Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 456
τα κοντεύω τα πρώτα "ηντα"... και έτσι που τρώω, πίνω και καπνίζω, στα δεύτερα "ηντα" θα έχω γίνει σα μούμιαΕλα μωρε, ποσο εισαι?
τα κοντεύω τα πρώτα "ηντα"... και έτσι που τρώω, πίνω και καπνίζω, στα δεύτερα "ηντα" θα έχω γίνει σα μούμιαΕλα μωρε, ποσο εισαι?
Συνομηλικοι ειμαστετα κοντεύω τα πρώτα "ηντα"... και έτσι που τρώω, πίνω και καπνίζω, στα δεύτερα "ηντα" θα έχω γίνει σα μούμια
πέρα την πλάκα είναι να αναρωτιέται γιατί αρωστενουν
Και ο Κουλης συνομηλικος μας ειναι περιπου (στα 51)το 70?μαζι ημαστε κουραγιο!Δε θα παμε ουτε απο το τσιγαρο,ουτε απο το bbq.Tι να σου κανουν δυο πακετα τσιγαρα μπροστα στον κουλη
Κοίτα, επιβίωσα ΚΑΙ Μητσοτάκη senior, ΚΑΙ Παπανδρέου, ΚΑΙ Σημίτη, KAI εμπάργκο Γιουγκοσλαβίας με το ΠΝ... μάλλον εγώ ή απο πέσιμο θα πάω, ή απο χέσιμο... ή θα βρυκολακιάσω, να μη μείνει ο Κούλης ορφανόςτο 70?μαζι ημαστε κουραγιο!Δε θα παμε ουτε απο το τσιγαρο,ουτε απο το bbq.Tι να σου κανουν δυο πακετα τσιγαρα μπροστα στον κουλη
αν κ ήταν λογοπαίγνιο για το δεν ασχολούνται με την πολιτικήΓιατί σαν οικόσιτα, το προσδόκιμο ζωής τους διπλασιάζεται, χωρίς τις ανάλογες εξελικτικές βαθμίδες που κρατάνε το σώμα υγιές στο αυξημένο μέσο όρο επιβίωσης. Έξω, λίγες γάτεσ ξεπερνούν τα 13 χρόνια ζωής, οπότε δύσκολα φτάνουν στο σημείο να αρχίσει η συστηματική φθορά
ναι μόνο που του Κούλη ακόμα κ το πτυχίο του το πήγαν σπίτιΚαι ο Κουλης συνομηλικος μας ειναι περιπου (στα 51)
μαλακά έχει καλά γονίδια αυτός ο πατέρας του γέρασε μαζί με τον χάρο ο Κούλης θα τον κηδεψει :SΚοίτα, επιβίωσα ΚΑΙ Μητσοτάκη senior, ΚΑΙ Παπανδρέου, ΚΑΙ Σημίτη, KAI εμπάργκο Γιουγκοσλαβίας με το ΠΝ... μάλλον εγώ ή απο πέσιμο θα πάω, ή απο χέσιμο... ή θα βρυκολακιάσω, να μη μείνει ο Κούλης ορφανός
Επίσης ήταν τόσο γκαντέμης που το γεγονός οτι δε βυθίστηκε κανένα πλοίο στη διάρκειά του, μόνο ως freak of nature το δέχομαι. Τατόϊ πήγε; Άρχισαν να πέφτουν τα F-16. Μαραθώνα πήγε; Άρχισαν να έχουν βλάβες τα ελικόπτερα.. Ήρθε και μία απο το Ναυσταθμο. Ε, κωλόφαρδοι ήμαστε που δε βουλιάξαμε στο ντόκο!εγω δε λεω οτι δεν εισαι παληκαρι,αλλα η διαφορα του γερου Μητσοτακη,ειναι οτι κυβερνουσε ο ιδιος,δεν επετρεπε να μπει η χωρα στο δντ,και εβαζε και καποια ορια,καποιες κοκκινες γραμμες στους τραπεζιτες,οσο και να τον πιεζαν-υπολογιζε το πολιτικο κοστος.Με λιγα λογια,αυτο που θελω να πω,και με παρεξηγειτε,ειναι οτι αυτην την υποκουλτουρα του καπιταλισμου,αυτη την αηθη μεταλλαξη,δεν την αντεχουν ουτε σκυλοι,ουτε γατες,ουτε ναυτες,ουτε ουκ!Η ειρωνια τυς τυχης ειναι πως ο κουλης,υιοθετησε ενα σκυλι ολοιδιο με το δικο μου!!!
Κούλη?εγω δε λεω οτι δεν εισαι παληκαρι,αλλα η διαφορα του γερου Μητσοτακη,ειναι οτι κυβερνουσε ο ιδιος,δεν επετρεπε να μπει η χωρα στο δντ,και εβαζε και καποια ορια,καποιες κοκκινες γραμμες στους τραπεζιτες,οσο και να τον πιεζαν-υπολογιζε το πολιτικο κοστος.Με λιγα λογια,αυτο που θελω να πω,και με παρεξηγειτε,ειναι οτι αυτην την υποκουλτουρα του καπιταλισμου,αυτη την αηθη μεταλλαξη,δεν την αντεχουν ουτε σκυλοι,ουτε γατες,ουτε ναυτες,ουτε ουκ!Η ειρωνια τυς τυχης ειναι πως ο κουλης,υιοθετησε ενα σκυλι ολοιδιο με το δικο μου!!!
Κούλη?
για τον από πάνω με τον ίδιο σκύλο πηγενε ας οψετε το κινητόΚανονικά τώρα, έπρεπε να πώ "παρών", για να μετρήσω εγκεφαλικά
Εεεεε! Δεν θα το κάνουμε εδω μέσα "American Bar"! Το πήδημα είναι σαν τα χρέη στα χαρτιά. Θέμα τιμής. Δεν κερνιέται, δεν χαρίζεται.για τον από πάνω με τον ίδιο σκύλο πηγενε ας οψετε το κινητό
Σιγά το πολύ πολύ κάτι κολλημένοι να σε κερναγαν κάνα πήδημα κακός δεν το είπες
πεθαίνω λέμε!!!!!!!!κανεις λαθος,προκληθηκαν ζημιες στις κωπηλατικες λεμβους,εσπασε ενας αξονας απο ενα γκαι,ελυσε το ρ/κ με τις παλλινδρομικες,πηρε νερα η ευκαιρια,καηκε το ψωμι στο κεπαλ,επαιξαν ξυλο δυο προπαιδευομενοι,..κα!
ρε παιδιά είχε πέρασει κ από το ισθμό?κανεις λαθος,προκληθηκαν ζημιες στις κωπηλατικες λεμβους,εσπασε ενας αξονας απο ενα γκαι,ελυσε το ρ/κ με τις παλλινδρομικες,πηρε νερα η ευκαιρια,καηκε το ψωμι στο κεπαλ,επαιξαν ξυλο δυο προπαιδευομενοι,..κα!
Για ισθμό δεν έχω ακούσει τίποτα. Λέγεται όμως, οτι, όταν ήταν νιόπαντροι με τη Μαρίκα, και πηγαίνανε ταξίδι του Μέλιτος, είχανε σταματήσει στις θερμοπύλες, και κατέβηκε να χαιρετήσει κάτι στρατιώτεςρε παιδιά είχε πέρασει κ από το ισθμό?
Λέτε γι'αυτό να έφτιαξαν νέα γέφυρα? :S
να υποθέσω ότι ήταν γύρω στους 1000?Για ισθμό δεν έχω ακούσει τίποτα. Λέγεται όμως, οτι, όταν ήταν νιόπαντροι με τη Μαρίκα, και πηγαίνανε ταξίδι του Μέλιτος, είχανε σταματήσει στις θερμοπύλες, και κατέβηκε να χαιρετήσει κάτι στρατιώτες
Τι να σου πω... κάποιο τάγμα ήτανε, περίπολο κάνανε... καιμιά τριακοσαριά νομίζω ήταν όλοι τουςνα υποθέσω ότι ήταν γύρω στους 1000?
To ζητούμενο εδώ, δεν είναι το χαράτσι, αλλά ο φόβος ουσιαστικών νομικών κυρώσεων. Όπως έχουμε δίωξη ναρκωτικών, καλό θα ήταν να έχουμε και δίωξη κακών/αρρωστημένων ιδιοκτητών ζώων. Έυτυχώς ή δυστυχώς, αν και νομοθεσία ήδη υπάρχει, στις περισσότερες των περιπτώσεων οι ποινές περιορίζονται σε πρόστιμα. Αν αυτό αλλάξει, θα δούμε και λιγότερη κακοποίηση, και λιγότερους σχιζοφρενείς "ζωώφιλους".
Και, ακριβώς όπως είπε και ο Μπόκολος, υπάρχουν κάτι παλαβοί που έχουν κάνει τον υγιή ζωόφιλο να μοιάζει εξ'ίσου γραφικός, για να μην πω για το πλεον σχιζοφρενικό που άκουσα σήμερα το πρωϊ, vegan ζωόφιλη, που απαιτούσε το σαρκοφάγο γατί της να τρώει αποκλειστικά σόγια και να πίνει γάλα αμυγδάλου, και έβριζε τον κτηνίατρο που της τα έχωνε για τη μαλακία της...
Και μία συγνώμη , και στον Souker, για το σκηνικό τις προάλλες. Η γάτα μου πέρασε χειρουργείο σήμερα, μετά αποδιάγνωση καρκίνου, οπότε, είχα (και έχω ακόμα) παραπάνω ένταση στο συγκεκριμένο θέμα