Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (23 μέλη και 37 επισκέπτες)

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
450
Πόντοι
26
σιγά τη ζαρτιέρα ρε Πατέλη :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Ο Πατελης είναι πιο άντρας από τους αγανακτισμενους του πληκτρολογιου. Δεν συμφωνώ με την ισότητα στο γάμο αλλά δεν θέλω και αριστερή παλινορθωση

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.095
Πόντοι
6.955
Και επειδή κάποιος θα μου πει, τι ψήφιζα στη ζωή μου κλπ και ποια ομάδα υποστηρίζω.

Υποστηρίζω τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Υποστήριζα πολύ φανατικά, ήμουν και στο συνδεσιμακο κομμάτι μέχρι που είχα ένα δικαστήριο για ψύλλου πήδημα, πράγματα που συμβαίνουν κάθε μέρα στο δρόμο για το φανάρι και το πάρκινγκ, μέχρι που λίγο μετά πήγα να χάσω το μάτι μου για να σώσω ένα βλάκα. Όποιος τα διαβάζει και ασχολείται ξέρει ποιος είμαι.

Έκοψα όμως γιατί:

Ο πουτανας γιος που ήρθε πριν 10 χρόνια εκτός από στοιχημστζης (εγώ δλδ θα κινδυνεύω για να πουλάει αυτός τα παιχνίδια και να κονομαει) έκανε δουλειές με άλλους του χώρου. Θα μου πεις έτσι δε γίνεται; Ναι. Εμείς όμως σαν ρομαντικοί είμαστε και μαλακες. Το ίδιο συμβαίνει και με τα κόμματα και με τις θρησκείες. Είναι μέσα χειραγωγησης της κοινωνίας. Έκοψα γιστιωο πουτσνας γιος έκανε δουλειές με το κράτος, το κράτος ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ. Ένα σιχαμα που χρωστούσε σε εργαζόμενους των 700€.

Αυτό λοιπόν το σιχαμα πουλούσε τα self test, κονομησε απ' το φόβο που η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ της ΝΔ σε συνεργασία με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης με χρήματα απ' τον ελληνικό λαό (λίστα Πέτσα με υπογραφή του ανηψιού του πρωθυπουργού Γρηγορη Δημητριαδη) έσπειραν τον τρόμο στην κοινωνία.

Και ακούω μετά κάποιος να λένε, σε γαμαει ο πρεζεμπορας, ο τίγρης και ο Τρακης.

Εγώ είχα τα @@ να κόψω ενώ με πονούσε, ενώ ήταν η μόνη μου καύλα (μαζί με τις πουτανες και το τζόγο)

Κάποιοι άλλοι για να μην βγουν λάθος, συνεχίζουν και υποστηρίζουν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.646
Πόντοι
2.356
θα μπορούσε με τηλεδιάσκεψη ...

νομίζω ότι είναι σαν τον χύμα χωρίς σεντς μετανάστη που πάει ξενητιά με βάρκα την ελπίδα...
προφανώς έφαγε πόρτα από κείνη την εταιρία που ειδικεύεται σε κονέ με Τραμπ ...
υπάρχει η πληροφόρηση πως θα βγούν άπλυτα στη φόρα το προσεχές διάστημα που θα σημάνουν ξαφνικό θάνατο....
Κοίτα, εγώ διάβασα οτι και για μας και για τους Κυπρίους κάνει καλή δουλίτσα. Και δε δώσαμε πολλά.
Κάνα 600ρι διάβασα. Το Κατάρ που έχει περισσότερο λερωμένη τη φωλιά του, λόγω χαμας και Χεζμπολάχ, έδωσε 3 μύρια.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πήγε για "ιατρικούς" λόγους στην Αμερική.
Θα μαθευτεί σύντομα γιατί.....

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.095
Πόντοι
6.955
δεν ήταν τεχνητή η κρίση

τεχνική ήταν η ανάπτυξη πριν την κρίση,

αλλά αυτό είναι για άλλο θρεντ :hi:
Και τα δύο τεχνητά ήταν. Το ότι εν μια νυκτί καταστράφηκε η παγκόσμια οικονομία από έναν ιο ο οποίος φτιάχτηκε σε εργαστήριο, λέγεται ΣΧΕΔΙΟ. Και όταν υπάρχει ένα σχέδιο καταστροφής υπάρχει έτοιμη και η λύση.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.721
Πόντοι
12.056
Η σιωπηλή πλειοψηφία στηρίζει τη τάξη και όχι το χάος που θα φέρει η πτώση του Μητσοτάκη. Πολλοί περισσότεροι δεν θα πάνε στις συγκεντρώσεις της αριστεράς από τα κορόιδα που θα πάνε.
εισαι μλκ η κανεις θεραπεια???

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.064
Πόντοι
12.756
-Χαίρετε, λοιπόν η κυβέρνηση εξακολουθεί να… προετοιμάζεται μάλλον ψυχολογικά περισσότερο θα έλεγα, παρά οτιδήποτε άλλο για τη συγκέντρωση της Παρασκευής. Έως τότε πιθανότατα θα έχει δημοσιοποιηθεί το περίφημο πόρισμα της επιτροπής που ερευνά το δυστύχημα και στο οποίο δεν αναμένεται κάτι ιδιαιτέρως αρνητικό για την κυβέρνηση.

Ανακριβής πληροφόρηση;​

-Μια καλή πηγή μου είπε μάλιστα ότι αποδεικνύεται λανθασμένη εκ των πραγμάτων η αρχική πληροφόρηση στον Κ.Μ (από ποιους, άραγε) για δήθεν δυσμενέστατο περιεχόμενό του που θα δημιουργούσε μείζον πολιτικό ζήτημα. Το αποτέλεσμα της κακής πληροφόρησης βεβαίως ήταν η υπεραντίδραση της κυβέρνησης με ό,τι συμβαίνει -εν μέρει- σήμερα.

Αρα ξερουν απο πριν μια χαρά τα πορίσματα :coffee::coffee::coffee::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.284
Πόντοι
3.656
Και τα δύο τεχνητά ήταν. Το ότι εν μια νυκτί καταστράφηκε η παγκόσμια οικονομία από έναν ιο ο οποίος φτιάχτηκε σε εργαστήριο, λέγεται ΣΧΕΔΙΟ. Και όταν υπάρχει ένα σχέδιο καταστροφής υπάρχει έτοιμη και η λύση.
Νόμιζα ότι έλεγες για την δημοσιονομική κρίση που ξεκίνησε το 2008.

Στην Ελλάδα ειδικά...ο κόβιντ πήγε την ''χρεοκοπία'' χρόνια πίσω....βασικά την ανέστειλε...έπεσε χρήμα στη χώρα...και η συζήτηση δεν ήταν πλέον αν μπορούμε να δανειστούμε αλλά πότε θα εκταμιευθεί η δόση...από το ταμείο ανάκαμψης...άλλο που οι δικοί μας εδώ οι ''πατριώτες'' πολιτικοί το μοίρασαν 90% στις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις ομίλους...και 10% στον λαουτζίκο....

μπορεί να πήγαν στράφι κάποιοι κλάδοι..αλλά έχω την εντύπωση ότι αν δεν ήταν ο κόβιντ....η συζήτηση θα ήταν πολύ διαφορετική....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.732
Πόντοι
6.056
Ο Πατελης είναι πιο άντρας από τους αγανακτισμενους του πληκτρολογιου. Δεν συμφωνώ με την ισότητα στο γάμο αλλά δεν θέλω και αριστερή παλινορθωση
δεν έχω πρόβλημα αν τον παίρνετε τουλάχιστον οι μισοί κουλικοί , με γειά σας με χαρά σας !! βέβαια η ροπή σας σε παιδάκια είναι κολάσιμη....
Το πρόβλημα είναι πως είσαστε κακιασμένες αδερφάρες στη ψυχή που λυσσάτε για καρέκλα κ καταστρέφετε τη χώρα, είσαστε προδοταριό
και συγκαλύπτετε το έγκλημα αθώων παιδιών που κάηκαν στα Τέμπη

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.638
Πόντοι
5.565
Ο Μητσοτάκης δεν είναι ο ντιλινγκερ για να τον αποκαλείτε εγκληματία. Από ανθρώπινο λάθος έγινε το δυστύχημα.
Ψηφίζω μόνο δεξιά και ότι και να πείτε δεν πρόκειται να αλλάξω ιδέες και πολιτικό στρατόπεδο
για Barzini τον κόβω ή Tataglia λόγω της Ιταλικής σιδηροδρομικής ρεμούλας.
τώρα, αν σκαμπάζεις λίγο, ...λίγο, όχι πολύ..., ο ντόρος γίνεται ακομμάτιστα από τον κόσμο που μπορεί να ψήφισε αριστερά, δεξιά, ίσια, πάνω, κάτω κλπ.
υπάρχει η σύνταξη με το σκληροπυρηνικό κομματικό αφήγημα που πολώνει γιατί φοβάται να αναγνωρίσει τη γύμνια του από οτιδήποτε κοινωνικό, συλλογικό, ανθρώπινο, ηθικό κι αξιακό, καλυμμένο πίσω από μια χάρτινη ψευδαίσθηση παντοδυναμίας.
υπάρχει και το ευρύτερο κοινωνικό, πολιτικό, συλλογικό αίσθημα μη λειτουργίας των θεσμών που οδήγησε με εγκληματική, συνεχόμενη αμέλεια στο θάνατο 57 ανθρώπων, στον τραυματισμό πολλαπλάσιων, με τεράστιο κόστος τόσο οικονομικό όσο και ψυχολογικό, κοινωνικό, ηθικό. Αυτό το ευρύτερο κοινωνικό αίσθημα ανιστάθηκε, ανέδειξε, έδωσε δικαίωμα υλοποίησης της αγανάκτησης κι οργής πλήθους κόσμου και σύνταξης με τους γονείς των ανθρώπων που χάθηκαν. Είναι το υγιές.

Κάνε ότι γουστάρεις, αλλά...να κοιτιέσαι και στον καθρέφτη κάθε πρωί.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.095
Πόντοι
6.955
Η σιωπηλή πλειοψηφία στηρίζει τη τάξη και όχι το χάος που θα φέρει η πτώση του Μητσοτάκη. Πολλοί περισσότεροι δεν θα πάνε στις συγκεντρώσεις της αριστεράς από τα κορόιδα που θα πάνε.
Πες μου έναν παιδοφιλο που να μην έχει φωτογραφηθεί μαζί του. Πες μου ένα έγκλημα που να έχει κάνει κρότο στο οποίο να μην εχει σχέση αυτός, η Ντόρα, ο ανιψιός του Γρηγόρης Δημητριαδης, και η φάρα του.

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
450
Πόντοι
26
Πες μου έναν παιδοφιλο που να μην έχει φωτογραφηθεί μαζί του. Πες μου ένα έγκλημα που να έχει κάνει κρότο στο οποίο να μην εχει σχέση αυτός, η Ντόρα, ο ανιψιός του Γρηγόρης Δημητριαδης, και η φάρα του.
Είσαι γραφικός συνωμοσιολογος

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.095
Πόντοι
6.955

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.721
Πόντοι
12.056
Ρε άσχετε αυτό έχει αποδειχθεί πως είναι ψέμα.
ποιος το λεεει αυτο εσυ????? ξερεις τι γινεται ολους τους προδοτες σε αυτη την χωρα τους εχουμε βγαλει καθαρους

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.064
Πόντοι
12.756
ποιος το λεεει αυτο εσυ????? ξερεις τι γινεται ολους τους προδοτες σε αυτη την χωρα τους εχουμε βγαλει καθαρους

Τωρα θες να φωνάξω Νταιμα να σου κανει αναλυση να γαει 8 σελιδες νηματος για να στρωσεις :coffee:

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
450
Πόντοι
26
Δεν υπάρχει κανένας λογικός χρήστης; Ο Μητσοτάκης δεν είναι εγκληματίας. Ορισμένοι έχετε επίπεδο Σομαλίας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom