whiteman
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2017
- Like
- 450
- Πόντοι
- 26
Ο Πατελης είναι πιο άντρας από τους αγανακτισμενους του πληκτρολογιου. Δεν συμφωνώ με την ισότητα στο γάμο αλλά δεν θέλω και αριστερή παλινορθωσησιγά τη ζαρτιέρα ρε Πατέλη
![]()
Ο Πατελης είναι πιο άντρας από τους αγανακτισμενους του πληκτρολογιου. Δεν συμφωνώ με την ισότητα στο γάμο αλλά δεν θέλω και αριστερή παλινορθωσησιγά τη ζαρτιέρα ρε Πατέλη
![]()
Κοίτα, εγώ διάβασα οτι και για μας και για τους Κυπρίους κάνει καλή δουλίτσα. Και δε δώσαμε πολλά.θα μπορούσε με τηλεδιάσκεψη ...
νομίζω ότι είναι σαν τον χύμα χωρίς σεντς μετανάστη που πάει ξενητιά με βάρκα την ελπίδα...
προφανώς έφαγε πόρτα από κείνη την εταιρία που ειδικεύεται σε κονέ με Τραμπ ...
υπάρχει η πληροφόρηση πως θα βγούν άπλυτα στη φόρα το προσεχές διάστημα που θα σημάνουν ξαφνικό θάνατο....
Και τα δύο τεχνητά ήταν. Το ότι εν μια νυκτί καταστράφηκε η παγκόσμια οικονομία από έναν ιο ο οποίος φτιάχτηκε σε εργαστήριο, λέγεται ΣΧΕΔΙΟ. Και όταν υπάρχει ένα σχέδιο καταστροφής υπάρχει έτοιμη και η λύση.δεν ήταν τεχνητή η κρίση
τεχνική ήταν η ανάπτυξη πριν την κρίση,
αλλά αυτό είναι για άλλο θρεντ![]()
εισαι μλκ η κανεις θεραπεια???Η σιωπηλή πλειοψηφία στηρίζει τη τάξη και όχι το χάος που θα φέρει η πτώση του Μητσοτάκη. Πολλοί περισσότεροι δεν θα πάνε στις συγκεντρώσεις της αριστεράς από τα κορόιδα που θα πάνε.
Νόμιζα ότι έλεγες για την δημοσιονομική κρίση που ξεκίνησε το 2008.Και τα δύο τεχνητά ήταν. Το ότι εν μια νυκτί καταστράφηκε η παγκόσμια οικονομία από έναν ιο ο οποίος φτιάχτηκε σε εργαστήριο, λέγεται ΣΧΕΔΙΟ. Και όταν υπάρχει ένα σχέδιο καταστροφής υπάρχει έτοιμη και η λύση.
δεν έχω πρόβλημα αν τον παίρνετε τουλάχιστον οι μισοί κουλικοί , με γειά σας με χαρά σας !! βέβαια η ροπή σας σε παιδάκια είναι κολάσιμη....Ο Πατελης είναι πιο άντρας από τους αγανακτισμενους του πληκτρολογιου. Δεν συμφωνώ με την ισότητα στο γάμο αλλά δεν θέλω και αριστερή παλινορθωση
Ο αριστερός είναι ο ορισμός του χαζουεισαι μλκ η κανεις θεραπεια???
ο μλκ τι ειναι ??? Άμα εσύ είσαι πατριώτης τότε είναι και ο κουληςΟ αριστερός είναι ο ορισμός του χαζου
για Barzini τον κόβω ή Tataglia λόγω της Ιταλικής σιδηροδρομικής ρεμούλας.Ο Μητσοτάκης δεν είναι ο ντιλινγκερ για να τον αποκαλείτε εγκληματία. Από ανθρώπινο λάθος έγινε το δυστύχημα.
Ψηφίζω μόνο δεξιά και ότι και να πείτε δεν πρόκειται να αλλάξω ιδέες και πολιτικό στρατόπεδο
Φυσικά και είναι πατριώτης. Δεν είναι κομμουνιστήςο μλκ τι ειναι ??? Άμα εσύ είσαι πατριώτης τότε είναι και ο κουλης
Σαν τον πατέρα του - παππού του εεε που ήταν δοσίλογοςΦυσικά και είναι πατριώτης. Δεν είναι κομμουνιστής
Ρε άσχετε αυτό έχει αποδειχθεί πως είναι ψέμα.Σαν τον πατέρα του - παππού του εεε που ήταν δοσίλογος
Πες μου έναν παιδοφιλο που να μην έχει φωτογραφηθεί μαζί του. Πες μου ένα έγκλημα που να έχει κάνει κρότο στο οποίο να μην εχει σχέση αυτός, η Ντόρα, ο ανιψιός του Γρηγόρης Δημητριαδης, και η φάρα του.Η σιωπηλή πλειοψηφία στηρίζει τη τάξη και όχι το χάος που θα φέρει η πτώση του Μητσοτάκη. Πολλοί περισσότεροι δεν θα πάνε στις συγκεντρώσεις της αριστεράς από τα κορόιδα που θα πάνε.
Είσαι γραφικός συνωμοσιολογοςΠες μου έναν παιδοφιλο που να μην έχει φωτογραφηθεί μαζί του. Πες μου ένα έγκλημα που να έχει κάνει κρότο στο οποίο να μην εχει σχέση αυτός, η Ντόρα, ο ανιψιός του Γρηγόρης Δημητριαδης, και η φάρα του.
Δεν είναι ελληνικής καταγωγής αλλά Εβραϊκής όπως ο κουμπάρος τους ο Μπενζελον, ο ξάδελφος του Κεμάλ.Σαν τον πατέρα του - παππού του εεε που ήταν δοσίλογος
ποιος το λεεει αυτο εσυ????? ξερεις τι γινεται ολους τους προδοτες σε αυτη την χωρα τους εχουμε βγαλει καθαρουςΡε άσχετε αυτό έχει αποδειχθεί πως είναι ψέμα.
ποιος το λεεει αυτο εσυ????? ξερεις τι γινεται ολους τους προδοτες σε αυτη την χωρα τους εχουμε βγαλει καθαρους