Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 150K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (20 μέλη και 39 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.539
Πόντοι
2.886
παπαριές , ξέρουν ότι δεν θα εκλεγούν ούτε οι μισοί βουλευτές στις επόμενες εκλογές που θα γινουν σύντομα
κ πηδάνε από τον Τιτανικούλη και καλά είναι κοινωνικά ευαίσθητοι...κανένα έλεος στα λαμόγια

Τιτανικούλη !

Καλό !

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
449
Πόντοι
26
κούρασες με τα τερτίπια σου , δεν τσιμπάει κανένας .....τα ίδια με σένα έλεγαν ότι είναι-δεν είναι και οι κάτωθι Κουλικοί της φωτο :confused:

είναι περιττό να απαριθμήσουμε τους ποινικούς κλεφτοπασόκους , τους αλητοψαριανούς , τους τουρκοπετρίτηδες και τους χουντοσκατιάδες
που έχει μαζέψει ο κούλης στο γαλάζιο μόρφωμα του

Fe7XR1AXgAEWtz-.jpg
Η σιωπηλή πλειοψηφία στηρίζει τη τάξη και όχι το χάος που θα φέρει η πτώση του Μητσοτάκη. Πολλοί περισσότεροι δεν θα πάνε στις συγκεντρώσεις της αριστεράς από τα κορόιδα που θα πάνε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.278
Πόντοι
3.656
Σχεδόν οι μισοί ψηφοφόροι της ΝΔ θεωρούν ότι συγκαλύπτουν κάτι ή κάποιον. Προφανώς οι δικές του ενέργειες και του συναφιού του δημιούργησαν αυτή την πεποίθηση ακόμα και στους δικούς τους ανθρώπους.
Ο Πλακιάς έκανε μία δήλωση στα σοσιαλ πριν λίγο.
Όλοι στις πορείες, όχι στην πολιτική και κομματική καπηλεία, ευχαριστώ στον απλό κόσμο που συμπαρισταται στο δράμα και τον αγώνα τους.
Τι λέει το κάθε κομματικό ντουγάνι πραγματικά στ' αρχίδια μας.
Δεν κατεβαίνω γι'αυτό στην πορεία.
Εννοείται ότι δεν πρέπει να κατέβει κανένας στην πορεία για τα κομματικά..και εννοείται ότι πρέπει να κατέβουν όλοι.

Όσο περισσότεροι κατέβουν τόσο καλύτερα θα μπορεί να διαφυλαχθεί το μήνυμα της διαμαρτυρίας.

Έχω συζητήσει με πολλούς που ψήφιζαν ΝΔ λόγω του ότι φοβούνται μην ξανά γίνει ότι έγινε με τον σύριζα....και είναι και λίγο προς τα δεξιά...και όλοι μου λένε ότι έχουν φρίξει με την κατάσταση αυτή...γενικότερα στη χώρα αλλά ειδικά με τα τέμπη....δεν έχει προηγούμενο..... τέτοια απανθρωπιά από μεριάς της κυβέρνησης.

• Like
Αντιδράσεις: resp

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.717
Πόντοι
6.056
Η σιωπηλή πλειοψηφία στηρίζει τη τάξη και όχι το χάος που θα φέρει η πτώση του Μητσοτάκη. Πολλοί περισσότεροι δεν θα πάνε στις συγκεντρώσεις της αριστεράς από τα κορόιδα που θα πάνε.

funny-monkey-2.jpg

οκέι πιθηΚούλη

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.310
Πόντοι
8.346
Φυσικά και σώθηκε. Η ιστορία δικαίωσε τη νίκη του εθνικού στρατού στον συμμοριτοπολεμο. Θα ήμασταν σαν την Αλβανία αν είχαν νικήσει ο κομμουνιστες με τους σλαβομακεδονες και τους τσαμηδες στις τάξεις του ΔΣΕ
Ευτυχώς που σωθηκαμε τυπε μου κ δν είμαστε κατσαπλιαδες τώρα.

Mr Rogers Clown GIF

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.640
Πόντοι
2.356
Τέλος πάντων, είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει και αν θα την πληρώσει κάποιος...
Μην ελπίζεις. Το πολύ κανενας Τριαντοπουλος ή Αγοραστός κι αυτοί για πλημμελήματα.
Και αν κι αυτοί.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
979
Πόντοι
86
Φίλε τάξη θέλουμε, έπαρση ειρωνεία και αλαζονεία δεν θέλουμε..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.053
Πόντοι
12.756

εντελως κομματικη η συγκεντρωση τυπε , πανε να ρίξουν την κυβερνηση χωρις να εχουν εναλλακτικο σχεδιο .. πάμε προς το χαος , αυτο που θα γινει θα κανει να μοιαζει την εποχη Συριζα παραμυθάκι :coffee:

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
449
Πόντοι
26
Εννοείται ότι δεν πρέπει να κατέβει κανένας στην πορεία για τα κομματικά..και εννοείται ότι πρέπει να κατέβουν όλοι.

Όσο περισσότεροι κατέβουν τόσο καλύτερα θα μπορεί να διαφυλαχθεί το μήνυμα της διαμαρτυρίας.

Έχω συζητήσει με πολλούς που ψήφιζαν ΝΔ λόγω του ότι φοβούνται μην ξανά γίνει ότι έγινε με τον σύριζα....και είναι και λίγο προς τα δεξιά...και όλοι μου λένε ότι έχουν φρίξει με την κατάσταση αυτή...γενικότερα στη χώρα αλλά ειδικά με τα τέμπη....δεν έχει προηγούμενη τέτοια απανθρωπιά από μεριάς της κυβέρνησης.
Αυτοί που περιγράφεις είναι η σύγχρονη εκδοχή των ανελ. Δηλαδή κορόιδα της αριστεράς

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.310
Πόντοι
8.346
εντελως κομματικη η συγκεντρωση τυπε , πανε να ρίξουν την κυβερνηση χωρις να εχουν εναλλακτικο σχεδιο .. πάμε προς το χαος , αυτο που θα γινει θα κανει να μοιαζει την εποχη Συριζα παραμυθάκι :coffee:
Ξέρω τι πας να κάνεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.053
Πόντοι
12.756
Αυτοί που περιγράφεις είναι η σύγχρονη εκδοχή των ανελ. Δηλαδή κορόιδα της αριστεράς

Αν πετυχει το σχεδιο τους η Νιγηρία μπροστα μας θα ειναι Μονακο :coffee:
Κατω οι ευαισθητοι αριστερουληδες :rockon:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
33.470
Πόντοι
11.146
....και να μν ξεχαστουμε, για οποιον κατεβει με κομματικη σημαια-συνθημα-κατευθυνση.
Flag_Butt.jpg

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
449
Πόντοι
26
Να βγαίνουμε όλοι οργισμένοι στον καθένα που τολμάει να μιλάει για συγκάλυψη!!! Έτσι είπε ο Άδωνις. Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω στο 2015.

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
449
Πόντοι
26
Ορισμένοι δεν θα θέλατε Μητσοτάκη για να στρωσετε αλλά Παπαδόπουλο. Αντε μπράβο

Stories

Νέο!

Stories