Νέα

Αστυνομια των ζωων !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.799
Πόντοι
3.656
Οδηγίες για το πως κάνουμε καταγγελία σε όσους έχουν ζώα να ζούν μονίμως σε μπαλκόνια και ταράτσες.
Και γαβγιζουν συνεχως..

Πρόστιμο 400 ευρώ για το γάβγισμα σκύλου

Τσουχτερό πρόστιμο για το γάβγισμα του σκύλου

ο νόμος λέει για τη ΣΥΝΕΧΗ θέση του ζώου στο μπαλκόνι. Ωραία. Καταγγέλω, έρχεται η αστυνομία, κι ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι το έβγαλε πριν 5 λεπτά να πάρει αέρα, και το έχει όλη τη μέρα μέσα στο σπίτι του. Δεδομένου ότι βάσει του Συντάγματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πάρω βίντεο που να το δείχνει να γαβγίζει όλη τη μέρα, πως το αποδεικνύω; Έχω τρία σκυλιά στη γειτονιά που γαβγίζουν όλη μέρα

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Τα είπες μόνος σου. Και η αδελφή μου έχει ένα σκυλάκι, του κάνει τα εμβόλιά του, το βγάζει βόλτα κι έχει ΠΑΝΤΑ σακούλες να μαζεύει τα κακά του, δεν είναι δύσκολο να είσαι σωστός στη συμπεριφορά σου, αλλά μέχρι εκεί. Το πρόβλημα που έχω είναι με τις παλαβές (δεν έχω δει άντρα να κάνει κάτι παρόμοιο) που κουρεύουν τα σκυλιά, και μετά τους φοράνε πουλόβερ. Μέχρι παπούτσια για σκύλους πουλιούνται. Εχω δει σκυλιά - υποκατάστατα παιδιού με τρία διαφορετικών χρωμάτων κοκκαλάκια στο κεφάλι, να τις γλύφουν στα μούτρα!!!!!  Και οι αγέλες των αδέσποτων σκύλων που υπάρχουν, δεν έπεσαν από τον ουρανό. Κάποιοι τα αγόρασαν και τα εγκατέλειψαν, όταν κατάλαβαν ότι έχουν κι αυτά ανάγκες και δεν είναι λούτρινα που κάθονται ακίνητα
πέρα την πλάκα κάποτε είχα ένα ζευγάρι Κόκερ κ είχε έρθει μια  να πάρει ένα κουτάβι κ με ρωτάγε τι χρειάζεται σε μια φάση της είπα 2 φορές την ημέρα θα θέλει βόλτα για την ανάγκη του κ η απάντηση. Που πήρα ήταν τι θα πρέπει να το βγάζω κάθε μέρα 2 φορές?
Σε πολλά πράγματα βλέπεις ελαφρομυαλους μη ενημερωμένους κ που δεν θέλουν να μάθουν
Ασχολούμαι απνω από 20  χρόνια με ενυδρεία
Όλοι νομίζουν ότι θα πάρεις ένα χρυσόψαρο το πετάς σε μια γυάλα κ όλα είναι οκ
Κ ότι θα μεγαλώσει ανάλογα με τον χώρο που έχει
Όταν τους πω ρε αυτά κανονικά ζουν 20+ χρόνια κ γίνονται 50 πόντους κ όχι 1-2 χρόνια στην πάρα πολύ καλή περίπτωση σε μια γυάλα (συνήθως 6 μήνες τα φανσυ γιατί τα άλλα φτάνουν το μετρο) με ένα χρόνο επιβιώνουν σε αυτές τις συνθήκες) σε λένε γελειο κ επιμένουν στα δικά τους
Τώρα δεν σου λέω για τα ποιο δύσκολα ψάρια που θέλουν να προσέχεις κ άλλα πχ το ph του νερού εκεί θα νομίζουν ότι μιλάω μανδαρινικα

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.147
Πόντοι
456
πέρα την πλάκα κάποτε είχα ένα ζευγάρι Κόκερ κ είχε έρθει μια  να πάρει ένα κουτάβι κ με ρωτάγε τι χρειάζεται σε μια φάση της είπα 2 φορές την ημέρα θα θέλει βόλτα για την ανάγκη του κ η απάντηση. Που πήρα ήταν τι θα πρέπει να το βγάζω κάθε μέρα 2 φορές?
Σε πολλά πράγματα βλέπεις ελαφρομυαλους μη ενημερωμένους κ που δεν θέλουν να μάθουν
Όταν τους πω ρε αυτά κανονικά ζουν 20+ χρόνια κ γίνονται 50 πόντους κ όχι 1-2 χρόνια στην πάρα πολύ καλή περίπτωση σε μια γυάλα (συνήθως 6 μήνες τα φανσυ γιατί τα άλλα φτάνουν το μετρο) με ένα χρόνο επιβιώνουν σε αυτές τις συνθήκες) σε λένε γελειο κ επιμένουν στα δικά τους
Τώρα δεν σου λέω για τα ποιο δύσκολα ψάρια που θέλουν να προσέχεις κ άλλα πχ το ph του νερού εκεί θα νομίζουν ότι μιλάω μανδαρινικα
το PH, τα νιτρικά, την αμμωνία... είχε ο πατέρας μου ενυδρείο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.799
Πόντοι
3.656

ο μέσος άνθρωπος ούτε γνωρίζει πολλά, ούτε θέλει να μάθει περισσότερα. Από την άλλη είναι και ξερόλας, τρομάρα του. Το πρόβλημα είναι ότι επιμένει με φανατισμό στην άγνοιά του, κι ότι τελικά κάποιοι άλλοι πληρώνουν τις επιπτώσεις των επιλογών του

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.147
Πόντοι
456
Τα είπες μόνος σου. Και η αδελφή μου έχει ένα σκυλάκι, του κάνει τα εμβόλιά του, το βγάζει βόλτα κι έχει ΠΑΝΤΑ σακούλες να μαζεύει τα κακά του, δεν είναι δύσκολο να είσαι σωστός στη συμπεριφορά σου, αλλά μέχρι εκεί. Το πρόβλημα που έχω είναι με τις παλαβές (δεν έχω δει άντρα να κάνει κάτι παρόμοιο) που κουρεύουν τα σκυλιά, και μετά τους φοράνε πουλόβερ. Μέχρι παπούτσια για σκύλους πουλιούνται. Εχω δει σκυλιά - υποκατάστατα παιδιού με τρία διαφορετικών χρωμάτων κοκκαλάκια στο κεφάλι, να τις γλύφουν στα μούτρα!!!!!  Και οι αγέλες των αδέσποτων σκύλων που υπάρχουν, δεν έπεσαν από τον ουρανό. Κάποιοι τα αγόρασαν και τα εγκατέλειψαν, όταν κατάλαβαν ότι έχουν κι αυτά ανάγκες και δεν είναι λούτρινα που κάθονται ακίνητα
Το ερώτημα λοιπόν εδώ είναι προφανές. Αν όλοι αναγνωρίζουμε οτι εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα... γιατί η δημιουργία σώματος αστυνομίας αποκλειστικά για αυτα τα θέματα είναι παράλογη πράξη; Και, οκ, μπορεί η ψηχανώμαλη που θέλει να ντύνει το κανίς της barbie να είναι το μικρότερο κακό, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα φάσμα που ξεκινάει απο την παραδοσιακή γαιδουριά (παρατάω τα σκατά του ζώωου μου όπου γουστάρω), μέχρι την πραγματική ανωμαλία (κτηνοβάτες), με μια αστυνομία που, με το υπάρχον πλαίσιο έχει, σε πολλές περιπτώσεις δεμένα τα χέρια της.
Θα μπορούσα να βάλω καμιά δεκαριά παραδείγματα, για το πως υποχρεούται η αστυνομία σήμερα να ανταποκριθεί σε τέτοιες περιπτώσεις, και πόσο δύσκολο είναι να κινηθεί αυτεπάγγελτα, ακόμα και σε περιπτώσεις ποινικού αδικήματος σχετικό με ζώα, αν απλά αυτό γίνεται εντός σπιτιού.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.799
Πόντοι
3.656
o καθενας ομως,πρεπει να μοιραζεται τις γνωσεις του,αν τον ενοχλει η αγνοια των αλλων,το ph το επηρεαζει αμεσα η οξυγονωση,ψηχη υπαρχει,και αν βγει ο κουλης τη μαμησαμε.

μπορείς εσύ να μου απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσα για την ψυχή; και ποιος επιστήμονας έχει αποδείξει την ύπαρξή της; σε ποια δημοσίευση; με ποια πειράματα;

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.147
Πόντοι
456
μπορείς εσύ να μου απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσα για την ψυχή; και ποιος επιστήμονας έχει αποδείξει την ύπαρξή της; σε ποια δημοσίευση; με ποια πειράματα;
Το πάμε πολύ φιλοσοφικό το θρέντ. Σε αυτή την περίπτωση, το ερώτημα δεν πρέπει να είναι "υπάρχει ψυχή;", αλλά "τί είναι η ψυχή;"
Απαντώντας εδώ, ίσως απαντήσουμε και στο πρώτο ερώτημα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.799
Πόντοι
3.656
ειναι εντελως διαφορετικο πραγμα η ευφυια,διαφορετικο πραγμα η ψυχη.Ο θυμος σου ειναι διαφορετικο πραγμα,απο το να κανεις για παραδειγμα ενα προμελετημενο εγκλημα,για διαφορους λογους,οπως ειναι διαφορετικο πραγμα να θελεις να πηδηξεις μια γιατι εχει ωραιο κολο,και ειναι διαφορετικο να αγαπας.Τα συναισθηματα που νιωθουμε,δεν ειναι απλως περναει ρευμα η δεν περναει,απο τους νευρωνες.Καποια πραγματα δυστηχως δεν περνανε απο δοκιμαστικο σωληνα η (ευτυχως)

Ράβδος στη γωνία, άρα βρέχει. Αν ήσουν ικανός να απαντήσεις ΕΥΘΕΩΣ και με πραγματικά στοιχεία στις ερωτήσεις μου, θα το έκανες. Πως μπορείς να αντέξεις το γεγονός ότι όταν πεθάνεις το Σύμπαν θα εξακολουθεί να υπάρχει για δισεκατομμύρια χρόνια; πρέπει να εφεύρεις ένα κομμάτι σου, που θα είναι αθάνατο και θα συνεχίσει να υπάρχει. Το ονομάζεις ψυχή, και τελείωσες

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
πλέον από τότε που παντρεύτηκα στημένο έχω μόνο ένα 150αρι
Στο πατρικό να κάθονται έχω ένα 90αρι που το είχα σαν καραντίνα και γεννηστρα  ένα 120 το οποίο σκέφτομαι να το τροποποιήσω για να φτιάξω βιβαριουμ ένα 300 κ ενα  400 λίτρα που σκέφτομαι να το στήσω.
είχα πουλήσει όταν τα ξεστησα το 500αρι το 700 το 900 κ ένα  1300 λίτρα που το είχα φτιάξει μόνος μου με τριπλεξ τζαμι είχα μεγάλη τρέλα κ εχω αλλά πλέον δεν έχω ούτε χώρο ούτε οικονομική άνεση να έχω 9 ενυδρεία με απαιτητικα ψάρια όπως τότε

το PH, τα νιτρικά, την αμμωνία... είχε ο πατέρας μου ενυδρείο.
κ εγώ από αυτόν την κόλλησα την τρέλα τα ενυδρεία που έχω κρατήσει είναι τα τελευταία που είχε αγοράσει πριν τον χάσω γι'αυτό και δεν τα έχω δώσει
εσύ μπορείς να βρεις ένα επιστήμονα να αποδείξει ότι δεν υπάρχει?
Όπως θες αποδείξεις ότι υπάρχει κάτι θες αποδείξεις κ ότι δεν υπάρχει
Ειδικότερα αν κατανοήσεις ότι η λέξη "ψυχή" δεν σημαίνει απαραίτητα ύλη ούτε πράγμα αλλά αυτό που κουβαλάει ο καθένας μέσα του στον τρόπο σκέψης κ συμπεριφοράς ώστε να είναι άνθρωπος κ όχι απάνθρωπος
Όταν λέμε ο άλλος έχει ψυχή δεν εννοούμε απαραίτητα την θρησκευτική έννοια αλλά την θέληση του να ορμήξει στην φωτιά να βοηθήσει κάποιον
Να στερηθεί αυτός για να έχει ο άλλος η να καταφέρει να "σηκωθεί" από κάτι άσχημο που του έχει συμβεί
Κ ένα σωρό πράγμα τα που στον κοινό λόγο λέμε θέλει δύναμη ψυχής

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
τι ψαρια εχεις στο 150?
τώρα μόνο γκαπυ λόγο χρόνου δεν θέλω να βάλω πιο απαιτητικά  ψάρια κ όλα είναι από δικές μου γέννες κανένα αγοραστό
Παρεμπιπτόντως το ph μπορεί να αλλοιωθεί από πολλά πράγματα πχ κάποιος να έχει άνθρακα στο φίλτρο
Η από το διοξείδιο του άνθρακα που έχω εγώ στο ενυδρείο κ το χαμηλώνει

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τώρα μόνο γκαπυ λόγο χρόνου δεν θέλω να βάλω πιο απαιτητικά  ψάρια κ όλα είναι από δικές μου γέννες κανένα αγοραστό
Παρεμπιπτόντως το ph μπορεί να αλλοιωθεί από πολλά πράγματα πχ κάποιος να έχει άνθρακα στο φίλτρο
Η από το διοξείδιο του άνθρακα που έχω εγώ στο ενυδρείο κ το χαμηλώνει
τυπε πιστευεις πρεπει να δημιουργηθουν ειδικα ενυδρεια για ψαρια-καπνιστες :think: :S :S :S

Συνημμένα

• smoking-fish-11296061.jpg
    smoking-fish-11296061.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 11

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
για να εχεις co2,μαλλον ειναι φυτεμενο.Αν δεν κανω λαθος τα guppies θελουν αλκααλικο νερο.Αν θελεις παλι να ειναι φυτεμενο,υπαρχουν φυτα που δεν εχουν αναγκη co2.Bγαλε τα φυτα,αφησε τα ψαρια,προσθεσε σιγα σιγα λιγο μαγνησιο(χλωριουχο)και εισαι οκ!
έχω φυτά υψηλών απαιτήσεων  τα γκαπυ θέλουν ph 7,5+  το νερό που έχουμε εδώ είναι 8,5ph τότε που είχα τις αφρικανικές ήταν η καλύτερη τη τους τώρα με το διοξείδιο πέφτει στο 7,5-7,7  λόγο των αλλαγών μια φορά την εβδομάδα το ph διατηρείται σταθερό σε αυτήν την τιμή αν κάνω 2 εβδομάδες να κάνω την αλλαγή πέφτει κάτω απο 7
Εγώ έχω ρίξει 2 χιλιάρικα για αυτό το στήσιμο ρε γιατί να τα πετάξω? :grin:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
τυπε πιστευεις πρεπει να δημιουργηθουν ειδικα ενυδρεια για ψαρια-καπνιστες :think: :S :S :S
τυπε μήπως θα πρέπει να κάνετε μια αλλαγή λαδιών μήπως ξεκολλήσετε?
Εγώ θα σου πω το εξής κ αν έχεις μυαλό κ δεις όσα έχουν γίνει τόσα χρόνια ίσως το κατανοήσεις
Για κάθε δικαίωμα που χάνω εγώ σήμερα αύριο εσύ θα χάσεις 2
Όταν έρθει η ώρα μην παραπονεθεις απλά πάρτε καθρέφτη κ αρχίστε να μουτζωνεται....
Γιατί κάποτε κάποιοι λέγανε καλά κάνουν κ κόβουν μισθούς κ καλά να πάθουν οι τεμπέληδες... Αλλά όταν έφτασε η ώρα τους τους έφταιγε ΝΔ-πασοκ κ μετά ο ΣΥΡΙΖΑ...
Κάνεις δεν είπε εγώ ήμουν ο μαλακά κ έλεγα μπράβο...
Από τους δυ κ τον ιδιωτικό τομέα μέχρι τους αυτό απασχολούμενους που δεν σκέφτηκαν ότι με κόψιμο μισθών θα πέσει ο τζίρος τους..
Επίσης όταν κάποιος λέει μια άποψη κ το πιστεύω του. Με επιχειρήματα μάθετε να τα διαβάζετε κ να τα αναλύεται όλα κ όχι μόνο ότι θέλετε...
Αυτό δεν είναι δείγμα εξυπνάδας αλλά χαζομαρας κ έλλειψης ...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
λιγδα η χρυσοφρυς,ευρυαλο μεταναστευτικο,πεντανοστιμο,τωρα με τον κουλη που θα εφαρμοσει την ποινικοποιηση του καπνισματος σε δημοσιους χωρους,θα μεταναστευσουν ολα τα ιχθυδια,μαζι με τις πορνες!
ρε φίλε να το εφαρμόσει κ καλά θα κάνει υπέρ του μέτρου είμαι αλλά έχω βαρεθεί να λέω ότι υπάρχω κ εγώ κ καλό θα ήταν να υπάρχει μαγαζί να μπορώ να βγω χωρίς να ενοχλώ
Κάτσε να δεις πόσοι κολλημένοι θα κάνουν μαλακια  κ θα φάνε ξύλο. Γιατί κάλεσαν την αστυνομία όπως είχε γίνει όταν το πρωτοψηφισαν...  Αλλά θέλει σκέψη να καταλάβει κάποιος ότι αυτό θέλουν ... Το διαιρε κ βασίλευε... Θέλει σκέψη κ μυαλό

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
αν εισαι πανω απο 7,2 εισαι οκ!εγω εχω αφρικανες,και με τα φυτεμενα δεν τα παω και πολυ καλα!Γιατι αν επιτρεπεται,στα 150λτ,σου εφυγαν τοσα πολλα χρηματα?Α και τωρα που το θυμηθηκα,στην αναπαραγωγικη περιοδο,βαλε λιγο μαγνησιο,οχι ομως epsom,το αλλο το χλωριουχο,λιγοτερες απωλειες,μεγαλυτερη αντοχη και αποκατασταση-αποθραπεια μετα τη γεννα.
μόνο το πλήρες σύστημα διοξειδίου υπολόγισε ένα μέτριας ποιότητας στα 300 ευρώ κ κάνα 50αρι η δεύτερη μπουκάλα καπάκι που το έχω φτιάξει μόνος περίπου 100 σύστημα φωτισμού με σταδιακό αναμα λαμπων τ5 με μπαλαστ ρυθμιστές καλώδια χρονοδιακόπτες  σύστημα ψύξης αέρα προσαρμοσμένο στο καπάκι  γύρω στα 150-200
Ηλεκτρική εγκατάσταση στην βάση με ασφάλειες για τυχόν βραχυκυκλώματα  άλλο ένα 150αρι
Βάλε δίπλα φίλτρα
Βάλε χώματα βάλε φυτά βάλε παρελκόμενα μέχρι να στηθεί πλήρως θες  αν όχι 2 σίγουρα 1,5 χιλιάρικο
Το καλό είναι ότι αν βάλω το μεγάλο το μόνο που χρειάζομαι πλέον είναι το καπάκι με μεγαλύτερες  λάμπες όλα τα άλλα είναι με προοπτική να κάνουν μέχρι 900 λίτρα ενυδρείο

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
αυτο που εμενα μου τη δινει,ειναι οτι δεκα χρονια δεν μαθανε τιποτα!Ειχαν αφησει αμολητα τα παπαγαλακια του σκαι,να λενε οι κακοι εργαζομενοι,οι καλες τραπεζες,οι τεμπεληδες δημοσιοι υπαλληλοι,ενω δεν ειπαν ποτε,ρε εχει παρει η δεη 150% αυξηση,που παμε ρε?Τι θα γινει αυτος ο κοσμος χωρις δημοσιο συστημα υγειας?Δε γινεται να υπαρχει τραπεζικο συστημα,να χαριζει δανεια σε καταχραστες,και εσυ να πληρωνεις 30% επιτοκιο,και παιρνει τα σπιτια των ανθρωπων στο "ονομα του ελληνικου λαου"Ετσι γινεται το κακο.Δε γινεται ξαφνικα.Θελει 10 χρονια σκαι,για να χασεις εσυ τα δικαιωματα σου...
έτσι....
Αλλά για όλα φταίνε οι καπνιστές κ βγήκε ο άλλος να πει την φράση "οι λερες καπνιστές"
Κ τώρα το παίζουν έξυπνοι κ κοιτάνε να μου την πουν γιατί έλεγα στα 10 μαγαζιά εστίασης τα 2 να είναι καπνιζόντων γιατί υπάρχουμε κ εμείς...
Τώρα το ποσό ζώα καταντανε να μην καταλαβαίνουν το αυτονόητο δεν το παίρνουν χαμπάρι...
Εγώ θέλω να δω θα πάρει κανείς καθρέφτη να μουτζωνεται όταν έρθει η ώρα η θα κλαίγονται πάλι εδώ μέσα όπως τότε με τους μισθούς κ θα τα ξαναβάζουν με τις κοπέλες  στο τι τιμές θα έχουν κ πόσο θα ζητάνε για το νινι τους?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
έτσι....
Αλλά για όλα φταίνε οι καπνιστές κ βγήκε ο άλλος να πει την φράση "οι λερες καπνιστές"
Κ τώρα το παίζουν έξυπνοι κ κοιτάνε να μου την πουν γιατί έλεγα στα 10 μαγαζιά εστίασης τα 2 να είναι καπνιζόντων γιατί υπάρχουμε κ εμείς...
Τώρα το ποσό ζώα καταντανε να μην καταλαβαίνουν το αυτονόητο δεν το παίρνουν χαμπάρι...
Εγώ θέλω να δω θα πάρει κανείς καθρέφτη να μουτζωνεται όταν έρθει η ώρα η θα κλαίγονται πάλι εδώ μέσα όπως τότε με τους μισθούς κ θα τα ξαναβάζουν με τις κοπέλες  στο τι τιμές θα έχουν κ πόσο θα ζητάνε για το νινι τους?
Εχεις κολλησει ασχημα με το τσιγαρο ε? Παντου το κολλας

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Εχεις κολλησει ασχημα με το τσιγαρο ε? Παντου το κολλας
πας καλά κ εσύ τωρα? :uglystupid:
Πηγενε μια της παραθέσεις  πίσω αν βαριέσαι να δεις την όλη τη σελίδα κ όταν καταλάβεις τι έγινε έλα να μου πεις αν έχω φάει κολλημα

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
αυτος με την τσιπουρα,ηθελε να την πει σε σενα η σε μενα?
σε μένα για τον λόγο που σου είπα
Κ ποιο πίσω το ίδιο έχει κάνει άλλος
Αλλά από άτομα που το μυαλό το κουβαλάνε για να κρατάνε ισορροπία
Κ όχι για να το βάζουν να σκέφτεται
Δεν περιμένω κάτι καλύτερο

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
μια απορια.Εσυ εισαι δεξιος η νεοφιλελευθερος?Γιατι και τα δυο μαζι δεν γινεται...
ούτε το ένα ούτε το άλλο νεοδημοκρατης είναι κ από εκεί κ πέρα όπου φυσάει ο άνεμος ανάλογα τι λέει το κόμμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom