tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.825
- Πόντοι
- 606
Έτσι ξεκίνησε τυπε.Το θρεντ ήταν για μωράκια όμως όχι ψωλές...
Στο δρόμο έγινε
Έτσι ξεκίνησε τυπε.Το θρεντ ήταν για μωράκια όμως όχι ψωλές...
Πήγε να μας παγιδεύσει οΈτσι ξεκίνησε τυπε.
Στο δρόμο έγινε
Πρωτον οντως υπαρχει η ομαδα και εχω κανει και προπονηση μια χαρα ηταν ο προπονητης απ τους καλυτερους και πιο λογικους προπονητης που χβ συναντησει στην αθλητικη ζωη μου,αυτο απαντηση στις αποριες για να επιβεβαιωσω στους αλλους επειδ αυτη η ομαδα αγωνιστηκε πολυ να χει τα βασικα απο τον κωλοδημο μας που αδιαφορουσε.Απορια,εχει γυναικεια ομαδα?Δεν το γνωριζα η δεν υπηρχε οταν πηγα.Τελος οντως εχει νεαρους αλλα αυτο μονο θετικο ειναι γιατι το χαιρονται τα παιδια κ η ομαδα δεν χαλαει την πολιτικη της φορτωνοντας γερολυκους που θα παραμεριστους τα νεοτερα παιδια λογω ηλικια κ οχι λογω αποδοσδης,οσοι ζουμε Λιοσια τα ξερουμε ολα αυτα τα εμετικα,ο μονος συλλογος που παω στην περιοχη γτ ειναι ηρεμοι κ γτ ο προπονητης ειναι πραγματικα καλος με ολη την εννοια οχι μονο προπονητικα που κ εκει ξερει πολυ μπαλα ο τυπος που στη μεταφερει.Ασχετο αλλα απλα για τις απαντησεις τα λεω επειδη οταν ειμουν εγω λυκειοπαιδο δνε εβρισκες τετοια ομαδα με ατομα ηλιακα κοντα σου,οταν εισουν μικρος αυτματα δνε θα επαιζες αυτο ειναι το εγκλημα στην χωρα γενικα κ στα επαγγελματικα.ηΗ ομαδα κατεβαζε μονο εναν ενηλικα επειδη ηταν απτερας ενος παιδιου κ ζητουσε να παιζει για την καλη υγεια δεν ηταν σουπερ σταρ ο ανθρωπος ουτε ντιβα,ωραια ομαδα που αξιζιε στηριξη.Καλη σεζον!Εμείς μπαλιτσα παίζουμε... Βοηθω τον προπονητή της γυναικείας ομάδας...στο σχολείο κάναμε κοπάνες.
μπραβο τυπε μου ο μονος που εμενε επι του θεματος και ενημερωσε τον πονεμενο λαοSpa Pool Parne Αχαρναι αν ειστε λατρεις πιπινιων.Πισινα με αισθηση απομονωμενου χωρου απο την πολη.Φυσικα εχει κ αλλες ηλικιες και το βραδυ γινεται καφετερεια ηρεμη.Το ατου οτι εχει πιπινες.Υπαρχει και το waterfun στα Ανω Λιοσια μα εχω την εντυπωση οτι πανε και οικογενειες οποτε μονο οφθαμολουτρο.Του μενιδιου ειναι μικρη κ χεις τα πιπινια στην κυριολεξια απεναντι σου.
Πανταμπραβο τυπε μου ο μονος που εμενε επι του θεματος και ενημερωσε τον πονεμενο λαο
Καλησπερα στην ομαδα ειμαι κατοικος βορειων προστιων και αυτη την περιοδο εχω ελευθερο χρονο για κανα μπανακι και τυχαινει να εχω μεινει και ξεμπαρκος Αθηνα επειδη ομως δν θελω να μετακινουμε μακρια για θαλασσα και να κανω αποστασεις ανω των 45 λεπτων σκεφτηκα καμια πισινα ξερει κανεις καμια πισινα που να μαζυευει μωρακια για ματι και να μην εχει ολο οικογενεις με παιδακια ή ζηταω πολλα και δεν υπαρχει ελπιδα. Εχει κανας συναγωνιστης καμια εμπειρια απο πισινες ξενοδοχειων και μη.
Σαν να μου φαινεται εχεις μπερδευτει δεν ψαχνω γενικα πισινες να κανω τις βουτιες μου ψαχνω πισινες για ματι αυτα που προτεινες εχεις παει ξερεις αν υπαρχει υλικο η ετσι το λες επειδη ειναι γνωστα ακριβα ξενοδοχεια και ολο και κατι θα παιζει?Φίλε θα βρεις αυτό που θες στο Hilton με ελάχιστα παιδάκια και Intercontinental πιο prive κατάσταση. Δεν είμαι fun απλά έχει κάτσει να παω και στα 2. Σίγουρα με λίγο ψάξιμο θα βρεις και άλλες πισίνες. Κάνε check σε ξενοδοχεία του κέντρου ή κοντά στην περιοχή σου.
ή γητευτές της πούτσας (οκ...διφορούμενο αυτό)Συγνώμη τύπε.
Θα σας λέω θαυμαστές του πέους από εδώ και πέρα.