείς ότι καλοκαιριάζει, ή γενικότερα τη συγκυρία  της εποχής που ζούμε;

ειναι η εποχη που, οπως ελεγε και ο ψαλτης στη ρενα παγκρατη στην ταινια, ζευγαρωνει ο γουρουνιτσος με την γουρουνιτσα, ο πεταλουδιτσος με την πεταλουδιτσα, ο ζουζουνιτσος με τη ζουζουνιτσα (ΟΧΙ με τη μουνιτσα  :grin:) κλπ κλπ. οπερ σημαινει οτι καλοκαιριαζει και το ανθρωπινο κυταρο στελνει τα μηνυματα, εχοντας ενα μεγαλο κενο να καλυψει, το συναισθηματικο..
..και εννοειται βεβαια, πως η συγκυριες της εποχης που ζουμε βοηθανε σε αυτο στο μεγιστο βαθμο.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
παιδια τις τελευταιες μερες σκεφτομαι αν αξιζει τελικα τον χρονο και το χρημα η ενασχοληση μας με τα μπουρδελα/στουντιο.... το θεμα ειναι πως τα λεφτα που χαλαμε ειναι οπως και να το κανουμε πολλα, με βαση τα λεφτα που χαλαμε περναμε αναλογα καλα?? ή οχι?? μηπως τελικα τα μπουρδελα μας εχουν αλλοιωσει την προσωπικοτητα... σιγουρα ο κοσμος του αγοραιου ερωτα στον οποιο ζουμε δεν ειναι φυσιολογικος και για αυτο πιστευω πως τελικα το σαιτ αυτο κανει κακο στον κοσμο και ειδικα στα μικρα παιδια καθως μεσα απο το σαιτ ολοι μας καναμε τις επισκεψεις μας στους οικους ανοχης πολυ πιο συχνες.. με αποτελεσμα πολλοι απο εδω (και εγω) χασαμε το νοημα της επισκεψης στα σπιτια αυτα... γραψτε μου αν σκεφτεστε τα μπουρδελα και τις πουτανες οταν βαριεστε και δεν εχετε τι να κανετε?? πιστευω πως η μονη λυση για εμενα ειναι να γυρισει το μυαλο μου στην κοπελα μου και να κοψω τις επισκεψεις εντελως και οταν ηρεμισω ψυχικα θα προσπαθησω να απολαυσω τον αγοραιο ερωτα μακρια απο τις παγιδες που κρυβει .... χωρις αυτο να σημαινει πως θα κοψω το σαιτ καθως γουσταρω την παρεα απο εδω μεσα και για αυτο εγραψα τους προβληματισμους μου......
υ.γ. οσοι θελετε να γραψετε "εγω δεν εχω τετοιο προβλημα!!" δεν υπαρχει λογος να γραψετε καθως σε αυτο το threat θελω να γραψουν οσοι καταλαβενουν τις ανησυχιες μου....

ψάξε να δεις γιατί αναζητάς το υποκατάστατο αφού έχεις γυναίκα. Αν δε σε ικανοποιεί ζήτα της να σε ικανοποιεί, αν δεν μπορεί δε θέλει μην κάθεσαι.
Οι πουτάνες είναι όπως ο τζόγος και η πρέζα άκρως εθιστικές άκρως ηδονικές και θέλουν το μέτρο τους ώστε να μη βγαίνουν εις βάρος της υπόλοιπης ζωής σου. Αμα ξέρεις τα όρια σου το κοντρολάρεις αν όχι ψάξε να τα βρεις.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
ΔΕΝ είναι γκόμενες! Δεν διδάσκουν τίποτα! Είναι φαστ φουντ. Ότι μεταφράζουμε και διδασκόμαστε είναι απο δική μας πλευρά σε σχέση με την χρήση της ορμής μας στην ελευθεριότητα της αγοραίας επιλογής. Η σχέση μας με αυτές είναι μια απλή συναλλαγή που όσο ποιο κόσμια γίνεται τόσο ποιο καλή σαν εμπειρία μένει.

Συμφωνώ. Παραμένει όμως φάστ φούντ και όχι τίποτα ποιοτικό....

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
ειναι η εποχη που, οπως ελεγε και ο ψαλτης στη ρενα παγκρατη στην ταινια, ζευγαρωνει ο γουρουνιτσος με την γουρουνιτσα, ο πεταλουδιτσος με την πεταλουδιτσα, ο ζουζουνιτσος με τη ζουζουνιτσα (ΟΧΙ με τη μουνιτσα  :grin:) κλπ κλπ. οπερ σημαινει οτι καλοκαιριαζει και το ανθρωπινο κυταρο στελνει τα μηνυματα, εχοντας ενα μεγαλο κενο να καλυψει, το συναισθηματικο..
..και εννοειται βεβαια, πως η συγκυριες της εποχης που ζουμε βοηθανε σε αυτο στο μεγιστο βαθμο.

Μπορεί κανείς να μαμιέται καθημερινώς με πολλές αλλά το συναισθηματικό κενό να μην καλύπτεται.....
Στη ζωή δεν υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom