You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αρχεία συμπλήρωσης για κυκλοφορία (COVID-19)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Steffan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 205
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Μίλησα με δυο γιατρούς σοβαρούς και μου είπαν κι οι δυο πως οτι μαθαίνουμε νεώτερα είναι από ειδήσεις και νέτ. Εμείς κάνουμε ότι γνωρίζουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.
Η πλάκα είναι ότι με τον κορονοπουλο φαίνεται καυλωνουν ορισμενοι διάσημοι και βγαίνουν να πουν ότι τον άρπαξαμε αλλά μένουμε σπίτι ενωμενοι και θα σωθούμε.
Το παπαδσριο λέει ότι είναι θέλημα θεού.
Οι αγνωστικιστές λένε ότι μπορεί να υπάρξει λύση μπορεί και όχι.
Οι πλούσιοι ανησυχούν μην χάσουν τα πακέτα κι οι φτωχοί στον πουτσο τους.
Ο καθένας την ψωλη του κοιτάζει.
Η πλάκα είναι ότι με τον κορονοπουλο φαίνεται καυλωνουν ορισμενοι διάσημοι και βγαίνουν να πουν ότι τον άρπαξαμε αλλά μένουμε σπίτι ενωμενοι και θα σωθούμε.
Το παπαδσριο λέει ότι είναι θέλημα θεού.
Οι αγνωστικιστές λένε ότι μπορεί να υπάρξει λύση μπορεί και όχι.
Οι πλούσιοι ανησυχούν μην χάσουν τα πακέτα κι οι φτωχοί στον πουτσο τους.
Ο καθένας την ψωλη του κοιτάζει.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.985
- Πόντοι
- 3.715
εκεί ανήκεις και είναι θετικό ότι το κατάλαβες νωρίς.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.016
- Πόντοι
- 3.846
έστειλα μήνυμα και μου ήρθε αμέσως η απάντηση. Πήγα στο super market και όταν βγήκα είδα ένα περιπολικό που δεν σταμάτησε να ελεξγει απλά γυρνούσε την περιοχή και έπαιζε από το αμάξι ένα ηχογραφημένο μήνυμα για την απαγόρευση κυκλοφορίας.
Για μένα το μέτρο βγήκε για να μην έχουμε μετακινήσεις πληθυσμού στα χωριά.
Για όσους τώρα νομίζουν ότι ζουν σε χούντα:
-Δηλώνεις όνομα και διεύθυνση (κάτσε και μέτρα πόσα στοιχεία σου έχει το taxisnet και μετά πες μου ποιο είναι το φακέλωμα)
-Σου έρχεται μία απάντηση χωρίς χρονικό περιορισμό. Δηλαδή βγαίνεις έξω ό,τι ώρα σου καυλώσει ή πολλές φορές την ίδια μέρα για τον ίδιο λόγο.
-Δεν δηλώνεις που θα πας. Άρα στέλνεις ένα μήνυμα Β2 (σουπερ μάρκετ) και πας επίσκεψη στη γκόμενα.
-Το μήνυμα δεν έχει χρέωση.
Έγινε αφόρητη η ζωή μας...
Για μένα το μέτρο βγήκε για να μην έχουμε μετακινήσεις πληθυσμού στα χωριά.
Για όσους τώρα νομίζουν ότι ζουν σε χούντα:
-Δηλώνεις όνομα και διεύθυνση (κάτσε και μέτρα πόσα στοιχεία σου έχει το taxisnet και μετά πες μου ποιο είναι το φακέλωμα)
-Σου έρχεται μία απάντηση χωρίς χρονικό περιορισμό. Δηλαδή βγαίνεις έξω ό,τι ώρα σου καυλώσει ή πολλές φορές την ίδια μέρα για τον ίδιο λόγο.
-Δεν δηλώνεις που θα πας. Άρα στέλνεις ένα μήνυμα Β2 (σουπερ μάρκετ) και πας επίσκεψη στη γκόμενα.
-Το μήνυμα δεν έχει χρέωση.
Έγινε αφόρητη η ζωή μας...
anonymous87
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 143
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα μαγκες μου εχει ερθει ενα δεμα απο την γενικη ταχυδρομική εδω και 2 μερες...(μεσα σε 10 μερες μπορω να παραλαβω το δεμα) εγω μπορω να βγω για να το παραλαβω, η θα με σταματησει η αστυνομια και θα τσιμπησω το 150αρι αδικα??
Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
Καλησπερα μαγκες μου εχει ερθει ενα δεμα απο την γενικη ταχυδρομική εδω και 2 μερες...(μεσα σε 10 μερες μπορω να παραλαβω το δεμα) εγω μπορω να βγω για να το παραλαβω, η θα με σταματησει η αστυνομια και θα τσιμπησω το 150αρι αδικα??
Δεν μπορείς. Επιστρέφει στον αποστολέα και σε αποζημιώνει ο Αδωνις ο υπουργός
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Θα γραψεις σε μια κολλα χαρτι τα στοιχεια σου ωρα, και που θα πας καξ εισαι οκ!Καλησπερα μαγκες μου εχει ερθει ενα δεμα απο την γενικη ταχυδρομική εδω και 2 μερες...(μεσα σε 10 μερες μπορω να παραλαβω το δεμα) εγω μπορω να βγω για να το παραλαβω, η θα με σταματησει η αστυνομια και θα τσιμπησω το 150αρι αδικα??
DimitrisOOO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2018
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
εκεί ανήκεις και είναι θετικό ότι το κατάλαβες νωρίς.
Ναυαγιο του σαι στα 11 χρονια που εισαι δεν εχεις προσφερει ΤΙΠΟΤΑ μονο κατι της πουτσας κρητικες .. τουμπεκιασου καλυτεραβούλωσε το μουνάκι που έχεις για στόμα ρε νιούφη, μας κάνεις και φροντιστήριο
Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Εγώ πάντως έζησα επικίνδυνα σήμερα... Πήγα Supermarket χωρίς ταυτότητα και ούτε καν έστειλα μήνυμα...
DimitrisOOO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2018
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
Ολοι χαρτι παιδια απο αυριο και μην το παιζετε τρελιτσα, μιλαμε για κατι παρα πολυ απλο ,αν εισαι αγραμματος(σιγα) κωλογερος στειλε στο κινητο, δικαιολογιες δεν υπαρχουν που στην ουσια μιλαμε για ελεγχο κυκλοφοριας και μην υποτροπιαζετε το μετρο με μαλακιες
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.414
- Πόντοι
- 786
Εγώ πάντως έζησα επικίνδυνα σήμερα... Πήγα Supermarket χωρίς ταυτότητα και ούτε καν έστειλα μήνυμα...
DimitrisOOO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2018
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
Μηπως σε επηρεασε η ταινια που ειδες εχθες τυπε ? :S :S :SΕγώ πάντως έζησα επικίνδυνα σήμερα... Πήγα Supermarket χωρίς ταυτότητα και ούτε καν έστειλα μήνυμα...
Ωραίος, μου έδωσες και ιδέα να την δώ για βράδυ!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Ήταν ακριβώς αυτό που βίωσα... Όχι σωματικές επαφές, μόνο supermarket ανοιχτά, άργησα να ξυπνήσω κιόλας... Πωωωω, θα κρυβόμουν πίσω απο περίπτερο αν περνούσε περιπολικό, κρίμας που δεν το έζησα!!Μηπως σε επηρεασε η ταινια που ειδες εχθες τυπε ? :S :S :S
Αύριο σκέφτομαι να πάω χωρίς γάντια, ή καλύτερα απο Πέμπτη δεν είναι καλό να ψάχνεσαι...
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Ρε μουτρα να ρωτήσω κάτι...οι μετανάστες κτλ (βαφτιστε τους όπως θελετε) ειναι οι μονοι που εχουν ελευθερας 7 το πρωι με 7 απογευμα χωρις SMS?Ετσι ακουγεται...ευχαριστω.
Ρε μουτρα να ρωτήσω κάτι...οι μετανάστες κτλ (βαφτιστε τους όπως θελετε) ειναι οι μονοι που εχουν ελευθερας 7 το πρωι με 7 απογευμα χωρις SMS?Ετσι ακουγεται...ευχαριστω.
ΦΕΚ 22/03/2020 Αρ. Φύλλου 985
Άρθρο μόνο
1. Τον προσωρινό περιορισμό της κυκλοφορίας από τις 21.03.2020 έως και τις 21.04.2020 των διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) όλης της Επικράτειας, αυστηρά εντός αντίστοιχης περιμέτρου που θα εφαρμόσει η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της.
2. Καθημερινά και από ώρα 7:00 έως και ώρα 19:00 δίνεται η δυνατότητα σε εκπροσώπους οικογενειών ή ομάδων των διαμενόντων στα ΚΥΤ να μεταβαίνουν για την κάλυψη των αναγκών τους στα πλησιέστερα αστικά κέντρα. Στις περιοχές όπου είναι δυνατή η μετάβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς, αυτή γίνεται χωρίς να προκαλούνται καταστάσεις συγχρωτισμού στο εκάστοτε μέσο. Σε περιπτώσεις που δεν διατίθενται μέσα μεταφοράς, επιτρέπεται η έξοδος έως εκατό (100) ατόμων την ώρα, σε ομάδες μικρότερες των δέκα (10) ατόμων. Ο έλεγχος των ως άνω μέτρων πραγματοποιείται από προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.
7. Η παρούσα δεν εφαρμόζεται ως προς μετακινήσεις των αιτούντων άσυλο υπηκόων τρίτων χωρών και ανιθαγενών που πραγματοποιούνται με ειδικά ναυλωμένα μέσα (όπως πλοία, αεροπλάνα και λεωφορεία) για λόγους δημόσιας ασφάλειας.
(συνολικά έχει 8 παραγράφους)
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Μάλιστα.. κατάλαβα....να σαι καλά τυπε μου...ΦΕΚ 22/03/2020 Αρ. Φύλλου 985
Άρθρο μόνο
1. Τον προσωρινό περιορισμό της κυκλοφορίας από τις 21.03.2020 έως και τις 21.04.2020 των διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) όλης της Επικράτειας, αυστηρά εντός αντίστοιχης περιμέτρου που θα εφαρμόσει η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της.
2. Καθημερινά και από ώρα 7:00 έως και ώρα 19:00 δίνεται η δυνατότητα σε εκπροσώπους οικογενειών ή ομάδων των διαμενόντων στα ΚΥΤ να μεταβαίνουν για την κάλυψη των αναγκών τους στα πλησιέστερα αστικά κέντρα. Στις περιοχές όπου είναι δυνατή η μετάβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς, αυτή γίνεται χωρίς να προκαλούνται καταστάσεις συγχρωτισμού στο εκάστοτε μέσο. Σε περιπτώσεις που δεν διατίθενται μέσα μεταφοράς, επιτρέπεται η έξοδος έως εκατό (100) ατόμων την ώρα, σε ομάδες μικρότερες των δέκα (10) ατόμων. Ο έλεγχος των ως άνω μέτρων πραγματοποιείται από προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.
7. Η παρούσα δεν εφαρμόζεται ως προς μετακινήσεις των αιτούντων άσυλο υπηκόων τρίτων χωρών και ανιθαγενών που πραγματοποιούνται με ειδικά ναυλωμένα μέσα (όπως πλοία, αεροπλάνα και λεωφορεία) για λόγους δημόσιας ασφάλειας.
(συνολικά έχει 8 παραγράφους)
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.985
- Πόντοι
- 3.715
Ναυαγιο του σαι στα 11 χρονια που εισαι δεν εχεις προσφερει ΤΙΠΟΤΑ μονο κατι της πουτσας κρητικες .. τουμπεκιασου καλυτερα
τζαμπα μάγκας είσαι και το ξέρεις
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.081
- Πόντοι
- 456
Ρε παιδια εγω εχω βασιλοπουλο κοντα στο σπιτι μου
Αλλα εγω παω σκλαβενιτη γιατι εχω yellows
Αλλα ειναι πιο μακρια
Λες να μου την πουνε αν με σταματησουν
Το οτι βάζουν κάποιους περιορισμούς για να κρατάνε τα μπόσικα, δε σημαίνει οτι θα φτάσουμε σε υπερβολές. Έχεις δικαίωμα να πας σε όποιο σουπερ μαρκετ θες, απλά έχε το χαρτί. Άλλωστε μπορείς για 1002 λόγους να πας σε άλλο από το κοντινότερο σε σένα σουπερ μαρκετ, ήταν γεμάτο το άλλο και δεν σε έβαλαν κλπ.Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση οι αστυνομικοί να ελέγχουν λεπτομερώς και αποστάσεις
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 463
- Εμφανίσεις