Νέα

Αρχεία συμπλήρωσης για κυκλοφορία (COVID-19)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Steffan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σίγουρα στο πισω μέρος του μυαλού πολλών φίλων που θέλουν να ζουν στο φορτε ενοχλεί η αναγραφή της εξόδου.
Το κσταλαβσινω απόλυτα.
Κι εμένα με ενοχλεί λίγο αλλά απλώς τιναζω το σβερκο μου και κοιτώ την θετική πλευρά. Δεν εγκαταλειπουμε ποτέ την μάχη και συνεχίζουμε να ζούμε ανθρώπινα.
Πασχιζουμε για το καλύτερο της ανθρωπότητας από κάθε μετεριζι και δεν μιρλιαζουμε ποτέ.

"Μένουμε σπίτι κι οταν θέλουμε
βγαίνουμε έξω. Συνεχίζουμε την ζωή μας έστω και με κάποιους μικρους περιορισμούς".

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Καλημέρα σε όλους..όπως είπε κι ο tnt60 πιο πάνω..έχοντας μαγαζί και χωρίς υπαλλήλους,χθες έφυγα (δεν επιτρέπεται να'μαι ανοιχτός,αλλά μπορώ να παίρνω παραγγελίες τηλεφωνικά ή με email και να τις παραδίδω) και πήγα μέχρι Αγ.Αναργύρους ξεκινώντας από βόρεια..στο χαρτί έγραψα-ενώ δε χρειαζόταν- πως θα κάνω 2 παραδόσεις Ν.Ηράκλειο και Αγ.Αναργύρους και κατόπιν θα συνεχίσω τη βολτούλα μου με το μοτόρι μέχρι κέντρο χωρίς να κατέβω απ'αυτό..δε με σταματήσαν,μα νομίζω πως δε θα στράβωνε κάποιος..
Πραγματικά μια τέτοια βολτούλα αυτές τις μέρες είναι λυτρωτική..
Απ'την άλλη έχω πελάτες κάτι ετοιμόρροπους παππούδες που'ρχονται και μου χτυπάνε την πόρτα του μαγαζιού για να τους φωτοτυπήσω το λογαριασμό της ΔΕΗ ή του νερού..

Sokni

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
174
Πόντοι
1
:Έχω στο εξοχικό μου ζώο και θέλω να πάω να του βάλω τροφή και νερό.
Τι γίνεται? Επιτρέπεται αυτή η μετακίνηση?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλημέρα σε όλους..όπως είπε κι ο tnt60 πιο πάνω..έχοντας μαγαζί και χωρίς υπαλλήλους,χθες έφυγα (δεν επιτρέπεται να'μαι ανοιχτός,αλλά μπορώ να παίρνω παραγγελίες τηλεφωνικά ή με email και να τις παραδίδω) και πήγα μέχρι Αγ.Αναργύρους ξεκινώντας από βόρεια..στο χαρτί έγραψα-ενώ δε χρειαζόταν- πως θα κάνω 2 παραδόσεις Ν.Ηράκλειο και Αγ.Αναργύρους και κατόπιν θα συνεχίσω τη βολτούλα μου με το μοτόρι μέχρι κέντρο χωρίς να κατέβω απ'αυτό..δε με σταματήσαν,μα νομίζω πως δε θα στράβωνε κάποιος..
Πραγματικά μια τέτοια βολτούλα αυτές τις μέρες είναι λυτρωτική..
Απ'την άλλη έχω πελάτες κάτι ετοιμόρροπους παππούδες που'ρχονται και μου χτυπάνε την πόρτα του μαγαζιού για να τους φωτοτυπήσω το λογαριασμό της ΔΕΗ ή του νερού..

Ή αστυνομία έχει τεθεί πια σε ισχύ κι επίσημα για να ελέγχει.
Νομίζω ότι ελέγχουν πιο πολύ άτομα που τρίβονται με κόσμο χωρίς να αποκλειω απλούς μοναχικους περαστικούς.
Λογικά θέλουν να φαίνεται έντονα ότι υπάρχει έλεγχος γιατί άλλο είναι να σταματας έναν μοναχικο περαστικο κι άλλο να σταματας έναν που βρισκεται σε πλήθος μετά την δουλειά του.
Φυσικά έλεγχοι γίνονται πιστεύω παντού τυχαία έστω κι αν εμένα δεν μου έχει τύχει.
Όταν θες ένα μέτρο να λειτουργήσει δεν φτάνει μόνο να το τηρείς αλλά να το παρουσιαζεις κιόλας.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
:Έχω στο εξοχικό μου ζώο και θέλω να πάω να του βάλω τροφή και νερό.
Τι γίνεται? Επιτρέπεται αυτή η μετακίνηση?

Αυτό δεν το ξέρω. Λογικά ναι όμως.
Χτυπά τηλέφωνο σε ένα τμήμα να σου πουν και ζητά υπευθυνη απάντηση.
Θα σε διαφωτίσουν γιατί αυτή είναι η δουλειά τους.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.229
Πόντοι
3.846
Λοιπόν, επειδή το ράδιο αρβυλα πάει σύννεφο βρήκα άκρη τελεσιδικη και σας την παραθέτω. Ένα μπράβο στην κυβέρνηση (δεν  περίμενα να πω μπραβο στο κρατος ποτέ)  που διακριτικά κι έξυπνα αφήνει τον πολίτη ελεύθερο έστω και εν μέσω χαμού.
Αναγνωριζω την κίνηση του και την εγκρίνω ως ανθρωπινη κάτι που ποτέ δεν έχω κάνει μιας που πάντα ήμουν μέγιστος εχθρός κάθε κυβέρνησης. Ιδεολογικά αλλά εχθρός.

Μπορείτε να πάρετε ένα γαμημενο ψωλοχαρτο λευκό και να γράφετε ποιος είστε που στον πουτσο πατε και με ποιον ή ποια συν ώρες.
Είστε ασφαλείς έτσι.
Μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε.
Ότι πάτε στο σούπερ μάρκετ, ότι πάτε στην θειά σας την Μελπομενη, ότι πάτε για τρέξιμο ή ότι πάτε στην φίλη σας.
Γράφετε ότι γουστάρετε αρκεί να το δηλώσετε.
Είναι οριστικό κι αμετάκλητο.
Η ελευθερία δεν περιορίζεται και δεν παζαρευεται. Από την πλευρά μου νιώθω οκ
με αυτό και το γράφω επιστρέφοντας από όμορφη βόλτα. Θεωρώ ότι βοηθάει τον λαό αυτό στο να διατηρεί τις βασικές ανάγκες
κι επιθυμίες του αλώβητες.

Σήμερα πήγα τον κολλητό μου στα ΚΤΕΛ με το αυτοκίνητο για να φύγει να πάει να δει τους γονείς του. Είχα στείλει μήνυμα για βοήθεια σε συγγενή (κατηγορία 4). Με σταματάνε σε μπλόκο στην Πανεπιστημίου. Τους δείχνω το μήνυμα και την ταυτότητα με αφήνουν. Στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό επίσης περιπολικό. Μας ρωτάνε πολύ ευγενικά γιατί ήρθαμε τους λέει αυτός που ταξίδευε την αλήθεια και η μόνη απάντηση ήταν "εσείς που θα επιστρέφετε μόνος αν σας ρωτήσουν πείτε ότι βοηθούσατε ένα συγγενή". Όλα αυτά και να σκεφτείτε ότι στις καλές εποχές δεν σε αφήναν να μπεις καν με το αυτοκίνητο στα σταθμό εγώ και άλλα αυτοκίνητα κανονικά παρκάραμε χωρίς alarm. Γενικά το κλίμα είναι ευγένεια και όχι νεύρα. Επίσης ρε παιδιά στην Ομόνοια δεν είδα κανένα ,μα κανένα λέμε. Πολύ ερημιά έξω.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Σήμερα πήγα τον κολλητό μου στα ΚΤΕΛ με το αυτοκίνητο για να φύγει να πάει να δει τους γονείς του. Είχα στείλει μήνυμα για βοήθεια σε συγγενή (κατηγορία 4). Με σταματάνε σε μπλόκο στην Πανεπιστημίου. Τους δείχνω το μήνυμα και την ταυτότητα με αφήνουν. Στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό επίσης περιπολικό. Μας ρωτάνε πολύ ευγενικά γιατί ήρθαμε τους λέει αυτός που ταξίδευε την αλήθεια και η μόνη απάντηση ήταν "εσείς που θα επιστρέφετε μόνος αν σας ρωτήσουν πείτε ότι βοηθούσατε ένα συγγενή". Όλα αυτά και να σκεφτείτε ότι στις καλές εποχές δεν σε αφήναν να μπεις καν με το αυτοκίνητο στα σταθμό εγώ και άλλα αυτοκίνητα κανονικά παρκάραμε χωρίς alarm. Γενικά το κλίμα είναι ευγένεια και όχι νεύρα. Επίσης ρε παιδιά στην Ομόνοια δεν είδα κανένα ,μα κανένα λέμε. Πολύ ερημιά έξω.
Εξαρταται βεβαια και σε ποιο βλαχο αμορφωτο γιδι με στολη θα πεσεις στον ελεγχο! :vomit:

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Λοιπόν, επειδή το ράδιο αρβυλα πάει σύννεφο βρήκα άκρη τελεσιδικη και σας την παραθέτω. Ένα μπράβο στην κυβέρνηση (δεν  περίμενα να πω μπραβο στο κρατος ποτέ)  που διακριτικά κι έξυπνα αφήνει τον πολίτη ελεύθερο έστω και εν μέσω χαμού.
Αναγνωριζω την κίνηση του και την εγκρίνω ως ανθρωπινη κάτι που ποτέ δεν έχω κάνει μιας που πάντα ήμουν μέγιστος εχθρός κάθε κυβέρνησης. Ιδεολογικά αλλά εχθρός.

Μπορείτε να πάρετε ένα γαμημενο ψωλοχαρτο λευκό και να γράφετε ποιος είστε που στον πουτσο πατε και με ποιον ή ποια συν ώρες.
Είστε ασφαλείς έτσι.
Μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε.
Ότι πάτε στο σούπερ μάρκετ, ότι πάτε στην θειά σας την Μελπομενη, ότι πάτε για τρέξιμο ή ότι πάτε στην φίλη σας.
Γράφετε ότι γουστάρετε αρκεί να το δηλώσετε.
Είναι οριστικό κι αμετάκλητο.
Η ελευθερία δεν περιορίζεται και δεν παζαρευεται. Από την πλευρά μου νιώθω οκ
με αυτό και το γράφω επιστρέφοντας από όμορφη βόλτα. Θεωρώ ότι βοηθάει τον λαό αυτό στο να διατηρεί τις βασικές ανάγκες
κι επιθυμίες του αλώβητες.
Συναγωνιστή, εγώ ήδη έχω στείλει μερικές φορές μέ SMS στό 13033 τούς κωδικούς 2 (τρόφιμα) καί 6 (άθληση)...κανένα πρόβλημα...όμως, άν π.χ. εγώ πού μένω Κορυδαλλό θελήσω νά δώ μία φίλη μου πού μένει στήν Αθήνα, τί κάνω? παίρνω μία άσπρη κόλλα χαρτί όπως λές, γράφω ότι είμαι ο τάδε, πάω στήν τάδε (πρέπει οπωσδήποτε νά βάλω όνομα καί διεύθυνση?), καί τό χαρτί αυτό είναι οκ, χωρίς σφραγίδα ? κάθε έγκυρη λεπτομέρεια πού θά μού πής μετράει!!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
έστειλα μήνυμα και μου ήρθε αμέσως η απάντηση. Πήγα στο super market και όταν βγήκα είδα ένα περιπολικό που δεν σταμάτησε να ελεξγει απλά γυρνούσε την περιοχή και έπαιζε από το αμάξι ένα ηχογραφημένο μήνυμα για την απαγόρευση κυκλοφορίας.
Για μένα το μέτρο βγήκε για να μην έχουμε μετακινήσεις πληθυσμού στα χωριά.

από καλαματα- αθηνα συνεχεια μπλοκα σε κάθε διοδιο της ολυμπιας οδου. Ευγενικοι κοιτουσαν το χαρτι μεσα από το παμπριζ εκτος από έναν στην τριπολη που ειχε υφος σαν να εβλεπε σεσημασμενο δολοφονο  :-(

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Συναγωνιστή, εγώ ήδη έχω στείλει μερικές φορές μέ SMS στό 13033 τούς κωδικούς 2 (τρόφιμα) καί 6 (άθληση)...κανένα πρόβλημα...όμως, άν π.χ. εγώ πού μένω Κορυδαλλό θελήσω νά δώ μία φίλη μου πού μένει στήν Αθήνα, τί κάνω? παίρνω μία άσπρη κόλλα χαρτί όπως λές, γράφω ότι είμαι ο τάδε, πάω στήν τάδε (πρέπει οπωσδήποτε νά βάλω όνομα καί διεύθυνση?), καί τό χαρτί αυτό είναι οκ, χωρίς σφραγίδα ? κάθε έγκυρη λεπτομέρεια πού θά μού πής μετράει!!

Λοιπόν γράφεις ποιος είσαι, ποια θες να δεις και που μαζί με ώρες.
Δεν αναφέρθηκε τίποτα για χιλιομετρική απόσταση. Εγώ πάντως οταν εδειξα το χαρτί ως δείγμα μου είπαν οκ.
Θα πρέπει να δηλώσεις και που μένεις όπως κι αυτή. Στο τέλος πετατε τα χαρτιά στα σκουπίδια και όλα καλά.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Διεύθυνση γράφεις που μενετε.
Εγώ όταν πάω γράφω κοντινη περιοχή ή γειτονια που θα συναντησω κάποιον
ή κάποιαν.
Δεν μου όρισαν να γράψω και οδός συνάντησης. Θα το ρωτησω κι αυτό όμως.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
για να παω να μαζεψω σαλιγκάρια τι στελνω ?

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
Κάτι μου θυμίζει αυτό..

Συνημμένα

• 90657702_2581040198831786_8210498540913295360_n.jpg
    90657702_2581040198831786_8210498540913295360_n.jpg
    44,4 KB · Εμφανίσεις: 61

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Οι μπάτσοι αντί να περιπολούν και προστατεύουν, αυτή την περίοδο που η κυκλοφορία έχει μειωθεί και ο περισσότερος κόσμος μένει μέσα,  κυνηγούν να εισπράττουν 150άρια. 
Τόσο είναι η τιμή τους

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.813
Πόντοι
3.715
Οι μπάτσοι αντί να περιπολούν και προστατεύουν, αυτή την περίοδο που η κυκλοφορία έχει μειωθεί και ο περισσότερος κόσμος μένει μέσα,  κυνηγούν να εισπράττουν 150άρια. 
Τόσο είναι η τιμή τους

μα...είναι μπάτσοι κι επιβάλλουν πρόστιμα. Δουλειά τους είναι.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Τυποι την προηγουμενη Παρασκευη πριν εφαρμοστει το μετρο κινησης ... εφτα παρα πεντε ημουν σε λιντλ που γινετε κωλος και δεν ηταν ΚΑΝΕΙΣ περαν απο αλλα 4 ατομα που ηταν εργαζομενοι και μπηκαν να ψωνισουν κατι παπαριες,εφτα και εικοσι στο maymarket αλλα δυο ατομα, οχτω παρα δεκα εβγαινα απ το ΑΒ με περιπου 4-5 ατομα ...

Την Παρασκευη που πρασε στο προαναφερθεντα λιντλ εφτα η ωρα το πρωι δεν υπηρχε κανεις και ο σεκιουριτας μου ειπε "κατσε να ξυπνησουν ειναι πολυ νωρις" :jerking:

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Τόσο είναι η τιμή τους

Σε λίγο να δείτε τι θα γίνετε που θα τους δίνουν και ποσοστά όπως γινόταν παλιά με τις κλήσεις.Το κράτος πάλι  βρήκε τον τρόπο να τα οικονομήσει

LOUPOS100

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2020
Like
47
Πόντοι
1
Ολα για την κονομα ειναι
Κοροιδευουν τον κοσμο
ΑΥτος ο φασιστακος ο Χαρδαλιας ξερετε τι μπαζα μεγαλη θα κανει απο αυτη την δουλεια

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
672
Πόντοι
86
Ολα για την κονομα ειναι
Κοροιδευουν τον κοσμο
ΑΥτος ο φασιστακος ο Χαρδαλιας ξερετε τι μπαζα μεγαλη θα κανει απο αυτη την δουλεια
κατηγορουν  τον Παπαδοπουλο που απαγορευσε την κυκλοφορια πως ηταν παραφρων και φασιστας αλλα ελα που τα ιδια κανουν και τωρα οι ψευτοδημοκρατες
Εσύ που συγκρίνεις αυτά τα δύο πρέπει να είσαι χαζός από κούνια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom