Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
548
Πόντοι
86
Σταμάτησα στα πρώτα δύο λεπτά, όπου κάνει τη φοβερή αποκάλυψη ότι ''παρακάμφθηκε ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ για να οριστεί ένα δοτό όργανο που θα παρουσιάσει ό,τι θέλει''.
Η αλήθεια είναι καταρχάς μία: Ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ δεν είναι ένα όργανο που ''αποδίδει ευθύνες'' και υπαιτιότητα.
Και αυτό προβλέπεται ρητά στο άρθρο 42 παρ. 4 του ν. 5014/2023, δεν το λέω εγώ.
Και η αρμοδιότητά του ΕΟΔΑΣΑΑΜ δεν είναι να ερευνήσει το ''μπάζωμα'' ή τα ''ξυλόλια'', αλλά το θέμα των λαθών που έγιναν σε επίπεδο σιδηροδρομικού δικτύου και των ανθρώπων που εμπλέκονται.

Μπορούν οι μεγάλοι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι να συνεχίσουν την παραγωγή και διανομή σανού.

Μιας και είσαι νομικός τύπε, εάν υπήρχε επιτροπή διερεύνησης και εφαρμοζόταν η νομοθεσία, δεν θα έπρεπε κανείς να ακουμπήσει τίποτα μέχρι αυτή να φτάσει στο σημείο του ατυχήματος και να δώσει την έγκριση της. Εξαιρούνται οι ενέργειες σχετικά με έρευνα, διάσωση, πυρόσβεση κλπ.

Δες τι προβλέπει η νομοθεσία όσον αφορά τα αεροπορικά ατυχήματα(άρθρο 10) και πες μου τι από αυτό τηρήθηκε στη περίπτωση των Τεμπών.

Αποκλείεται ο χώρος από την Αστυνομία ή λιμενικό κλπ.
Για την πρόσβαση στον τόπο του ατυχήματος αποφασίζει ο επικεφαλής της Διερεύνησης.
Δεν μετακινείται τίποτα μέχρι να δώσει την άδεια η επιτροπή διερεύνησης.

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Ωωωωω, τι μου είπες, ουαου.....

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Άντε για ύπνο τώρα γιατί θα φωνάζει η μαμά. Έχετε να δείτε και πορτομαλακα αύριο το πρωί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωωωωω, τι μου είπες, ουαου.....

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Άντε για ύπνο τώρα γιατί θα φωνάζει η μαμά. Έχετε να δείτε και πορτομαλακα αύριο το πρωι

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.792
Πόντοι
4.895
Μιας και είσαι νομικός τύπε, εάν υπήρχε επιτροπή διερεύνησης και εφαρμοζόταν η νομοθεσία, δεν θα έπρεπε κανείς να ακουμπήσει τίποτα μέχρι αυτή να φτάσει στο σημείο του ατυχήματος και να δώσει την έγκριση της. Εξαιρούνται οι ενέργειες σχετικά με έρευνα, διάσωση, πυρόσβεση κλπ.

Δες τι προβλέπει η νομοθεσία όσον αφορά τα αεροπορικά ατυχήματα(άρθρο 10) και πες μου τι από αυτό τηρήθηκε στη περίπτωση των Τεμπών.

Έγινε αεροπορικό ατύχημα στα Τέμπη;

Αδερφέ, εσύ και εγώ από τον καναπέ μας, μπορούμε να πούμε άνετα την παρόλα μας. Όταν είσαι πυροσβέστης, αστυνομικός, διασώστης, και πας σε ένα χώρο με κατεστραμμένα βαγόνια και ανθρώπους που μπορεί να σφαδάζουν μέσα στα συντρίμμια, εκεί θα δεις το θέμα αλλιώς.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506
Άντε για ύπνο τώρα γιατί θα φωνάζει η μαμά. Έχετε να δείτε και πορτομαλακα αύριο το πρωί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άντε για ύπνο τώρα γιατί θα φωνάζει η μαμά. Έχετε να δείτε και πορτομαλακα αύριο το πρωι
Και 'σύ να μη λογκαρεις σουρωμενος, τα γράφεις διπλα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.619
Πόντοι
2.356
Κατι λενε αυτοι οι δηθεν πολιτισμενοι για απατες.Δεν τους πολυπιστευω,μας μισουν επειδη εχουμε υψηλοτερο αικιου και βιοτικο επιπεδο:coffee::confused::confused::confused:
Μπας και μας ζηλεύουν επειδή έχουμε την παγκοσμίου φήμης τσακώνικη μελιτζάνα; Ανάρπαστη σε νυφούλες. :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506

Αποκλείεται ο χώρος από την Αστυνομία ή λιμενικό κλπ.
Για την πρόσβαση στον τόπο του ατυχήματος αποφασίζει ο επικεφαλής της Διερεύνησης.
Δεν μετακινείται τίποτα μέχρι να δώσει την άδεια η επιτροπή διερεύνησης.

Χωρίς να έχω γνώση πρωτοκόλλων, αν περιμένεις την επιτροπή διερεύνησης και ακούς ανθρώπους να ουρλιάζουν ή να ζητάνε βοήθεια σηκώνεις τα βαγόνια και με τα χέρια.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
548
Πόντοι
86
Έγινε αεροπορικό ατύχημα στα Τέμπη;

Αδερφέ, εσύ και εγώ από τον καναπέ μας, μπορούμε να πούμε άνετα την παρόλα μας. Όταν είσαι πυροσβέστης, αστυνομικός, διασώστης, και πας σε ένα χώρο με κατεστραμμένα βαγόνια και ανθρώπους που μπορεί να σφαδάζουν μέσα στα συντρίμμια, εκεί θα δεις το θέμα αλλιώς.

Πάλι η μπάλα στην εξέδρα χωρίς να χεις διαβάσει καν αυτά που γράφω σχετικά με έρευνα διάσωση και πυρόσβεση. Ίδια σχολή με τον Αλεξ βλέπω.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.792
Πόντοι
4.895
Πάλι η μπάλα στην εξέδρα χωρίς να χεις διαβάσει καν αυτά που γράφω σχετικά με έρευνα διάσωση και πυρόσβεση. Ίδια σχολή με τον Αλεξ βλέπω.

Μου λες: Δες τι λέει το άρθρο 10 για τα αεροπορικά ατυχήματα και πες μου αν έγινε κάτι τέτοιο στα Τέμπη.

Και σε ρωτάω: ΕΓΙΝΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ;;; Ο νόμος που με παραπέμπεις αφορά σε αεροπορικά ατυχήματα!!!

ΟΚ, το να μη γουστάρεις το Μητσοτάκη είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου. Αλλά ας μιλήσουμε σε ένα λογικό πλαίσιο τουλάχιστον...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.205
Πόντοι
6.056
Μου κρατάει μουτρα ο μουνης , ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΑΙΚ ΣΕ ΕΜΕΝΑ , ΟΥΤΕ ΕΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !!
Ποιός είσαι εσύ ρε τύπε ; Τι διακρίσεις έχεις ;
Ο παλιός πρωταθλητής, στηρίζει τον επί χρόνια Nr 2 Mr Malakas.
Για να τον βοηθήσει νατο σηκώσει του χρόνου.

Το δικαιούται η Κλαούντια. Ο τελευταίος γαλάζιος μαλάκας, από μία μεγάλη γενιά τεράστιους γαλάζιους μαλάκες. Παλιάς κοπής μαλάκας. Ο μόνος από εκείνη τη γενιά μαλάκες, που δεν βγήκε Mr Malakas
αν και έφτασε τόσες φορές στον τελικό .

Ο μεγάλος αδικημένος μαλάκας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.269
Πόντοι
3.656
Αλλά ας μιλήσουμε σε ένα λογικό πλαίσιο τουλάχιστον...
Σε ένα λογικό πλαίσιο εσύ που ξέρεις από νόμους και διαδικασίες

μπορείς να μας πεις που προβλέπεται (και που απαγορεύεται) να ΠΕΤΑΞΕΙΣ γενετικό υλικό νεκρών από ένα δυστύχημα...στα σκουπίδια μαζί τα μπάζα από το τρένο?

πέρα από το φρικιαστικά απάνθρωπο του θέματος.....έχεις ξανά ακούσει να πετάνε στοιχεία ταυτοποίησης θυμάτων???

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.724
Πόντοι
1.056

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Μου λες: Δες τι λέει το άρθρο 10 για τα αεροπορικά ατυχήματα και πες μου αν έγινε κάτι τέτοιο στα Τέμπη.

Και σε ρωτάω: ΕΓΙΝΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ;;; Ο νόμος που με παραπέμπεις αφορά σε αεροπορικά ατυχήματα!!!

ΟΚ, το να μη γουστάρεις το Μητσοτάκη είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου. Αλλά ας μιλήσουμε σε ένα λογικό πλαίσιο τουλάχιστον...
Άντε ρε λακαμα που θα πεις και για λογική που ζούμε τον ορισμό του σουρεαλισμού με τους παπάρες της κυβέρνησης

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.418
Πόντοι
456
Σιγά Πίπα μην έρθω μπροστά σου να μου πάρεις καμία πίπα.

Ένα ποστ έγραψα και ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, αρχιδι του κερατά, σταλινοφασιστα. Την κυρία Καρυστιανου την έχω κράξει γιατί έχει χάσει τη μπάλα και έχει γίνει περσονα, ΙΣΩΣ και χωρίς να το θέλει ή να μην το έχει καταλάβει μέσα στη σύγχυση της. Καμία σχέση με τον πόνο που μόνο όσοι τον έχουν περάσει, ΚΑΝΕΙΣ ΓΟΝΙΟΣ ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, καταλαβαίνει, παλιομαλακα.

Την μάνα του Φύσσα την έχει επικρίνει ποτέ κανένας νεοδημοκράτης? Ή εκεί σας βολεύει μια χαρά το να βγαίνει και να ορίετε για τους κακούς χρυσαυγήτες? Μήπως την συγκεκριμένη την κάνατε εσείς οι ίδιοι περσόνα γιατί σας συμφέρει?

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.298
Πόντοι
8.346

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
437
Πόντοι
26
Μαλακά βλέπεις ακόμα επικίνδυνους κομμουνιστες γύρω σου. Ληγμένα παίρνεις; Δεν βλέπεις ότι οι επικίνδυνοι δεν είναι πλέον οι κομμουνιστές αλλά οι πρώην βιβλιοπώλες που με το ζόρι βγάλανε το Πανεπιστήμιο και δεν μπορούν να κάνουν ούτε μια απλή μέθοδο των τριών;
Ψηφίζω Λατινοπούλου και θέλω συγκυβέρνηση με Μητσοτάκη. Συμπαθώ τον Άδωνι και τον Βορίδη πιο πολύ από τον Κυριάκο. Η Λατινοπούλου θα σπρώξει τη ΝΔ πιο δεξιά. Η αριστερά δεν έχει ρεαλιστικές απόψεις και απέτυχε ως κυβέρνηση Σύριζα

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
13.258
Πόντοι
6.166

ΚΑΛΕΣΜΑ στους Στρατιωτικούς για τα ΤΕΜΠΗ - Χείμαρρος ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.792
Πόντοι
4.895
Άντε ρε λακαμα που θα πεις και για λογική που ζούμε τον ορισμό του σουρεαλισμού με τους παπάρες της κυβέρνησης
Είναι ακλόνητο το επιχείρημά σου, έχω συγκλονιστεί και ανατριχιάσει.

Μήπως είδες και εσύ το αεροπλάνο στα Τέμπη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom