Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (24 μέλη και 36 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.276
Πόντοι
5.506
για κάνε ένα γκάλοπ εδώ να δούμε ποιος δίνει την εντύπωση ότι βιδώνει στο κωλοτρυπίδι ότι βρεθεί μπροστά του

εγώ ή εσύ :tooth::tooth::tooth:
Τύπε αποφάσισε είτε η πλειοψηφία έχει δίκιο, άρα και το 41% που ψήφισε Κυριακο ή οι 5-10 μαλακες εδώ μέσα που νομίζετε πως είστε πλειοψηφία είστε πραγματικά μαλακες.

Ξέρω, είναι λίγο πολύπλοκο, διάβασε το δυο τρεις φορές να το καταλάβεις και μετά απαντάς, με το πάσο σου.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.848
Πόντοι
33.818
Παιδιά, όταν κάνουν αντιπολίτευση μόνο το Luben και το Ράδιο Αρβύλα, δε γίνεται δουλειά!!
Αυτό που θα γίνει τη Παρασκευή είναι όχι πρόταση αλλά εκδήλωση δυσπιστίας του ΛΑΟΥ και δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι αυτή η "Κυβέρνηση"!!
Εγώ απλά τρομάζω στην ιδέα ότι θα πάμε σε κάλπες και πολλά ΖΩΑ θα τους ξαναψηφίσουν δίχως ίχνος ντροπής και τσίπας!
Να καθήσεις πάνω από την κάλπη και να τους δέρνεις αν πάνε να το ρίξουν πάλι στον Κούλη τύπε.....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.294
Πόντοι
3.656
Τύπε αποφάσισε είτε η πλειοψηφία έχει δίκιο, άρα και το 41% που ψήφισε Κυριακο ή οι 5-10 μαλακες εδώ μέσα που νομίζετε πως είστε πλειοψηφία είστε πραγματικά μαλακες.

Ξέρω, είναι λίγο πολύπλοκο, διάβασε το δυο τρεις φορές να το καταλάβεις και μετά απαντάς, με το πάσο σου.
Το 41% (21% επί της ουσίας) σήμερα έγινε 80% κατά της συγκάλυψης....κάτι που εσείς οι πραγματικοί δημοκράτες σέβεστε απόλυτα...βαφτίζοντας το ψεκασμένο και μειοψηφία....

οπότε μάλλον εσύ πρέπει να διαλέξεις....διότι αν το 80% θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει συγκαλύψει ένα έγκλημα....και κατέβουν στον δρόμο κάνα δύο μύρια....(όσοι την ψήφισαν δηλαδή...)

τότε μάλλον η κυβέρνηση έχει χάσει την δεδηλωμένη....και προετοιμάσου να σου ξανά κάνουν καινούρια την σούφρα τίποτα κατσαπλιάδες που θα αναλάβουν :zfuck:

Αλλά στην ουσία και τα σοβαρά...τα ποσοστά και την πλειοψηφία ΔΕΝ θα τα επικαλείσαι όπως συμφέρουν. :sunglasses:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.848
Πόντοι
33.818
Πάλι κοροϊδεύεις πούστη και διαδίδεις fake news για το ξυλόλιο όπως κάνεις με την Καρυστιανού; Ξυλόλιο και λοιποί υδρογονάνθρακες ανιχνεύθηκαν μετά από άναλυση του Γενικού Χημείου του Κράτους. Άντε πίσω στις τρύπες σας @barock, @Anemodoura , @mallias20
Τύπε κάτσε μπροστά στον καθρέφτη, κοιτάξου και ζωγράφησε μυαλό εκεί που είναι το κεφάλι σου όπως ο άλλος ζωγράφιζε δεξαμενές στη οθόνη......

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.737
Πόντοι
6.056
θα φαμε πάλι πουτσα

Έχω όμως καυλιαρικο γουστο

Ορισμένα κουμούνια είσαστε σαν τους πειρατές της Σομαλίας

Ο Πατελης είναι πιο άντρας

Θα ματώσουν τα κωλομαγουλα
βρε βρε το πουλάκι μου :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: koskam

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
454
Πόντοι
26
Δυστυχώς η διαπλοκή μάχεται κατά της κυβέρνησης. Εγώ ενημερώνομαι από τα τουιτ του Άδωνι

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.514
Πόντοι
786
Το 41% (21% επί της ουσίας) σήμερα έγινε 80% κατά της συγκάλυψης....κάτι που εσείς οι πραγματικοί δημοκράτες σέβεστε απόλυτα...βαφτίζοντας το ψεκασμένο και μειοψηφία....

οπότε μάλλον εσύ πρέπει να διαλέξεις....διότι αν το 80% θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει συγκαλύψει ένα έγκλημα....και κατέβουν στον δρόμο κάνα δύο μύρια....(όσοι την ψήφισαν δηλαδή...)

τότε μάλλον η κυβέρνηση έχει χάσει την δεδηλωμένη....και προετοιμάσου να σου ξανά κάνουν καινούρια την σούφρα τίποτα κατσαπλιάδες που θα αναλάβουν :zfuck:

Αλλά στην ουσία και τα σοβαρά...τα ποσοστά και την πλειοψηφία ΔΕΝ θα τα επικαλείσαι όπως συμφέρουν. :sunglasses:
άλλο εκλογές, άλλο γκάλοπ

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.737
Πόντοι
6.056

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
982
Πόντοι
86
Όσους περισσότερους ακούω στην εταιρεία να λένε ότι θα πανε την Παρασκευή στο Σύνταγμα, τόσο περισσότερο θα ψηφίσω ΝΔ..

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.737
Πόντοι
6.056
Προδότης της παράταξης

ανωμαλομάλακς.jpg

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.294
Πόντοι
3.656
άλλο εκλογές, άλλο γκάλοπ
Αν την Παρασκευή κατέβουν στον δρόμο 5 εκατομμύρια άνθρωποι (που δεν θα γίνει αλλά λέμε τώρα αν...)

η κυβέρνηση δεν χάνει την εμπιστοσύνη του κόσμου πριν τις εκλογές? Δεν θα πρέπει να πάει σε εκλογές για να πάρει ξανά εντολή?

• Χαχα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.437
Πόντοι
6.256
για κάνε ένα γκάλοπ εδώ να δούμε ποιος δίνει την εντύπωση ότι βιδώνει στο κωλοτρυπίδι ότι βρεθεί μπροστά του

εγώ ή εσύ :tooth::tooth::tooth:
Εχει γινει ηδη γκαλοπ τυπε παλι αδιαβαστος εισαι....ο Barock,Μαξιμος,Πουστικη Κιθαρα,Κλαουντια ειναι ο νο1 διαγαλαξιακος τρυπιος μαλακας!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.788
Πόντοι
2.606
Aσε, μη το ψάχνεις με αυτά τα like.
Μπαίνει κυβερνητικός καρνάβαλος και γράφει ότι της Καρυστιανού της αφαίρεσαν την επιμέλεια των παιδιών της.
Κι από κάτω μπαίνει άλλος κυβερνητικός καρνάβαλος και του κάνει like.
Για τρολάρισμα προφανώς, γιατί δε μπορεί να είναι και οι δύο τόσο καρνάβαλοι.
μουνοπανα με ποδια και φωνη ....

• Like
Αντιδράσεις: resp

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.437
Πόντοι
6.256
Ελπίζω να πέσουν μπόλικα δακρυγόνα τη Παρασκευή στους ταραξίες. Που τέτοια τύχη να βγουν οι ερπύστριες στο δρόμο..
Φιλε καλα το πας αλλα θελεις ακομα πολλα ψωμια για να φτασεις στα επιπεδα ενος κορυφαιου τρολερ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.294
Πόντοι
3.656
Όσους περισσότερους ακούω στην εταιρεία να λένε ότι θα πανε την Παρασκευή στο Σύνταγμα, τόσο περισσότερο θα ψηφίσω ΝΔ..
Γιατί μαν?

εγώ έδωσα άδεια από την σημαία την Παρασκευή και για να πάω εγώ και όποιος θέλει να πάει χωρίς να χάσει άδεια.

Τι θα σε ωθήσει σε μια τόσο ακραία πράξη?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.788
Πόντοι
2.606
Να καθήσεις πάνω από την κάλπη και να τους δέρνεις αν πάνε να το ρίξουν πάλι στον Κούλη τύπε.....
ο μονος που σε δερνει για την επιλογη σου ειναι το χοντρο σου το κεφαλι.....εκτος και αν εχουμε να κανουμε με μαζοχα που γουσταρει να του εχουν κανει τη σουφρα φ40!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.276
Πόντοι
5.506

Εκτός θέματος, την επόμενη με τον κηδεμόνα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom