poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.096
- Πόντοι
- 216
αθηναιηζης τωραΑν μαζευτει ενα ευπρεπες ποσο
αθηναιηζης τωραΑν μαζευτει ενα ευπρεπες ποσο
Nα σου πω που να τα βαλεις?Χαιρομαι να βοηθαωπροεχε γιατι εχω νευρα
στον πατο σουNα σου πω που να τα βαλεις?Χαιρομαι να βοηθαω
Πολύ επιθετικός είσαι...προεχε γιατι εχω νευρα
ναι βρε μουνοπανα χανω για αυτο και εχω ΠΟΛΛΑ νευραΠολύ επιθετικός είσαι...
Γιατι τοσα νευρα?Εσκασε παλι λογαριασμος της δεη?Αχ βρε Κυριακο,καθε μηνα τους κανεις εκπληξειςστον πατο σου
εισαι και τυφλος ρε μαλακαΓιατι τοσα νευρα?Εσκασε παλι λογαριασμος της δεη?Αχ βρε Κυριακο,καθε μηνα τους κανεις εκπληξεις
Για να μην βλεπω τα χαλια σου,δεν θα το αντεχα τετοιο θεαμαεισαι και τυφλος ρε μαλακα
Νταξ αλλά δεν χρειάζεται να βρίζεις...ναι βρε μουνοπανα χανω για αυτο και εχω ΠΟΛΛΑ νευρα
παιρνεις σκοινι,σαπουνι,περνας το σκοινι καλα με το σαπουνι,το δενεις πολυφωτο,το περνας στον λαιμο σου,ανεβαινεις καρεκλα ,την σπρωχνεις και τελος τα βασανακια σουΓια να μην βλεπω τα χαλια σου,δεν θα το αντεχα τετοιο θεαμα
Διακρινω μια επιθετικοτητα και αρνητικη ενεργεια.Να ελεγξεις τα τσακρα σουΑν και βλεπω εχεις κανεις προετοιμασια για να γλυτωσεις απο το μαρτυριο των λογαριασμωνπαιρνεις σκοινι,σαπουνι,περνας το σκοινι καλα με το σαπουνι,το δενεις πολυφωτο,το περνας στον λαιμο σου,ανεβαινεις καρεκλα ,την σπρωχνεις και τελος τα βασανακια σου
Δε θα προλάβει, θα έχει πεθάνει από ασιτία πολύ πιο σύντομα...Διακρινω μια επιθετικοτητα και αρνητικη ενεργεια.Να ελεγξεις τα τσακρα σουΑν και βλεπω εχεις κανεις προετοιμασια για να γλυτωσεις απο το μαρτυριο των λογαριασμων
Eπαρχία με 1500 χωρίς οικογένεια και δικό σου σπίτι είσαι Ωνάσης.
Αθήνα 1500 με σπίτι πάλι είσαι φουλ φουλ μια χαρά.
Χωρίς σπίτι δικό σου Αθήνα με 1000 την κουτσοπαλεύεις οριακά. Με 1200 είσαι καλά και πάνω.
Το σίγουρο είναι θες μια 500αρα το μήνα για φαγιά-καθαριότητα-καφέδες-μπύρες όπου και να σαι. Όποιος λέει την βγάζει με λιγότερα από 500 είναι ψεύτης ή τρώει στραγάλια και ηλιόσπορους. Παρασκευή να πας και για ένα ποτό. Βάλε άλλα 150 ευρώ πάγια έξοδα, δεή, ίντερνετ, νόβα, κάρτα στο τηλέφωνο, συνδρομή σε καμιά πλατφόρμα. 650 είναι τα έξοδα για να υπάρχεις απλά το μήνα και να μην είσαι ζόμπι. Κοτσάρεις και το νοίκι σου αν έχεις και έβγαλες το μίνιμουμ ποσό που θες για να συνεχίσεις να ζεις.
Θα στείλω ενισχυμένη καρότσα με καλούδια,θα ανακάμψει και μετά θα σε γαμάει ένα τριήμερο ακά.....Δε θα προλάβει, θα έχει πεθάνει από ασιτία πολύ πιο σύντομα...
Χωρίς μεταφορικό μέσο και οικογένειες και γκόμενα.
Με τον κωλο...Θα στείλω ενισχυμένη καρότσα με καλούδια,θα ανακάμψει και μετά θα σε γαμάει ένα τριήμερο ακά.....
Με τον κωλο...