maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
δηλαδή οσοι ψηφιζουν νδ-ΠΑΣΟΚ που μας εφεραν εδω κκε που το μονο που ηθελε παντα ηταν να διασπαει τον κοσμο για να μην μπορει να πετυχει πραγματα η την χα που την θεωρουν εγκληματικο κομαειναι λυγοτερο ζωα?Καλα ας συστησουμε πρωτα Αστυνομια των ζωων που ψηφιζουν Συριζα και βλεπουμε και για τα κανονικα.
ελεος δλδ θελετε να μιλατε για τα πολητικα παντο κ το κανεται με παροπιδες κ φανατισμο
καμια επιστημη δεν εχει καταφερει να αποδηξει ότι δεν υπαρχει ψυχηΞΑΝΑ. Δεν υπάρχει η ψυχή. Άρα δεν μπορεί να στεγνώσει, κάτι ανύπαρκτο. Αν όμως έχεις στοιχεία ότι υπάρχει η ψυχή που ισχυρίζεσαι, παρουσιάσέ τα. Θα γίνεις διάσημος
ναι κ καποιες από τις δυσλειτουργιες αυτές είναι καποιοι να μην καταλαβαινουν τουτε το αυτονοητοΦυσικά και υπάρχει δυσλειτουργία εγκεφαλικών κυττάρων. Τόσοι ψυχασθενείς κυκλοφορούν. Γιατί αναφέρεις, κάτι που έχει παρατηρηθεί εδώ και αιώνες; η ψυχή δεν υπάρχει. Αν όμως μπορείς να αποδείξεις την ύπαρξή της, κάντο. Που είναι τα στοιχεία σου;
κ του βλέπεις κάθε μερα εδώ μεσα κ τους τα χωνει το ιδιο κανω κ εγω
επισεις πληροφοριακα ο παξινος δεν ειπε ποτε ότι δεν υπαρχει ψυχη κ ότι το απεδειξε συγκεκριμενα εχει πει
"Εάν η ψυχή είναι η περιοχή όπου τα ερεθίσματα γίνονται αντιλήψεις, εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις, εκεί όπου εδρεύει η αγάπη, εκεί όπου αποθηκεύονται οι μνήμες, τότε δεν υπάρχει λόγος να υποθέσουμε ότι υπάρχει ψυχή. Γιατί υπάρχει ένα όργανο που ήδη κάνει αυτή την εργασία. Ο εγκέφαλος. Η επιστήμη δεν μπορεί να αποδείξει ότι δεν υπάρχει ψυχή, μπορεί όμως να καταστήσει σαφές ότι είναι περιττή."
www.tanea.gr/print/2018/12/01/interviews/i-psyxi-tou-anthropou-einai-o-egkefalos/]https://www.tanea.gr/print/2018/12/01/interviews/i-psyxi-tou-anthropou-einai-o-egkefalos/[/url]
δεν το λεει κανεναν συνταγμαΦΥΣΙΚΑ. Έτσι λέει το Σύνταγμα. Κανένας δεν μπορεί να σε κινηματογραφήσει χωρίς την άδειά σου.
όταν γραφτηκε το συνταγμα δεν υπηρχαν κινητα κ καμερες παντου
και από οσο γνωριζω σε καμεια αναθεωρηση του δεν το συμπεριλαβανε μεσα
το λεει ο νομος
ο οποιος επιτρεπει σε μαγαζι να εχει καμερες κ να πειβλεπει τον χωρο του μεσα εξω
όχι όμως σε έναν ανθρωπο να τραβαει τον αλλον χωρις την αδεια του
ταυτόχρονα πολλες πολης ακομα κ η δικια μου σε πολλα μερη εχει βαλει ο δημος καμερες σε πλατειες δρομους
το μπιγκ μπραδερ οντως υπαρχει
αποδειξη πατα "Live kamera" στο google κ θα αρχησει να σου βγαζει πολεις...
αληθεια οι δημοι που μας βιντοσκοπουν εχουν παρει αδεια?
θεωρείς ότι πρέπει να δημιουργηθεί αστυνομία ζώων; Μπράβο σου. Το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού Λαού, αποκλείεται να συμφωνεί. Κι έχουμε δικαίωμα να διαφωνούμε για κάτι, όταν αυτό επιβαρύνει την τσέπη μας. Όποιος θέλει, ας έχει κατοικίδιο, κι ας κοιμάται μαζί τους, αρκεί να μην γεμίζει τα πεζοδρόμια όπου περπατάμε με σκατά, και να μην τα έχει στο μπαλκόνι του, ώστε να γαβγίζουν όλη την ώρα. Έλα όμως, που αν και υπάρχουν σχετικοί νόμοι, οι φιλόζωοι το κάνουν. Θα μου πεις η μόνη υποκρισία είναι στην Ελλάδα; και θα έχεις δίκιο. Όλοι παίζουν θέατρο, προσπαθώντας να δείξουν άλλο από τον πραγματικό τους εαυτό. Πάλι η έλλειψη παιδείας κάνει την εμφάνισή της
εγω θεωρω ότι η αστυνομια επρεπε να κανει κ αυτή την δουλεια εφόσον υπαρχουν νομοι κ όχι να κανει τα στραβα ματια
το μεγαλυτερο μερος του λαου αν το ρωτήσεις δεν του αρεσει τιποτα
γιατι?
γιατι θα προτιμουσαν οι νομοι να είναι κομενοι κ ραμενοι στα δικα τους θελω
κ όχι στο γκρι οπου είναι μεχρι σημερα οι περισοτεροι
τωρα από το θεατρο αστο
οι περισσοτεροι οσκαρ περνουν
ταυτόχρονα η αστυνομια κ η αστυνομια ζωον που λεει ο άλλος είναι ακριβως αυτά που περιγραφεις
για τους δηθεν φιλοζωου που περιγραφεις
γιατι λοιπον είναι κακο?
θα σου πω το εξεις ειχα παει στην κτηνιατρο κ ειχε εκει σκυλι με κομετι δερμα να λειπει από τον αυχενα κ ειχαν αφαιρεσει το τσιπακι του σκυλου κ τον ειχαν πεταξει
κ τον ειχε υοθετησει μια κοπελα
αυτος που το εκανε δεν θα επρεπε να τομωρηθει?
το να είναι καποιος τερας δεν είναι τερας μονο με τους ανθρώπους
είναι τερας γενικα
κ ένα ζωο δεν διαφερει πολύ από ένα απροστατευτο μικρο παιδακι στον τροπο σκεψης
Επειδη εχω σκυλο που τον εχω περιθαλψει,σε πληροφορω οτι,υπαρχουν γραφικοι ζωοφιλοι,που κανουν καταγγελιες ο ενας στον αλλο,τρελλες ιδιοκτητριες που χαστουκιζουν το αμοιρο το ζωο γιατι λεει οτι δεν καταλαβαινει οταν του μιλαει,και σε πληροφορω,οτι γυριζουν στα παρκα,αστυνομικοι,και με ειδικο μηχανημα ελεγχουν αν εχει τσιπακι ο σκυλος.Σε λιγα χρονια με λιγα λογια,θα επιβαλουν χαρατσι οπως και στην Κυπρο.Οταν επιβληθηκε το αναλογο χαρατσι στη γερμανια,οι ιδιοκτητες τα σκοτωναν,εδω μαλλον θα τα αμολησουν ελευθερα.
καλα αυτό με το χαρατσι είναι απιστευτο
κ στην γερμανια δεν τα σκοτωναν γιατι δεν τα προσεχαν αλλα γιατι δεν ηθελαν να πληρωνουν
κατά τα αλλα πολιτισμος σου λεει