Νέα

Αστυνομια των ζωων !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τα κοντεύω τα πρώτα "ηντα"... και έτσι που τρώω, πίνω και καπνίζω, στα δεύτερα "ηντα" θα έχω γίνει σα μούμια
Συνομηλικοι ειμαστε

Αν θελεις μια γνωμη, προλαβαινεις ακομη να αποφυγεις την μουμιοποιηση

Κοψε το ποτο τουλαχιστον και περιορισε τα αλλα

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
πέρα την πλάκα είναι να αναρωτιέται γιατί αρωστενουν

Γιατί σαν οικόσιτα, το προσδόκιμο ζωής τους διπλασιάζεται, χωρίς τις ανάλογες εξελικτικές βαθμίδες που κρατάνε το σώμα υγιές στο αυξημένο μέσο όρο επιβίωσης. Έξω, λίγες γάτεσ ξεπερνούν τα 13 χρόνια ζωής, οπότε δύσκολα φτάνουν στο σημείο να αρχίσει η συστηματική φθορά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
το 70?μαζι ημαστε κουραγιο!Δε θα παμε ουτε απο το τσιγαρο,ουτε απο το bbq.Tι να σου κανουν δυο πακετα τσιγαρα μπροστα στον κουλη
Και ο Κουλης συνομηλικος μας ειναι περιπου (στα 51)

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
το 70?μαζι ημαστε κουραγιο!Δε θα παμε ουτε απο το τσιγαρο,ουτε απο το bbq.Tι να σου κανουν δυο πακετα τσιγαρα μπροστα στον κουλη
Κοίτα, επιβίωσα ΚΑΙ Μητσοτάκη senior, ΚΑΙ Παπανδρέου, ΚΑΙ Σημίτη, KAI εμπάργκο Γιουγκοσλαβίας με το ΠΝ... μάλλον εγώ ή απο πέσιμο θα πάω, ή απο χέσιμο... ή θα βρυκολακιάσω, να μη μείνει ο Κούλης ορφανός

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Γιατί σαν οικόσιτα, το προσδόκιμο ζωής τους διπλασιάζεται, χωρίς τις ανάλογες εξελικτικές βαθμίδες που κρατάνε το σώμα υγιές στο αυξημένο μέσο όρο επιβίωσης. Έξω, λίγες γάτεσ ξεπερνούν τα 13 χρόνια ζωής, οπότε δύσκολα φτάνουν στο σημείο να αρχίσει η συστηματική φθορά
αν κ ήταν λογοπαίγνιο για το δεν ασχολούνται με την πολιτική  :2funny:  

Μια χαρά το εξηγείς

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Και ο Κουλης συνομηλικος μας ειναι περιπου (στα 51)
ναι μόνο που του Κούλη ακόμα κ το πτυχίο του το πήγαν σπίτι
Δεν έχει σχέση με όσους έχουν παλέψει να αποκτήσουν πράγματα κ παρόλαυτά τον ψηφίζουν
Κοίτα, επιβίωσα ΚΑΙ Μητσοτάκη senior, ΚΑΙ Παπανδρέου, ΚΑΙ Σημίτη, KAI εμπάργκο Γιουγκοσλαβίας με το ΠΝ... μάλλον εγώ ή απο πέσιμο θα πάω, ή απο χέσιμο... ή θα βρυκολακιάσω, να μη μείνει ο Κούλης ορφανός
μαλακά έχει καλά γονίδια αυτός ο πατέρας του γέρασε μαζί με τον χάρο ο Κούλης θα τον  κηδεψει :S

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
εγω δε λεω οτι δεν εισαι παληκαρι,αλλα η διαφορα του γερου Μητσοτακη,ειναι οτι κυβερνουσε ο ιδιος,δεν επετρεπε να μπει η χωρα στο δντ,και εβαζε και καποια ορια,καποιες κοκκινες γραμμες στους τραπεζιτες,οσο και να τον πιεζαν-υπολογιζε το πολιτικο κοστος.Με λιγα λογια,αυτο που θελω να πω,και με παρεξηγειτε,ειναι οτι αυτην την υποκουλτουρα του καπιταλισμου,αυτη την αηθη μεταλλαξη,δεν την αντεχουν ουτε σκυλοι,ουτε γατες,ουτε ναυτες,ουτε ουκ!Η ειρωνια τυς τυχης ειναι πως ο κουλης,υιοθετησε ενα σκυλι ολοιδιο με το δικο μου!!!
Επίσης ήταν τόσο γκαντέμης που το γεγονός οτι δε βυθίστηκε κανένα πλοίο στη διάρκειά του, μόνο ως freak of nature το δέχομαι. Τατόϊ πήγε; Άρχισαν να πέφτουν τα F-16. Μαραθώνα πήγε; Άρχισαν να έχουν βλάβες τα ελικόπτερα.. Ήρθε και μία απο το Ναυσταθμο. Ε, κωλόφαρδοι ήμαστε που δε βουλιάξαμε στο ντόκο!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
εγω δε λεω οτι δεν εισαι παληκαρι,αλλα η διαφορα του γερου Μητσοτακη,ειναι οτι κυβερνουσε ο ιδιος,δεν επετρεπε να μπει η χωρα στο δντ,και εβαζε και καποια ορια,καποιες κοκκινες γραμμες στους τραπεζιτες,οσο και να τον πιεζαν-υπολογιζε το πολιτικο κοστος.Με λιγα λογια,αυτο που θελω να πω,και με παρεξηγειτε,ειναι οτι αυτην την υποκουλτουρα του καπιταλισμου,αυτη την αηθη μεταλλαξη,δεν την αντεχουν ουτε σκυλοι,ουτε γατες,ουτε ναυτες,ουτε ουκ!Η ειρωνια τυς τυχης ειναι πως ο κουλης,υιοθετησε ενα σκυλι ολοιδιο με το δικο μου!!!
Κούλη? :think:

:2funny: :2funny: :2funny:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Κανονικά τώρα, έπρεπε να πώ "παρών", για να μετρήσω εγκεφαλικά
για τον από πάνω με τον ίδιο σκύλο πηγενε ας οψετε το κινητό :dunno:

Σιγά το πολύ πολύ κάτι κολλημένοι να σε κερναγαν κάνα πήδημα κακός δεν το είπες :2funny: :2funny: :2funny:

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
για τον από πάνω με τον ίδιο σκύλο πηγενε ας οψετε το κινητό :dunno:

Σιγά το πολύ πολύ κάτι κολλημένοι να σε κερναγαν κάνα πήδημα κακός δεν το είπες :2funny: :2funny: :2funny:
Εεεεε! Δεν θα το κάνουμε εδω μέσα "American Bar"! Το πήδημα είναι σαν τα χρέη στα χαρτιά. Θέμα τιμής. Δεν κερνιέται, δεν χαρίζεται.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
κανεις λαθος,προκληθηκαν ζημιες στις κωπηλατικες λεμβους,εσπασε ενας αξονας απο ενα γκαι,ελυσε το ρ/κ με τις παλλινδρομικες,πηρε νερα η ευκαιρια,καηκε το ψωμι στο κεπαλ,επαιξαν ξυλο δυο προπαιδευομενοι,..κα!
πεθαίνω λέμε!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
κανεις λαθος,προκληθηκαν ζημιες στις κωπηλατικες λεμβους,εσπασε ενας αξονας απο ενα γκαι,ελυσε το ρ/κ με τις παλλινδρομικες,πηρε νερα η ευκαιρια,καηκε το ψωμι στο κεπαλ,επαιξαν ξυλο δυο προπαιδευομενοι,..κα!
ρε παιδιά είχε πέρασει κ από το ισθμό?
Λέτε γι'αυτό να έφτιαξαν νέα γέφυρα? :S

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
ρε παιδιά είχε πέρασει κ από το ισθμό?
Λέτε γι'αυτό να έφτιαξαν νέα γέφυρα? :S
Για ισθμό δεν έχω ακούσει τίποτα. Λέγεται όμως, οτι, όταν ήταν νιόπαντροι με τη Μαρίκα, και πηγαίνανε ταξίδι του Μέλιτος, είχανε σταματήσει στις θερμοπύλες, και κατέβηκε να χαιρετήσει κάτι στρατιώτες

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Για ισθμό δεν έχω ακούσει τίποτα. Λέγεται όμως, οτι, όταν ήταν νιόπαντροι με τη Μαρίκα, και πηγαίνανε ταξίδι του Μέλιτος, είχανε σταματήσει στις θερμοπύλες, και κατέβηκε να χαιρετήσει κάτι στρατιώτες
να υποθέσω ότι ήταν γύρω στους 1000? :think:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Α καταλαβα οι 700 δεν θα είχαν πάει ακόμη :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
To ζητούμενο εδώ, δεν είναι το χαράτσι, αλλά ο φόβος ουσιαστικών νομικών κυρώσεων. Όπως έχουμε δίωξη ναρκωτικών, καλό θα ήταν να έχουμε και δίωξη κακών/αρρωστημένων ιδιοκτητών ζώων. Έυτυχώς ή δυστυχώς, αν και νομοθεσία ήδη υπάρχει, στις περισσότερες των περιπτώσεων οι ποινές περιορίζονται σε πρόστιμα. Αν αυτό αλλάξει, θα δούμε και λιγότερη κακοποίηση, και λιγότερους σχιζοφρενείς "ζωώφιλους".
Και, ακριβώς όπως είπε και ο Μπόκολος, υπάρχουν κάτι παλαβοί που έχουν κάνει τον υγιή ζωόφιλο να μοιάζει εξ'ίσου γραφικός, για να μην πω για το πλεον σχιζοφρενικό που άκουσα σήμερα το πρωϊ, vegan ζωόφιλη, που απαιτούσε το σαρκοφάγο γατί της να τρώει αποκλειστικά σόγια και να πίνει γάλα αμυγδάλου, και έβριζε τον κτηνίατρο που της τα έχωνε για τη μαλακία της...
Και μία συγνώμη , και στον Souker, για το σκηνικό τις προάλλες. Η γάτα μου πέρασε χειρουργείο σήμερα, μετά αποδιάγνωση καρκίνου, οπότε, είχα (και έχω ακόμα) παραπάνω ένταση στο συγκεκριμένο θέμα

Τα είπες μόνος σου. Και η αδελφή μου έχει ένα σκυλάκι, του κάνει τα εμβόλιά του, το βγάζει βόλτα κι έχει ΠΑΝΤΑ σακούλες να μαζεύει τα κακά του, δεν είναι δύσκολο να είσαι σωστός στη συμπεριφορά σου, αλλά μέχρι εκεί. Το πρόβλημα που έχω είναι με τις παλαβές (δεν έχω δει άντρα να κάνει κάτι παρόμοιο) που κουρεύουν τα σκυλιά, και μετά τους φοράνε πουλόβερ. Μέχρι παπούτσια για σκύλους πουλιούνται. Εχω δει σκυλιά - υποκατάστατα παιδιού με τρία διαφορετικών χρωμάτων κοκκαλάκια στο κεφάλι, να τις γλύφουν στα μούτρα!!!!!  Και οι αγέλες των αδέσποτων σκύλων που υπάρχουν, δεν έπεσαν από τον ουρανό. Κάποιοι τα αγόρασαν και τα εγκατέλειψαν, όταν κατάλαβαν ότι έχουν κι αυτά ανάγκες και δεν είναι λούτρινα που κάθονται ακίνητα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
καμια επιστημη δεν εχει καταφερει να αποδηξει ότι δεν υπαρχει ψυχη

"Εάν η ψυχή είναι η περιοχή όπου τα ερεθίσματα γίνονται αντιλήψεις, εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις, εκεί όπου εδρεύει η αγάπη, εκεί όπου αποθηκεύονται οι μνήμες, τότε δεν υπάρχει λόγος να υποθέσουμε ότι υπάρχει ψυχή. Γιατί υπάρχει ένα όργανο που ήδη κάνει αυτή την εργασία. Ο εγκέφαλος. Η επιστήμη δεν μπορεί να αποδείξει ότι δεν υπάρχει ψυχή, μπορεί όμως να καταστήσει σαφές ότι είναι περιττή."
www.tanea.gr/print/2018/12/01/interviews/i-psyxi-tou-anthropou-einai-o-egkefalos/]https://www.tanea.gr/print/2018/12/01/interviews/i-psyxi-tou-anthropou-einai-o-egkefalos/[/url]

Ο οποιοσδήποτε ισχυρίζεται ότι υπάρχει κάτι, φέρει το βάρος της απόδειξης. Δεν πρέπει αν αποδείξω εγώ ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι τάρανδοι του Άη - Βασίλη, ή οι νεράιδες. Όσοι ισχυρίζονται ότι υπάρχουν, πρέπει να μας το αποδείξουν. Πες μας λοιπόν, τι είναι η ψυχή; που εδρεύει; ποιες είναι οι λειτουργίες της; με ποιο τρόπο μπορούμε να δούμε την ύπαρξή της, όπως ας πούμε με το συκώτι; αρρωσταίνει; την επηρεάζουν κάποια φάρμακα, και ποια;  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom