Τύπε μου, ξέχασες την Γκαζιαντεπ και την Κασιμπασα. ΠοδοσφαιρομανεςΠου κατάντησε ο παλαι ποτέ σπεσιαλ,να παίζει με την Ανκαραγκουτσου και την Γκεντζεμπιρλιγκι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Champions League 2024/2025
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Λεβερκούζεν εναντίον Μπάγιερν στον τελικό του ‘25 στο Μόναχο.
Θα μου άρεσε.
Θα μου άρεσε.
Διαγραμμένο μέλος 241489
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2024
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
Την παρέα του Μπελινχαμ και Εμπαμπε τους ρώτησες;Λεβερκούζεν εναντίον Μπάγιερν στον τελικό του ‘25 στο Μόναχο.
Θα μου άρεσε.
Διαγραμμένο μέλος 241489
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2024
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
Γνωρίζει κάποιος αν θα μπορούσε να γίνει στην ΟΠΑΠ αρένα ξανά τελικός cl η europa;
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.119
- Πόντοι
- 3.346
Σαν να παιζουμε στο μιλκο καπ ειναι οι πιθανοι αντιπαλοι.Αντε να ανοιξουμε νεο θεμα,με την ευχη στο νεο format της διοργανωσης,
να συμμετεχει και ο ΠΑΟΚ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κλείδωσε ο «δρόμος» του ΠΑΟΚ για το Champions League! | inpaok.com
Πως χάθηκε στο... νήμα η απευθείας θέση στα Play Offinpaok.com
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 438
- Πόντοι
- 21
βαλε cosmote και δες μπουντεσλιγκα. Εγω ενα μιλαν -λιβερπουλ τυπου 3-3 θα ψηνομουν να δω του 2005Λεβερκούζεν εναντίον Μπάγιερν στον τελικό του ‘25 στο Μόναχο.
Θα μου άρεσε.
αυτο εξαρταται απο την uefa κ την επο. το 1994 τελικος στο αοκα. 2007 τελικος παλι στο οακα. 2034 super cup στο καραισκακης κ 2024 confernce στην οπαπ αρινα. φανταζομαι οταν γινει ο βοτανικος να τον προτεινει η επο για κανενα τελικο.Γνωρίζει κάποιος αν θα μπορούσε να γίνει στην ΟΠΑΠ αρένα ξανά τελικός cl η europa;
Διαγραμμένο μέλος 241489
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2024
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
Βοτανικός πότε ξεκινάει;αυτο εξαρταται απο την uefa κ την επο. το 1994 τελικος στο αοκα. 2007 τελικος παλι στο οακα. 2034 super cup στο καραισκακης κ 2024 confernce στην οπαπ αρινα. φανταζομαι οταν γινει ο βοτανικος να τον προτεινει η επο για κανενα τελικο.
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
Βοτανικός πότε ξεκινάει;
θες μιλκο κι εσυ ?
Διαγραμμένο μέλος 241489
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2024
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
Μπα,Τσάμπιονς λιγκ θέλω εγώ να το σηκωσω με σαστρε και σαματαθες μιλκο κι εσυ ?
kuzia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2010
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Uefa Mafia= Real Εχει ξεφτυλιστει το CL ΤΗΝ τελευταια δεκαετιαΚι εγώ έχω βαρεθεί να σηκώνετε κούπες. Το έγραψα εξάλλου και πιο πάνω.
:—)
Διαγραμμένο μέλος 241489
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2024
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
ετσι σε χύσαμε το Σάββατο....Uefa Mafia= Real Εχει ξεφτυλιστει το CL ΤΗΝ τελευταια δεκαετια
kuzia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2010
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Προφανως εισαι κανα μαλακηστηρι κατω απο 30 χρονων. Αν εισαι πανω απο 30 στον ψυχιατρο χθες μπας και σωθεις και βαλε και μια το πρωτο ημιχρονο να το εμπεδωσεις τι εγινε.ετσι σε χύσαμε το Σάββατο....
Διαγραμμένο μέλος 241489
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2024
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
Απορώ πως βγαίνεις και μιλάς μετά από τόσες σφαλιάρεςΠροφανως εισαι κανα μαλακηστηρι κατω απο 30 χρονων. Αν εισαι πανω απο 30 στον ψυχιατρο χθες μπας και σωθεις και βαλε και μια το πρωτο ημιχρονο να το εμπεδωσεις τι εγινε.
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
αυτη η κωλορεαλ υπαρχει για να διαφημιζει την Μαδριτη και την Ισπανια
ποιος θα ηξερε αυτην την κωλοπολη στο χαρτη.... την ξερει κανεις εχει παει.... τι εχει ακουσει
εχει ξερω γω α'ι'φελ, εχει κολοσεο, εχει Μπιγκι Μπεν ? εχει κανα γκαουντι?
εχει Λευκο Πυργο, εχει Τρουμπα ?
τι εχει ?
εχει την κωλορεαλ
ποιος θα ηξερε αυτην την κωλοπολη στο χαρτη.... την ξερει κανεις εχει παει.... τι εχει ακουσει
εχει ξερω γω α'ι'φελ, εχει κολοσεο, εχει Μπιγκι Μπεν ? εχει κανα γκαουντι?
εχει Λευκο Πυργο, εχει Τρουμπα ?
τι εχει ?
εχει την κωλορεαλ
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.418
- Πόντοι
- 34.538
ΠΑΟΚ: Η κλήρωση του πρώτου προκριματικού του Champions League και οι πιθανοί αντίπαλοι
Το μεσημέρι της Τρίτης (18/6) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρώτου προκριματικού του Champions League, με τον ΠΑΟΚ να μαθαίνει ποια είναι τα υποψήφια
www.newsit.gr
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
ΠΑΟΚ: Η κλήρωση του πρώτου προκριματικού του Champions League και οι πιθανοί αντίπαλοι
Το μεσημέρι της Τρίτης (18/6) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρώτου προκριματικού του Champions League, με τον ΠΑΟΚ να μαθαίνει ποια είναι τα υποψήφιαwww.newsit.gr
Ε, άρα ως το τέλος του μήνα μπορεί να μείνει ο ΠΑΟΚ εκτός. *λολ*
Η ημέρα και η ώρα του πρώτου αγώνα του ΠΑΟΚ, στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Η UEFA έκανε γνωστή την ημέρα και την ώρα που θα κληθεί να δώσει ο ΠΑΟΚ το πρώτο του ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, υποδεχόμενος μία εκ των Μπάνια Λούκα ή Εγκνάτια.
www.sport24.gr
Αν και η Εγνάτια ή η Μπάνια Λούκα είναι στα μέτρα του.
σφουγγοτρολαριος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2017
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
για champions league με τιποτα ειναι παρα πολυ μικρο γηπεδο ακομα και ενας ασχετος θα το γνωριζε αυτο αλλα και για europa παλι ειναι μικρο.40 χιλιαδες το λιγοτερο ειναι το οριο για τελικο europaΓνωρίζει κάποιος αν θα μπορούσε να γίνει στην ΟΠΑΠ αρένα ξανά τελικός cl η europa;
γηπεδαρα το arena με τα πλεξι γκας και τα σιδερα που εχει στα πεταλα οτι πρεπει για να μην δεις αν μπηκε γκολ στο απεναντι τερμα και πολυ ιδανικο για παιδια
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Να προκριθούν όλες μας οι ομάδες, εύχομαι.
Βραδιά Ευρώπης για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Οι δύο «Δικέφαλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ανοίγουν απόψε τις ευρωπαϊκές συμμετοχές των ελληνικών ομάδων στο γ΄ προκριματικό γύρο των
www.naftemporiki.gr
Ηταν μεγαλος προπονητηςΠου κατάντησε ο παλαι ποτέ σπεσιαλ,να παίζει με την Ανκαραγκουτσου και την Γκεντζεμπιρλιγκι