Επισκέπτης
Καλύτερα όμως να το πει ο ίδιος, όταν και αν ασχοληθεί, με το δικό του τρόπο.
Σωστα....
Καλύτερα όμως να το πει ο ίδιος, όταν και αν ασχοληθεί, με το δικό του τρόπο.
Μην είσαι τόσο σίγουρος για τον studian. O ίδιος είχε πει "Ο συμβιβασμός είναι η μεγαλύτερη δυνατότητα, που δίνει η ελευθερία του ανθρώπινου πνεύματος. Είναι η μεγαλύτερη αρετή μαζί με την ανοχή". Νομίζω είναι σαφές ότι διαχωρίζει τα θέλω από τα πρέπει. Καλύτερα όμως να το πει ο ίδιος, όταν και αν ασχοληθεί, με το δικό του τρόπο.
Υπάρχουν άτομα στο site που βυθίστηκαν και δε μου φαίνεται ότι είχαν έλλειμμα μαγκιάς. Μπορείς να φανταστείς ποιοί. Όσο για τα υπόλοιπα, ο δρόμος που το προσεγγίζεις το θέμα με γεμίζει απαγοήτευση για το μέλλον, αλλά δε μπορω και να διαφωνήσω.Υπάρχει απο χαρακτήρα. Θέλει μαγκιά. Αλίμονο αν τα ψυχικά κενά μας πάμε να τα γεμίσουμε με κοινές ασχολίες όπως οι ορμές μας. ʼλλο διασκέδαση και άλλο πάθος που τσακίζει και οδηγεί στην παθητική κοσμοθεωρία. Ο καταναλωτισμός τα έχει θεριέψει αυτά. Καταναλωτισμός στο σέξ και στην αίσθηση = μεγάλη βιομηχανία. Και η βιομηχανία δουλεύει για τη βιομηχανία, όχι τους καταναλωτές. Η πουτανιά πρέπει να είναι για χρήση και όχι για να βουλιάζουμε.
φιλε εσυ εισαι ο στοχος που θελω να φτασω σκεψου μονο οτι σε 1.5 βδομαδα εφαγα 325 ευρω σε 1 πουτανα!!!!!!!!!! βεβαια αυτο ηταν εξαιρεσαρα δεν το ειχα ξανακανει ποτε... αλλα για να μην γινει συνηθεια συζηταμε εδω....
για ρωτα ποσα χαλαει ενας στριπτιτζας σε μια βδομαδα.... και κλαψε!!!!!
το θεμα χρημα ειναι παντα σχετικο για αλλους 10? ειναι πολλα και για αλλους 1.000.000 ειναι τα τσιγαρα του μηνα...
ξερετε ποτε λειπει πραγματικα σε εναν αντρα ,μια γυναικα??οταν την εχει διπλα του,την αγγιζει,αλλα ξερει οτι ποτε δεν θα την εχει πραγματικα!!
μα το θεμα φιλε μου ειναι οταν δεν τα βλεπεις ως απλη διασκεδαση αλλα ως υποκαταστατο των ψυχικων κενων!και μην συγχεεις τον ψυχαναγασμο του σεξ με οποιαδηποτε αλλη εξαρτηση,δεν μπορει να συγκριθει.....ειναι η πιο ισχυρη εξαρηση αυτη!
χωρις να θελω να υποσκελισω τη σημασια του θρεντ, που ειναι μεγαλη κατα τη γνωμη μου, να προσθεσω αλλη μια παραμετρο στη συζητηση με μια ερωτηση: θεωρειτε τυχαιο που ανοιξε ενα τετοιο θρεντ τετοια εποχη ????
Ανεξάρτητα από οικονομοτεχνική προσέγγιση του θέματος, η ικανοποίηση της εξάρτησης δεν μπορεί να υποκαταστήσει μια ζεστή ανθρώπινη σχέση...σε πολλά threads το βλέπουμε αυτό, τη δυσκολία δηλαδή σύναψης σχέσης να την υποκαθιστά, για αφύσικα πολύ καιρό, η "εκτόνωση" της σεξουαλικής ορμής και μόνο...Κατά τη γνώμη μου, με την "αλόγιστη" χρήση των υπηρεσιών των ιεροδούλων κινδυνεύουμε να χάσουμε την ικανότητα να σχετιζόμαστε και να αγαπάμε, και αν εξαφανιστεί η ικανότητά μας για "παροχή" αγάπης, αναπόφευκτα θα μειωθεί και η ικανότητα να καταλαβαίνουμε πότε μας αγαπούν, κι αυτό είναι το μέγιστο κρίμα...
Μπορείς να το κάνεις πιο σαφές;Εννοείς ότι καλοκαιριάζει, ή γενικότερα τη συγκυρία της εποχής που ζούμε;
παιδια τις τελευταιες μερες σκεφτομαι αν αξιζει τελικα τον χρονο και το χρημα η ενασχοληση μας με τα μπουρδελα/στουντιο.... το θεμα ειναι πως τα λεφτα που χαλαμε ειναι οπως και να το κανουμε πολλα, με βαση τα λεφτα που χαλαμε περναμε αναλογα καλα?? ή οχι?? μηπως τελικα τα μπουρδελα μας εχουν αλλοιωσει την προσωπικοτητα... σιγουρα ο κοσμος του αγοραιου ερωτα στον οποιο ζουμε δεν ειναι φυσιολογικος και για αυτο πιστευω πως τελικα το σαιτ αυτο κανει κακο στον κοσμο και ειδικα στα μικρα παιδια καθως μεσα απο το σαιτ ολοι μας καναμε τις επισκεψεις μας στους οικους ανοχης πολυ πιο συχνες.. με αποτελεσμα πολλοι απο εδω (και εγω) χασαμε το νοημα της επισκεψης στα σπιτια αυτα... γραψτε μου αν σκεφτεστε τα μπουρδελα και τις πουτανες οταν βαριεστε και δεν εχετε τι να κανετε?? πιστευω πως η μονη λυση για εμενα ειναι να γυρισει το μυαλο μου στην κοπελα μου και να κοψω τις επισκεψεις εντελως και οταν ηρεμισω ψυχικα θα προσπαθησω να απολαυσω τον αγοραιο ερωτα μακρια απο τις παγιδες που κρυβει .... χωρις αυτο να σημαινει πως θα κοψω το σαιτ καθως γουσταρω την παρεα απο εδω μεσα και για αυτο εγραψα τους προβληματισμους μου......
υ.γ. οσοι θελετε να γραψετε "εγω δεν εχω τετοιο προβλημα!!" δεν υπαρχει λογος να γραψετε καθως σε αυτο το threat θελω να γραψουν οσοι καταλαβενουν τις ανησυχιες μου....
ΔΕΝ είναι γκόμενες! Δεν διδάσκουν τίποτα! Είναι φαστ φουντ. Ότι μεταφράζουμε και διδασκόμαστε είναι απο δική μας πλευρά σε σχέση με την χρήση της ορμής μας στην ελευθεριότητα της αγοραίας επιλογής. Η σχέση μας με αυτές είναι μια απλή συναλλαγή που όσο ποιο κόσμια γίνεται τόσο ποιο καλή σαν εμπειρία μένει.
ειναι η εποχη που, οπως ελεγε και ο ψαλτης στη ρενα παγκρατη στην ταινια, ζευγαρωνει ο γουρουνιτσος με την γουρουνιτσα, ο πεταλουδιτσος με την πεταλουδιτσα, ο ζουζουνιτσος με τη ζουζουνιτσα (ΟΧΙ με τη μουνιτσα ) κλπ κλπ. οπερ σημαινει οτι καλοκαιριαζει και το ανθρωπινο κυταρο στελνει τα μηνυματα, εχοντας ενα μεγαλο κενο να καλυψει, το συναισθηματικο..
..και εννοειται βεβαια, πως η συγκυριες της εποχης που ζουμε βοηθανε σε αυτο στο μεγιστο βαθμο.