Νέα

Αρχεία συμπλήρωσης για κυκλοφορία (COVID-19)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Steffan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τελικά τι ισχύει ; Ψωλοχαρτο; Υπεύθυνη δήλωση; Μηνυμα; Όλα μαζί;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μίλησα με δυο γιατρούς σοβαρούς και μου είπαν κι οι δυο πως οτι μαθαίνουμε νεώτερα είναι από ειδήσεις και νέτ. Εμείς κάνουμε ότι γνωρίζουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Η πλάκα είναι ότι με τον κορονοπουλο φαίνεται καυλωνουν ορισμενοι διάσημοι και βγαίνουν να πουν ότι τον άρπαξαμε αλλά μένουμε σπίτι ενωμενοι και θα σωθούμε.
Το παπαδσριο λέει ότι είναι θέλημα θεού.
Οι αγνωστικιστές λένε ότι μπορεί να υπάρξει λύση μπορεί και όχι.
Οι πλούσιοι ανησυχούν μην χάσουν τα πακέτα κι οι φτωχοί στον πουτσο τους.
Ο καθένας την ψωλη του κοιτάζει.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.016
Πόντοι
3.846
έστειλα μήνυμα και μου ήρθε αμέσως η απάντηση. Πήγα στο super market και όταν βγήκα είδα ένα περιπολικό που δεν σταμάτησε να ελεξγει απλά γυρνούσε την περιοχή και έπαιζε από το αμάξι ένα ηχογραφημένο μήνυμα για την απαγόρευση κυκλοφορίας.
Για μένα το μέτρο βγήκε για να μην έχουμε μετακινήσεις πληθυσμού στα χωριά.

Για όσους τώρα νομίζουν ότι ζουν σε χούντα:

-Δηλώνεις όνομα και διεύθυνση (κάτσε και μέτρα πόσα στοιχεία σου έχει το taxisnet και μετά πες μου ποιο είναι το φακέλωμα)
-Σου έρχεται μία απάντηση χωρίς χρονικό περιορισμό. Δηλαδή βγαίνεις έξω ό,τι ώρα σου καυλώσει ή πολλές φορές την ίδια μέρα για τον ίδιο λόγο.
-Δεν δηλώνεις που θα πας. Άρα στέλνεις ένα μήνυμα Β2 (σουπερ μάρκετ) και πας επίσκεψη στη γκόμενα.
-Το μήνυμα δεν έχει χρέωση.

Έγινε αφόρητη η ζωή μας...

anonymous87

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
143
Πόντοι
1
Καλησπερα μαγκες μου εχει ερθει ενα δεμα απο την γενικη ταχυδρομική εδω και 2 μερες...(μεσα σε 10 μερες μπορω να παραλαβω το δεμα) εγω μπορω να βγω για να το παραλαβω, η θα με σταματησει η αστυνομια και θα τσιμπησω το 150αρι αδικα??

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν υπάρχει έλεγχος ακόμα. Σήμερα ή αύριο θα δωθούν τα χαρτιά μετακίνησης όπου οι πολίτες-εργαζομενοι θα συμπληρωσουν το ωράριο.

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Καλησπερα μαγκες μου εχει ερθει ενα δεμα απο την γενικη ταχυδρομική εδω και 2 μερες...(μεσα σε 10 μερες μπορω να παραλαβω το δεμα) εγω μπορω να βγω για να το παραλαβω, η θα με σταματησει η αστυνομια και θα τσιμπησω το 150αρι αδικα??

Δεν μπορείς. Επιστρέφει στον αποστολέα και σε αποζημιώνει ο Αδωνις ο υπουργός  :cheesy:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Θα γραψεις σε μια κολλα χαρτι τα στοιχεια σου ωρα, και που θα πας καξ εισαι οκ!

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
εκεί ανήκεις και είναι θετικό ότι το κατάλαβες νωρίς.
βούλωσε το μουνάκι που έχεις για στόμα ρε νιούφη, μας κάνεις και φροντιστήριο
Ναυαγιο του σαι στα 11 χρονια που εισαι δεν εχεις προσφερει ΤΙΠΟΤΑ μονο κατι της πουτσας κρητικες ..  τουμπεκιασου καλυτερα  :jerking:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
     Εγώ πάντως έζησα επικίνδυνα σήμερα... Πήγα Supermarket χωρίς ταυτότητα και ούτε καν έστειλα μήνυμα...

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Ολοι χαρτι παιδια απο αυριο και μην το παιζετε τρελιτσα, μιλαμε για κατι παρα πολυ απλο ,αν εισαι αγραμματος(σιγα) κωλογερος στειλε στο κινητο, δικαιολογιες δεν υπαρχουν που στην ουσια μιλαμε για ελεγχο κυκλοφοριας και μην υποτροπιαζετε το μετρο με μαλακιες  

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.414
Πόντοι
786
     Εγώ πάντως έζησα επικίνδυνα σήμερα... Πήγα Supermarket χωρίς ταυτότητα και ούτε καν έστειλα μήνυμα...

TOM-CRUISE_MISSION-IMPOSSIBLE_CHRISTOPHER-MCQUARRIE_PARAMOUNT.jpg

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Μηπως σε επηρεασε η ταινια που ειδες εχθες τυπε ? :S :S :S

Ωραίος, μου έδωσες και ιδέα να την δώ για βράδυ!!

:happy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης

Μηπως σε επηρεασε η ταινια που ειδες εχθες τυπε ? :S :S :S
      Ήταν ακριβώς αυτό που βίωσα... Όχι σωματικές επαφές, μόνο supermarket ανοιχτά, άργησα να ξυπνήσω κιόλας... Πωωωω, θα κρυβόμουν πίσω απο περίπτερο αν περνούσε περιπολικό, κρίμας που δεν το έζησα!!
      Αύριο σκέφτομαι να πάω χωρίς γάντια, ή καλύτερα απο Πέμπτη δεν είναι καλό να ψάχνεσαι...

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Ρε μουτρα να ρωτήσω κάτι...οι μετανάστες κτλ (βαφτιστε τους όπως θελετε) ειναι οι μονοι που εχουν ελευθερας 7 το πρωι με 7 απογευμα χωρις SMS?Ετσι ακουγεται...ευχαριστω.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.122
Πόντοι
1.056
Ρε μουτρα να ρωτήσω κάτι...οι μετανάστες κτλ (βαφτιστε τους όπως θελετε) ειναι οι μονοι που εχουν ελευθερας 7 το πρωι με 7 απογευμα χωρις SMS?Ετσι ακουγεται...ευχαριστω.

ΦΕΚ 22/03/2020 Αρ. Φύλλου 985

Άρθρο μόνο

1. Τον προσωρινό περιορισμό της κυκλοφορίας από τις 21.03.2020 έως και τις 21.04.2020 των διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) όλης της Επικράτειας, αυστηρά εντός αντίστοιχης περιμέτρου που θα εφαρμόσει η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της.

2. Καθημερινά και από ώρα 7:00 έως και ώρα 19:00 δίνεται η δυνατότητα σε εκπροσώπους οικογενειών ή ομάδων των διαμενόντων στα ΚΥΤ να μεταβαίνουν για την κάλυψη των αναγκών τους στα πλησιέστερα αστικά κέντρα. Στις περιοχές όπου είναι δυνατή η μετάβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς, αυτή γίνεται χωρίς να προκαλούνται καταστάσεις συγχρωτισμού στο εκάστοτε μέσο. Σε περιπτώσεις που δεν διατίθενται μέσα μεταφοράς, επιτρέπεται η έξοδος έως εκατό (100) ατόμων την ώρα, σε ομάδες μικρότερες των δέκα (10) ατόμων. Ο έλεγχος των ως άνω μέτρων πραγματοποιείται από προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.

7. Η παρούσα δεν εφαρμόζεται ως προς μετακινήσεις των αιτούντων άσυλο υπηκόων τρίτων χωρών και ανιθαγενών που πραγματοποιούνται με ειδικά ναυλωμένα μέσα (όπως πλοία, αεροπλάνα και λεωφορεία) για λόγους δημόσιας ασφάλειας.

(συνολικά έχει 8 παραγράφους)

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
ΦΕΚ 22/03/2020 Αρ. Φύλλου 985

Άρθρο μόνο

1. Τον προσωρινό περιορισμό της κυκλοφορίας από τις 21.03.2020 έως και τις 21.04.2020 των διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) όλης της Επικράτειας, αυστηρά εντός αντίστοιχης περιμέτρου που θα εφαρμόσει η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της.

2. Καθημερινά και από ώρα 7:00 έως και ώρα 19:00 δίνεται η δυνατότητα σε εκπροσώπους οικογενειών ή ομάδων των διαμενόντων στα ΚΥΤ να μεταβαίνουν για την κάλυψη των αναγκών τους στα πλησιέστερα αστικά κέντρα. Στις περιοχές όπου είναι δυνατή η μετάβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς, αυτή γίνεται χωρίς να προκαλούνται καταστάσεις συγχρωτισμού στο εκάστοτε μέσο. Σε περιπτώσεις που δεν διατίθενται μέσα μεταφοράς, επιτρέπεται η έξοδος έως εκατό (100) ατόμων την ώρα, σε ομάδες μικρότερες των δέκα (10) ατόμων. Ο έλεγχος των ως άνω μέτρων πραγματοποιείται από προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.

7. Η παρούσα δεν εφαρμόζεται ως προς μετακινήσεις των αιτούντων άσυλο υπηκόων τρίτων χωρών και ανιθαγενών που πραγματοποιούνται με ειδικά ναυλωμένα μέσα (όπως πλοία, αεροπλάνα και λεωφορεία) για λόγους δημόσιας ασφάλειας.

(συνολικά έχει 8 παραγράφους)
Μάλιστα.. κατάλαβα....να σαι καλά τυπε μου...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.985
Πόντοι
3.715

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ρε παιδια εγω εχω βασιλοπουλο κοντα στο σπιτι μου
Αλλα εγω παω σκλαβενιτη γιατι εχω yellows
Αλλα ειναι πιο μακρια
Λες να μου την πουνε αν με σταματησουν

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.081
Πόντοι
456
Ρε παιδια εγω εχω βασιλοπουλο κοντα στο σπιτι μου
Αλλα εγω παω σκλαβενιτη γιατι εχω yellows
Αλλα ειναι πιο μακρια
Λες να μου την πουνε αν με σταματησουν

Το οτι βάζουν κάποιους περιορισμούς για να κρατάνε τα μπόσικα, δε σημαίνει οτι θα φτάσουμε σε υπερβολές. Έχεις δικαίωμα να πας σε όποιο σουπερ μαρκετ θες, απλά έχε το χαρτί. Άλλωστε μπορείς για 1002 λόγους να πας σε άλλο από το κοντινότερο σε σένα σουπερ μαρκετ, ήταν γεμάτο το άλλο και δεν σε έβαλαν κλπ.Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση οι αστυνομικοί να ελέγχουν λεπτομερώς και αποστάσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom